Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Bestelling verliep in eerste instantie prima. Helaas ging de laptop na een paar weken stuk en heb ik hem opgestuurd ter reparatie.
Van tevoren werd ik vrij enthousiast van het feit dat den reparatie meestal binnen twee weken klaar zou zijn en er binnen drie weken gegarandeerd een oplossing zou zijn, echter valt dat in de praktijk nogal tegen.

Retourzending lang onderweg, meer een PostNL klacht overigens, maar wel erg vervelend omdat het proces nu blijft stilstaan.

Na twee weken kreeg ik een mail dat men contact had gehad met de reparateur en men verwachtte in de loop van de volgende week mijn laptop gereed te hebben.
Reparatie bleek vervolgens langer te gaan duren dan verwacht en na iets meer dan drie weken kreeg ik een mailtje dat ik kon kiezen tussen wachten op reparatie of shoptegoed. Ik koos voor shoptegoed, in dat geval diende ik alleen nog even de accessoires op te sturen.
Het shoptegoed zou pas beschikbaar zijn zodra de accessoires door Coolblue weer ontvangen waren. Dat vind ik niet heel flexibel gezien ze mijn laptop immers al hadden, er meer dan drie weken voorbij waren (en binnen drie weken zou men gegarandeerd een oplossing hebben) en dit wederom langer wachten betekende.

Nu had ik al een andere laptop op het oog, maar reserveren -bestellen kon immers nog niet als ik hem (grotendeels) met shoptegoed zou willen betalen- kon helaas niet.
Vervolgens gevraagd of ik de laptop dan kon bestellen om af te halen in de winkel, daar de accessoires kon afgeven zodat men het shoptegoed zou men het shoptegoed beschikbaar kon stellen en ik dat kon gebruiken voor de nieuwe laptop. Ook dat kon helaas niet. (Ik kon het pakket daar wel afgeven, maar dit werd niet in de winkel verwerkt.)
Omdat er volgens de site niet zoveel meer op voorraad waren heb ik tot slot gevraagd of ik de laptop kon bestellen om op te halen in de winkel de volgende week zodat er tijd was om de retour te verwerken. Dat was een prima plan en de bestelling kon men direct in het systeem zetten, fijn.

Echter is mijn retourpakket met de accessoires nu al dagen onderweg en verschuift de bezorgdatum steeds een dag. Nu ben ik dus overgeleverd aan Coolblue én PostNL en het wachten duurt maar voort.
Ik baal hier ongelooflijk van, zit inmiddels 4,5 week zonder laptop. Tot nu toe altijd te spreken geweest over Coolblue (ik was al klant toen het nog Mp3man heette), maar hier slaat men voor mij toch echt wel de plank mis.

Beste Lola,

Bedankt voor het plaatsen van je review. We kunnen ons, na het lezen hiervan, goed voorstellen dat je niet erg blij bent met de gang van zaken. Je bent inmiddels al wel erg lang aan het wachten op een laptop en we begrijpen goed dat je hiervan baalt.

We willen daarom ook graag nagaan wat we voor je kunnen betekenen. Zou je ons jouw ordernummer willen toesturen? Dit kan door een e-mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. We gaan dan zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Coolblue

Al regelmatig dingen besteld bij Coolblue. Altijd snel bezorgd en nooit problemen gehad met Coolblue. Een van mijn go-to winkels voor mijn tech spullen.

Verzending is altijd razendsnel en de mogelijkheid om op zondag te bezorgen is ideaal.

Menig webwinkel mag leren van de service van Coolblue!

Altijd een snelle reactie via Facebook Messenger waarbij ik altijd heel vriendelijk wordt geholpen. Problemen werden meteen opgelost.

Zo werd er een pakje 1 dag telaat bezorgd en was er meteen excuses en een waardebon van een 10tje. Hulde!

Twee belangrijke zaken : Afhandeling bestelling en verzending gaat niet goed. De klantenservice is niet altijd geinformeerd.

