Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenHet plaatsen van de bestelling van mijn nieuwe Asus ROG laptop ging super snel ik koos welke ik wou bestellen ik selecteerde mijn betaalmethode en betaalde het bedrag binne een paar seconden en kreeg daarna in eenkeer een bevestiging dat het was gelukt en dat ik de bestelling de dag erna zou ontvangen. Heel erg bedankt CoolBlue.
VerzendingDe levering was super ik had niet verwacht dat als ik het product op zondag had bestwld dat ik het ook echt maandag zou krijgen want dat zie je eigenlijk bijna nergens dus ik was heel erg blij verder kwam mijn laptop ook nog eens vroeg bij mij aan dus mijn dag kon niet beter. Heel erg bedankt CoolBlue.
Er was een 2e tablet nodig voor de kids, tevens oms als DVD schermpje in de auto te dienen. Ik heb hier alles in 1x kunnen kopen. 1 tablet, 2 tablet houders en 1 koptelefoon.
Alleen voor de koptelefoon waren er goedkopere leveranciers te vinden, maar dat wordt weer gecompenseert doordat er nu geen verzendkosten bij komen... Duidelijke webshop, groot tot zeer groot assortiment.
's avonds tegen half 7 besteld, 2,5 uur later al een verzendbevestinging en een t&t code.
Het kwam een half uur te laat aan, maar het kan ook zijn dat de bezorger om de hoek heeft staan wachten totik thuis kwam
Alles goed verpakt in een grote omdoos en goed opgevuld.
Was met spoed op zoek naar een One headset, omdat de originele van mijn Xbox het had begeven:( bij de meeste bedrijven een lange levertijd. Gelukkig bij CoolBlue wel op voorraad! Snel geregeld. Snel geleverd.
VerzendingNetjes de volgende dag afgeleverd in het bekende blauwe CoolBlue doosje:)
iDeal, kan het makkelijker?
Bezorging op zondag! Of jullie zouden open moeten zijn en ALLES in voorraad hebben!
De prijzen zijn goed vergeleken de meeste andere websites, betaling zeer gemakkelijk en de bezorging was perfect, mijn product goed ingepakt met zelfs nog een gratis muismat erbij en dat zonder enige schade, ik ga hier zeker nog veel en veel vaker bestellen, voortaan mijn vaste website!
VerzendingHeel erg snel bezorgt, sneller dan ik had verwacht, ongeveer een 1 uur voor 12 uur 's nachts besteld en nog steeds vroeg in de morgen aangekomen en dat zelfs nog in het weekend!
Kan niet beter en nog nooit zo een snelle en goede bezorging gezien! Perfectie!
Ik heb op zondagavond een bestelling voor een ministatief geplaatst. Na betaling met IDEAL is het statief de volgende dag geleverd.
VerzendingHoewel de doos van CoolBlue wat transportschade had was de inhoud door de luchtkussens goed beschermd. De verpakking van het ministatief in de doos had geen enkele beschadiging.
Gewoon goed, 23:30 uur besteld, de volgende dag om 15:00 uur ligt het pakket klaar op het door mij geselecteerde afhaalpunt.
Verzending+ Verzending naar afhaalpunt
+ Ruim op tijd
+ Zeer goed verpakt
op website kan je vergelijking maken en de tablet die ik wilde was ook nog eens in de aanbieding. Mooi overzichtelijke webwinkel met goede prijzen.
VerzendingVrijdag middag bestelt en 1 dag later bezorgd. Email gekregen met track en trace wat ook heel fijn is.
via de telefoon betalen wordt gevraagd of je wil betalen en dat doe ik dan via de rabobank app. maar dit wordt daarna nog een keer gevraagd en je weet dan niet meer of je het goed of fout hebt gedaan.
Verzendinggoed verpakt en snel geleverd
Klantenserviceveel mogelijkheden om je klacht/opmerking/vraag te melden/stellen
Coolblue heeft een snelle levering, pakket was ideaal op te halen bij de Primera om de hoek, zodat ik niet hoefde te wachten op de bezorger. Daarnaast was het pakket goed verpakt, waardoor mijn laptop veilig en wel aankwam.
