Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenProducten zijn eenvoudig te vinden, vergelijken en worden aangevuld met video’s. Ik bestel vaker producten bij Coolblue en de levering en afhandeling zijn altijd correct.
VerzendingIk had gereedschap besteld, dit zit van zichzelf goed ingepakt maar kon wel schuiven in de doos. Een stukje karton om het schuiven tegen te gaan was prettig geweest.
AlgemeenSinds kort koop ik steeds meer bij Coolblue na jaren bol.com. Die laatste heeft zijn glazen ingegooid door het toelaten van 3e partijen die niet de kwaliteit leveren die ik verwacht.
Coolblue heeft alles in eigen beheer en dat merk je in service. erg fijn. Ook de hoeveelheid spullen is steeds beter.. lekker bezig coolblue!
AlgemeenBestelling was makkelijk, betaling zo gebeurd, netjes volgende dag bezorgd binnen de tijd zoals opgegeven.
Verzendingnetjes volgende dag bezorgd binnen de tijd zoals opgegeven.
AlgemeenBestellen en leveren ging weer perfect !netjes op tijd bezorgd. Volgende keer bestel ik weer bij Coolblue!
VerzendingInnovatief en handzaam apparaat.
AlgemeenProduct snel gevonden , keuze was makkelijk. Betrof een product uit de 2e kans afdeling.
Verzendingdaag na bestelling kon ik product op ophaalpunt van post.nl kunnen ophalen.
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen. Betaling ging prima en bezorgmoment was te kiezen.duidelijke website met voldoende informatie over product
VerzendingProduct werd zelfs op zondag bezorgd, top!
AlgemeenOverzichtelijk webwinkel!
Super service bij Coolblue! goede adviezen, blij met Coolblue!.
Sterk in prijs/kwaliteit
Snelle bezorging!
de verzending liep prima volgens afspraak!
KlantenserviceZeer goede adviezen en ondersteuning door de klantenservice!
Daarom koop ik er graag, kortom superservice
AlgemeenSnelle levering en keurig exemplaar tweede kans. En ik ben bekend met de goede service van Coolblue
AlgemeenMijn Synology 415+ is defect geraakt, naar nu blijkt als gevolg van een ontwerpfout in de gebruikte processor. Evident dus een productfout. Hoewel het apparaat al ruim 4 jaar oud is, zou hij normaal gesproken wel langer mee moeten kunnen gaan.
KlantenserviceVolgens CoolBlue houdt hun garantieverplichting echter op na 2 jaar, en verwijzen ze doodleuk naar de fabrikant met de vrolijke mededeling: “Ik duim in ieder geval mee zodat er hier een positieve oplossing voor je geboden wordt!”
Je had zelf voor die positieve oplossing moeten zorgen! Bijna spijt dat ik de vervangende NAS (kan niet zonder zitten) ook bij CB heb besteld.
AlgemeenGaf als eerste melding dat deze monitor leverbaar was. direct besteld en volgende morgen afgeleverd.
VerzendingZeer goed verpakt, van fabriek uit. Track er trace super.
AlgemeenHet bestellen ging erg goed. Zoals beloofd kon ik het bestelde de volgende dag afhalen.
VerzendingProduct was uitstekend verpakt in mooi coolblue doos.Ook kon ik het al eerder ophalen dan was aangegeven.
AlgemeenOp donderdag besteld en op vrijdag op de fiets bezorgd door een vriendelijke jongeman. Prima service.
AlgemeenHet proces verloopt soepel en je wordt altijd goed geholpen door het personeel in het geval dat je er niet uitkomt
VerzendingSnelle verzending, nog nooit iets fout gehad bij coolblue
KlantenserviceAltijd vriendelijk en helpen altijd.
AlgemeenConcurrerende prijs, snelle levering en mocht het niet product niet bevallen dan wordt er niet moeilijk gedaan over retourneren (incl. snel je geld terug).
VerzendingZelfde dag opgestuurd, dag later in huis
AlgemeenFijne website. Ik bestel al tot op heden wat prijzigere elektronische producten op coolblue en heb nog nooit een probleem meegemaakt.
VerzendingAltijd erg op tijd aangekomen, met een bericht en al wanneer het aankomt. Ook goed dat ze op de fiets verzenden.
AlgemeenVoorraad indicatie klopt niet. Klantenservice twee keer verzocht het geld terug te storten omdat het product niet leverbaar was, maar tot op heden geen geld terug.
VerzendingDe producten die wel op voorraad waren werden snel en goed verpakt verzonden
KlantenserviceIk heb drie keer de klantenservice gebeld, de 1e keer om aan te geven dat ik de producten die wel leverbaar zouden zijn zsm wilde hebben. Dat werd geregeld. Toen na verloop van tijd nog geen levertermijn voor het laatste product gegeven kon worden heb ik nogmaals gebeld om dat deel van de bestelling te annuleren en het te veel betaalde terug te ontvangen. Na een maand had ik dat geld voor het geannuleerde product nog niet terug. Daar heb ik opnieuw achteraan gebeld en het zou in orde gemaakt worden. Nu 2 weken later heb ik het nog altijd niet terug.
AlgemeenZaterdag om 15.34 een bestelling geplaatst voor 2 Google Nest Indoor camera's. Zondag om 10.17 gratis afgeleverd door een fietscourier. Tja, beter gaat het niet worden.
Prijzen zijn over het algemeen competatief, maar niet altijd goedkoopste. In dit geval echter wel. Ik zag overigens dat de prijzen nu weer hoger gezet zijn (3 dagen later), dus is volatiel.
Nest Indoor Camera ook erg tevreden mee. Past goed in de Nest familie, naadloos geintegreerd. Privacy-wise, tja. Maar dat weet je wanneer je Google Nest producten koopt.
Zoals gezegd, ongeveer 18u na bestelling geleverd, zelfs op een zondag. Overigens door een fietscourier, dus ook nog erg ESG bewust!
AlgemeenVery well done website. You can easily search and compare products. Clear description and specifications.
VerzendingThey shipped the order the next day.
AlgemeenGoede voorlichting, duidelijke vergelijkingen tussen de producten. Heldere omschrijving, je weet precies wat je besteld.
VerzendingSnel en vakkundig bezorgd. Zonder moeite op de plek gezet en geïnstalleerd.
AlgemeenEenvoudig bestelproces en heldere communicatie. Snel bezorgd en met een electrische bakfiets, erg duurzaam. Vriendelijke bezorger ook, aanrader.
VerzendingSnel met de bakfiets bezorgd, vriendelijke bezorger.