Niet goed. Verzending was niet binnen de beloofde dag, maar 4 dagen omdat de vervoerder 'Dynalink' het te druk had. In de tussentijd kon de klantenservice Coolblue geen duidelijkheid geven "we weten niet waarom het nog niet bezorgd wordt, we adviseren u te wachten". Daarna kwam het product aan. Uiteindelijk blijkt het product niet goed te werken. Geretourneerd.

Daarna ruim 1 week stil. Geen bericht, geen bevestiging retour. Niets.

Coolblue weer bellen "We hebben het product nog niet retour ontvangen van de vervoerder."

Het duurt allemaal lang en er is onduidelijkheid.

Uiteindelijk wordt na een telefoontje zonder dat de retourzending binnen is bij Coolblue het bedrag retour gestort, omdat ze zelf ook vinden dat het te lang duurt. Hopelijk gebeurt dat terugstorten dan ook snel.

Hey Paquito,

Bedankt voor het invullen van een review. Wij proberen dagelijks de beste service te leveren en balen dan ook dat in dit geval goed fout is gegaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling om jouw pakket vier dagen later te leveren.

We willen dan ook graag nagaan wat we voor je kunnen betekenen. Zou je ons jouw ordernummer willen toesturen? Dit kan naar geenglimlach@coolblue.nl. We gaan dan gelijk na hoe we dit verhaal toch nog positief kunnen afsluiten.

Coolblue

Item was bestelt op zaterdag en vervolgens op zondag binnen! hoe snel wil je het hebben ;-)

Doet wat het moet doen.

Zeer scherpe prijs van een Samsung SSD tov de ander grote Computerzaken. Makkelijk en overzichtelijk te bestellen.

Vrijdagavond besteld zaterdag al in de bus in een goede verpakking.

Makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie na bestellen. Snel bezorgd. Overzicht van eerdere bestellingen. Eenvoudig retour systeem voor garantie en dergelijke.

Bestelling van de iphone 6 verliep goed, levering was snel in de winkel Amsterdam Zuid. Tot de ontvangst van de nieuwe simkaart van Tele 2, zorgde Cool Blue ervoor dat mijn vodafone simkaart werkende was in mijn nieuwe telefoon, waarop ik niet was berekend maar wel erg blij mee was.

Helaas is mijn iphone 6 vandaag in mijn broekzak verbogen geraakt, waardoor het scherm dermate beschadigd is dat deze niet echt bruikbaar is. Uiteraard heb ik liever dat dit niet gebeurt was. Ik ben direct naar de winkel gegaan. Helaas werd ik daar niet verder geholpen, omdat zij dit onder val en stootschade willen laten vallen. Hier is echter geen sprake van. Ik zag Cool Blue als een bedrijf waarin service centraal stond en was bereid daarvoor meer te betalen voor hun producten. Helaas werd ik daar van het kastje naar de muur gestuurd en wil deze winkel hun wettelijke verplichtingen niet naleven (http://consumentenjurist....ogen:-dit-zijn-uw-rechten). Hier zal ik niet meer zo snel iets bestellen.

Hey Scuddie,

Bedankt voor het invullen van een review en de feedback hierin. Wat balen dat jouw iPhone 6 door het dragen in jouw broekzak is verbogen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

We willen graag nagaan wat we in deze zaak voor je kunnen betekenen. Zou je ons jouw order- of factuurnummer willen toesturen? Dit kan naar geenglimlach@coolblue.nl. Alvast bedankt.

Coolblue

de site oogt verzorgd, soms wat druk. Bestellen gaat vlekkeloos en de informatievoorziening na je betaling is ook goed met voldoende emails.

snel in een accurate verpakking (geen belachelijke omverpakking) en duidelijk herkenbaar van coolblue

duidelijk overzicht van specificaties en daardoor makkelijk te vergelijken. en lekker makkelijk betalen met paypal.

leuke en duidelijke envelop

Gewoon goed en geen gezeik. ook hebben ze een goede niet goed geld terug garantie.

