Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenDe pagina's met zoekresultaten/catalogus zijn wat onoverzichtelijk, voornamelijk vanwege de zeer grote pictogrammen en bestelgemakmededeling die elke 2 regels wordt weergegeven.
De menu's voor vergelijken zijn wel vrij handig. Verder verloopt het bestellen en betalen erg eenvoudig. Fijn dat het gemakkelijk is om factuur en afleveradres apart te beschrijven.
Product was er netjes op tijd, met goede e-mail notificatie van bevestiging en verzending en track & trace.
Duidelijke betaalomgeving en mogelijkheden met iDeal, overzicht van winkelwagen goed overzichtelijk en makkelijk aanpassen van aantal of verwijderen.
VerzendingGenoeg opties voor bezorgen mogelijk, veel afhaalpunten en mogelijke bezorgdste en tijden
Bestellen kan heel gemakkelijk bij Coolblue. De website geeft een heel overzicht. bij vragen kun je altijd terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is wel erg goed. Ik kijk altijd eerst even bij Coolblue. De verzending is meestal binnen 24 uur en dat is ook veel waard. Ik ga zeker weer naar Coolblue!
VerzendingUitzoeken op overzichjtelijke website (een toonvoorbeeld zoals het moet!!!)Bestellen, betalen en vaak binnen 24 uur thuis bezorgd krijgen.
KlantenserviceIk krijg altijd een duidelijk antwoord en advies!
Weer een goede ervaring met Coolblue, 's avonds besteld en ditmaal bezorgd door Dynalogic.
Ik lees negatieve verhalen over die transporteur maar was stipt op tijd en zeer vriendelijk.
Service = Top
Bezorging = Top
Prijs = is regelmatig iets hoger dan concurrent, maar de topservice maakt dit het meer dan waard!
De beste webshop van NL naar mijn mening!
Rot winkel waar als je iets hebt gekocht ze je niet meer willen helpen. De enige oplossing die zij kunnen vinden is: je krijgt korting op een vervangend product. Daarnaast is Coolblue vaak een stuk duurder als {-naam verwijderd-} of andere sites.
De smoes van Coolblue: Onze service is beter en daar betaal je voor! Nou ik kan je 1 ding vertellen en dat is dat de service echt bagger is.
Verzending was wel top. Daar blijft het ook bij.. Maar PostNL heeft zijn werk goed gedaan.
KlantenserviceIk ben van mijn draadloze headset de USB stick kwijt geraakt. Razer kan deze niet vervangen omdat zij deze niet los maken. Razer heeft daarom in een mail aangegeven dat ik bij Coolblue moet zijn om mijn headset in te wisselen voor een nieuwe.
Razer geeft duidelijk aan dat ik de headset kan inruilen voor een nieuwe ondanks ik een onderdeel ben kwijtgeraakt. Dit komt omdat zij simpelweg de USB niet los maken.
Ik heb de mail van Razer doorgestuurd naar Coolblue als bevestiging dat zij mijn headset naar Razer kunnen opsturen voor een nieuwe zodat ik een vervangend product krijg.
Helaas blijft Coolblue weigeren mee te werken. ZIj willen mijn headset niet aanemen ondanks Razer heeft aangegeven dat zij dit moeten doen.
De enige optie die Coolblue geeft: KOOP EEN NIEUWE HEADSET MET KORTING.
TLDR: Coolblue wilt mijn headset niet omruilen omdat zij geld aan me willen verdienen.
Ik heb trouwens een stuk of 12 mails gestuurd en 10 Facebook berichten.
Beste meneer Koopman,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen. Zoals we ook op Facebook al hebben aangegeven heeft Razer u doorverwezen naar ons, omdat wij uw aanspraakpunt zijn voor garantiekwesties, maar het kwijtraken van een onderdeel is geen garantiekwestie. Daarom kunnen we uw verzoek tot omruiling niet inwilligen. U geeft zelf ook al aan dat Razer geen losse USB sticks maakt en wij kunnen ze dan ook niet leveren. Helaas kunnen we je hier niet in verder helpen. Om je toch van een werkende headset te voorzien hebben we u een interessante korting op een nieuwe headset voorgesteld. We vinden het jammer dat je dit interpreteert als dat we geld aan je willen verdienen. We willen je juist tegemoet komen omdat we begrijpen dat de situatie vervelend is, maar hier ging je niet mee akkoord en dat is je goed recht. We wensen je nog een fijne avond.
Coolblue
Het is altijd feest om iets bij Coolblue te bestellen :-) Product was zo gevonden, de prijs iets hoger dan de laagste aanbieder maar ja... snelheid van leveren, de beleving en de service maken dat verschil meer dan goed.
VerzendingZoals altijd de volgende werkdag bezorgd. Daar valt geen speld tussen te krijgen. De verpakking is een klein feestje op zich. Dat je "onderweg" op de hoogte wordt gehouden is een plus op zich.
Mooie website, bestelprocedure verloopt prima. Er zijn voldoende betaal mogelijkheden om de betaling te doen.
VerzendingPrima verpakt en zeer snelle levering
KlantenserviceNette mensen aan de telefoon en zeer goede en snelle service.
Makkelijk gevonden op de site. Snel besteld, snel geleverd. Goede prijs. Erg content! Product zelf gaf wel wat problemen (printer herkent cartridge niet).
VerzendingSnel geleverd op een normaal tijdstip.
alles is makkelijk te vinden en betalen is ook geen probleem, het was snel en gemakkelijk.
Verzendingwas binnen 1 dag binnen en werd zelfs op zondag geleverd, TOP!!!
Klantenservicehad gebeld voor meer info, snel aan de beurd en goede uitleg en vooral ook vriendelijk.
Alles was duidelijk, product was makkelijk te vinden, en de betaling was ook makkelijk en goed verlopen
Zoeken op Coolblue is simpel met het vakje voor zoekopdrachten, de site is overzichtelijk en absoluut niet rommelig, betalen gaat even makkelijk op alle gebruikelijke manieren, zodra je betaald hebt ontvang je een mailtje ter bevestiging van de order en de nodige informatie.
VerzendingDe aangegeven tijd van de levering wordt altijd nagekomen. De dozen zijn herkenbaar, stevig en alles zit altijd goed verpakt.
KlantenserviceDe klantenservice van Coolblue is ongeëvenaard en simpelweg uitstekend! Ongeacht de manier waarop je contact opneemt; telefonisch, via email of zelfs via Whatsapp, je krijgt binnen no time een duidelijk antwoord op al je vragen, retourneren is geen enkel probleem en er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing voor elk probleem, zelfs als problemen compleet buiten de schuld van Coolblue optreden!
zondag besteld en maandag binnen beter kon niet want toen was ik eindelijk weer bereikbaar per telefoon
Verzendinggeen tijdvak aangegeven op de website van post NL maar zal eerder aan hun liggen dan cool blue lijkt mij
In een woord fantastisch goeie service perfect afgeleverd helemaal top voor herhaling vatbaar ben aan jullie gekomen door myn neef die besteld veel by jullie
VerzendingNee het was echt perfect precies op tyd geleverd op de geplande tyd
KlantenserviceNog geen ervaring mee tot nu toe geen klachten
Uitstekend! Goede informatievoorziening, zeer behulpzaam, snel geleverd volgens afspraak. Zeker een aanrader voor volgende bestellingen.
Fijne overzichtelijke site.
Erg goede klanten service, die makkelijk te bereiken is en altijd vriendelijk helpt.
Al vaker producten geretourneerd, wordt nooit moeilijk over gedaan.
Niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste service.
Volgende dag in huis/ verschillende verzend opties. Je wordt altijd zeer goed op de hoogte gehouden over de voortgang.
KlantenserviceErg vriendelijk en goed meedenkend.
tweedekans droger besteld die in nieuwstaat/ opnieuw verpakt en voorzien van alle accessoires bezorgd zou worden.Eerder hetzelfde met een ander product gedaan en toen goede ervaring gehad (bij andere leverancier).
De droger werd echter bezorgd met stoffilters voller dan vol met pluizen van de vorige gebruiker/ zonder condenswaterafvoer en zonder instructieboekjes. Bezorgers konden hier niks mee doen en adviseerden klantenservice te bellen en bij de GAmma een nieuwe slang te kopen.
Slang van onze oude droger mochten ze niet aansluiten.(terwijl deze wel paste)
Contact met klantenservice verliep dramatisch door over 'gescripte'werknemers.
termen als 'wat vervelend' 'ik begrijp wat u zegt' en 'wat zou u zelf als oplossing zien'vlogen herhaaldelijk door de telefoon.
Echter een bevredigende oplossing werd niet geboden.
Ondanks dat prodcut niet voldeed aan afleveromschrijving konden de extra kosten die ik moet maken vd aanschaf van een slang niet gecompenseerd worden.
Een nieuwe droger zou de dag er na bezorgd kunnen worden maar moest ik dan wel opnieuw betalen want kon niet verrekend worden met de tweedekans als ik deze zou willen retourneren.
In eerste instantie hiermee akkoord gegaan met een hele 'genereuze' korting op de aanschafkosten vd nieuwe droger van 5%. dit omdat we echt een droger nodig hebben.
Echter na ophangen bleek dat ondanks het feit dat de verkoper had gezegd dat ik morgen de nieuwe in huis zou hebben deze niet op zondag bezorgd kon worden.
Weer teruggebeld (na 8 minuten in de wacht gehangen te hebben) andere deskmedewerker gesproken met zelfde zelfde 'script 'training.
Wederom de vraag wat ik dan zou willen waarop ik aantal opties noemde
1) nieuwe droger op 2 dagdelen bezorgd dat ik wel iemand in ons huis kon regelen
2) extra compensatie voor oude droger
3) niet twee keer de zelfde droger hoeven te betalen om fout van coolblue op te lossen
Helaas optie 1/2/3 waren niet mogelijk.
Toen maar bestelling geannuleerd.
4/2/17 UPDATE:
Vervolgens na een eindeloze stroom e-mails van Tom, Robert, Ruben, Marissa, Dominique, Dee, Marleen, Sean en anderen uiteindelijk het bedrag later dan afgesproken teruggestort gekregen met uitgebreide excuses ...
Allemaal even vriendelijk en echt wel bereid om een oplossing te zoeken . Stap die mist is dat de gemaakte afspraken ook op tijd nagekomen worden . Nogmaals het is absoluut duidelijk dat ze hun best doen maar bij problemen zou het veel beter zijn om 1 case manager te hebben die alles afhandelt . Nu lijkt iedereen langs elkaar heen te mailen...
zie boven.
Zogenaamd enorm klantgericht.
Blijkbaar betekent dit enorm 'gescript' personeel.
Overigens wel de wil om tot een oplossing te komen maar praten veel langs elkaar heen
Beste meneer/mevrouw V.d. Valk,
Bedankt voor het invullen van een review. Vervelend om te horen dat het niet is gelukt om de droger aan te sluiten zoals dat eigenlijk de bedoeling is. Daarnaast is het natuurlijk ook totaal niet handig dat er gezegd wordt dat er op zondag een nieuwe droger afgeleverd kan worden terwijl dit niet mogelijk is. Wij willen hier onze oprechte excuses voor aanbieden. Dit is totaal niet wat u van ons zou mogen verwachten. Als u dit zelf nog interessant vindt, willen wij graag kijken naar een manier om dit nog op te lossen. Wij willen u dan ook vragen om uw ordernummer en het begeleidende verhaal even op te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij hopen van u te horen.
Met vriendelijke groeten,
Coolblue
Afstandsbediening besteld. Prima op de hoogte gehouden van de voortgang, volgende dag was het pakketje binnen.
VerzendingPakketje was de volgende dag geleverd, prima verpakt in een doos, met reclamefolder.
Duidelijke website met goede sorteer mogelijkheden. Het bestellen gaat makkelijk en de artikelen worden geleverd tegen scherpe prijzen
Verzendingsnel geleverd
De service is zeker hun sterkste kant, tegelijk met het feit dat ze niet absurd duur zijn maakt dat ze een hele goede winkel zijn wat zeker mijn voorkeur geeft over andere webshops. Zelfs als ik iets goedkoper kan krijgen bij een andere shop
VerzendingIk besloot ergens tegen 21:00 dat ik een nieuwe SSD wou, dus ging ik wat rond kijken. Dat ik hem zondag al zou hebben had ik eigenlijk niet eens in de gaten tot ik bij de afleverdag keuze was.