Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , reacties: 93, views: 50.468 •

Voorlopige Conclusie

Treyarch zal gamers niet zo snel meer wegblazen met de presentatie van de nieuwe features van Black Ops II. Daarvoor is de franchise te bekend en de basisgameplay onderhand een tikje te voorspelbaar. De studio heeft desondanks een goed verhaal voor Black Ops II en niemand kan ontkennen dat Treyarch niet op zijn minst een goede poging doet om toch meer aan Call of Duty te veranderen dan de laatste jaren het geval is geweest. De nieuwe opbouw in het samenstellen van een klasse zal zorgen voor een grote diversiteit in hoe mensen hun klasse samenstellen en de nieuwe opzet van de Score streaks motiveert spelers om meer bezig te zijn met de objectives en niet alleen maar met hun eigen kill/death-ratio. Twee uur spelen is natuurlijk veel te kort om echt conclusies te kunnen trekken, maar de eerste voortekenen zijn in elk geval niet verkeerd.

Titel Call of Duty: Black Ops II Call of Duty: Black Ops 2
Platform Pc, Xbox 360, PlayStation 3
Ontwikkelaar Treyarch
Uitgever Activision
Releasedatum 6 november 2012

Call of Duty: Black Ops 2Call of Duty Black Ops IICall of Duty Black Ops IICall of Duty Black Ops IICall of Duty Black Ops IICall of Duty Black Ops IICall of Duty Black Ops IICall of Duty Black Ops IICall of Duty: Black Ops 2Call of Duty: Black Ops 2Call of Duty Black Ops II


Door Jurian Ubachs


Jurian werkt sinds 2008 bij Tweakers, maar bouwde voor die tijd al ruime review-ervaring op bij onder meer InsideGamer. Hij heeft een voorliefde voor rpg's en sportgames, maar is van alle markten wel thuis, al vindt hij mmorpg's stiekem iets te tijdrovend om echt goed mee aan de slag te gaan. Om te zorgen dat hij een gefundeerde mening over de geteste spellen kan geven, speelt hij vaak thuis verder of vliegt hij naar de andere kant van de wereld om de informatie uit eerste hand te horen.

Reacties (93)

Ga deze waarschijnlijk toch weer moeten kopen O-)
Ondankt de verouderde engine denk ik wel dat het weer 'n leuke game zal worden !
Blij dat ik eindelijk eens wat meer weet over deze game ! :D
Na de laatste 2 gedrochten laat ik deze demonstratief links liggen. Laten ze eerst maar eens met een nieuwe engine komen. Die gepimpte Quake 3 engine ken ik nu wel.....

Cool! Alleen positieve reactie's krijgen een +1 maar wanneer je je negatief uitlaat word je meteen weggemod. Zullen de fanboys wel weer zijn.... :)

[Reactie gewijzigd door ChojinZ op 14 augustus 2012 11:27]

Wat maakt het nou uit welke engine het gebruikt? Spellen als Portal 2 (Source engine) komen ook van de Quake engine...

Morgen krijg ik zelf ook de kans om eventjes CoD:BO2 te spelen op de Gamescom :) Heb er zin in - zelfs al ziet de engine er niet nieuw meer uit, de gameplay is altijd redelijk goed geweest bij CoD-spellen (al werd het wel eentonig na MW2).

[Reactie gewijzigd door TvdW op 14 augustus 2012 11:55]

Wat maakt het nou uit welke engine het gebruikt?

...de gameplay is altijd redelijk goed geweest bij CoD-spellen (al werd het wel eentonig na MW2)...
Ik geloof dat je zelf al het antwoord geeft. ;)
Dat heeft te maken met variatie in de gameplay, niet de engine. Het is nu gewoon een kwestie van rondrennen met een wapentje (vaak SMGs) in een veel te kleine map en zo hard mogelijk iedereen neerschieten terwijl je een eventuele objective uitvoert. Ik mis het teamwerk, de tactiek en het snipen zoals we dat 5 jaar geleden al deden in AA2 (verborgen liggen in het gras op een heuvel en rustig iedereen neerschieten). CoD-spellen zijn totaal niet realistisch meer en dat wordt eentonig ;) Heeft niks met de engine te maken, je kan veel mooie dingen maken met de huidige engine (die overigens ook gewoon weer bijgewerkt wordt in BO2).

