Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Coolblue is niet de goedkoopste maar zij maakten jarenlang op vlak van klantenservice het verschil. Tot recentelijk hier de eerste barsten in zijn gekomen.
Onderstaande heeft betrekking tot Coolblue België.
Meerdere problemen gehad met leveringen en zodra je stelt dat je niet akkoord gaat met de magere zoethouder van €10 kortingsbon begint de communicatie al snel persoonlijk en onbeschoft te worden.
Wij zijn dan ook overgeschakeld op goedkopere webwinkels met meer keuze zoals Bol en Amazon.

Bestellingen worden vanuit verscheidene verdeelcentra opgestuurd zodat je de goederen in meerdere pakketten op afwijkende momenten in het postpunt van je keuze moet gaan ophalen. Bestel je een fototoestel met lens en SD kaartje? dag 1 wordt de SD kaart geleverd. dag 2 de lens en dag 3 pas het fototoestel. Meermaals gemeld, nooit verder gekomen dan een bon van € 10

Zodra je stelt dat je je beledigd voelt door het feit dat zij er blindelings vanuit gaan dat je je mond wel zal houden zodra ze je een kortingsbon van €10 geven wordt communicatie al snel onbeschoft en persoonlijk. Het masker valt als het ware af en onder die laag glitter en glamour ontdek je dat de klantvriendelijkheid van Coolblue niet meer is dan een goed doordachte marketingstrategie.

Beste Echelon2011,

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het ontzettend jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de geleverde service. Het is zeker niet de bedoeling dat collega's onbeschoft worden als u niet akkoord gaat met de geboden verwondering. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten. Het klopt dat producten zijn opgeslagen in twee verschillende magazijnen. Dit is geen excuus dat uw bestelling in delen wordt geleverd bij een ophaalpunt. Excuses voor de vertraging. Verder vinden wij het vreemd dat er niet met u is meegedacht voor een passende oplossing. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw situatie en ordernummer van de bestelling per mail te versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

Groeten,
Coolblue

Erg goede prijzen: 'alles voor een glimlach' is ook waar! :) :) :) :) :)

Het is echt waar: voor 23:59 besteld de volgende dag in huis.

De laptop was kapot en ik kreeg meteen een mailtje met een post NL zegel!

Nog net geen voldoende voldoende meer, de prijzen zijn meestal helaas te hoog tov concurrenten, iedereen mag wat verdienen maar hier praten we niet over enkele procenten, je moet dus steeds meer de krenten uit de pap halen.
De gekochte laptop betrof een tweedekansje, maar verdient zeker geen schoonheidsprijs, de omschrijving gaf aan enkel doos geopend zgan, er miste orgineel verpakkings materiaal, zaten krassen op de onder zijde, een streep op de boven zijde en allemaal koek kruimels tussen het toetsenbord en scherm.
Voorheen was ik altijd 100% te spreken over Coolblue, maar de laatste contact momenten en orders laten te wensen over, de slogan 'alles voor een glimlach' is niet meer.

De levertijd was zoals beloofd de eerst volgende werkdag, alleen hoe de verpakking was karig (het betrof een tweedekansje waarvan alleen de verpakking was geopende en zgan), helaas miste een stuk originele verpakking van de laptop waardoor deze lag te stuiteren in de eigen doos.
Hierdoor was een deel van de scherm rand los gekomen, heb deze zelf terug gedrukt omdat ik geen tijd had en de laptop nodig had.

Ben beter van ze gewent. Eerst had ik een andere laptop besteld, die was onverhoopt toch uitverkocht en kreeg hierover een email (zonder naam eronder) de laptop is er niet en we hebben geen alternatief punt. Het is dat ik toch wel haast had en al betaald had dus keek ik snel naar een andere bij hen, maar eigenlijk had ik er toen al minder trek in.
Daardoor ben ik gaan bellen voor een ander type, de dame die ik aan de lijn had was zeer beleefd en behulpzaam, het enige jammere daarvan was dat ze niet wist of die laptop die ik toen wilde er wel of niet was.
Uiteindelijk was deze er gelukkig wel, maar dat was wel even afwachten op de OB.
Het voelt als groeipijntjes waar Coolblue last van heeft. Het is niet als voorheen.

