Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie na bestellen. Snel bezorgd. Overzicht van eerdere bestellingen. Eenvoudig retour systeem voor garantie en dergelijke.

Bestelling van de iphone 6 verliep goed, levering was snel in de winkel Amsterdam Zuid. Tot de ontvangst van de nieuwe simkaart van Tele 2, zorgde Cool Blue ervoor dat mijn vodafone simkaart werkende was in mijn nieuwe telefoon, waarop ik niet was berekend maar wel erg blij mee was.

Helaas is mijn iphone 6 vandaag in mijn broekzak verbogen geraakt, waardoor het scherm dermate beschadigd is dat deze niet echt bruikbaar is. Uiteraard heb ik liever dat dit niet gebeurt was. Ik ben direct naar de winkel gegaan. Helaas werd ik daar niet verder geholpen, omdat zij dit onder val en stootschade willen laten vallen. Hier is echter geen sprake van. Ik zag Cool Blue als een bedrijf waarin service centraal stond en was bereid daarvoor meer te betalen voor hun producten. Helaas werd ik daar van het kastje naar de muur gestuurd en wil deze winkel hun wettelijke verplichtingen niet naleven (http://consumentenjurist....ogen:-dit-zijn-uw-rechten). Hier zal ik niet meer zo snel iets bestellen.

Hey Scuddie,

Bedankt voor het invullen van een review en de feedback hierin. Wat balen dat jouw iPhone 6 door het dragen in jouw broekzak is verbogen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

We willen graag nagaan wat we in deze zaak voor je kunnen betekenen. Zou je ons jouw order- of factuurnummer willen toesturen? Dit kan naar geenglimlach@coolblue.nl. Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue

de site oogt verzorgd, soms wat druk. Bestellen gaat vlekkeloos en de informatievoorziening na je betaling is ook goed met voldoende emails.

snel in een accurate verpakking (geen belachelijke omverpakking) en duidelijk herkenbaar van coolblue

duidelijk overzicht van specificaties en daardoor makkelijk te vergelijken. en lekker makkelijk betalen met paypal.

leuke en duidelijke envelop

Gewoon goed en geen gezeik. ook hebben ze een goede niet goed geld terug garantie.

Ik zocht een externe harddisk voor de Xbox 0ne, dus her en der gezocht op het net en weer op Coolblue uitgekomen. Goedkoop en goed merk met 2 terabyte.. dus besteld.
Zeer vlotte bezorging! En het werkt als een speer.
Volgende keer gelijk naar Coolblue :)

valt niet op aan te merken, goede verpakking en supersnel.

Ideaal de zondagslevering van Coolblue!
Had mijn netwerkkaart kapot in de pc.
Balen natuurlijk aangezien ik de pc veelvuldig gebruik.
Na een korte afweging te hebben gemaakt, uiteindelijk bij Coolblue terecht gekomen welke zowel een lage prijs hanteerde, én ook nog eens op zondag kon leveren.
ik had ook bij een lokale winkel kunnen bestellen, maar had natuurlijk never op zondag kunnen leveren.

Dus JA! Ik ben erg tevreden over Coolblue!

De bestelde netwerkkaart was super snel geleverd, en zoals je mag verwachten van zo een keten, erg netjes ingepakt.
Mooie ruime doos met meer dan voldoende isolatie materiaal.
Levering vond bij mij plaats op zondag wat erg handig is als er in het weekend iets kapot gaat ;)

Het product werd snel geleverd, maar de afhandeling er omheen maakte me helemaal blij. Er werkt iemand bij Coolblue met veel humor. Het begint al na het bestellen: 3 opties waaronder een muzieklijst met wachtliedjes. Toen de doos er de volgende dag was, werd het nog beter. De hele doos staat vol met grappige dingen: wachtbingo, waarschuwingen en tips. Ge-ni-aal!
Daarnaast was het product ook gewoon keurig op tijd, prima mailwisseling omtrent de levering. Niets dan lof voor Coolblue.

Geen beoordeling voor de klantenservice omdat ik er niet mee te maken heb gehad.

Snel en correct. Met de beste doos die er is.

Gemakkelijk en snel bestellen, volgende dag geleverd. Gratis verzending! Van alle stappen in het proces word je keurig op de hoogte gehouden.

Helaas ging de eerste betaling mis, maar is natuurlijk internet betalen en dan kan het gebeuren.

Super snel geleverd

Na het bellen met de klanten service was het zo geregeld betaling na gekeken en opnieuw afgerekend. Werd dan ook Goed geholpen.

Ik had een goede keuze uit een ruim assortiment en het was ook nog de dag erna gratis bezorgt!

Super snel, fantastisch!

Goede hulp!

makkelik te bestellen . je wordt met mail op de hoogte gehouden en als je de postnl app hebt komt de bestelling hier in te staan en kan je m tracen.

snelle bezorging, goed traceerbaar, mooie korting goed verpakt, duidelijke en dan nog drie woorden .

snelle bezorging, goed traceerbaar

De beloftes die worden gemaakt op de internetsite zijn bij alle bestellingen tot heden nagekomen. Ook de informatie op de site is duidelijk. De vele reviews van de producten helpen bij het maken van de keuze.

Binnen een dag geleverd.

Een foutje in de informatie op de internetsite werd binnen een dag gecorrigeerd en via de klantenservice werd ik voorzien van uitstekend advies over de aankoop.

Op basis van intussen een aardig aantal aankopen, waaronder de Bose QC25, PS4 Pro, monitor, Powerbanks etc.

Simpelweg de beste webshop van Nederland. Ze doen niet mee aan prijzenoorlogen, maar leveren daartegen wel de beste service. Omdat het vaak om elektronica gaat is dit wel zo prettig.
Enige kleine puntje van kritiek is soms langzame adoptie van nieuwe producten, zoals van Anker: beperkt aanbod en stevig aan de prijs.

Gratis verzending de hele week door, ideaal. Daarnaast zit Coolblue fysiek in de buurt (Groningen), waardoor het reserveren en zelf ophalen soms ook wel handig uitkomt.

Makkelijk het beste punt van Coolblue. Snelle respons via Twitter en tot nu toe in alle gevallen snel en boven verwachting goed geholpen.

Ik heb een Samsung 960 EVO besteld en hij deed het naar behoren. De daadwerkelijk aangegeven snelheden werden behaald. Ik ben er zeer blij mee, aangezien mijn systeem nu veel soepeler werkt. De levertijd was daarbij ook maar één dag!

Ik had om ongeveer drie uur 's middags een SSD besteld en ik kon hem de volgende dag om circa tien uur al ophalen. Echt top snelheid!

Deze bestelling was in maximaal 30 seconden geplaatst. Weet wat ik wil, naar winkelwagentje, inloggen, betalen (via BUNQ) en klaar! Coolblue zoals ik gewend ben.

Ik had oorspronkelijk een Galaxy S8 Plus als tweede kansje besteld. Op de site stond een leverdatum waar ze niet aan konden voldoen. Ik werd aan de telefoon wel netje geholpen, en heb mijn bestelling toen omgezet naar een nieuwe S8 Plus.

Ik had @ release een Galaxy S8 Plus gekocht bij CoolBlue. Die heeft tot nu toe prima gewerkt, tot ik er vorige week achter kwam dat de oorspeaker krakend geluid had. Een reboot hielp niet, dus waarschijnlijk een hardwarefout.

Ik was blij dat ik bij CoolBlue had besteld, want ze stonden bij mij bekend als een bedrijf die de "extra mile" gaat wanneer het aankomt op klantenservice. Een telefoon is ondertussen een belangrijk onderdeel in ieders leven en ik hoopte dat ze een leentoestel zouden aanbieden, of meer hoopvol van mij, dat ze meteen ter plekke mijn telefoon repareren/inruilen. Maar helaas, ze doen gewoon precies hetzelfde als alle andere bedrijven; telefoon een aantal weken weg (mogelijk meer), en geen leentoestel oid... Voor een toestel met een levensduur van ongeveer 2 jaar (die ook nog eens erg duur is), is het erg veel om een aantal weken zonder te zitten...

Zelfs de MediaMarkt heeft betere service; die zijn bereid een defect product nog te vervangen. Dus niet alles voor een glimlach, en als je goede after-sales service wilt, niet bij CoolBlue bestellen.

Monitor besteld via Coolblue - kwam netjes de volgende dag geleverd op Zaterdag.

Helaas was het LCD beschadigd toen die uit de doos kwam.

Gelijk retour gemeld en zonder enige problemen terug gezonden en een paar dagen later had ik een nieuwe.

Dus ben zeer tevreden over het snelle handelen van Coolblue en de klantenservice.

Verzending ging snel en was de volgende dag bij mij - al zij het 5 uur na het tijd vlak aangegeven door postNL, maar uiteindelijk toch gehad.

Bij contact krijg je snel en concreet antwoord en het retour process was duidelijk en efficient.

supersnelle levering. Om 8 uur in de avond besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt. Prima.

supersnel, zie boven

Scorekaart voor Coolblue.nl