[Reactie gewijzigd door TvdW op 14 augustus 2012 12:13]

Je kunt de game spelen zoals je zelf wilt...

Ik speelde dan vooral Sabotage (die met 1 bom), Capture the Flag en die team tactical (5-5 of iets dergelijks). Dan kun je prima met een paar maten taktieken toepassen. Hoeveel verderdigers heb je nodig? Welke kant ga je aanvallen? Waar komt de vijand vandaan... enz enz.

De "idioot" met de dual smg is zo opgelost, dat is een kwestie van een paar goed geplaatste claymores en de revive perk. Een dergelijke speler maakt tegen een goed georganiseerd team uberhaupt geen schijn van kans.

Momenteel speel ik Battlefield 3. De hoeveelheid teamwork daar valt me regelmatig tegen. Het is in bf3 helemaal niet vanzelf sprekend dat squad leden met elkaar mee lopen en elkaar helpen. Sterker nog de kans is groot dat mensen op je spawnen en vervolgens kei hard de andere kant op rennen... Of dat jij op andere spawnt, meteen wordt neergeschoten en niet gerevived wordt (terwijl de persoon waar je op spawnde door rent en medic is). In vergelijking met mijn "georganiseerde" spelverband van cod4/mw2 valt het zelfs tegen. Het zit hem wat mij betreft dus echt in de user...

Ik heb zelf niet zo snel problemen met een engine... Ik heb jaren lang soldier of fortune 2 gespeeld (en ja dat ook in "strategisch" 5-5 CTF verband). Deze game is ook gebaseerd op dezelfde Quake/Idtech engine. Maar nu wordt het toch een beetje te dol.

Tussen Call of Duty 2 en Call of Duty 4 (Modern warfare 1) zat 2 jaar. Twee jaar in is computertijd vrij lang en dus maaktede game grafisch gezien een enorme sprong (shadows, textures, effects, enz).
http://wikicheats.gametra...es/5/52/CoD2_screen04.jpg
http://media.insidegamer....ts/public/9335/108513.jpg

Modern Warfare 2 kwam weer 2 jaar later. Echter, het verschil tussen Cod 4 en MW2 viel erg tegen. Er was eigenlijk nauwelijks verschil te merken tenzij je van MW2 naar Cod4 ging. Gameplay werd wel iets uitgebreid maar een nieuwe game kon je het niet noemen (op de geinige coop modus na).

Weer 2 jaar later kwam Modern Warfare 3. Dan zou je verwachten dat er nu toch wel iets revolutionairs kan gebeuren (aangezien cod2>cod4 slechts 2 jaar duurder). Niets is minder waar.... Als je met een red dot sight op een muur/grond inzoomed dan kun je de pixels tellen... Weer dezelfde "low res" textures... Het is gewoon niet nodig, zeker voor de pc speler niet. Met de huidige techniek (toename ram en vram ten opzichte van 4 jaar geleden!) hadden er prima 2x grotere textures in de game gekund.

Eind 2012 weer met de graphics uit 2007 aan komen zetten... nee ik denk niet dat dit hem wordt voor mij...

[Reactie gewijzigd door sdk1985 op 14 augustus 2012 13:02]

Als je in BF3 in een niet samenwerkend team komt is het meestal ook al vanaf het begin een loss, terwijl je in COD in principe niet hoeft samen te werken als je 2 goede spelers hebt die dragen het team gewoon omdat ze ziekelijk veel kills hebben bijvoorbeeld, je hebt wel een voordeel als je teamplay toepast maar in BF3 moet je altijd als een teamspelen anders red je het gewoon niet, tenzij je tegen een team speelt dat ook als kippen zonder kop rond rennen.
En daarom is COD gn goede team E-Sport. Het is allemaal te vergevingsgezind.

Als je team massieve fouten maakt, doet dat er allemaal niet toe in COD. Dat maakt de COD serie wel weer leuk als casual game, maar goed...

BF3 lijkt mij op voorhand alweer beter dan wat ze hier nu gaan uitbrengen.

En van de nadelen van COD vind ik ook nog steeds die kill/score streaks. Als jij het goed aan het doen bent en je komt opeens zo'n powerup tegen van de tegenstand, kan je daar vaak vrij weinig aan doen, op een nogal jammerlijke manier. Prima in zo'n wave defense spelletje, maar totaal misplaatst in Deathmatch. Natuurlijk is het leuk als er een care package valt na een tijdje als je b.v. x punten voorstaat in domination of net een vlag capt, maar ze worden gewoon te vaak uitgedeeld in COD.

De class-bonussen die je BF vrijspeeld geven je veel kleinere voordelen, die gewoon wat beter te accepteren zijn.

Het je laten kiezen van 1 wapen, 1 attachement en 8 perks is gewoon rampzalig lijkt mij zo. Mensen kunnen nu naar hartelust de beste AR / sniper oppikken en deze totaal IMBA buffen met perks. Nee, ik laat deze titel dan liever liggen.
Ik denk persoonlijk ook niet echt dat COD de bedoeling had om er zo gaaf uit te zien. Ze steken als het goed is meer tijd in de gameplay. Meeste mensen kopen ook, omdat ze gewoon simpel weg mensen willen killen in de game. Ik heb COD4 to MW3 gehad en ik vind personlijk MW2 en COD4 de beste van de reeks voor online en BO en COD5 voor zombies.

Vind he toch dat BO2 wel iets kan worden. Het ziet er goed uit qua gameplay. Voelt gewoon nieuw en cool.

@TunefullDJ_Mike

Helemaal gelijk. Bij COD is teamplay niet noodzakelijk. Vind het meer een solo spel. Als er een paar goeie spelers in zitten kunnen ze gewoon ziekelijk iedereen afmaken en daardoor te winnen.
Hoe een spel "aanvoelt" tijdens het spelen valt ook onder gameplay. En dat word wel degelijk door de engine bepaald.
Ik moet helemaal met je instemmen op het verhaal van de engine. Ik heb me 2 keer laten beetnemen door MW3 en Black Ops.

Ik vond zelf MW2 een top game. Ik dacht, ik hoop dat MW3 ook zo wordt. Maar het is toch weer anders.

Ik moet zeggen Black Ops 2 ziet er tof uit ;), maar ik ga hem niet halen. Pure geld verkwisting.
"..Spellen als Portal 2 (Source engine) komen ook van de Quake engine..."

wait..what?


Source distantly originates from the GoldSrc engine, itself a heavily modified version of John D. Carmack's Quake engine, as is explained by Valve employee Erik Johnson on the Valve Developer Community:[37]

http://en.wikipedia.org/wiki/Source_(game_engine)

[Reactie gewijzigd door purrple op 14 augustus 2012 14:36]

Hopen dat ze dit keer iets meer gaan vernieuwen. Want het lijkt me dat zelfs de hardcore fans op een gegeven moment wel zat zijn van dezelfde game elk jaar. Waar EA ermee weg komt met de FIFA-reeks, kan dat bij een shooter toch echt niet naar mijn mening.
Ik hoop dat deze Black Ops een nieuwe engine heeft. Denk het haast niet, omdat dan het gros van de COD spelers zich niet meer kan identificeren met het spel.

Ik vond black ops een totale flop(bij een vriend gespeeld) de graphics is precies hetzelfde en er is total niks verbeterd en de multiplayer is al helemaal achter op de graphics.
Ik hoopte toen dat mw3 wel wat zou worden maar dit spel is precies hetzelfde als mw2 alleen even wat andere maps en nieuwe wapens en klaar is de game!

Voordeel van deze spel is dat de BO2 zal een futuristische thema hebben :
http://www.youtube.com/wa...p;feature=player_embedded

dus geen copy/paste in dit spel.De engine zal wel hetzelfde zijn but if it works why brake it?
Heb je uberhaupt de preview gelezen? Want daarin wordt inderdaad duidelijk dat het om dezelfde engine gaat, maar hopen op vernieuwingen is niet nodig, die zijn er gewoon, dat heeft het artikel naar mijn mening goed duidelijk gemaakt en al een deel in kaart gebracht...
Lol, die graphics zijn zo waardeloos en gameplay is weer precies hetzelfde beetje rondrennen en schieten er zit totaal geen teamplay in cod.
Het is weer een Call of Duty game....

