Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair CX Modular. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
28
Score: 4
47
Score: 3
10
Score: 2
7
Score: 1
3
+1
Gideoniq 17 februari 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Wegens upgrade van gpu en cpu, geüpgraded van CX500M naar CX750M. Geluid komt niet over casefans, R9-380x en stockfan heen. Kabels in overvloed meegeleverd. Gekocht bij 4launch; 96,- euro. De CX500M had 4 jaar geleden hetzelfde prijskaartje dus ik ben heel tevreden met de aankoop. Service van bedrijf is uitmuntend.

Pluspunten

  • zeer stil
  • uitgebreid kabelassortiment
  • goede prijs
  • zeer makkelijk te plaatsen/verwisselen.

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Uitrusting Score: 5
Aansluitingen Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Koelvermogen Score: 5

+1
Ramoonster 8 augustus 2014

Corsair CX600M

Goede voeding die z'n werk stil, en netjes deot.

Pluspunten

  • Semi-modulair
  • Mooie 8-, 6+2- en SATA power kabels
  • Redelijk stil
  • Letters van de voeding draaien mee asl het ware als je de fan naar onder of boven zet
  • Betaalbaar
  • Niet heel lang
  • 80+ brons

Minpunten

  • Lelijke 24 pin en molex conectoren
  • Niet volledig modulair
  • CapXon
  • Geen SLI en Crossfire ondersteuning, terwijl het wel mogelijk is met low-end kaarten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Uitrusting Score: 3
Aansluitingen Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Koelvermogen Score: 4

+1
auto660 7 juli 2013

Corsair CX430M

Pluspunten

  • Goedkoop!
  • Stil.
  • Stabiel.
  • Goed afgewerkt.

Minpunten

  • De modulaire aansluitingen zijn een beetje ruim.
  • De voeding had wel een 2e pci-e connector mogen hebben.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Uitrusting Score: 4
Aansluitingen Score: 3
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 3
Koelvermogen Score: 4

0
SoepThe1 24 januari 2016

Corsair CX750M

Prima voeding, ik gebruik hem nu een jaar en heb er geen probleem mee gehad. Ook mooi energiezuinig en stil. Verder was hij redelijk makkelijk aan te sluiten met de bijgeleverde kabels.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Net ietsje te duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Uitrusting Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Koelvermogen Score: 5

0
Geradus 4 maart 2013

Corsair CX500M

Pluspunten

  • Nauwkeurige voltage afgifte op de DC output. De waardes kloppen nu.
  • Snelle strakke montage mogelijk
  • Geen overbodige losse kabels
  • Minimaal geluid

Minpunten

  • Foute netstroom kabel meegeleverd. De stekker past niet in onze wandcontactdozen. Er zit een driepoot aan.
  • De inkoper moet beter opletten wat hij waar koopt.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Uitrusting Score: 4
Aansluitingen Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Koelvermogen Score: 4

PijnakkerNewbie 3 juni 2020 Product gekocht

Corsair CX750M

Heeft het een ongeveer 3 jaar volgehouden, maar is precies buiten de garantie kapot gegaan. Er komt een sterke geur van verbrand plastic uit en een van de coils is volledig zwartgeblakerd. Als je een high-end rig bouwt, koop deze voeding dan alsjeblieft niet. Geef die extra centen uit!

Pluspunten

  • Heeft het 3 jaar volgehouden

Minpunten

  • Lage kwaliteit
  • Korte garantie duur
  • Onbetrouwbaar
  • Coil whine bij zwaar gebruik

Eindoordeel

Score: 1
DutchEZmoder 17 mei 2020 Product gekocht

Corsair CX750M

Heeft me vele jaren goed gedaan. Enkel bij de aanschaf van een 2080ti viel m'n PC vaak uit bij het spelen van CoD Modern Warfare icm een 3700x. Heb een nieuwe 850 watt voeding besteld met gold certificering wat wel overkill moet zijn, maar wie weet is dit mijn oplossing.

Pluspunten

  • lange levensduur

Minpunten

  • niet heel hoge certificering

Eindoordeel

Score: 4
Kevinw96 17 oktober 2018 Product gekocht

Corsair CX600M

had deze gekozen toen ik me budget pc ging bouwen, het deed wat het moest doen tot na een paar jaar aan gebruik (~3 jaar) begon hij te ratelen wanneer het warm werd, en omdat het niet helemaal modulair is, was een vervanging veel werk.

Pluspunten

  • Deels modulair
  • Stil

Minpunten

  • Fan begon te ratelen na een paar jaar

Eindoordeel

Score: 3
Eaxolm 4 oktober 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Ik heb dit product al een aantal jaren en hij doet het nog steeds prima.

