Ziggo laat ook iOS-klanten buitenshuis televisiekijken - update

Klanten van Ziggo met een iOS-apparaat kunnen nu ook buiten de deur tv-kijken. Eerder kreeg de Ziggo-app voor Android al een update waarmee klanten via mobiel internet of andere wifi-verbindingen tv kunnen kijken.

Tot nu toe konden iOS-gebruikers enkel tv-kijken via de Ziggo-app als ze met hun eigen thuisnetwerk verbonden waren, maar de app is inmiddels bijgewerkt. In totaal zijn nu 34 zenders buiten de deur te bekijken. Dat zijn niet alle zenders, maar wel de meeste, stelt Ziggo. "Het gaat om alle standaardzenders", zegt Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar. Klanten kunnen enkel naar zenders kijken die in hun pakket zitten.

Klanten moeten overigens zowel over een internet- als een televisieabonnement van Ziggo beschikken om de app te kunnen gebruiken. Ook neemt de app maatregelen tegen gebruikers die hun apparaat jailbreaken of rooten. Bij een test op de redactie van Tweakers weigerde de Ziggo-app bijvoorbeeld om streams af te spelen op een geroot Android-apparaat. Volgens Ziggo gebeurt dat om ervoor te zorgen dat de app goed werkt en om de bescherming van rechten te garanderen. Op apparaten waarop de gebruiker root-toegang heeft, zouden de streams opgeslagen kunnen worden.

De Android-app van Ziggo werd eerder al bijgewerkt om kijken buitenshuis mogelijk te maken. KPN introduceerde in januari dezelfde functionaliteit. UPC introduceerde de functionaliteit in de afgelopen zomer al. De streamingfunctionaliteit werkt echter nog niet op Android Lollipop.

Update, 16:05: In dit stuk stond aanvankelijk dat vijftig zenders buitenshuis te bekijken waren. Het gaat echter om 34 zenders. In totaal biedt de Ziggo-app toegang tot vijftig zenders, maar zestien daarvan zijn niet te bekijken op andere wifi-netwerken dan het eigen.

Door Joost Schellevis

Redacteur

02-02-2015 • 15:16

145 Linkedin

Reacties (145)

145
142
79
2
0
41
Wijzig sortering
En nog steeds werkt de Android app niet op de OnePlus One....
En nog steeds werkt de Android app niet op de OnePlus One....
Bij mij wel... Misschien even opnieuw installeren?
Al gedaan, volgens zeggen heeft dit met Cyanogenmod te maken. Ziggo geeft aan dat dit aangepaste software is. Daardoor werken de livestreams niet.

Wel maf dat hij bij jou wel werkt.
Bij mij werkt hij inderdaad ook niet op de OPO...
Ok bij mijn OPO gaf hij eerst een foutmelding. Vervolgens app gedeïnstalleerd, OPO opnieuw opgestart en vervolgens app weer geïnstalleerd en ingelogd en nu werkt hij zonder problemen! Ben nu erg blij met ziggo, want nu kan ik in Canada toch het Nederlandse nieuws live kijken :D
Vanavond dan toch nog maar eens proberen. Onlangs nog mee aan het kloten geweest. Uiteindelijk de gemodde versie van de app geïnstalleerd, maar die kreeg ik ook niet aan de praat. Ik ben benieuwd...
Op mijn Oneplus werkt de Ziggo app wel gewoon. (Niet geroot overigens).
Dit zou best handig kunnen zijn in combinatie met een Chromecast.
Ben je in het buitenland, in een hotel. Chromecast aansluiten, beide aanmelden op zelfde WIFI-netwerk en je hebt zo Nederlandse TV.
Het is alleen uitermate teleurstellend dat ze nog geen chromecast ondersteuning bieden :(
Nee eigenlijk wel logisch. Waarom een chromecast op je tv als je dit via de kabel/box ook kunt krijgen? Om bij anderen te kijken? Nee die anderen moeten ook maar een abonnement nemen en dat begrijp ik. Het hele business model kan je anders over de hoop halen hiervoor.

Dit allemaal nog los van het feit dat het niet terug te verdienen is (momenteel) met de enkele duizenden chromecast gebruikers (met een ziggo aboo)
Omdat je bijvoorbeeld op sommige plekken in huis geen kabelaansluiting hebt? Dat zou mij een apart Digitenne-abonnement schelen.
Eens. Het kan makkelijk zijn. Maar jah, ontwikkel kosten en ondersteuning/dedicated helpdesk hierna is er nog allemaal he. Ergens moet er extra geld binnen kopen als het wordt uitgegeven. En met een chromecast zie ik het niet zo snel...
Bij iOS kan je screen sharing doen met een AppleTV.
Dat zou voor mensen met een iPad of iPhone en de Ziggo app een oplossing kunnen zijn..

Hebben ze in de slaapkamer ook geen bekabeling nodig voor de TV en via apple TV toch TV kunnen kijken..

Voor andoid zijn toch ook zulke apps?

Ik kan b.v. mijn vriendin haar Galaxy S koppelen aan mijn SamsunTV volgens mij kan ze ook media zo naar de TV sturen..
M'n chromecast kan idd m'n telefoon sharen. Maar daar zit een dusdanige vertraging in dat ik niet weer of het lekker werk. Nog niet geprobeerd.

De reden is idd dat ik een tv op de slaapkamer heb, maar geen kabelverbinding naar boven. Daarom ben ik zo blij met m'n chromecast. Netflix of PopcornTime gewoon vanuit bed. NPO1,2&3 kan ik dan weer wel zien via de NPO app. :)
Omdat ik geen zin heb om aan elke tv een decoder te hangen (a min €100) en daar een tv aansluiting te maken. Zeker niet als ik niet zo vaak tv kijk. Een chromecast heb ik voor mezelf, zodat ik alle media kan streamen, zonder overal een kast te moeten aansluiten.

En ik betwijfel of die kabelaars hun gewone zenders nog als echte inkomstenbron zien.

Overigens kan ik wel op mijn geroote, lollipop LG nexus 5 uitzending gemist via chromecast streamen..,,
En wat zijn de echte inkomsten dan volgens jou? Los daarvan, ik ben het eens dat het makkelijk is. Maar de business case moet er ook voor zijn toch?
Qua TV de extra paketten (voetbal, porno etc), bellen (anders zouden ze ook nooit begonnen zijn met Ziggo mobiel) en de internet verbindingen.

Die 17,75 gaan ze niet rijk van worden lijkt me. Besides, ze kunnen voor zover ik weet ook geen internet aanbieden zonder tv (een ergernis voor vele tweakers, als je de comments leest).

edit (toevoeging): De ziggo app draaien en dan een screen mirror naar chromecast zou wel moeten kunnen (moet je telefoon wel aanblijven).

[Reactie gewijzigd door Tha_Butcha op 2 februari 2015 17:13]

Dat ligt aan he feit dat de analoge zenders voor iedereen beschikbaar zijn. Zelfs als je geen abonnementsgelden betaald kun je daar gebruik van maken. Voor dit "probleem" had je vroeger kijk- en luistergeld. Dit werd ook actief gecontroleerd. Dat kan nu niet meer.
Uhmmm, van die 17,75 (x 12 x aantal abo's) worden ze slapend rijk, de beurswaarde van Liberty Global is voornamelijk afhankelijk van de gigantische cash cow die luistert naar de naam TV abonnement. Het hele digitale platform van Ziggo & UPC is gefinancierd vanuit die opbrengsten. Voor de kabelaars is het wat ooit de tikkenmachine (vaste telefonie) voor KPN was. Needless to say dat die onder druk staat omdat er keuzevrijheid komt voor de consument en dat KPN al jaren druk zet op de politiek om de kabelmarkt vrij te geven, net als zij dat ook gedwongen werden te doen.
Uitzending gemist zit toch gewoon in de NPO app? Die al chromecast ondersteuning heeft?
De Ziggo / UPC app werkt niet in het buitenland. Helaas. Zelfs niet in Belgie, bijvoorbeeld.
Dat komt omdat Ziggo/UPC voor de meeste content slechts de uitzendrechten heeft voor NL, dus moeten ze er voor zorgdragen dat dit niet "kan".
Dat zal wel de reden zijn, ware het niet dat het taalgebied van NL heel klein is. Welke buitenlander wil nou GTST of het 8 uur journaal kijken, als ze de taal niet machtig zijn.
Beiden zijn echter ook gewoon online te zien voor gratis via de eigen website. NOS heeft zelfs 24/7 uitzendingen beschikbaar met extra's als financieel nieuws.
Ja, maar je snapt dat daar dan totaal andere rechten op zitten?
Maar na GTST komt een amerikaanse serie. En als het gratis is vind een italiaan ofzo die nederlandse ondertitels misschien niet zo erg.

Ze kunnen niet per programma hun buitenland-block aan en uit zetten natuurlijk
Heb dit paar jaar terug al eens getest via een VPN naar huis connecten (met Ziggo verbinding) om dan in buitenland de app te kunnen gebruiken :)
Verbinding in een hotel is echter vaak zeer belabberd, viel bij mij regelmatig weg..
Anoniem: 382732
@Yellow2 februari 2015 21:55
De zenders zelf hebben die mogelijk toch al? Met bijvoorbeeld de NPO of ZDF app (toevallig 2 die ik pas heb geïnstalleerd, maar zo'n beetje iedere zender biedt het) kan je het gewoon naar chromecast sturen. Dan heb je heel Ziggo niet nodig.
Ik zit op dit moment in Singapore, en heb net de app geprobeerd maar deze geeft fijn aan dat je geen t.v. kunt kijken in het buitenland.
Kortom zou mooi zijn maar ze beperken het aanbod blijkbaar tot alleen Nederland.

Helaas Pindakaas
Heb je misschien geprobeerd eerst verbinding te maken met een VPN in Nederland?Misschien dat het dan wel werkt? Hopen dat je dan niet veel last heb van buffer ofzo.
1 antwoord: miracast :)
En nog steeds niets voor de PC of Windows Phone.... :X
Beetje off-topic... maar het is wel waar... Ze mogen echt wel eens voor de PC of Windows Phone gaan ontwikkelen... Hopelijk gaan ze de UPC en ZIGGO developers samenvoegen om zo meer te kunnen ontwikkelen.

Zelf kijk ik nauwelijks tv, en als ik het doe doe ik het wel via uitzending gemist ofzo. Dagje later is geen ramp en scheelt een hoop reclame (ondanks dat RTL nu in zwartwit uitzend met een adblocker)
Voor de PC zullen ze dit niet doen.

Ik heb navraag gedaan waarom we niet op onze PC kunnen kijken (of online). Maar dit had te maken met de contracten tussen Ziggo en de TV-zenders.

Hierdoor mogen ze het niet op alle platformen publiceren (in iedergeval niet via de PC). Het zal ermee te maken hebben dat het op de PC makkelijk op te nemen is en daardoor geen geld meer verdiend kan worden op het terug kijken van afleveringen waarvoor betaald moet worden.

[Reactie gewijzigd door willyfreak op 2 februari 2015 15:48]

Ik heb dat ook een aantal keer als vraag bij Ziggo geplaatst. Het antwoord komt ongeveer overeen met wat jij schetst...

Zoals ik hierboven ook al ergens schreef, dat opnemen is een non-argument aangezien bijna elke Humax een opneem funcie heeft en een UTP aansluiting waarover de kan ftp-en.
Die dingen zijn notabene zelf door Ziggo geleverd bij sommige klanten..

Daarnaast denk ik toch met enige zekerheid te weten dat Ziggo hier wel mee bezig is, ik vond laatst deze pagina:
http://webtv-ot.ziggo.nl

Edit: URL is dood. De IT-ers van Ziggo zijn blijkbaar mede tweakers en ze zijn wakker geschrokken.. ;)
Voor mensen die het niet gezien hebben; Het was een Ziggo webportal, net als een Ziggo TV App.
Het werkte simpelweg nog niet omdat het vereiste inloggen niet lukte..

[Reactie gewijzigd door Giftcard op 2 februari 2015 19:31]

Ik heb een vergelijkbare vraag gesteld aan Canal+ (Spaanse TV provider via Schotelantenne). Zij noemen hun online TV aanbod, "Yomvi". Yomvi is een beetje rommelig omdat het voor bijna alle platformen (Samsung TV, PS4, iOS, Android, website-versie,etc) beschikbaar is, MAAR bij elke platform leveren ze weer andere zenderpakketten mee.
Dit komt 100% door de licenties die ze afsluiten.
Omdat de helft van de Canal+ zenders van hunzelf zijn, kun je die allemaal wel online zien. De zenders van Amerikaanse bedrijven (FOX/AXN), kun je bijna ook altijd zien, maar gek genoeg kun je de "normale" Spaanse zenders NIET online zien. Misschien dat Europese TV zenders die stap niet durven of mogen maken door de licenties die deze zenders weer hebben afgesloten met de bedrijven die hun content leveren.
Vreemde uitleg en wel hierom:

Bij UPC kan je wel gewoon via een link inloggen en TV kijken, dus ook op Windows. Dus de klanten van Ziggo kunnen dat straks ook? Of zullen ze dat uitfaseren? Ben wel benieuwd wat het gaat worden.
De videokwaliteit van het online televisie kijken via UPC (horizon.tv) is echter bedroevend laag. Ongeacht welk abonnement je hebt, en of je wel of niet via een UPC verbinding kijkt. Ik geloof dat het de 480p is. Ik ben bang dat dit opzettelijk gedaan is in verband met rechten, en geen technische limitatie is van bijvoorbeeld capaciteit.

Ik denk dat ze alles gaan samenvoegen met Horizon diensten, wat misschien een nieuwe naam krijgt aangezien ze de UPC merknaam ook gaan uitfaseren.
Naja, op dit punt zou ik daar al zo voor tekenen, als Ziggo-klant met Windows-tablet en Phone...

Alleen te hopen dat dat dan niet als eind-oplossing gezien wordt en ontwikkeling van Windows-app blokkeert, maar als tijdelijke oplossing prima.
Dat is voor mij prima, ik zet het toch enkel ineen hoek neer en kijk er vluchtig naar.
Daily Show ofzo:P
vreemd dat kpn wel live tv aanbied op laptop en pc.... ook onderweg.
www.horizon.tv voor UPC klanten op PC
Windows phone?! :+
Waarom kan ik als Ziggo klant niet inloggen op die site? Sinds UPC en Ziggo nu toch 1 bedrijf is?
Het zijn nog steeds 2 losse bedrijven die nu "samenwerken"
Binnenkort zal het bedrijf onder de naam "ziggo" doorgaan, wanneer dat is, mag joost weten! :) tot die tijd zijn UPC en Ziggo klanten ook gescheiden.
Eigenlijk hoeven ze niets te ontwikkelen. Wat ze tot een jaar of vijf geleden aanboden (standaard live-streams) werkte gewoon perfect op alle mogelijke apparaten en OS's met een keur aan mediaspelers.
Dat ze onder het mom van piraterij bestrijden het voor de gemiddelde gebruiker een stuk ingewikkelder hebben gemaakt om "gewoon" tv te streamen, vind ik echt jammer.
Vond ik ook, Ik heb het uiteindelijk zelf opgelost door in mijn dreambox 800se een tripletuner te plaatsen en met een softcam een officieel ZIggokaartje te gebruiken, Nu stream ik het hele huis door en in Full HD :-).
Nu nog je poort forwarden en je kunt over de hele wereld doorstreamen via zo'n Dreambox. Het werkt op PC, mobiel, alles. Toffe apparaten. :)
Daarom ben ik ook overgestapt van Ziggo naar KPN. Bevalt me nu op alle fronten beter. Kleiner kastje, sneller van kanaal wisselen, 6 programma's tegelijkertijd opnemen, opnemen via internet, opnames overal te bekijken, veel sneller menu. App op Xbox.... Ik kan nog wel even doorgaan met de voordelen.

[Reactie gewijzigd door P. vd Loo op 2 februari 2015 17:14]

ik vind dit verre van offtopic en heb in mijn regio geen keuze.
Ziggo weigert een zeer grote groep dit gebruik en dat is bewust.
Bouw een HTML5 webapp en al het gezeur is over en nog standaard werkend op alle toestellen.

[Reactie gewijzigd door BobJung op 2 februari 2015 17:18]

apart dat er onder de noemer "anders zouden streams opgeslagen kunnen worden" toegang beperkt wordt op geroote apparaten.
een HDrecorder box, videorecorder etc functioneren wel gewoon; dan lijkt mij het afschermen van een stream werkelijk zonde van de moeite.
(en al helemaal omdat iedereen Lethal Weapon 4 toch al wel gezien heeft....)
apart dat er onder de noemer "anders zouden streams opgeslagen kunnen worden" toegang beperkt wordt op geroote apparaten.
een HDrecorder box, videorecorder etc functioneren wel gewoon; dan lijkt mij het afschermen van een stream werkelijk zonde van de moeite.
(en al helemaal omdat iedereen Lethal Weapon 4 toch al wel gezien heeft....)
Maar die opnames kan je niet verplaatsen naar een andere device, het opnemen werkt - maar alleen op de digirecorder zelf

Hier KPN, en de ITVapp werkt wel op de android devices, ook icm root, maar niet op een iPad + JB, helaas ook niet met tSprotector
Straks eens proberen of ik iets van Ziggo kan oppikken via een account van mijn ouders ;)
Via mijn humax recorder kan ik gewoon de files benaderen middels ftp en de .ts files afspelen/kopieren hoor.

