Door Mark Hendrikman

Redacteur

Er zit een soldaat in iedereen in Call of Duty: Black Ops III

02-11-2015 • 10:43

55 Linkedin

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Vlak voor de release van Call of Duty: Black Ops III krijgt de game nog een nieuwe trailer. Ditmaal heeft Treyarch ervoor gekozen om de virtuele wereld van de game te combineren met echte acteurs. Bovendien heeft de trailer een veel minder serieuze toon dan voorgaande promotievideo's. Call of Duty: Black Ops III is vanaf 6 november verkrijgbaar op de PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en One en Windows. De PlayStation 3- en Xbox 360-versies hebben geen singleplayercampagne, heeft Treyarch verteld.

Reacties (55)

Wijzig sortering
Jammer dat er nog steeds dedicated servers en server browser ontbreken.
Dat zal voorlopig waarschijnlijk ook niet komen, dedicated servers en server browsen is er (uit mijn hoofd, zou ook een versie eerder of later kunnen zijn) na COD 4 (MW1) uitgesloopt en dat bevalt ze volgens mij prima.

Ik zelf ben toen afgehaakt en blijven hangen in de COD 2 rifle only servers, heerlijk.
World at War, Black Ops 1 en Modern Warfare 3 hebben nog een server browser (optie). MW2 ook door de community.

WaW, BO1, MW2 ( door community), MW3, BO2 (PC versie), Ghosts (deels), Advanced Warfare (deels) en BO3 (PC versie) hebben dedicated server support.

[Reactie gewijzigd door Gundogan op 2 november 2015 12:45]

Je zegt het precies in je antwoord, alle versies die door community of deels dedicated servers supporten is natuurlijk niet hoe het bedoeld is, leuk dat er mods zijn gemaakt maar het product zoals ik dat koop heeft niks te maken met die mods.

WaW heb je gelijk over.
BO 1 is onzin want daar moest je een dedicated server huren voor x aantal dollars per maand, dat nodigt ook niet echt uit om een leuke server op te zetten.
MW3 heb ik gemist inderdaad.

Geef klanten die netjes betaald hebben voor een spel de vrijheid om ermee te doen wat ze willen en ja daar horen ook pubers en kinderen bij die lekker in hun eigen servertje willen/kunnen ouwe hoeren.
Nou, dan zal je met BO3 (misschien) weer blij worden:

https://community.treyarc...to-black-ops-3-pc-in-2016

En de vrijheid om te doen wat je er mee wilt... tja... lekker aan de wallhack en aimbot dan maar? ;)

Met CoD maken die custom servers me niet zoveel uit, Meestal toch met te veel spelers of met vervelende settings waardoor je de helft niet kan gebruiken en met een jaarlijks terugkomende serie zie je toch niet echt veel leuke mods of total conversions. Als het maar dedicated servers heeft voor de constante ervaring.
Ik snap dat niet, vroeger via GameSpy standaard server browsing. Nu amper nog, ook bijv War Thunder. Niet zelf te selecteren. Zwaar irritant.

Geef mij maar BF1942 met 64 players wake island. Topper was dat 13 jaar geleden en nog steeds.
Ik snap niet waarom mensen zo uithalen naar degenen die dit kopen/pre-orderen/spelen. We moeten gewoon eerlijk wezen, Black Ops III speelt gewoon lekker weg (mening gebaseerd op de beta).

Zoals ik dat bij smartphones doe, koop ik COD niet ieder jaar. Eens in de 2/3 jaar is prima. Dan is er namelijk wel voldoende vernieuwing. De laatste COD die ik heb gekocht/gespeeld was Black Ops II.
Het is gewoon Hype om te haten op CoD. Een langlopende, miljarden omzettende franchise, waar miljoenen gamers dagelijks plezier aan hebben. Hoewel ik het met veel tegen argumenten eens ben hoor. En heb daarom na black-ops 1 dan ook geen CoD meer gekocht. En dat loop ik niet te verkondigen bij elk nieuwsbericht (oke nu dan :)).

Ik moet zelfs toegeven dat ik deze CoD er wel erg tof uit vind zien, keiharde en snelle actie! Wat is daar mis mee? Het is dat er genoeg andere games aankomen die ik prefereer met mijn schaarse tijd en dus ook deze weer oversla. Maar ik wens elke fan van CoD veel plezier met het spelen!
Ik denk dat veel mensen gewoon teleurgesteld zijn dat er steeds hetzelfde gebeurt met een franchise die ze eerst wel interesseerde. Steeds word bij deze games vernieuwing beloofd, spreekt men van 'de beste graphics ooit' etc. Deze beloftes worden keer op keer niet waargemaakt. Dat is geen persoonlijke mening, je kan objectief toetsen dat sommige delen van de serie niet alleen geen verbetering gaven op grafisch gebied maar zelfs een achteruitgang. Voor de mensen die daarin teleurgesteld zijn voelt het alsof mensen keer op keer toch weer hopen dat het dit keer wel beter zal zijn terwijl de geschiedenis hen leert dat die kans steeds kleiner en kleiner wordt.