***** UPDATE **** 18-01-2017
Netjes dat ze vrijwel publiekelijk reageren en het vervelend vinden en het op willen lossen, ook het email adres geenglimlach@ vind ik een leuke en deed bij mij al alles weer vergeten en vergeven.
Ware het niet dat er totaal geen reactie meer gekomen is op de gevraagde email de dag na het verzoek aan geenglimlach@ (wel toepasselijke naam, want het is en blijft idd geen glimlach), misschien moet ik nog een keer email naar wegaanalsnogzorgenvooreenglimlach@coolblue.nl ;) en anders reageren ze misschien nu wel weer zo snel als het hier staat.

Omdat ik toch in de zeur modus sta, vraag ik mij af waarom ze vragen naar een ordernummer, want die is bekend bij tweakers en ik heb de optie aangevinkt dat ze contact mogen opnemen.

***** UPDATE **** 20-01-2017
Mijn mail zal vast kwijt geraakt zijn, nu 9 dagen verder zonder reactie, nog maar eens een reminder gestuurd aan geenglimlach@coolblue.nl

***** UPDATE **** 21-01-2017
Gisteravond (11 uur na mijn reminder, terwijl ze pretenderen je met een uur antwoord te geven, blijkbaar is alsnog voor een glimlach zorgen iets wat minder hoog op de prioriteiten lijst staat) een reactie gehad met een hoop standaard excuses, maar geen oplossing voor alsnog, die moest ik maar aandragen.
Hierop een nieuwe reactie gestuurd, ben benieuwd.

***** UPDATE ***** 21-01-2017
Heb een nette oplossing aangeboden gekregen en nu wordt er keurig en snel binnen enkele uren steeds gereageerd.
Het is opgelost. Klanten service beoordeling heb ik er op aangepast.

Beste heer/mevrouw,

Het is ontzettend teleurstellend om te lezen dat u uw Tweedekans bestelling in deze staat heeft ontvangen. Op onze website wordt inderdaad informatie vrijgegeven in welke staat het Tweedekans product wordt aangeboden en mag u uiteraard niets minder verwachten. Daarnaast doen wij ons best om ook de Tweedekans producten veilig te verpakken zodat deze tijdens transport niet verder beschadigden.

Onze excuses voor de wijze waarop uw bestelling is geleverd. Graag kijken wij met u mee voor een oplossing zodat wij alsnog een glimlach kunnen beloven. Bent u in de gelegenheid om ons via e-mail te voorzien van een ordernummer met een korte toelichting over de situatie? U kunt een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl en pakken we het daar verder op.

Groeten,

Coolblue.

Duidelijke beschrijving van het product, ik kon gemakkelijk kiezen voor de juiste variant van het product.

Prijs is voor mij niet de doorslaggevende factor als ik bij Coolblue koop, dat is de zekerheid die ik heb als ik op de koopknop klik. Ook dit keer een snelle levering zoals beloofd op de website.

De verzending an sich was prima. Snel, op tijd en goped op de hoogte gehouden. Ik zou een harde schijf zelf beter verpakken. Hij zat dit keer los in een doosje zonder bubbels of schuim Dat kan eigenlijk niet imho. Omdat de schijf toch goed aan is gekomen en op tijd was. Geef ik toch een voldoende als score :)

Een snelle levering, goede verpakking, duidelijke gang van zaken tijdens het bestellen en betalen. Prettig online winkelen in vergelijking met veel andere webshops.

simpel en eenvoudig, een opdracht via Ideal en het is geregeld. geen bezorgkosten, kortom, prima.

snel en goed

Was op het moment van bestellen de enige webstore die mijn product op voorraad had. S'avonds laat besteld, volgende dag al in huis. Echt super.

S'avonds laat besteld, de volgende dag had ik het al in huis. Netjes verpakt, zoals altijd eigenlijk.

Op oudejaarsavond, zaterdagavond besteld, op maandagmorgen 9 uur compleet geleverd. Eerder al eens een levering op zondagochtend, binnen 12 uur na het bestellen, ontvangen. Ik ben redelijk ongeduldig, dus past Coolblue wat dat betreft goed bij mij.

Doos was maar aan één kant opgevuld met beschermend materiaal. De omdoos was ook erg groot in verhouding met de inhoud, waardoor de spullen nogal heen en weer schoven. En aangezien ik weet wat zo'n doos onderweg allemaal te lijden heeft....

Note aan Coolblue; een mooie verpakking is niet persé een goede verpakking.

Hallo Marcator!

