Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Was net in een winkel geweest, waar de TV stond voor een 'aanbiedingsprijs' (showmodel). Maar als goede consument, klik ik mijn telefoon aan en zie dat de TV bij Coolblue nog 10 euro goedkoper is EN nieuw.

Voor een LED TV, vond ik de doos wel erg groot. Natuurlijk veilig met alle luchtzakken erin, maar er hadden wel 3 tv's in gekund.

Dus besteld. Mijn overschijving op mijn telefoon ging even fout, ivm lege batterij, maar de Coolblue servicedesk help me snel. Het was echter wel even wachten op aan de telefoon, voor ik iemand kon spreken. Bandje leuk 'en we hebben een trompet'...maar na een keer of 5 niet meer. Had ik beter voor muziek kunnen kiezen. LOL

Alles simpel en duidelijk, wat moet ik nog meer zeggen. nog 5 woorden, dit zijn er genoeg

het is snel geleverd en de verpakking was goed. Verder is er een goede garantie voor als ik het wil retourneren (maak niet uit wat voor reden)

Snelle levering en goede verpakking

Blijft een van mijn favoriete winkels om te bestellen.
Zowel online als in de winkel in Groningen een en ander gekocht.
Dienstverlening in de winkel is zeer goed.

Een dag later geleverd dan gepland, maar was geen ramp.

Producten makkelijk te vinden op de site.
Zaterdag bestellen en dan komt het pakketje zondag nog binnen.
Laat zien als er nog voorraad is van het product.

Zaterdag besteld zondag binnen.
Product netjes verpakt.

Meer dan tevreden over het gehele proces! Duidelijk, gemakkelijk en snel! Met andere woorden Uitstekend!

Keuze uit verschillende mogelijkheden. Uitstekend geregeld!

Een duidelijk overzicht van het bestelde product en uitstekend traceerbaar!

het product is snel geleverd zonder problemen via de post pakjes ordervervoerder. heel erg bedankt

ok

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen en betaling ging ook super over het algemeen raad ik iedereen aan bij cool bleu te kopen

De levering was op tijd

Werd snel geholpen 2 minuten wachten

Eerder besteld en altijd snel en tot volle tevredenheid.
Ook eerder contact met klantenservice gehad en ook hier ben ik tevreden over.

Er is geen andere webshop die zo'n ontzettend goede service heeft als Coolblue.
Supersnelle verzendtijd, ontzettend aardige medewerkers waar je snel antwoord van krijgt op al je vragen via Facebook, Twitter, E-mail of zelfs Whatsapp. Je product vind je ergens anders misschien net iets goedkoper maar dat beetje extra is de service meer dan waard!

voor 23:59 besteld de volgende dag in huis, zelfs op zondag!!!!

Geweldig! ik heb weleens met de klantenservice gewhatsappt met de vraag of mijn haar goed zat waar ik vervolgens een geniaal antwoord op kreeg. :) heerlijk!
Ook toen een product kapot ging werd ik heel snel en goed geholpen. Betere service heb ik nog nergens anders gezien.

Alles is super eenvoudig via Coolblue. Motorola X Play gekocht en deze was goed verpakt in luchtzakken zodat het niet kon beschadigen. Ook betaling ging uitstekend met de credit card, daardoor is het product gelijk 90 dagen verzekerd.

De optie levering op zondag gekozen. Coolblue gaf mij een tijdsindicatie en die klopte uitstekend. Zeer tevreden over deze optie. Zondag is gewoon een fijne dag, omdat je dan altijd rekening kan houden met de zending.

Op zaterdag om 16.50 uur besteld, zondag om 13.30 in huis: binnen 21 uur! Mega goede service is dit, kan niet anders dan tevreden zijn.

De levering van mijn monitor was netjes op tijd geleverd. de betaling liep zonder problemen en nadat ik had betaald kreeg ik gelijk melding dat mijn betaling afgerond was en er zo spoedig mogelijk geleverd zou worden. De volgende dag kreeg ik direct mijn monitor geleverd

De levering van de monitor was snel. Hij zou de volgende dag geleverd worden en in de ochtend stond de monitor al in huis. Super levering, de doos was ook niet beschadigt!

Het bestellen bij Coolblue ging zeer gemakkelijk. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het betalingsproces verloopt vlot omdat alle gegevens worden onthouden in je account. Blijft (te) gemakkelijk om dat te kopen.

Zoals geadverteerd, voor 23:59 's avonds besteld en de volgende dag in huis!

Op de website van Coolblue.nl heb ik erg handig gebruik kunnen maken van de vergelijk-optie. Hierdoor heb ik al erg snel het product kunnen vinden die ik nodig had. Een vraag die ik had werd via Facebook na zo'n 35 minuten beantwoord, hierdoor kon ik nog op tijd het product bestellen zodat ik het de volgende dag in huis had. Daarnaast is het betalen ook vlekkeloos via Ideal gegaan.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Dit hebben ze zeker waar gemaakt. Ik werd goed up-to-date gehouden over de status van mijn bestelling. Meer kon ik niet van Coolblue vragen!

Geweldig! Binnen 35 minuten was mijn vraag beantwoord. Hierdoor kon ik snel overgaan op het bestellen van het product. De medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk.

coolbleu heeft een overzichtelijke webwinkel. ruim van opzet en overzichtelijk met .met fijne achtergrond kleuren.

ik kon de bestelling en aflevering volledig volgen via mijn account. je volgt het gemakkelijk vanaf bestelling tot aan je deur toe. het hele proces is goed uitgeschreven en gelukkig hoef je geen codes in te vullen om het proces van aflevering te volgen

ik ben via de chat perfect geholpen bij mijn retour zending.prettig behandeld snel afgewikkeld

Wist wat ik wilde hebben en wat het mocht kosten en dus snel gevonden tegen een nette prijs

Post.nl zou zondag leveren en dat werd uiteindelijk maandag.

We werden goed en vriendelijk geholpen. Kom er vortaan ook vaker door de goede service.

Bestellen op zaterdag en levering op zondag, wie doet dat na?
Betalen supermakkelijk via de bankcontact app...

Reeds verschillende toestellen besteld via coolblue; Steeds snel geleverd, nog geen problemen gehad met de geleverde toestellen. Levering op zondag is een echt pluspunt! top webshop

Met recht "alles voor een glimlach"

De overzichtelijkheid, het ruime assortiment en de kwaliteit van de spullen is voor iedereen al eenvoudig te zien bij Coolblue. De service die je krijgt bij bestelling en/of vragen ervaar je alleen als je daadwerkelijk bij hen besteld. Ik heb ervaren dat die uniek is te noemen. Of het gaat om de verzendinformatie, de manier waarop ze me telefonisch te woord stonden of de verpakking, werkelijk bij elke stap die je zet verrast Coolblue op een positieve manier en zorgen ze voor een glimlach.

Snelle antwoorden en vriendelijk personeel dat het gevoel geeft werkelijk hun best voor je te doen.

Scorekaart voor Coolblue.nl