Uiteraard thumbs up voor Treyarch die toch weer hun best hebben gedaan om alles uit de kast te halen wat maar mogelijk is.

Stiekem vraag ik mij wel eens af, hoe zou zo een game dan anno nu zijn met een hele nieuwe engine (evt toevoeging van bijv. area destruction zoals bij BF3 met Frostbite 2.0).

Black Ops heb ik met veel plezier gespeeld... lekker vlotte game... hierbij kriebelt het wel maar eerlijk is eerlijk ik kreeg bij de eerste trailer ook wel een beetje een Crysis gevoel....
(maar dat kwam ook wel meer omdat ik sommige dingen niet gewend ben van een COD game).

Of ik hem zal kopen? Misschien wel, misschien niet.... we shall see.....
(en Jurian, was het daar nu zo warm? of heb je zo hard gegamed dat je er zo "bezweet" uitzag :P)
Eerste rondje 19-4, tweede rondje 15-0.. jep, ik heb mn best gedaan!

Tsja, veel warme lampen etc... moet er eens aan denken wat vaker mn hoofd te deppen :P.

En opscheppen kan ik ook heel goed...
Wat ik het grootste probleem vind inmiddels is de altijd aanwezige LAG, dit proberen ze steeds te verbeteren maar blijft altijd aanwezig waardoor er altijd spelers zijn die voordeel uit hun verbinding halen, sterker diegene met een goede verbinding hebben nadeel tov gamers die op hun zolderkamertje met een wifi verbinding spelen.
Het hele host systeem wat de COD reeks kent is het probleem, want diezelfde gast op z'n zolderkamertje met wifi is host voor 16 spelers.. bedoel dat kan toch niet en resulteert in LAG of een disconect.
Wat dat betreft heeft EA het wel beter voor elkaar die servers neerzet, waar natuurlijk ook LAG in voorkomt, maar het is in iedergeval stukken beter spelen.
Dito. Mijn meest prangende vragen betreffen de ondersteunde technieken. Kan iedereen een server opzetten? dedicated? Is er een serverbrowser (en dan nog eentje die degelijk werkt)? Kan de server alle parameters (aantal spelers, maps, weapons, admins, ...) zelf aanpassen?
Bij MW3 zei men ook dat er dedicated servers zouden zijn, ze zeiden er alleen niet bij dat dat unranked was :(
"Het hele host systeem wat de COD reeks kent is het probleem"

Uhm, met uitzondering van Black Ops dan want die werkt gewoon via Dedicated Servers...
Absoluut niet waar! Dat geldt alleen voor de PC-versies.

Geen enkele MW of BO game heeft dedicated servers voor de console versies (X360/PS3)
Score streaks komen rechtstreeks uit MOH, die dit deed ook al zo, en dat was geen succes.

Je krijgt voor elk klein ding 50 punten, waardoor iedereen binnen een paar minuten de map bombardeert met raketten.

Liever geen killstreaks. Het is altijd al een raar systeem geweest. Beloon de goede spelers met NOG meer firepower en zorg zo dat de slechte spelers altijd wel een AC 130 of chopper gunner op hun kop krijgen.

En nieuwe maps? Wat had ik dan mogen verwachten? Gerecyclede uit MW1 en MW2, aangevuld met wat futuristiche trekjes? (Shit, zo breng ik ze nog op iden)

Screen 4/5/7 en 8 zouden trouwens rechtreeks uit MW2 kunnen komen voor mijn part. Waarschijnlijk releasen ze geen modding tools meer omdat iedereen dan allang deze game had kunnen maken...

Oh, goede oude COD2 tijd, waarin je nog af en toe in een Mario64 server kwam...
Helemaal mee eens. In een game waar een of meerdere spelers veel beter zijn dan de ander (of meer gehaaid) is er al sprake van een onbalans. Door die spelers nog eens extra te belonen wordt die onbalans nog groter.

Als je zelf in het team zit wat aan het winnen is, is de lol er al af, de wedstrijd is al binnengesleept. Als je in het verliezende team zit, raak je team zo gedemotiveerd dat je net zo goed kunt uitloggen. Bijna iedere wedstrijd in CoD kent dit omslagpunt, het is zelden spannend tot het einde.