Bedankt voor uw review. Enorm balen dat u niet tevreden bent met de verpakking van uw bestelling. Helaas hebben wij onze verzenddozen alleen maar in een x aantal formaten waar het product ingepakt kan worden. Dan kan het zijn dat de doos waarin u het product ontvangt, groter kan zijn dan normaal. Dat er niet voldoende beschermmateriaal in het doos zit, is spijtig, en daarvoor willen wij onze oprechte excuses aanbieden. Mocht het product defect zijn aangekomen, behoudt te allen tijde het recht om het binnen 14 dagen te retourneren. Als u verder nog vragen heeft, helpen wij u graag verder via onze klantenservice. Wij wensen u voor nu een hele fijne dag verder!

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Wat ik zocht was heel makkelijk te vinden, dankzij de vergelijkings mogelijkheden. Ook was het betalen heel makkelijk. Sommige dingen zijn net iets goedkoper te vinden op andere sites, maar dat valt weer weg tegen de geweldige service van coolblue

Ik bestelde het op 30 dec om 23:55, en alsnog leverden ze het op oudjaarsdag. Geweldige service!

ik kreeg een monitor met een paar dode pixels, heb toen de monitor retour gestuurd en gevraagd voor een nieuw exemplaar. ik kreeg mijn geld terug inplaats van het exemplaar. gevraagd waarom dat zo was maar ik kreeg alleen een email waar in gezegd werd hoe vervelend het was en dat ik moest wachten totdat hij weer in de schappen lag.

te laat geleverd, maar dit is volgens mij gewoon door postnl

alleen maar mailtjes met hoe jammer het was. en dat ze het snel zouden regelen. ze waren altijd te laat en als je iets retour wil sturen moet je het zelf regelen door naar het postkantoor te gaan. het pakketje zelf in te pakken enzovoort.

Beste Jay,

Heel erg bedankt voor jouw review. Super vervelend om te horen dat jij een monitor hebt gekregen met dode pixels. Het is inderdaad gebruikelijk om een monitor zelf terug te sturen op het moment dat je hem graag zou willen omruilen. Wat niet de bedoeling is geweest, is dat jij jouw geld terug kreeg in plaats van een nieuwe monitor. Daar willen wij onze excuses voor aanbieden, zo een slordigheidje was natuurlijk vrij onnodig. Als wij hier verder nog iets in kunnen betekenen voor jou, willen wij jou vragen om ons een e-mail te sturen op geenglimlach@coolblue.nl.

Coolblue

Veel producten op voorraad en fysieke winkels om direct af te kunnen halen, ook op zondag

Ruim retour beleid en verstand van zaken.

Perfecte winkel! Goede service, snelle levering en een fantastische website! Wel vind ik het raar dat ze voor elke categorie een aparte site hebben, maar vind het ook wel weer grappig.

24/7 bezorging, kreeg het dus ook de dag na het bestellen!

Ik had een vraag en die was binnen 1 uur beantwoord!

Hebben de zaken niet op orde. Online voorraad klopt van geen kant.
Na een lange zoektocht naar een Home Cinema Set uitgekomen bij Coolblue.
Bleek een leuke aanbieding te hebben en het was direct leverbaar. Ik had ergens nog een tegoed van 50 euro liggen bij enkele webshops. Dus ik heb daar direct een CoolBlue Voucher van gemaakt, zodat ik die bij deze bestelling mee kon nemen. Het bestelproces ging goed en het was tijd om te gaan slapen. De volgende ochtend krijg ik een mailtje dat het bestelde product niet gevonden is in het magazijn en of ik even snel wilde bellen voor een oplossing.

De klantenservice gaf aan dat ze gedurende de dag nog een aantal rondes lopen om verdwenen producten uit het magazijn terug te vinden. Dus even de vraag of ik rond 5 uur in de middag terug kon bellen. Zo gezegd, zo gedaan. Het bleek dat het desbetreffende product niet gevonden was, maaaarrrrr er was wel een ander product dat ze nu direct kon opsturen, zodat ik het vandaag nog binnen zou krijgen. Ik ga akkoord met de oplossing en wacht op de verzendbevestiging.

Ik dacht vast preventief, laat ik rond 11 uur in de avond even een mailtje sturen met de vraag of er in deze situatie ook een verzendbevestiging met track en trace zou komen. Krijg ik doodleuk de volgende ochtend te horen 'sorry meneer we hebben het desbetreffende product niet kunnen vinden. Wilt u even bellen dan zoeken we een oplossing'.

In eerste instantie dacht ik. Oke dit gaat nog steeds over het eerste product, dat is gisteren allemaal opgelost. Maar na wat heen en weer gemail bleek dat ook de tweede optie spoorloos verdwenen is.

Als je binnen één dag tijd twee verschillende producten niet kunt leveren omdat ze niet meer te vinden zijn in het magazijn doe je toch iets fout. Laatst las ik nog een interview met de directeur van Coolblue, dat ze de zaakjes goed op orde hebben en een super mooi systeem voor het magazijn. Maar daar is nu niets van te zien. Tot zover weer wat uren verspilt aan iets waar ik nu niets aan heb.

Positief beginnen, ze zijn bereikbaar en weten wel meteen waar het over gaat.
Maar.. ik heb er niets aan gehad. Loze beloftes die niet zijn waargemaakt.

'Erg vervelend dat dit voorvalt. Ik begrijp als u uw geld terug wil'. Jammer dat het zo is gelopen want nu schiet ik er niets mee op en uiteindelijk CB ook niet.

Beste meneer/ mevrouw Patavorene,

Bedankt voor uw bericht en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons van feedback te voorzien. Wat ontzettend balen om te lezen dat de producten die u op het oog had tot twee keer toe niet voorradig waren. We kunnen begrijpen dat u dit niet leuk vindt. Jammer genoeg kunnen we aan de situatie niets meer veranderen. Echter, willen u toch vriendelijk verzoeken om het ordernummer, samen met uw e-mailadres, aan ons door te geven. Zodoende kunnen we verdere processen voor in de toekomst verbeteren. Zou u dit kunnen toe mailen naar het volgende e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl?

We zien uw reactie graag tegemoet. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Het was makkelijk en snel gedaan. Verder niks over te zeggen maar minimaal vijftien woorden.

's avonds besteld, was de dag erna al bezorgd.

Erg duidelijke website met uitmuntende filters en keuzehulp. Bezorging was de volgende dag, dus ook erg snel

Het zou handig zijn als je direct kan aangeven dat je het pakket op het postkantoor wilt ophalen. Nu werd het eerst thuisbezorgd terwijl ik al wist dat ik niet thuis kon zijn.

Snel geleverd, goed de afspraken nagekomen, goedkoop, geen verzendkosten. Goed verpakt veel mogelijkheden wat bezorging betreft.

Ik heb een nieuwe wasmachine nodig. De keuze valt op een Zanussi en ik bestel bij Coolblue. Prima site, goede communicatie over bestelling.

Hier gaat het weer mis. Ik neem speciaal voor de levering van de wasmachine vrij. De site geeft aan dat er binnen een dag geleverd wordt. Top! Op de dag zelf geeft de site op enig moment aan dat er binnen een half uur geleverd gaat worden. Klinkt goed. Er komt niets. Ik ververs de pagina en tot mijn grote verbazing is de levering ineens met een dag vertraagd. En een dag later kan ik niet thuis zijn.
Waardeloos Coolblue!

Ik bel de klanten service en die kan a) niks zien vwb de status, alleen dat ie inderdaad niet komt en b) niks voor me doen. De dame vindt het wel heel vervelend.

Beste Einstein,

Bedankt voor de review. Wat naar dat u uw nieuwe Zanussi niet op de afgesproken dag hebt ontvangen. Wat er op de website staat, vandaag besteld de volgende dag in huis, is een belofte die we bijna altijd na kunnen komen. Helaas gaat er soms logistiek iets niet 100% goed bij ons of, zoals in uw geval, bij de vervoerders. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we bieden u ons hier onze oprechte excuses voor aan. Zou u misschien nog een e-mail willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we graag voor u na of we nog iets voor u kunnen betekenen.

Coolblue

Het is op de website van Coolblue makkelijk zoeken, snel bestellen en makkelijk betalen. De bestelling wordt snel geleverd.

Simpel weg een perfecte winkel. Klantenservice om letterlijk van te dromen! En ook nog eens een zeer ruime keuze in het assortiment.

voor 23.59 besteld morgen in huis. Ge-wel-dig!

Beste klantenservice die ik ken. Met deze klantenservice kan je lachen en ze lossen je problemen perfect op.

Scorekaart voor Coolblue.nl