Pluspunten

  • Stil
  • Semi-modulair
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
ToebakNewbie 21 augustus 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Zoals te verwachten van Corsair, is dit een kwaliteitsvolle PC voeding, volledig modulair.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • Goede prijs
  • Voldoende power

Minpunten

  • Vrij zwaar

Eindoordeel

Score: 5
The_amazing_m 1 maart 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

werkt goed geeft genoeg stroom niets op aan te merken

Pluspunten

  • redelijk stil
  • semi-modulair
  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten

  • aantal conectors op voeding

Eindoordeel

Score: 5
moonburster 7 februari 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Eerste modulaire voeding en voor de rest weinig vergelijkingsmateriaal. Hij doet het en is ideaal voor de wat meer powerhongerige pc

Pluspunten

  • Flink wattage
  • Kleur is makkelijk in de meeste builds
  • Geen lelijke kleuren kabels door je systeem

Minpunten

  • Met heavy load alsof je een straaljager hoort op stijgen
  • Vrij groot
  • Niet geheel modulair

Eindoordeel

Score: 4
NikayK 14 januari 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Prima product, al bijna 4 jaar in gebruik en geen problemen ondervonden. Modulaire functie is ideaal.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • levensduur
  • modulair
  • stil

Minpunten

  • Geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Dirkvnh 26 augustus 2017 Product gekocht

Corsair CX430M

Voor de prijs die ik heb betaald is dit een goede voeding. Echter is de ventilator de luidste in mijn PC en is een tweede 6+2 pin PCI-E kabel wenselijk.

Pluspunten

  • Goede prijs/prestatie verhouding
  • Universeel strak uiterlijk
  • Semi-modulair

Minpunten

  • Geluidsproductie
  • Mist een 6+2 pin PCI-E kabel
  • Ketchup & Mosterd 20+4 pin kabel

Eindoordeel

Score: 4
ThomasklijNewbie 23 maart 2017

Corsair CX750M

Heeft het twee jaar vol gehouden maar heeft nu helaas problemen met het voeden van mijn GPU (780ti) en moet worden vervangen. Voor de prijs een prima voeding, maar uiteindelijk had ik liever meer geld uitgegeven voor een Plus Gold/Platinum voeding die het waarschijnlijk langer uithoudt (en langere garantie heeft).

Pluspunten

  • Mooi mat zwart
  • Modulair

Minpunten

  • 80 Plus Bronze
  • Niet stil
  • Korte levensduur

Eindoordeel

Score: 3
Pimpdoggy 29 januari 2017

Corsair CX750M

Eerste serieuze modulaire voeding. Heb niet veel vergelijkingsmateriaal.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stevig gebouwd
  • Energiezuing en stil

Minpunten

  • Zware jongen
  • Iets duurder

Eindoordeel

Score: 5
Ebbo72 20 december 2016

Corsair CX430M

Een prima voeding met goed bouwkwaliteit. Je hoort hem bijna niet en is ook nog semi-modulair voor een lage prijs

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • semi-modulair
  • stil
  • neutraal kleurenschema

Minpunten

  • maar 1 6+2 pin PCI-e kabel. Meer zou fijn zijn aangezien sommige kaarten dat nodig hebben

Eindoordeel

Score: 5
NietKoelNewbie 21 oktober 2016

Corsair CX750M

Als de videokaart power nodig heeft (voor bijv. games) hoor je enorm veel coil whine in de PSU (raar bijna ketterend geluid). Ik kende het eerst niet, en dat is het best eng om te horen! Ik vertrouw het niet en ga een andere PSU kopen.

Pluspunten

  • mooie kabels
  • genoeg power

Minpunten

  • coil whine bij gamen
  • moederbord plug moeilijk vast te klikken

Eindoordeel

Score: 2
EierKoek 20 september 2016

Corsair CX600M

Coilwhining op de MSI GTX 1070 X

Pluspunten

  • Stil
  • Werkt prima

Minpunten

  • gecombineerd met MSI GTX1070 krijg de GPU coilwhining

Eindoordeel

Score: 4
Jellewie 3 augustus 2016

Corsair CX750M

Bij mij erg stille voeding. Jammer niet volledig modulair maar hoeft ook niet want iedereen heeft altijd een moederbord aansluiting nodig denk ik. Hij is alleen een beetje groot

Pluspunten

  • Stil (onder 50% load)
  • Modulair (deels)
  • Veel soorten kabels bijgeleverd

Minpunten

  • Niet volledig modulair
  • Groot

Eindoordeel

Score: 4
info49 1 augustus 2016

Corsair CX430M

Na 10 maanden defect. Nieuwe gekregen na 16 maanden wederom defect. Daarom begrijp ik niets van alle reviews. Ziet er gelikt uit maar dat zegt niets over de kwaliteit. Normale PC dus geen Game PC.

Pluspunten

  • Uiterlljk

Minpunten

  • Kwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
maikelhennipman 26 juli 2016

Corsair CX750M

Doet wat hij moet doen, en maakt helemaal geen geluid. Eerste keer dat ik een modulaire voeding heb, geniaal! Geen boomstam meer in mijn kast.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • Snelle installatie

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
Krahk 10 juli 2016

Corsair CX600M

Doet zijn werk in bijna volledige stilte. Draait al 2 jaar stabiel en vertrouwt in een workstation/gaming pc. Kabels hadden wel volledig modulair mogen zijn

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen volledig modulaire kabels

Eindoordeel

Score: 5
coen800 3 maart 2016

Corsair CX600M

Goede PSU

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Aleen 6 Sata Apparaten

Eindoordeel

Score: 4
Ted.van.es 15 januari 2016

Corsair CX430M

ik vind het een prima ding. zeker voor een butget pc. alleen vind ik niet dat het een goeie voeding is voor een pc van 600+ euro. omdat ik zelf dan liever een pc heb die stiller is.

Pluspunten

  • goedkoop en toch degelijk
  • genoeg cablemanagment

Minpunten

  • niet de stilste, maar zeker niet luid

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair CX Modular?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True