Ik zocht een externe harddisk voor de Xbox 0ne, dus her en der gezocht op het net en weer op Coolblue uitgekomen. Goedkoop en goed merk met 2 terabyte.. dus besteld.
Zeer vlotte bezorging! En het werkt als een speer.
Volgende keer gelijk naar Coolblue :)

valt niet op aan te merken, goede verpakking en supersnel.

Ideaal de zondagslevering van Coolblue!
Had mijn netwerkkaart kapot in de pc.
Balen natuurlijk aangezien ik de pc veelvuldig gebruik.
Na een korte afweging te hebben gemaakt, uiteindelijk bij Coolblue terecht gekomen welke zowel een lage prijs hanteerde, én ook nog eens op zondag kon leveren.
ik had ook bij een lokale winkel kunnen bestellen, maar had natuurlijk never op zondag kunnen leveren.

Dus JA! Ik ben erg tevreden over Coolblue!

De bestelde netwerkkaart was super snel geleverd, en zoals je mag verwachten van zo een keten, erg netjes ingepakt.
Mooie ruime doos met meer dan voldoende isolatie materiaal.
Levering vond bij mij plaats op zondag wat erg handig is als er in het weekend iets kapot gaat ;)

Het product werd snel geleverd, maar de afhandeling er omheen maakte me helemaal blij. Er werkt iemand bij Coolblue met veel humor. Het begint al na het bestellen: 3 opties waaronder een muzieklijst met wachtliedjes. Toen de doos er de volgende dag was, werd het nog beter. De hele doos staat vol met grappige dingen: wachtbingo, waarschuwingen en tips. Ge-ni-aal!
Daarnaast was het product ook gewoon keurig op tijd, prima mailwisseling omtrent de levering. Niets dan lof voor Coolblue.

Geen beoordeling voor de klantenservice omdat ik er niet mee te maken heb gehad.

Snel en correct. Met de beste doos die er is.

Gemakkelijk en snel bestellen, volgende dag geleverd. Gratis verzending! Van alle stappen in het proces word je keurig op de hoogte gehouden.

Helaas ging de eerste betaling mis, maar is natuurlijk internet betalen en dan kan het gebeuren.

Super snel geleverd

Na het bellen met de klanten service was het zo geregeld betaling na gekeken en opnieuw afgerekend. Werd dan ook Goed geholpen.

Ik had een goede keuze uit een ruim assortiment en het was ook nog de dag erna gratis bezorgt!

Super snel, fantastisch!

Goede hulp!

makkelik te bestellen . je wordt met mail op de hoogte gehouden en als je de postnl app hebt komt de bestelling hier in te staan en kan je m tracen.

snelle bezorging, goed traceerbaar, mooie korting goed verpakt, duidelijke en dan nog drie woorden .

snelle bezorging, goed traceerbaar

De beloftes die worden gemaakt op de internetsite zijn bij alle bestellingen tot heden nagekomen. Ook de informatie op de site is duidelijk. De vele reviews van de producten helpen bij het maken van de keuze.

Binnen een dag geleverd.

Een foutje in de informatie op de internetsite werd binnen een dag gecorrigeerd en via de klantenservice werd ik voorzien van uitstekend advies over de aankoop.

Op basis van intussen een aardig aantal aankopen, waaronder de Bose QC25, PS4 Pro, monitor, Powerbanks etc.

Simpelweg de beste webshop van Nederland. Ze doen niet mee aan prijzenoorlogen, maar leveren daartegen wel de beste service. Omdat het vaak om elektronica gaat is dit wel zo prettig.
Enige kleine puntje van kritiek is soms langzame adoptie van nieuwe producten, zoals van Anker: beperkt aanbod en stevig aan de prijs.

Gratis verzending de hele week door, ideaal. Daarnaast zit Coolblue fysiek in de buurt (Groningen), waardoor het reserveren en zelf ophalen soms ook wel handig uitkomt.

Makkelijk het beste punt van Coolblue. Snelle respons via Twitter en tot nu toe in alle gevallen snel en boven verwachting goed geholpen.

Scorekaart voor Coolblue.nl