Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Het product was makkelijk te vinden op de website en de bestelling verliep zonder problemen.

23/12 om 22:30 besteld, volgende ochtend om 10 uur thuis, ondanks de kerstdrukte. Grote klasse.

Bestellen is makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling

s 'Avonds ingelogd, eenvoudig het artikel gevonden, besteld betaald en de volgende ochtend in huis, geweldig !

razendsnel

Het bestellen was kinderlijk eenvoudig en was zo geregeld. De betaling via iDEAL en met kortingscode verliep zonder problemen.

De levering was op tijd en aan de verpakking was duidelijk te zien dat het van Coolblue afkomstig was. Het was netjes verpakt in een mooie blauwe doos.

Ze zijn niet de goedkoopste, maar qua snelheid en service komen ze voor mij bovenaan.

Snel, sneller, coolblue....

Niet bij dit product mee te maken gehad, andere keren wel. Laten je niet in de kou staan.

Levering is snel, spullen zijn goed verpakt en je kunt je facturen via de site snel terugvinden.

Prima. Snel en goed dus.

De klantenservice reageert vrij snel. Helaas worden de problemen niet altijd opgelost en doen ze het vaak af met een berichtje "we gaan er vanuit u voldoende te hebben geholpen". Daarna reageren ze nergens meer op. Heb ik nu 3x gehad bij verschillende problemen. Niet heel ernstige zaken, maar toch.

Beste Dr Dread,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met onze klantenservice? Zou wellicht verduidelijking omtrent deze zaken en de ordernummers kunnen doorsturen naar één van onze Social Media kanalen? Dan gaan we het voor u nakijken en een passende oplossing aandragen.

Coolblue

Toch een reactie nu op Tweakers...
Zeer tevreden over CoolBlue, altijd goed kunnen slagen.
Behalve nu met de Samsug Evo 850 250 GB SSD. Gisteren besloten om er een te kopen, mooie prijs, 81,50. Vanmorgen de daad bij het woord willen voegen, maar opeens 104,99 euro!
Een prijsstijging van 29% in één nacht...... Dat valt me tegen.

In dit geval dus niets besteld, maar eerdere ervaringen zeer positief. Altijd snel en keurig verpakt geleverd!

Koop hier als de prijs goed is. En dat was met deze SSD. Als vanouds, snelle en correcte levering. Ondanks de feestdagen. 's Avonds besteld en volgende middag in huis. Prima dus weer.

Meerdere goede ervaringen bij Coolblue. Altijd netjes verpakt en snel bezorgd. Je betaalt over het algemeen alleen wel een tikkie meer.

Coolblue is mijn favoriete online zaak wat electronika betreft. Heb er al meerdere producten besteld in het verleden en tot nu toe altijd klasse.

Zeer snelle bezorging.

Snel te vinden, met goed werkende filters. Het product was uit voorraad leverbaar. Scherpste prijs op dat moment

Besteld en de volgende dag al in huis tijdens de drukste dag van het jaar.

Aanrader! Website staat bij mijn favorieten. Uitstekende informatieve website, goede produktvergelijkingen, niet te filmen dat je 's-avonds bestelt en het de volgende ochtend is met de postnl, prijs is niet voordeligerdan elders, maar wel acceptabel.

Ik heb al vaker wat bij coolblue besteld en steeds een vlottere levering.
Bestelprocedure eenvoudig en vlot.

's avonds besteld en de volgende ochtend al aan de deur.

Uitstekend omdat ik de klantenservice nog nooit nodig gehad heb.

product is te laat gelevert en coolblue wou niet mee werken aan een sneller manier op het pakket toch optijd aan te laten komen, de enige manier was volgens hun dat ik extra kosten moest maken. ondanks dat hun hun afspraken niet na kwamen

Beste Robert,

Wat ontzettend vervelend om van deze situatie te vernemen. Oprechte excuses voor het ongemak. Zou u het ordernummer kunnen doorgeven via één van onze social media kanalen? Vervolgens kunt u refereren naar deze review. Dan gaan wij met u meekijken en een passende oplossing aandragen.

Coolblue

overzichtelijke website, duidelijk geordend per catogerie. goed overzicht van welke producten er eventueel goed bij zou passen.

harstikke mooi dat je je product de volgende dag al in huis hebt. ookal is dat zondag en je kunt tot 23.59 bestellen en nog heb je het de volgende dag in huis.

Erg eenvoudige site waar je makkelijk kan vinden wat je zoekt. De beschrijving is duidelijk en het bestellen gaat erg makkelijk.

23:55 besteld en een dag later kon ik hem afhalen.

Geen enkel probleem , gaat heel eenvoudig en zonder hapering, ook de restitutie ging zonder problemen.

Contact gehad met de klantenservice i.v.m. ruilen artikel, zeer behulpzaam , goede uitleg hoe te handelen en mijn voorkeur van afhandelen werd meteen geaccepteerd.

Zoals altijd bij CB, verloopt alles netjes en vlot.
Bestellen en betalen gaat gewoon goed.

Levering netjes de volgende dag.
In een mooie blauwe doos...maar dat was dan ook alles.
M'n toch wel prijzige bestelling zat zonder verdere vulling/demping in de verzenddoos, en schoof dus alle kanten op.
Gelukkig kwam alles wel onbeschadigd aan

Beste hansie_k,

Dat uw bestelling niet juist verpakt was kan niet de bedoeling zijn. We willen u dan ook graag een passende oplossing bieden voor het ongemak dat u heeft geleden. Hopelijk kunnen wij in de toekomst dan laten zien dat het wel goed kan gaan. Zou u het probleem kenbaar willen maken via één van onze social media kanalen en het ordernummer kunnen toesturen? Dan gaan we het voor u oppakken.

Coolblue

Wat een geweldige Web Shop, alles is duidelijk te vinden met veel toelichting.
Bestellen is helder en gemakkelijk.
En je kan tot 23.59 uur bestellen,en 100 % de volgende dag leveren.
En ze hebben werkelijk ALLES.

Met een snelle E mail bevestiging kan je alles volgen.
Zowel thuis bezorging (ook op zondag), als in mijn geval deze keer bij een GAMMA vestiging.

In de afgelopen 2 jaar nog nooit nodig gehad.
Dat zegt genoeg lijkt mij.

Zeer goede site, makkelijk bestellen en word snel en gratis geleverd! Ook de winkels zijn goed, vriendelijl en helpen altijd met een lag!

Levering is de dag nadien al wat wel gemakkelijk is en leuk om dan iets online te bestellen!

Scorekaart voor Coolblue.nl