Ik kan me er niet zoveel meer van herinneren, dus dat betekent in ieder geval dat het niet heel lastig was
ik kreeg een naam van een product van KPN en gaf die in het zoekveld op en de site vond hem direct. Kilk op bestellen, betalen en klaar is kees.
Verzendinghet apparaat voldoet precies aan mn verwachtingen. Het is gemakkelijk te activeren en het werkt uitstekend
De snelle en correcte service van coolblue toverde vanzelf n glimlach op m'n geZicht. Top!!
VerzendingHet maakt niet uit wanneer je besteld, coolblue maakt haar belofte gewoon waar. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen!
KlantenserviceGeen ervaring mee want tot op heden geen klachten😀
Goed. Juiste status. En alles volgens afspraak geleverd. Bij de ikea dreigenden ze met boete als je niet thuis bent. Hier annuleren ze gewoon je order.
VerzendingBij mij is een koelvriescombinatie gebracht. Helaas hebben de bezorgers 3,5 flinke krassen op het lamiinaat achter gelaten. Ze hebben nog fotos gemaakt. Verder niets meer vernomen. Moet ik nu contact opnemen met de klantenservice?
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback maar wat vervelend om te horen dat de levering op deze manier verlopen is. Dit willen we graag voor u oplossen. Kunt u misschien aan ons doorgeven welk ordernummer bij deze bestelling hoort? Ook kunt u de foto's aan ons doorgeven, neem dan gerust contact met ons op zodat we hier voor u achteraan kunnen gaan. We horen het graag van u.
Coolblue
Na het vullen van mijn winkelmandje, heb ik via een uitermate overzichtelijk betalingsproces kunnen afrekenen. Dit verliep soepel en zonder problemen
VerzendingIk heb netjes een bevestigingsmail ontvangen en daarna een mail met de track-and-trace code. Het product is de volgende dag zonder schade binnen de marge van aflevertijden binnengekomen. Dit mede door de veilige verpakking en snelle bezorging van PostNL. Uitstekend!
Het hele proces gaat snel, makkelijk en soepel. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt en eventueel recensies raadplegen. Daarna makkelijk bestellen, kiezen hoe af te leveren en vervolgens betalen. Erg makkelijk.
VerzendingSnelle levering op het mij gewenste afleveradres. Goed en degelijk verpakt. Super!!!
KlantenserviceHet product wat ik had besteld functioneerde niet goed. Via de app met de klantenservice gecommuniceerd. Daar helpen ze je echt goed en snel. Kreeg te horen dat ik product kon retourneren. Ik wilde vervolgens iets anders uitzoeken en een dag later het product in de vestiging in Utrecht terugbrengen. Dat was geen probleem en de klantenservice medewerker reserveerde mijn nieuwe product, zodat ik dat de volgende dag (zondag) kon meenemen in de vestiging. Echt een top service. Waar vind je dat tegenwoordig nog? In ieder geval wel bij Coolblue. Top!!! Per mail ontvang ik direct de juiste bevestigingen om op de vestiging alles af te handelen.
Fijn om advies te vragen en krijgen via WhatsApp, één minpuntje het eerste advies voldeed totaal niet aan mijn voorwaarden, maar dat is goed hersteld
Productpagina's en vergelijkingen zijn altijd volledig en overzichtelijk. Hierdoor is het makkelijk zoeken, filteren en uiteindelijk kiezen.
VerzendingElke keer zijn spullen goed verpakt in stevige dozen opgevuld met luchtzakken om schuiven en schudden te voorkomen. Kan eigenlijk niet beter.
Het betalen verliep gemakkelijk via paypal. Ik heb de volgende dag het pakketje ook op tijd ontvangen. Het was goed verpakt en er was nergens schade of wat dan ook te vinden.
Makkelijk en snel, veel betaal opties en zonder de verzendkosten weet je gelijk waar je aan toe bent.
VerzendingGelijk volgende dag in huis, is nog nooit fout gegaan. Klanten service heb ik nog nooit hoeven te bellen