Goede spelers worden al beloond met hun scores en levels. Je zou er nog verder in kunnen gaan door ze customizations aan te bieden, maar geef ze in hemelsnaam niet meer vuurkracht.
Indeed die killstreaks moeten wat mij betreft de game niet maken...
Wel de soort gevechten die je kunt hebben.

En die mech... Ga lekker mechwarrior spelen ofzo :S
Klopt. Ik weet nu al dat sommige een vlag op gaan pakken en vervolgens campen. Lekker kills maken a 200 pts per stuk.
Ik hoop zo dat ze het quickscopen er uit hebben gehaald, hier iriteer ik me dood aan in MW3, je hoofd totaal geen skils te hebben om te kunnen quickscopen, maar wel heel irritant.

Als laatste zou het fijn zijn als safegames alleen in de cloud konden worden opgeslagen, dit maakt de kans op hacks en cheats een stuk kleiner!
Volgens mij was in 1 van de eerste trailers al weer quick-scope "actie" te zien. dus helaas, het zit er nog in. beetje jammer
het quick-scopen is de grootste flauwekul die er bestaat, zelfs proffesionele snipers kunnen niet lopen het geweeer naar hun oog brengen en precies uitkomen waar bedoeld is. het zou gewoon standaard 1 sec moeten duren voordat je er echt iets mee kan. Wapen recht leggen met afwijking door scope kijken en dan naar het midden punt. Een sniper is een long range wapen close range insta-gib wapen.
Als laatste zou het fijn zijn als safegames alleen in de cloud konden worden opgeslagen, dit maakt de kans op hacks en cheats een stuk kleiner!
Zou je dit willen verduidelijken?

Als je een cheat of hack gebruikt, heb je helemaal geen savegame nodig. Het is namelijk: spel opstarten, cheat activeren en gaan. Je hoeft niets op te slaan over welke wapens je allemaal hebt etc.

Hetzelfde geldt voor games op, bijvoorbeeld, Steam: je kan zaken opslaan in de cloud maar dat neemt toch niet weg dat ik met een duur keyboard of dure muis allerlei commando's, macro's en andere zaken kan genereren die niet in je savegame worden opgeslagen?

En als laatste: als een savegame niet meer is dan een verzameling 1 & 0 en als cheater vervang je een 1 door een 0, wie controleert dat dan? Of heb jij ergens een EULA getekend voor spel X dat iedereen van uitgever Y jouw savegames mag inzien, doorlichten en, bij twijfel, mag verwijderen?
Mircosoft schijnt al bezig te zijn met het bannen en voorkomen van muis, keyboards e.d. men schijnt weer echt naar de consolle controller terug te willen.

Punt met safegames is dat er verschillende programma's zijn die je profiel kunnen aanpassen waardoor bepaalde hacks mogelijk zijn. Op het moment dat alles in een gecontroleerde cloud staat hoef je niet bank te zijn dat mensen hun profiel op een USBstik zetten om het vervolgens op de pc aan te passen.
Voor de consoles ja

Ik ben wel benieuwd naar deze black ops 2. Ziet er goed uit zo op het eerste oog.

[Reactie gewijzigd door 304087 op 14 augustus 2012 11:49]

Wederom: gecontroleerde cloud? Keyboards? Ik zal echt wel iets gemist hebben maar ik kan 3 keyboards & muizen op mijn XBOX aansluiten maar zodra ik een game opstart, werken die devices echt niet meer. tenzij ik bijvoorbeeld onscreen een berichtje wil sturen; dan kan ik wel typen met mijn keyboard.

Daarbij als ik een dienst van Microsoft afneem, zoals Office 365, is er echt niemand van Microsoft die de hele dag mijn mail gaat zitten doorspitten of ik daar wel legale dingen in doe. Sterker nog; ik heb zelf toegang tot mijn spam-filter om "suggesties" van Microsoft teniet te doen.

Het lijkt me dus ook hoogst onwaarschijnlijk dat een medewerker van Microsoft voor, grofweg, 50 miljoen Xbox Live gebruikers alle savegames gaat doorspitten of er een 0 of 1 opzettelijk is veranderd of dat er iets is "omgevallen" tijdens de transfer.