Daar staan weer andere mensen tegenover die dat alles niet zo interesseert, die willen gewoon een nieuw deel met dezelfde vertrouwde gameplay, waar gewoon wat variatie in zit ten opzichte van de delen die ze al hebben. Voor deze mensen is de game zijn geld nog steeds waard en daar is hun mening niet minder valide om, zolang ze die onderbouwen met de juiste argumenten.
Ik kan die teleurstelling heel goed begrijpen. Aan de andere kant kan ik de instelling van de uitgever ook begrijpen. De gaming industrie is keihard en het wordt steeds lastiger om je game in de vele miljoenen te laten verkopen en dus mega winsten te pakken. Als je dan zoals Activision met CoD het kip met het gouden ei hebt, dan ga je ook niet mega investeren en aanpassen, omdat je juist op deze titel de winst kan optimaliseren. En dat doen ze nu al meer dan 10 jaar en nog steeds staan ze aan de top qua verkoopaantallen. En dat de graphics dan wat gedateerd zijn, tja gameplay over graphics toch?

Wat wel erg jammer is en waar men terecht over valt is het niet waar maken van beloften. het marketing gelul op een E3 over graphics en features waar iedereen doorheen prikt, maarja dat hoor er tegenwoordig een beetje bij.

Komt er voor mij op neer dat CoD nog steeds een top game is voor een hele grote groep gamers en dat is prima. Daarvoor hoeven we niet met ze allen telkens het zelfde te herhalen onder een bericht.
Omdat velen deze franchise al vanaf het begin af aan spelen, en elk jaar de franchise dommer en achterlijker zien worden. Elk jaar dommere gadgets, perks, killstreaks, maps en wapens. Daar zijn we nou eenmaal niet zo blij mee. En dat laten we gewoon graag horen.
Erg jammer dat COD van tactical military shooter naar scifi arcade shooter is gegaan...
Tactical military? Mijns inziens is COD altijd al een arcade shooter geweest. Al sinds United Offensive
COD1 en 2 waren teamwork shooters, kon je fatsoenlijk in matchen zonder allerlei fantasy foefjes ;)
Arma spelen ;)

Vergeet BF/ COD dat zijn geen tactical shooters :) pure arcade.

Arma / Oude Rainbow SIXS / Operation Flashpoint...
COD is een "spelletje" geworden voor kinderen. De laatste jaren is het geen echte "game" meer.
Anoniem: 706204
@wvl2 november 2015 17:05
Ik snap nog steeds niet waarom mensen zoals jij nou zeggen dat dit een "spelletje" is geworden voor kinderen. Naar mijn mening mag iedereen van een "game" genieten ieder op zijn eigen manier. Ik speel CoD al jaren, en ondertussen heb ik daar niet zo veel tijd meer voor, maar ik vind het toch nog steeds leuk om even met vrienden een paar potjes per dag te spelen.

Jou mening is totaal niet onderbouwd, iedereen mag spelen wat hij/zijn wilt en op zijn/haar manier.
Natuurlijk mag iedereen spelen wat hij wil... Bij deze zal ik mijn mening onderbouwen en als je mijn ene zin deftig leest, dan zal je zien dat ik dat ik niemand verbied om dit te spelen.

Ik zeg alleen dat het niveau is gedaald. Nu moet je IMO gewoon rondlopen als een "kieke zonder kop", terwijl je vroeger het spel meer tactisch moest aanpakken. Met teamplay ed.

Ik zie er zelf ook nog de fun van in, en zeker om eens met vrienden samen te spelen.
Maar een echte game vind ik het niet meer.
Inderdaad!
En hellaas gaat de Battlefield franchise zelfde kant op en dat vind ik triest.
Altijd een grote BF fan geweest maar sinds BF3 is het ook een pot nat samen met CD, zoek je een tactical shooter dan is ArmA III King of the Hill het beste op dit moment
Typische AAA/Call Of Duty promotievideo. Heeft echt niets met het product te maken. Vergelijkbaar met elke Ford Fiësta promoten door Ken Block en zijn Fiësta te laten zien, alsof dat is wat je krijgt. :+
laatst de forza 6 reclame gezien; staat volledige duur een opmerking bij 'dit zijn niet de echte beelden' :F .... :N maak dan een fatsoenlijk product/demo/trailer met 'wel echte beelden'
En? is dat erg?

De trailers van Blizzard (alle games) laten ook geen werkelijke gameplay zien. Dat gold net zo goed voor de trailers van Planetside 2, Skyrim en Elder scrolls online.

Uiteindelijk zijn trailers niets meer dan marketing om een hype te creeren. Ik baseer mij al lang niet meer op trailers of ik een spel wel of niet koop. Ik wacht de release af, kijk een paar streamers en lees een paar reviews. Dan heb ik voldoende beeld om te bepalen of ik het spel koop, wacht op een sale, of de game helemaal niet aan ga raken. Geld overigens net zo goed voor films, maar dat terzijde.

CoD speel ik al jaren niet en zal ik ook dit jaar niet aanraken. Verder was de singleplayer trailer gewoon slecht. Bij deze trailer kon ik een glimlach niet onderdrukken, want Kevin is toch een beetje een stereotype gamer. Alsof je jezelf erin terugziet :D

Blijft alleen de vraag wanneer ik samen met Cara een potje mag gamen :)

[Reactie gewijzigd door Skyaero op 2 november 2015 13:21]

Deels klopt ;)

Maar je krijgt een hollywood shooter :) en dat zie je in de game en in het filmpje terug.
En daar staat COD bekend om, dat het er wat minder mooi uit ziet is voor iedereen iets anders.

Ze laten in deze klip zien wat je zoal te zien krijgt, qua game. Dus het rennen over gebouwen robotos en noem zo maar op :)

Dus het klopt degelijk wel :) snap je score niet maar goed..
Mooi deze combinatie van game beelden met echte acteurs, maarde cut-scenes met acteurs in in het spel Red Alert 2 wordt hier niet mee overtroffen.

Meesterlijk voor die tijd :D _/-\o_ :
https://www.youtube.com/watch?v=EiS-MXX5dXk
Dat was echt heelijk inderdaad, ook in de andere C&C games komt dit terug. Tiberian Sun blijft m'n favoriet!
Ik snap de poeha en ophef niet ieder jaar met een nieuwe call of duty game. Modern warfare was goed, black ops ook, al die anderen, meh, steeds hetzelfde.

Nog steeds, na al die jaren, kan geen online shooter het niveau halen wat battlefield modern combat had. Zowel op de ps2 als xbox360 was dat beter. Je kon auto's, helicopters en tanks besturen, en je had simpele keuzes uit je wapens, niet honderd en 1 perks en maniertjes om iets aan te passen etc.

Zou willen dat ik weer modern combat kon spelen, heerlijk capture the flag.
"Je kon auto's, helicopters en tanks besturen, en je had simpele keuzes uit je wapens, niet honderd en 1 perks en maniertjes om iets aan te passen etc."

Daarom heet het Battlefield en geen COD. Ik wil niet in auto's, helikopters en tanks vliegen/rijden.
Het is dan ook volledig logisch dat jij de "poeha" niet snapt omdat het dus schijnbaar niets voor jou is en Battlefield wel.
edit:

Ja ok... Vergeet maar even de onderstaande reactie...
Ik wist niet dat ze deze commercial 5 jaar geleden dezelfde soort commercial gelanceerd hebben... |:(
Maar goed, 5 jaar geleden hadden ze dus ook eenzelfde soort grappige commercial. Zie hieronder!


Deze versie is ook erg grappig met allerlei celebrities:

https://www.youtube.com/watch?v=Pblj3JHF-Jo

[Reactie gewijzigd door MarvinJames op 2 november 2015 12:09]

"Met allerlei celebreties"

Uhm... ik herken alleen Jimmy Kimmel.... wie zijn die andere zogenaamde bekenden dan? :P
Onder het motto , spaar ze allemaal.
Speel caal of duty vanaf nummer 1 , heb ze allemaal maar toch blijft MW3 mijn favoriet.
Deze ook maar halen , hoewel ik het tegenwoordig af en toe iets over de top vind gaan ..
grafisch zijn ze zeker wel ok.

En ja ook C&C collectie , heb de originele 1e C&C ook nog ;)
Geweldig filmpje. Ik vind die Real Life filmpjes van COD echt geweldig. 6-11-2015 is weer de dag. Pre-order al maanden geleden ingediend zoals voor elk deel.
Ben echt benieuwd en hoop dat dit een ware opvolger is voor de BO serie.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee