Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenCoolblue verzend dingen altijd op tijd en de klantenservice is ook optimaal met alles, vanaf het uitkiezen van het product totdat het helemaal is afgerond. Alles op de site helpt met het zoeken naar wat je zoekt. Denk hierbij aan "Coolbue's keuze" en ook de top 10 producten is erg handig.
AlgemeenDe producten worden duidelijk omschreven. Je weet direct war je koopt. ER is veel keuze.
VerzendingBinnen de afgesproken tijd, pakket was stevig ingepakt
KlantenserviceOnline gecontacteerd via facebook en binnen de twee uur had ik een antwoord terug
Algemeenik had een aantal eisen gekregen voor een laptop en zag door de bomen het bos niet meer, zoveel keus had ik uiteindelijk. Via Facebook een berichtje gekregen en op die manier een goede lijst gekregen met mogelijke laptops die aan de eisen voldeden. Daar kon ik prima uit kiezen.
VerzendingSnel en netjes geleverd. Top doos met leuke extra workouts die je met de doos kunt doen. Alles voor die glimlach!!
KlantenserviceZie boven, na een vraag aan de klantenservice een lijst gekregen met laptops die ik zou moeten hebben. Dus snel en top geholpen. Dank!
AlgemeenSoepel bestel proces na nog eerst perfect telefonisch advies te hebben gekregen zeer vlotte correcte afhandeling
VerzendingInderdaad zoals aangegeven binnen een dag geleverd door post nl
AlgemeenIk word altijd vriendelijk geholpen en als er problemen zijn (die bijna nooit voorkomen) wordt het snel opgelost. Daarnaast hebben ze een erg breed assortiment en snelle levering.
VerzendingHele snelle levering en zelfs de mogelijkheid (tegen betaling) om dezelfde dag nog je bestelling te krijgen.
KlantenserviceIk word altijd vriendelijk geholpen. Advies wordt ook altijd goed gegeven.
AlgemeenZe verkopen goede producten voor een scherpe prijs. Snelle levering, ze komen hun beloftes na. Hele goede service.
VerzendingHet product is precies zoals in de omschrijving van de website
AlgemeenGoede informatie in Utrecht van Milou. Zij veranderde duidelijk mijn eerste voorkeur: ze deed dit professioneel!
VerzendingPrecies aangekomen
KlantenserviceZie mijn eerste opmerkingen
AlgemeenIk heb een televisie gekocht bij Coolblue, via tweakers. Alle specificaties werden duidelijk vermeldt en er waren genoeg klantreviews. De site navigeert prettig en je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.
VerzendingIk kreeg mijn pakket binnen 24 uur. Ik heb s'avonds om 9 uur de bestelling geplaatst en ontving dezelfde avond nog bevestiging van afgifte aan het koeriersbedrijf. Ik weet dat dit tegenwoordig vaker voorkomt, maar ik blijf het waarderen en bijzonder vinden.
KlantenserviceIk had mijn account per ongeluk aan mijn vorige adres gekoppeld, waardoor hij verkeerd bezorgt zou worden. Het was al 11 uur s'avonds, maar ik dacht "hey het is coolblue, ik probeer de klantenservice". Ik was met stomheid geslagen toen er ook nog daadwerkelijk iemand vrolijk opnam. binnen 5 min alles geregeld en ook nog een kaart gestuurd gekregen om te feliciteren met mijn nieuwe woning.
AlgemeenIk heb inmiddels al meerdere producten bij Coolblue besteld, wanneer de prijs een beetje van de producten in de lagere regionen zit, dan ga ik eigenlijk standaard voor Coolblue. De laatste twee producten zijn een Robotstofzuiger en een printer. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij het omruilen van mijn oude robotstofzuiger die binnen de garantietermijn problemen begon te vertonen. Geweldige service.
VerzendingEen nette verpakking met de welbekende Coolblue doos, goed verpakt en netjes binnen de beloofde termijn bezorgd.
KlantenserviceToen ik problemen had met mijn Robotstofzuiger laat op de avond de chatfunctie geprobeerd. Ik had verwacht dat er een standaard voorgeprogrammeerd antwoord zou komen, maar niets van dat alles gelukkig. Ik werd netjes geholpen op een lekkere informele manier. Hier wordt je als klant vrolijk van. Retoursticker (te printen) werd netjes per mail opgestuurd en toelichting werd gegeven voor de vervolgstappen.
AlgemeenOngelofelijk, dat de laptop zo snel bij ons kwam. Top, hoor. Had ik niet verwacht. 's Avonds bestelt en de volgende middag al bezorgd.
KlantenservicePrima.
AlgemeenHet was een zeer mooie bestelsite!
De levering werd perfect verzorgt en ik heb het pakketje mooi gekregen!
De levering werd mooi snel geleverd!
KlantenserviceIk heb hier geen ervaring mee! maar zal vast prima zijn!