De reden zal meer zijn dat ze willen voorkomen dat de app bruikbaar word gemaakt op apparaten die geen ziggo-abbo hebben.
Nog wel, maar die Humax wordt niet meer geleverd toch ?

Ik kan bij mijn vader iig niet bij de files komen, omdat de ontvanger geen externe toegnag toestaat ( samsung )
Je bent niet afhankelijk van het aanbod wat Ziggo biedt bij een eventuele abbo.
Ik heb zelf een Humax en kan makkelijk iets opnemen en dan via FTP kopieren.

// On-Topic..
Het opnemen is een redelijk non-argument voor de mensen die technisch ingesteld zijn..
Ik denk eerder dat ze deze regel verzonnen hebben omdat de Androids die geroot zijn, over het algemeen een custom rom draaien.
Mischien dat Ziggo vanuit een support oogpunt het makkelijker denkt te vinden als ze enkel met de mainstream OS-en dealen.
naja die reden is ook onzin want ze kunnen het makkelijk zo regelen dat je dat pas kan gebruiken als je ook internet/tv van ziggo hebt . dat was voorheen ook. toen kon je ook niet kijken met de ziggo app zonder ziggo abo. net zoals bij upc. het zijn gewoon smoesjes om nix te hoeven ontwikkelen . en nu zullen ze dat zoizo niet meer doen aangezien ze zijn overgenomen .
Er is een Android app die buitenshuis kijken al toestaat hoor.
Het betreft het feit dat de app niet op Android toestellen werkt waar root toegang op is voor de gebruiker. Dit maakt de app theoretisch namelijk kwetsbaar om achter het beveiligings mechanisme/authenticatie mechanisme te komen waardoor het dan weer in theorie mogelijk is om iedereen de app te laten gebruiken dus ook zonder ziggo abbo.

Nu lopen ze dat risico niet omdat de telefoon en dus de app extra dichtgespijkerd is.
Het opnemen op mijn Humax en afspelen op mijn laptop/iPad, werkt toch echt.
ITV app werkt als een zonnetje op mijn 4s met jailbreak. Ook over 3G met een VPNnetje

[Reactie gewijzigd door jeffhuys op 2 februari 2015 16:01]

blijft melding krijgen "deze dienst is momenteel even niet beschikbaar"

helaas ..
Kijk, Thnx ...

Ik heb tsprotector aangeschaft, dus ging er vanuit dat het ook gewoon via Cydia beschikbaar zou zijn....

- en het werkt weer - Thnx all ..
Deze werkt alleen voor vorige versie. Maar wat vreemd is is dat ook het handmatig uitzetten van jailbreak detectie moeilijker is gemaakt. Flex 2 kon de executable openen en het zoeken op "jailbreak" leverde een paar classes op. Daarvan kon je dan de boolean op false zetten en voila, helaas hebben ze de namen veranderd om het te maskeren :'( dus dit is niet meer eenvoudig te doen.

Zal editen als ik de juiste classes heb gevonden
Anoniem: 646537
2 februari 2015 15:43
En de AndroidOS gebruikers dan??
Staat in het artikel, dat was al eerder mogelijk (tenzij je Lollipop hebt...)
Anoniem: 646537
@Umbrah2 februari 2015 15:50
Volgens mij niet voor geroot AndroidOS apparaten. :P
Werkt anders prima op mijn Nexus 10 met 5.0.2.
Edit: nvm.

[Reactie gewijzigd door Nano op 2 februari 2015 15:54]

Vanaf 20 januari van dit jaar is er al een storing met de Ziggo app. Tot op heden nog steeds onopgelost.

"Op dit moment zijn er problemen met de TV App. We werken hard aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Status: onopgelost
Start 20-01-2015 17:00:00
Verwachte einde nog niet beschikbaar"

Hoe hard werk je dan aan een oplossing als dit al weer meer dan 2 weken duurt???
Ik kan hem uberhaupt niet gebruiken. Blijkt dat ie op een jailbroken apparaat geblokkeerd word :+. Op Android kreeg ik hem ook nooit aan het draaien, terwijl m'n telefoon gewoon standaard is. Toen heb ik de hoop maar opgegeven. Al met al echt een waardeloze app die buiten een hoop ergernissen verder niets toevoegt :/
Je kunt je geroote Android device via de Superuser app tijdelijk 'ontrooten' om de Ziggo app toch te gebruiken.
Zo werkte het een half jaar geleden op mijn Nexus 7.
Hij werkt hier op ios gewoon prima? Of heb je toevallig een android telefoon?
iPhone + Ipad, beide IOS 8.1.2 jailbreak en TSProtector dus zou moeten werken.
Ah, er staat duidelijk in het topic ook dat ziggo bewust de app niet laat werken met jailbreak.
en daar hebben we TSProtector :) voor om die jailbreak dectecie te misleiden. Of ze hebben in de nieuwe versie een TSProtector-detectie ingebouwd…?
Hm, de jailbreak is de enige reden die ik kan bedenken waarom de app bij mij wel goed werkt, maar bij jou al 2 weken helemaal niet?
Ik had altijd begrepen dat dit juist al jaren kon bij Ziggo, en dat UPC degene was die achter liep hiermee. Maar nu blijkt dat dus Ziggo te zijn haha.

Ach, wie kijkt er nu tegenwoordig nog naar de Nederlandse televisie? Al die reclame en domme programma's. Als ik al iets van de NL buis kijk is het via uitzendinggemist.
UPC introduceerde de functionaliteit in de afgelopen zomer al. De streamingfunctionaliteit werkt echter nog niet op Android Lollipop.
Ik had altijd begrepen dat dit juist al jaren kon bij Ziggo, en dat UPC degene was die achter liep hiermee. Maar nu blijkt dat dus Ziggo te zijn haha.

Ach, wie kijkt er nu tegenwoordig nog naar de Nederlandse televisie? Al die reclame en domme programma's. Als ik al iets van de NL buis kijk is het via uitzendinggemist.
<q>UPC introduceerde de functionaliteit in de afgelopen zomer al. De streamingfunctionaliteit werkt echter nog niet op Android Lollipop. </q>dus UPC loopt ook lekker mee prutsers. :(
maar UPC doet niet moeilijk over root toegang, wat Ziggo wel doet (al zijn er manieren om ervoor te zorgen dat een app. niet ziet dat een device geroot is)
"Anders gaat men streams opslaan"

Dat is echt een slechte reden en vindt het weer jammer maar goed.

Voor iOS download Flex in cydia. Kan je zelf even de tweak fixen om de detectie tegen te gaan. Je kan ook Tsprotector downloaden en de app blokkeren voor controle aan het begin. (Als je niet echt een tweaker bent)

Maar geen streams opslaan...
Tsprotector werkt iig (nog) niet op een ipad2 ( 8.1 ) icm ITV ( KPN )
inderdaad Ff flex proberen...

[Reactie gewijzigd door FreshMaker op 2 februari 2015 16:01]

TSProtector P werkt prima. Je kan er alleen nog niks aan instellen. De Horizon-app van UPC werkt hier prima op alle jailbroken apparaten.
Thuis met de HD-ontvanger kan je zonder problemen een programma op de externe schijf openemen, dus je hebt een punt. Waarom zou het dan niet onderweg mogen?
Klanten moeten overigens zowel over een internet- als een televisieabonnement van Ziggo beschikken om de app te kunnen gebruiken.
Waarom nog steeds deze beperking? Ik ben TV klant van Ziggo maar internet komt via de glasvezel. Ik betaal bijna 100 euro per kwartaal voor TV (ik vraag me steeds meer af waarom, kijk vrijwel alleen nog Netflix) en kan dus niet thuis TV kijken op de tablet. Maar als mijn pa, die Ziggo all in One klant is, bij mij thuis op bezoek is kan hij met zijn tablet wel via mijn wifi netwerk TV kijken. 8)7
Dit soort dingen zorgt er voor dat ik steeds meer geneigd ben Ziggo eens te bellen met de mededeling: ik wil opzeggen.
Same here. Ik ben nu nog Ziggo aio klant, maar krijg in mijn nieuwe huis dat volgende maand opgeleverd wordt glasvezel. Ik hou wel Ziggo, maar alleen voor TV. Voor overige diensten zoals de Ziggo hotspots ga ik maar gewoon het abo van mijn ouders gebruiken.
Ik zit in hetzelfde schuitje maar als je nu als klant tv kan kijken via een andere internet provider mogen ze wel een goede reden hebben om het nu niet alsnog mogelijk te maken. Ik zal er wel eens een mailtje aan wagen.

[Reactie gewijzigd door oef! op 2 februari 2015 16:39]

geprobeerd, werkt prima. Ik vind het een mooie toevoeging!
Leuk voor op het werk :9

edit+

Ik hoop dat er nu weer wat gebouwd kan worden voor Kodi! dat maakt mijn tvheadend setup weer overbodig...

[Reactie gewijzigd door Jeroen2289 op 2 februari 2015 15:23]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee