Software-update: America's Army 2.7.0

Het Amerikaanse leger heeft sinds half 2002 een nieuwe mogelijkheid om jongeren enthousiast te krijgen voor een militaire loopbaan. Met het spel America's Army kan je in de huid kruipen van een Amerikaanse soldaat die verschillende missies moet doorlopen. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar deze pagina. De ontwikkelaars hebben America's Army: Special Forces "Overmatch" 2.7.0 de deur uitgedaan en voorzien van de onderstaande aankondiging. De volledige lijst met veranderingen is op deze pagina na te lezen en het spel kan onder andere via deze BitTorrent-link binnen gehaald worden.

America's Army: Special Forces (Overmatch) 2.7 has finally been released after a long wait! The new full version contains the following new features:
 • New Multiplayer Missions
  • Interdiction (Close Combat Coop map)
  • SF Snakeplain (Huge Coop map with driveable vehicles and Javelins)
  • Steamroller (a big Close Urban Combat map with up to 6 floors in height).
 • New Training Missions
  • HMMWV Driving Training Course (Learn how to operate the features of the driveable Hummer)
  • HMMWV Gunnery Training Course (Learn how to operate the .50cal CROWS)
  • Javelin Deployed Training Environment and Live Fire Exercise (Learn how to operate and deploy the Javelin Weapon System)
 • Implemented Vehicles
  • Crows HMMWV system (Driveable Hummer with one of the two types of remote controlled CROWS systems on top, which can be seen on SF Snakeplain)
  • T-62 Tank (AI controlled vehicle, can be seen on SF Snakeplain)
  • BMP-1 (AI controlled vehicle, can be seen on both SF Snakeplain and Interdiction)
  • BTR-80 (AI controlled vehicle and capable of deploying a quick reaction force, can be seen on SF Snakeplain and Interdiction
 • New Weapon Systems
  • .50cal CROWS System (Player operated remote controlled .50cal on top of a Hummer)
  • MK19 CROWS System (Player operated remote controlled MK19 on top of a Hummer)
  • Javelin Weapon System (Man portable fire and forget weapon system)
 • Situational Awareness Indicator (SAI)
   A top-down view of the area immediately surrounding the current player, showing your teammates (if in LOS) and the objectives. The feature has 3 zoom modes and has an implemented 'Enemy Spotted' function.
 • Artificial Intelligence (AI)
   A whole new gameplay in which you play in a 9 player squad agains AI enemy soldiers and vehicles. AI comes with different classes, mental states, combat action and much more.
 • And Much, Much More
  • Improved AA Browser with advanced filter options and other features like favourite servers and buddylist.
  • Captured SF Scout Role in which players start the round in a holding cell ready to escape and couter the enemy from inside the compound.
  • Complex damage models for the HMMWV's. Don't think driving around without tires is easy...
  • Virtual Hero recruiting station, where you can get information, watch video and get a lot of experience.
  • Bugfixes; loads of bugs are fixed!
  [break]
  America's Army: Special Forces America's Army: Special Forces America's Army: Special Forces
  Klik voor een grotere versie.
Versienummer 2.7.0
Besturingssystemen Windows 2000, Windows XP
Website America's Army
Download http://www.americasarmy.com/downloads/
Licentietype Freeware

Door Japke Rosink

Meukposter

17-09-2006 • 11:11

52 Linkedin

Submitter: --WaaZaa--

Bron: America's Army

Reacties (52)

Wijzig sortering
Anoniem: 136971
17 september 2006 11:20
Deze update bevat goede updates :)

Super tof spel om te spelen, en nog gratis ook!
ik vind de besturing beter dan die van cod en cod 2

Als je van war games houd en je kan AA nog niet , ZEKER proberen !!
Niet om het kwaliteit van het spel neer te halen,
probleem met het spel is dat het een sterk staaltje van propaganda is.
Kun je me daar een paar voorbeelden van geven. Ik ben nu het spel aan het downloaden en wat voor propagandistisch materiaal kan ik dan verwachten?
het is in zoverre propaganda dat ze mensen willen recruteren voor het amerikaanse leger, ik vind het persoonlijk echter minder "propaganda" dan de Battlefield serie zich gedraagd, dus het valt wel mee.
Een voorbeeld van een sterk staaltje propaganda:
Je bent zelf altijd amerikaan, en je tegenstander is altijd een 'arabier'. Zelfs als je teams wisselt is dat nog zo. Zo leer je dus dat je altijd de arabieren neer moet schieten want dat zijn slechte mensen :Y)
Ehhhm, het is om mensen te strikken vor het amerikaanse leger? :(
eigenlijk zijn de tegenstanders 'opforians' die 'opforian' spreken :P Het zijn generieke baddies die een bivakmuts en zwarte guerilla kleding dragen. Tis maar wat je erin ziet natuurlijk :)

En daarnaast zou het wel achterlijk zijn om NIET als goeierik altijd amerikaan te zijn. Het heet tenslotte America's Army en IS gemaakt voor PR :P
Nou idd, nu je het zegt! Daar sta je eigenlijk ook nog niet eens gelijk bij stil |:( Waarom geen leden van een fictieve terroristengroep uit Europa, Korea, China, Rusland of nog erger: een groep uit de VS zelf!
hahaha grappig :) moet je een compleet magazijn op iemand leeg knallen om em te doden (meestal) zelfs van dichtbij op t hoofd is het vaak niet dodelijk...

t is natuurlijk altijd handig om die naaive jongeren die het leger in willen voor te houden de je bijna onstervelijk bent... |:(
of, stil op de grond liggen en iedereen die langs komt met 1 a 2 kogels een andere wereld in helpen :)
Als je aan het rondrennen bent is het heel moeilijk mikken.
Het nadeel met dit soort gratis games is dat er vaak slechte controle is op cheaters.

Van de verhalen die ik over AA gehoord heb is het een wedstrijd wie de beste cheats weet te vinden in plaats van wie de meeste skills heeft.
Als je punkbuster aan hebt staan, en op een server sit die CVAR en md5 checks draait hebben cheaters het moeilijk hoor. Alleen de nieuwste private hacks doen het dan, en die houden het ook niet lang vol.

Tuurlijk zeikt iedereen "cheater" als ze worden afgeschoten omdat ze stom bezig zijn of de tegenstander gewoon goed is :P
wordt dit spel nog steeds gesubsidieerd door de amerikaanse defensie?
Ja, staat int klein op de site :)
Anoniem: 188180
@Damic17 september 2006 11:50
in het groot als je het spel opstart :7
The Official US Army Game: AA
Anoniem: 127039
17 september 2006 12:12
Voor mij het zoveelste bewijs dat Bush cs oorlog voeren als een spelletje zien. Denkend aan alle onschuldige slachtoffers die deze manier van denken dagelijks vergt, kan ik een licht gevoel van walging maar moeilijk onderdrukken.
A. dit spel is van het leger, niet van bush.
B. het is voor het recruiteringsdoeleinden, niet voor oorlog promotie
C. wat jij zegt raakt kant nog wal, alleen omdat dit spel door het amerikaanse leger gemaakt word vind jij het slecht, ik ben werkelijk benieuwd hoe jij over spelletjes als Counterstrike denkt, hier ben je tenminste realistisch bezig en hoef je niet op 1 muisklik te drukken om weer levend te zijn, je moet namelijk wachten tot het einde van de ronde.
D. hier word je gestraft voor teamkils met een zeer mooi Honorsysteem, in tegenstelling tot de vele andere oorlogsgames
ad A) Bush is de commander in chief, wat wil je nog meer?

ad B Ze recruiteren de laatste jaren als een gek, omdat Bush cs het kennelijk nodig vinden om de ene na de andere oorlog te beginnen. Die soldaten zijn dus inderdaad nodig voor de vele oorlogen. Zelfs reservisten worden bij bosjes naar het Midden-Oosten gestuurd. Waar dacht jij dan dat ze die soldaten voor nodig hadden? Om de schoenen van de majoor te poetsen soms?

ad C) Ik heb helemaal niet gesproken over een slecht spel, want ik ken dat spel niet eens. Het gaat mij over de gedachte achter dit projekt.

ad D) Zal wel, ik heb geen verstand van spelletjes.
Het is slechts een spelletje. :+
America's Army bestond volgens mij al voor de bush-administration..
De Bush regering is al sinds 2000 aan de macht, toen in 2002 dit spel uitkwam was Bush dus al ongeveer twee jaar president.

@staaijtech
Als je dit walgelijk vind, best. Maar wees dan niet zo selectief. Oorlogsspellen kun je al sinds het begin van computer spellen vinden. In dit opzicht zouden spellen als Battlefield, Call of Duty of (al genoemd) Counterstrike net zo walgelijk zijn.
Anoniem: 127039
@^Mo^17 september 2006 13:27
Dat iedereen hier over me heen zou vallen, verbaast me niks. Jullie zijn gamers en je mag van mij rustig je spelletjes spelen, daar gaat het ook helemaal niet om. Ik ben helemaal niet geinteresseerd in spelletjes, wat gezien mijn leeftijd (55) niemand zal verbazen. Maar nogmaals, daar gaat het niet om. Waar het wel om gaat is dat dit spel (jawel, in opdracht van de Bush regering) is ontworpen om manschappen te werven voor het leger. Hoeveel van de 3000++ Amerikaanse soldaten die sinds de inval in Irak inmiddels zijn gesneuveld, zullen via dit spelletje de beslissing hebben genomen in het leger te gaan?? Waarschijnlijk veel, want het leger is natuurlijk geen spelletjesfabriek en de investeringen lijken zich terug te verdienen, anders was de ontwikkeling van dit spel allang stopgezet. Het werkt dus!! Als ik dan de afgelopen week op TV weer eens zie wat ik allang wist (sinds Vietnam), dat de mentaliteit van de gemiddelde Amerikaanse soldaat echt om te huilen is (men heeft b.v. het grootste plezier als ze bezig zijn een aantal burgers, waaronder vrouwen en kinderen, af te slachten), dan word ik daar als mens uitermate verdrietig en moedeloos van. Alles wat bijdraagt aan zo'n mentaliteit, ook een of ander lullig spelletje, is verwerpelijk als je ook maar enig gevoel in je donder hebt.

Wat jullie in je reacties vergeten is, dat die VS-militair to be dit spelletje met een heel ander oogmerk en invalshoek speelt dan jullie hier. Voor jullie is het ontspanning, en daar is op zich helemaal niks mis mee, voor die militair is het bittere ernst.
Maar zijn dingen als open dagen, reclame filmpjes, posters of elke anders vorm van werving (en niet alleen Amerikaanse!) net zo verwerpelijk? Die zijn toch immers ook bedoeld om mensen te werven?

De enige vorm van werving die ik persoonlijk wel wat dubieus vind is de actieve werving zoals in Amerika gebeurd. Waar men je dus gewoon in een winkelcentrum oid aanspreekt en aanspoort om in het leger te gaan.

Ik heb van dit spel nou niet direct de indruk dat het het leven in het leger verheerlijkt, ze zullen er hoogstens een compleet nieuw publiek mee bereiken, namelijk diegene die minder tv kijken, of minder in winkelcentra rondhangen.
Ik kan het wel begrijpen... die andere games zijn niet met het idee gemaakt van; goh laten we eens zieltjes voor het leger winnen en dat is dit spel wel. Zowieso vind ik de recruiteringsmethodieken van het amerikaanse leger discutabel. Onlangs was er een documantaire op tv over dit onderwerp. Als je ziet hoe imponerend die recruiters te werk gaan, dan snap ik ook de afkeer voor dit spel wel.
Ik zal absoluut niet naar Amerika gaan, en in het leger gaan daar om dit spel te spelen, het is mss wel een recruteringsmogelijkheid, maar het voelt absoluut niet zo aan.
Trainingen zijn tof om te doen, net als de rest, geeft een heel klein beetje info over het leger in Amerika, maar is zeker geen propaganda :)

Dus ik denk nie da er veel Amerikanen nu vechten in Irak omdat ze dit spel gespeeld hebben.

Eerst en vooral moet je echt zelf willen om soldaat te worden, het moet in je bloed zitten, van ik zit het niet in me bloed, dus word ik ook geen soldaat, hoeveel ik ook dit spel zal spelen, dus ....
Hooah, en hulde aan de Amerikaanse Belasting betaler!!
Moet je eens kijken wat er zou gebeuren als Defensie in ons land zo een pak geld tegen de ontwikkeling van zo'n prachtgame aansmijt....zou een hoop discussie geven denk ik!
Speel al vanaf prille begin en het blijft toch fascineren, zowel het spel als eerstgenoemde feit.
In de US wonen ruim 350 miljoen mensen. Als we met ons kleine kikkerlandje hetzelfde zouden doen zouden we gek zijn. Doen we dit daarentegen als EU zijnde, dan kunnen we nog wel wat mooiers maken.
eentje waar we met een europese coalitie die amerikanen een lesje kunnen leren?
Als defensie dat in ons land deed, dan hadden we er tenminste nog wat aan ;) De manier waarop nu met ICT projecten wordt omgegaan is om te huilen
america en belasting, doe je huiswerk
ik ken twee amerikanen die door dit spel het leger in zijn gegaan, 1 is nu dood en de ander is ook bijna om het leven gekomen.

dit soort spellen werkt niet in nederland maar in de VS zijn ze zeer vatbaar voor media zij worden bestookt door de media aan alle kanten de hele dag door.
ik zelf kijk wel uit, ik weet hoe het er in het aan toe gaat in een leger.
Sorry hoor, maar als je door een spel het leger in gaat dan is er toch iets behoorlijk mis met je. En al helemaal als je de dood van die ene man betrekt in/bij dit spel. :?
minimaal 10,000 mensen gaan het leger in in de VS mede vanwegen dit spel.

ja en er is ook iets mis in de VS aangezien bijna alleen de lagere klassen het leger in gaat, terwijl dat hier niet het geval is sociaal economisch.
Ik wil niet veel zeggen hoor, maar als je de keuze hebt tussen:

Medische studie en dokter worden of het leger in tegen Putjes schepper of het leger in.... tjsa dan heb je hier toch 1 hele makkelijke keuze, en tsja als je een medische studie hebt gedaan behoor je daarna gewoon meestal tot een hogere andere sociaal economische klasse
WTF? Dit spel is juist opgezet om mensen ertoe te zetten zich aan te melden bij het leger. Let jij wel op waar dit over gaat of geef je zo maar een reactie?
heeft AA ook singleplayer missies of is het allemaal multiplayer?
het is alleen multiplayer, het kan dus ook alleen maar online of over LAN worden gespeeld.
tsss, lees je niet goed? of heb je het gewoon nog niet gelezen? :P (nofi)
Artificial Intelligence (AI)

A whole new gameplay in which you play in a 9 player squad agains AI enemy soldiers and vehicles. AI comes with different classes, mental states, combat action and much more.
Niemand hier die een probleem heeft met de enorme grootte van de download? :/
2,5GB ffs
Meestal hebben alleen Belgen daar problemen mee :+
ja, zeg wel :)

datalimieten kennen ze hier in België nog wel, jammer genoeg
Jammer dat AA niet verder ontwikkeld wordt voor de Mac en Linux markt. Als daar de gebruikersgrootte van blijft stijgen zal het zeker terugkomen, maar dat wordt dus nog wel even wachten. Deze update lijkt me zeker de moeite waard, zeker omdat er voor het eerst AI soldaten en tanks en ook bestuurbare wagens zijn.
Inderdaad erg jammer. Helaas, dan regelen wij maar een illegale Windows kopie als Linux en Mac OS gebruikers.

Nieuws over stopzetting Mac en Linux ports hier
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=213321 en hier http://icculus.org/cgi-bi...=2006-04-24&time=18-23-48
Anoniem: 151273
17 september 2006 16:53
ik speel sinds versie 2.2.3 AA, sindsdien heb ik nooit meer zin gehad om een ander spel online te spelen.
het spel zelf is fantastisch goed gemaakt. zeker deze versie -die 4x zo groot is als zijn voorganger- kan zich meten met de grootste games.
de ai (artificiële intellegentie) van de nieuw geïntroduceerde COOP mappen is verbluffende.
de tijd b$waarbij je in duke nukem 3d gewoon wat monsters moest afschieten die "brainless" op je af kwamen is voorbij.

wat betreft de "propaganda" van het spel, daar is niets van aan.
het promoot het leger evenveel gelijk elk ander FPS game ,zoals COD, halo, half-life ,enz....
ik heb nog nooit ergens "ingame" een poster zien hangen met "uncle sam needs you" opgeschreven.
hoewel ik wel denk dat amerikaanse spelers wel worden benaderd door hun leger.
betreffende cheaters zijn veel inspanningen geleverd door punkbuster, zodoende ik heel weinig last heb gehad van cheaters (versie 2.3 was de meeest gecheatte versie ooit naar mijn gevoel)

tot slot :een kwalitatief hoogwaardig game, dat zelfs gewoon gratis is, wat kan men nog meer wensen?
zet die vooroordelen opzij en probeer het gewoon eens uit.

(zware pc is zeker geen overbodige luxe)
lol! Zelf Return to castle wolfenstein maakt nog meer propaganda:

ik zag in een level een poster "Samen tegen het bolsjewisme" oid :P :Y)

(dis dus als voorbeeld dat AA niet eens zoveel prop. maakt.)
Ik speel dit spel al sinds versie 2.0 en kan je zeggen dat het zeker de moeite waard is, ook als je het niet op amerika hebt, 't is gewoon een leuk spel ;)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee