Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegen's avonds laat (23:45) besteld en de volgende dag voor 13:00 uur in huis. Keurig op tijd dus en degelijk verpakt.
Erg tevreden met de aankoop. Ook de klantvriendelijke retourneer mogelijkheid indien je niet tevreden bent met de aankoop geeft vertrouwen.
Fijne ervaring met Coolblue. Bestelling ging snel. Duidelijke productomschrijving en fijn dat er reviews bij staan die je kunt gebruiken bij het beoordelen van het product.
VerzendingVerzending ging snel en de dag erna kon ik het pakketje bij het open gaan van het PostNLpunt ophalen. Zeer fijne service dat je het bij een ophaalpunt kunt ophalen, omdat ik niet altijd thuis ben.
S'middags een afstandsbediening van Logitech gekocht. De harmony touch. De volgende dag s'middags al binnen. Dat proces kon ik perfect volgen via de track and trace gevens. Prijs van het product goedkoper dan bij anderen en gratis levering. Top
VerzendingGoede informatie over het leveringsproces. Levering ontzettend snel. Dag erop en vroeg in de middag. En ook nog gratis verzending !
Ook bij coolblue tweede kans dezelfde geweldige service! Snelle levering . Moeite waard om daar ook even te kijken. Daarnaast zelfs 18 maanden garantie !
VerzendingSuper snel geleverd !
KlantenserviceKreeg goede informatie over het artikel. Ook overvalternatieven. Vriendelijke en deskundige klantenservice
Elke stap in het bestelproces gaat soepel. Eenmaal gekozen wat je wil kopen is het eigenlijk binnen 1-2 minuten betaald en bevestigd. Er laat eigenlijk niets te wensen over.
VerzendingZoals afgesproken de volgende dag na 3'en op te halen op het afleverpunt hier in de buurt. Verpakking was prima, veilig ingepakt met een hoop luchtkussens, en geen beschadiging te zien zowel van binnen als van buiten.
KlantenserviceIk heb eens een keer iets teruggestuurd, en met uitgebreide informatie over wat er ging gebeuren vanaf het moment dat ik het product weer op de post deed had ik binnen een paar dagen mijn geld terug. Ging snel, en het was volledig helder, wat erg fijn is.
Duidelijke website en een groots assortiment. Super klantenservice en erg snelle levering. 's Avonds besteld, volgende dag om 12u al in huis!
VerzendingStevige doos uiteraard, maar ook genoeg 'luchtkussens' in de doos.
prima levering - printer werkt goed - goedkoop - alleen het papier aan de achterzijde erin doen is soms lastig
Verzendingprodukt is goed, voldoet aan de verwachting
Bestelling plaatsen en betalen gaat allemaal prima ook de hulp van de klantenservice is prima maar alleen als je wat wilt kopen (als het kapot gaat begint de drama) "Alles voor een glimlach" moet je dan ook met een emmer zout nemen.
VerzendingPrinter (EPSON WORKFORCE WF-7620DTWF) die na 2 maanden er al mee ophoudt. Uiteraard als "tweaker" eerst zelf uit proberen te vogelen wat er mis is met de printer maar helaas niet gelukt.
KlantenserviceAls er problemen zijn dan doet Coolblue geen enkele moeite om je verder te helpen, het enig wat ze tegen mij zeggen is stuur die printer maar op. De desbetreffende printer weegt 21,7 kilo en de originele doos heb ik niet meer zeggen ze daar bij Coolblue doodleuk dan gaat je maar naar de bouwmarkt en koop je maar een doos.
Vervelend om te horen dat u het retourproces zo ervaart. Uiteraard hoort de printer niet zo snel kapot te gaan. We lossen het probleem dan ook graag voor u op. Dit houdt echter wel in dat u de printer moet retourneren via een PostNL-punt. Zodra de printer bij ons binnen is zullen we zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt printen.
Ik kocht een externe harde schijf van 1 TB en het was makkelijk om de juiste soort te vinden. De prijs was betaalbaar en ik kreeg zelfs 10 euro korting! Coolblue is cool!
VerzendingIk bestelde het product toen ik in Korea was en ik zou een dag eerder aankomen dan ik. Dat is gebeurd en alles was goed verlopen, ik heb niet eens hoeven wachten!
Goede service gekoppeld aan een perfecte levering, altijd op tijd!
Groot assortiment en bij twijfel is er altijd een winkel in de buurt
Altijd binnen de afgesproken en toegezegde levertijd
KlantenserviceVriendelijk, to the point en helpen je snel en efficiënt
Je wordt goed op de hoogte gehouden en er is zelfs een wachtmuziekje wat het extra leuk maakt
Geleverd zoals aangegeven
prima prijzen en vriendelijk personeel. Na navraag naar mijn huidige telefoon werd aangeboden om mijn simkaartje bij te knippen.
Ik heb een samsung UE48J5500 bij Coolblue gekocht. Kijkhoeken blijken helaas waardeloos te zijn, want samsung gebruikt verschillende technieken LCD in dezelfde serie. Dus ik wilde het terug sturen, maar vanaf hier gaat het mis.
KlantenserviceEerste keer telefonisch contact was om te vragen of de televisie opgehaald kon worden, omdat ie veel te groot is. Ze zeiden dat dit kon en dat ze contact zouden opnemen. Geen reactie verder. Volgende dag weer gebeld, de persoon die aan de lijn was, vertelde dat hij het door zou geven aan de retoursafdeling en in 2 uur een reactie zou krijgen. Twee dagen later weer geen reactie. Vandaag weer gebeld en wordt er verteld dat wat de andere personen bij de klantenservice vertelden, niet waar bleek te zijn. Ik moest de TV gewoon via Postnl versturen. Nu komt dus het allermooiste. Ik geef TV af en dan zie ik de koerier van Postnl met zijn kleine karretjes aan komen rijden. En in dat kleine karretje moest de TV passen, maar dat gaat alleen maar door op zijn zij te zetten. Zelfs de koerier zegt dat ze die normaal gewoon moeten ophalen. Even serieus CoolBlue, onverzekerde verzending en dan je klant dwingen in zulke omstandigheden het te retourneren. Te triest voor woorden gewoon. Het is dan ook de laatste keer dat ik bij jullie bestel, jullie zeggen wel klantgericht te zijn, maar in plaats een passende oplossing zoals ophalen te kiezen, ho maar daar doen jullie niet aan. Want jullie zijn toch niet eind verantwoordelijk, maar de klant.
Beste Ionn, wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring bij Coolblue niet goed verlopen is. Wij vinden uw mening zeer belangrijk. Mocht u in staat zijn om uw ordernummer door te geven, dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Alvast bedankt.
Coolblue
De webshop zelf is erg overzichtelijk, het is makkelijk om bij een bepaald product te komen of bij een bepaald soort product. De webshop ziet er wat mij betreft ook goed en verzorgd uit. De betaling is met bv. Ideal heel eenvoudig.
VerzendingDe verzending is goed. De producten die ik tot nu toe bij coolblue heb bestelt zijn allemaal goed ingepakt en onbeschadigd bezorgd. 5 sterren vind ik net iets te veel, omdat ik al meerdere keren heb meegemaakt dat het product lang na de verwachtte tijd binnenkwam.
KlantenserviceDe klantenservice van coolblue is erg goed, je krijgt snel reactie en goede ook.
Qua alle criteria is het een zeer goede webshop. Het is vertrouwbaar, zeer goed met afleveren en ook nog aansprekend met haar prijzen.
VerzendingDe afleveringstijd is prima. Nog nooit een vertraging opgelopen.
Overzichtelijk, veel verschillende betaalopties zonder extra kosten (ik gebruik vaak PayPal zodat ik niet steeds mijn bank reader hoef meetenemen), gratis laten bezorgen, duidelijke status updates en de volgende dag binnen mits op voorraad.
VerzendingVerbeterpuntje: product in doos zat onderaan de doos en luchtkussens zaten alleen bovenop. Product was niet beschadigd maar het liefst zie ik dat het product tussen de luchtkussens wordt vervoerd.
Eenvoudige een bestelling te plaatsen. Alles duidelijk uitgelegd. Snel feedback over een productvraag via Facebook.
VerzendingAvond verzending. Duidelijke weergave wanneer het pakketje zou aankomen. Steeds tijdig geïnformeerd.
KlantenserviceSnelle reactie via Facebook op een productvraag.
Bestelling in no time geplaatst en ook net zo snel in huis. Om 21.00 besteld, de volgende ochtend om 9.30 een vrolijke bezorger aan de deur. Super!
Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar voor de goede service is het het helemaal waard.
Simpel om een bestelling te plaatsen, correcte prijzen. Zeer snelle levering! Heel erg tevreden over Coolblue!
Bestelling ging eenvoudig en zonder problemen. Keurig ook direct de bevestiging via mail ontvangen. Gewoon duidelijk.
VerzendingEr zat een dag vertraging in de levering wat in dit geval geen probleem was