Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk bestellen, makkelijk betalen, goede notificaties. Duidelijke product beschrijvingen en video's. Vriendelijke en betrouwbare klantenservice.
VerzendingDirect afhalen bij Coolblue shop Oostplein
AlgemeenGoede fijne en snelle service. Makkelijk te bestellen en nog leuke humor op de dozen.
AlgemeenOndanks dat Coolblue in de regel iets prijziger kan zijn dan andere webwinkels (soms misschien iets te) blijft de algehele shopervaring een absoluut groot pluspunt. Duidelijke website, duidelijk order proces en de juiste mails zoals je dat mag verwachten van status updates. Ook het bestellen tot 23:59uur is soms toch verdomd handig, zeker voor de last-minute acties. Overigens ook een pluim voor PostNL want deze combinatie is gewoon een goede match (aldus mijn persoonlijke ervaring).
VerzendingSnel, goed verpakt en netjes afgeleverd door PostNL.
KlantenserviceDe iets hogere prijzen vertaald zich misschien indirect naar een uitstekende aftersales. Helaas heb ik aanspraak moeten doen op retournatie voor een product, maar ik werd netjes te woord gestaan en geholpen in een Coolblue winkel in de buurt. Coolblue is in dat opzicht een voorbeeld voor vele fysieke winkels. Binnen één werkdag was de retournatie al afgerond. Top.
AlgemeenOverzichtelijke site met inzichtelijke specifikaties die een effektieve vergelijking van opties mogelijk maken.
Bezorgd zoals beloofd: voor middernacht besteld, volgende dag in handen!
Zeer vakkundig verpakt zodat beschadiging uitgesloten is.
AlgemeenHet product was makkelijk te bestellen. Het is snel geleverd en de prijs was goed!
VerzendingAfgeleverd op de afgesproken tijd
AlgemeenAls altijd leverd Coolblue weer een top levering. Geweldige webshop waar ik zeker vaker terug kom.
KlantenserviceKlantenservice was erg goed en erg behulpzaam. Ik was erg te spreken over de manier hoe mijn vragen werden beantwoord. A++!
Algemeenzeer handige webshop, betaling gebeurt zeer veilig, snelle levering, zeer overzichtelijk, als er toch iets niet geleverd wordt volgt er direct een tweede levering
AlgemeenDe websites van Coolblue werken goed, de service is goed en het assortiment is uitgebreid. Enige wat niet goed is is de bezorging, maar dat is de schuld van PostNL.
VerzendingAlle bestellingen die ik bij Coolblue tot nu toe gedaan heb zijn niet goed geleverd. PostNL komt nooit de afspraak na en de informatievoorziening is ronduit slecht. De informatie op de track & trace pagina loopt regelmatig uren achter. En de supportafdeling van PostNL is volstrekt waardeloos.
Hey!
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw bestellingen telkens verkeerd worden geleverd. We begrijpen natuurlijk dat dit enorm rot is. Als je een bestelling plaatst, dan hoort deze gewoon netjes op tijd geleverd te worden. Je bestelt bij ons, dus wij zijn hier ook verantwoordelijk voor. Graag kijken we met je mee naar een oplossing. Dus vragen we je vriendelijk om jouw ordernummer, adres en de situatie te e-mailen naar het volgende adres: geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan we er voor je achteraan!
Groeten,
Coolblue
AlgemeenEcht hele goede service.
S'middags besteld volgende middag al in huis.
Alles keurig geleverd nice😉
Netjes geleverd 🖒
KlantenserviceTop website
AlgemeenHet bestellen op Coolblue ging erg makkelijk, en de site is erg overzichtelijk en je kan alles gemakkelijk vinden. Verder zijn de bezorgmogelijkheden erg uitgebreid en is het zit het assortiment bomvol, als je iets zoekt hebben ze het.
Dankzij deze fantastische shop kan ik nu deze review schrijven op mijn net nieuw gekochte laptop.
Dik tevreden!
Pakketje zou tussen half 12 en 3 bezorgd worden om 12 uur had ik hem in huis, Hellemaal top.
AlgemeenMijn werkgever gaf me de mogelijkheid om een laptop te kopen maar dan moest het factuur naar de werkgever meer zeer specifieke aanvullende informatie in de offerte. CoolBlue heeft hier een oplossing voor gezocht. Vriendelijke medewerkers in het algemeen en erg enthousiast! Na betaling via handmatig overmaken was de laptop binnen 24 uur aangekomen
AlgemeenVia de Pricewatch uitgekomen bij Coolblue, een van de goedkoopste prijzen en ik had al goede ervaringen met deze webwinkel. Ook dit keer werd ik goed op de hoogte via e-mail en was de bezorging de volgende dag.
VerzendingHet product was goed verpakt en de volgende dag bezorgd. Enkel was de bezorger van PostNL (meerdere bezorgingen) later dan de aangegeven tijdvak van het Track & Trace website.
AlgemeenSnelle levering. Prima service. UItstekend advies.
Ook retourneren van een produkt verloopt vlekkeloos.
Groot assortiment.
Snelle en duidelijke levering.
KlantenserviceRetourneren van produkt en vervangen door een andere artikel ((met bijbetaling verliep vlekkeloos.
Algemeenerg gemakkelijk om hier iets te bestellen. ziet er goed uit met veel product informatie
Verzendingsnel en prima verpakt
AlgemeenIk had heel snel inktcartridges nodig dus bestelde ze 's avonds laat en had ze de volgende middag al binnen. Super dus!
VerzendingProduct was op tijd geleverd (zeer snel) en het proces was goed te volgen!
AlgemeenHet bestellen was simpel en duidelijk. Het betalen ging snel. Snel geleverd. Kortom top.
Niels
Heel snel en goed verpakt geleverd
AlgemeenZelf een fout gemaakt met bestellen en de klantenservice helpt je zeer goed, supersnel en zelfs een kaartje bij de post met een persoonlijke boodschap.
VerzendingSupersnel en op tijd voor het feestje
KlantenserviceZie algemene toelichting
AlgemeenNa 3 weken wachten op mijn printer van Mediamarkt.nl toch maar bij coolblue besteld. Nog 5 euro goedkoper ook! Helemaal super en de volgende dag in huis
VerzendingHet product was de volgende dag al in huis.
AlgemeenProduct opzoeken en bestellen en dan de volgende dag je bestelling ontvangen is toch echt super.
VerzendingBesteld en op zondag middag geleverd, dat maak je niet vaak mee.
AlgemeenMakkelijk de bestelling te plaatsen en te betalen, communicatie is continu erg goed dus al met al perfect.
VerzendingVerzending was zoals beloofd een dag later, ik had echter een mailtje gehad vanuit post NL dat het pakketje tussen 2 en 4 bezorgd zou worden. Uiteindelijk was die er pas in de avond. Hoewel coolblue zich keurig aan de afspraak heeft gehouden wat betreft de datum vond ik het njet zo netjes dat ik geen bericht kreeg dag het pakket later zou komen.
KlantenserviceDuidelijk in communiceren, communicatie vanuit post NL kan wat beter.
Beste Jef,
Wat naar om te lezen dat je bestelling niet op de beloofde dag bij jou is afgeleverd. We kunnen ons goed voorstellen dat je ervan baalt dat je hiervan niet op de hoogte bent gehouden en willen je hiervoor onze excuses aanbieden. We nemen dit dan ook zeker mee als feedback zodat dit hopelijk in de toekomst duidelijk wordt aangegeven. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We kijken dan zo snel mogelijk met je mee. We willen je voor nu bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een review achter te laten en wensen je nog een hele fijne dag toe.
Groeten,
Coolblue