AlgemeenMakkelijk te bestellen, overzichtelijke website. Was niet de goedkoopste maar ik weet dat als ik er voor 23.59 bestel het ook echt morgen gewoon in huis is! Doos was netjes verpakt, apparaat was in goede conditie en de kat heeft er nu al 3 weken plezier van!
AlgemeenDe website van coolblue is erg overzichtelijk en ziet er vriendelijk uit. Het geeft je de optie om heel gericht te zoeken naar wat je nodig hebt. Ik vind het ook erg leuk dat ze hier en daar wat grapjes maken. Als je een bestelling hebt gedaan krijg je een lijst met dingen op te doen tijdens het wachten. Dat zorgt ervoor dat het bedrijf veel vriendelijker overkomt.
VerzendingIk heb geen gebruik gemaakt van coolblue's eigen bezorg service omdat ik alleen kleine dingen heb besteld die door bij de post worden afgegeven. Maar mijn pakketjes worden netjes ingepakt en snel doorgegeven aan de post na mijn bestelling. Ik kreeg ze dus ook zoals beloofd de volgende dag.
AlgemeenCoolblue heeft mooie en overzichtelijke websites. Ik kan bijna altijd makkelijk vinden wat ik zoek. Daarnaast vind ik het prettig dat Coolblue een paar fysieke winkels heeft. Hier heb ik al eens gebruik van gemaakt om een defect product te laten repareren. Het enige nadeel van de meerdere website van Coolblue vind ik dat het soms wat onhandig is als je verschillende soorten producten wil bekijken, dan moet je steeds zo doorklikken.
KlantenserviceDe fysieke winkel vind ik echt een pluspunt!
AlgemeenIk koop als het even kan bij Coolblue. ontzettend fijne winkel en goede, eerlijke service. Ook deze keer weer.
Verzendingniet heel milieubewust verpakt, maar zorgde er wel voor dat mijn product ontzettend netjes en onbeschadigd arriveerde.
Algemeengoed opties om meerdere producten (laptops) te vergelijken en een aantrekkelijke optie voor een verzekering
AlgemeenIk ging kijken bij de keuze hulp voor powerbanks. Ik was namelijk ook opzoek naar een powerbank. dus in de top 10 lijst geken en een mooi overzicht. Het was geordend, overzichtelijk dus ik heb mijn keuze prima kunnen maken. En vervolgens de bestelling geplaatst en dat ging ook gemakkelijk. de levering was vervolgens ook als afgesproken de volgende dag. daarom krijgt het van mij de hoogste beoordeling.
AlgemeenPerfect geregeld. informatie via email is uitstekend , je word overal op de hoogte gesteld en weet precies wat er gaat gebeuren, PERFECT!
VerzendingGoed verpakt en heel erg snel geleverd
KlantenserviceVriendelijk en heel heel erg hulpzaam
AlgemeenPerfecte bestelprocedure en -levering door Coolblue. Betalingsproces is ook eenvoudig en verliep zonder enig probleem.
VerzendingTop !
AlgemeenIk zal zelden een shopreview plaatsen, maar Coolblue is met stip mijn favoriete webwinkel in Nederland dus bij deze een review. Zo'n beetje mijn hele inboedel heeft ooit in de bekende blauwe Coolblue doos gezeten of is in ieder geval afkomstig uit het Coolblue magazijn, dus dat zegt genoeg.
Mijn laatste bestelling was een camera welke netjes is geleverd de volgende dag zoals beloofd.
Verzending zou 5 sterren krijgen als Dynalogic zijn werk beter zou doen. Hier kan Coolblue niets aan doen maar aangezien Coolblue Dynalogic als koeriersdienst gebruikt ben ik genoodzaakt 2 sterren aftrek te geven. Ik had een (andere) camera besteld en gekozen voor een specifiek aflevermoment 's avonds aangezien ik overdag niet thuis ben. Die avond heb ik de hele avond gewacht op de koerier die volgens de track & trace link onderweg zou zijn, maar de beste meneer is nooit op komen dagen. Toen ik daarna een nieuwe afspraak wilde maken voor de volgende dag werd deze dag prompt overgeslagen waardoor ik genoodzaakt was een dag later te kiezen en dus weer afspraken moest afzeggen.
Nogmaals, hier kan Coolblue niets aan doen!
Na het fiasco met Dynalogic heb ik gelijk de klantenservice van Coolblue geraadpleegd. De medewerkers waren zeer meedenkend en behulpzaam en als troost voor de problemen kreeg ik een gratis filter thuisgestuurd ter waarde van 30 euro, helemaal SUPER!
Beste Planespotter,
Tof dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Erg leuk ook dat we je erg vaak kunnen voorzien van onze blauwe pakketjes!
Goed dat je hebt aangegeven dat de verzending niet helemaal soepel is gelopen. We kunnen helaas niet zien bij welke bestelling dit is geweest. Maar, we willen het wel graag aangeven bij Dynalogic. Dit, ter verbetering van onze leveringen. Zou je daarom ook jouw ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl willen toesturen?
Groeten,
Coolblue