Maar ik begrijp dus dat je vind (of hebt gelezen) dat we dus altijd een online-verbinding moeten hebben voor console/PC als je een spel wil spelen? De storm van commentaar hierop met bijvoorbeeld Diablo 3 is je ontgaan?

[Reactie gewijzigd door MAX3400 op 14 augustus 2012 11:52]

Waarschijnlijk heb je iets gemist, er zijn namelijk apparaten te koop die het mogelijk maken om een keyboard/muis op een console aan te sluiten. Deze emuleren een normale consollecontroller maar maken het mogelijk om toch in zekere zin te cheaten in vergelijk met normale speler die een controller in hun handen hebben.

Betreffende de cloudopslag, wat is er mis mee om een multiplayer profiel online in de cloud op te slaan? Sterker wanneer dit alleen maar in de cloud c.q. speciale servers staat die alleen voor dit doel actief zijn is het aanpassen van je profiel d.m.v. een cheat zoals nu een stuk moeilijker.

Nogmaals, wanneer het alleen (multiplayer/Online) profiel alleen op de online servers staat hoeft de controlle hierop dus ook minimaal te zijn. Je zou op dat moment dus ook alleen maar ingame via het spel dus bij je profielgegevens mogen kunnen komen.

Juist met Call of Duty op de consoles wordt er enorm gecheat, het zou daarom ook leuk van Activision en/of Microsoft zijn dat ze er alles aan zouden doen om dit te voorkomen.
Dus, twee profielen, een mulitplayer online en een lokaal profiel voor je singelplayer…. Moet niet zo moeilijk zijn toch?

De reden voor de relatief oude engine achter Call of Duty BO2 is volgens de makers wederom de gameplay. Men houd vast aan deze engine omdat men dan volgens zeggen weer 60fps per seconde kan leveren. Iets wat concurrent Battelfield 3 op de console zeker niet kan.
In de praktijk leidde dat er toe dat gamers op pakweg level 35 al met de sterkste wapens rondliepen.

Das dan een grote design flaw van de developers. Er mogen geen 'sterkste wapens' in een shooter zijn...
Gelukkig had Treyarch nog een andere spelvorm in petto en die maakte direct meer indruk. Nieuw in Black Ops II is namelijk Multi-team. In plaats van het standaardpotje waarbij je bijvoorbeeld met twee teams van zes of acht spelers speelt, kun je nu ook in kleinere teams vechten, en dan ook met meer dan twee teams. Wij speelden een potje team deathmatch met vier teams met elk drie spelers. Een vrij simpel idee, maar het levert toch totaal andere gameplay op.

Dit is gewoon een kopie van Squad Deathmatch uit Battlefield 3. :)
Dit is gewoon een kopie van Squad Deathmatch uit Battlefield 3. :)
Nope, het zou een kopie moeten zijn ui BF2:BC waar Squad Deathmatch voor de eerste keer in de EA-reeks werd geintroduceerd.
Of uit Halo 3 :) Ook Team kill of the hill zat daar in ...

Maar goed wat kan mij het nou schelen meer spelmodus = meer plezier :) Ongeacht uit welke game het misschien is afgekeken of niet...
Ik snap de klachten niet helemaal over de verouderde engine. Als je Call of Duty een beetje competitief speelt zet je vaak alle settings op low en post-fx uit zodat je spel meer op CS 1.6 lijkt. Console spelers hebben deze optie niet en ik kan me wel voorstellen dat mensen de campaign in alle pracht en praal willen spelen, maar mij maakt het niet al teveel uit.

Maar goed, Call of Duty fans klagen over graphics, terwijl ze toch elk jaar rehash #8 kopen. Zo stimuleren ze juist Activision om (weinig innovatieve) jaarlijkse uitgaven uit te brengen, omdat ze weten dat de fans het toch wel kopen. Zolang ze er mee kunnen weg komen is er geen reden om tijd en geld te steken in het ontwikkelen van een nieuwe engine.
Niet iedereen speelt "competitief" en wil naar CS 1.6 graphics aan kijken tijdens het spelen.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



Populair:Apple iPhone 6DestinyAssassin's Creed UnityFIFA 15Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox OneAsus

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013