Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOverzichtelijke en gemakkelijke web-site. Zeer goede service, snelle afhandeling, en door de fietskoerier op tijd geleverd. TOP.
VerzendingWas niet thuis, werd gebeld en na samen spraak met de CoolBlue fietser pakje bij de buren afgegeven.
KlantenserviceGeen gebruik van gemaakt. Omdat de levering en afhandeling gewoon TOP was.
AlgemeenDuidelijke website met de juiste informatie. Daarnaast ook goede prijsverhouding.
Verzending ook perfect te volgen en aflevering zoals het hoort.
Volgens afspraak geleverd. Hele leveringsprogramma is uitstekend te volgen via de track & trace
KlantenserviceVraag gesteld iver de bezorging voor aankoop. Netjes te woord gestaan en ook het antwoord gekregen waar ik om vroeg
AlgemeenGoede service. Snelle afhandeling, makkelijke site, makkelijke app,
Ik had nog een vraag aan Coolblue en ze reageerden heel snel Goede klantenservice dus, Top Coolblue!
Snelle levering.
KlantenserviceSnel reageren.
AlgemeenIk heb bij Coolblue een laptop besteld. De ‘keuze van coolblue’. Ik ben erg tevreden over het bestelproces, over de laptop en over de nazorg.
De laptop is absoluut heel goed, terecht een aanrader.
Hoewel Coolblue absoluut duidelijk had beschreven dat de laptop geen toetsenbordverlichting heeft, staat op de productfoto een laptop met toetsenbordverlichting. Ik heb dit doorgegeven en ze gaan de foto aanpassen. Top.
Verder was de prijs van de laptop de dag dat hij bezorgd werd 50 euro goedkoper dan de avond ervoor, toen ik hem bestelde. Na een mailtje daarover kreeg ik per ommegaande een aangepaste factuur voor de goedkopere prijs.
En... je moet ervan houden, maar ik vind de communicatie erg leuk... de hints wat je kunt doen als je zit te wachten op je pakket, de tips die je alvast krijgt wat je met je aankoop kunt doen (hoe je de boel installeert en bloatware verwijdert bijvoorbeeld). Dit was mijn eerste aankoop bij Coolblue, maar ze hebben mij zeker een glimlach bezorgd!
Dinsdag besteld, woensdag ontvangen. Zeer goed verpakt. Steeds op de hoogte van het bestelproces.
KlantenserviceMijn mail over de productfoto en over het prijsverschil werd binnen enkele uren beantwoord en tot tevredenheid.
AlgemeenHet is gemakkelijk bestellen. Daarbij een goede voorlichting. Een prima levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerzendingConform bestelstatus bezorgd.
KlantenserviceNog geen gebruik gemaakt van klachtenservice. Voorlichting op website prima
AlgemeenDe website is overzichtelijk en ik kon duidelijk informatie vinden over mijn product. Ook de vele reviews bij de producten zijn prettig.
VerzendingCoolblue heeft een prima service, ze leveren snel en daarover hebben zij een goede communicatie. Ik weet goed wat mij te wachten staat en wanneer ik het pakket krijg.
KlantenserviceIk heb mijn eerste pakket terug moeten sturen omdat ik de maat verkeerd had ingeschat. Bij het invullen van het retourformulier stond het verkeerde bankrekeningnummer op het formulier. Ik heb gebeld en werd binnen een minuut geholpen en het probleem was opgelost. Daarna ging er met bestellen weer iets mis en daarvoor was het precies hetzelfde: contact opgenomen, zij hebben het snel opgelost. Geld van het geretourneerde product stond 3 dagen later weer op m'n rekening.
AlgemeenSimpel bestellen, betalen en levering. Eenvoudig en beproeft! Niet dee eerste keer dat ik iets koop bij Coolblue en ook zeker niet de laatste keer
VerzendingZoals altijd: prima verzorgt
AlgemeenGoeie winkel, en vlotte bezorg service. Bestel hier graag vaker.
De App van Coolblue bevalt me ook erg goed.
Snel in huis, de volgende dag in huis.
KlantenserviceNog geen gebruik van gemaakt
AlgemeenUitzoeken van product met soepele Coolblue app, vervolgens een uitstekend gedocumenteerd proces met een tevreden klant als gevolg.
VerzendingEigen bezorgdienst
AlgemeenNice and clear website with good product description and clear about delivery expectations. Customer service and after-sale service is well-explained. I did not need it for the product I bought but I believe what they state is true and shows good service.
VerzendingThe delivery was in time, order until midnight is delivered next day, that is very good. They were reliable and kept me up-to-date.
AlgemeenGoede website en prompte levering. Ook toen mijn account gehackt was en onbekenden bestellingen zijn gaan plaatsen werden de bestellingen geblokkeerd en ben ik goed geholpen.
Verzendingde post geeft op de app aan tussen welke tijdstippen het pakket afgeleverd zal worden. Deze periode is vaak heel ruim en dan nog wordt het pakket buiten deze periode afgeleverd. Daarom kies ik soms voor een afleverpunt. Bij de laatste zending werden de tijdstippen van aflevering later aangepast tot een periode van twee uur waarbinnen inderdaad werd geleverd.
KlantenserviceBen steeds zeer adequaat geholpen
AlgemeenDe site was goed en overzichtelijk, en ik had meteen gevonden wat ik wilde. Dus zeker een goed waardig
VerzendingHet product was de dag er na al geleverd, wat zeer fijn was. Ook was het goed en beschermend ingepakt.
AlgemeenCoolblue heeft voor mij al meerdere malen bewezen dat hun niveau van service geen gelijke kent. Toen onze wasdroger kapot ging, heb ik niet getwijfeld en gelijk bij Coolblue gekeken. Uiteraard voor de uiteindelijke bestelling nog wat prijzen vergeleken en ze waren misschien niet de goedkoopste, maar het kleine verschil is het meer dan waard!
VerzendingZeer duidelijk en informatief leveringsproces. Ook de levering zelf is super: zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers, netjes alles geinstalleerd en de oude apparatuur mee terug genomen. Ook ruim de tijd genomen voor uitleg van de werking en extra tips. Tenslotte ook nog eens netjes de dempingsvoetjes mee terug genomen die we er bij hadden besteld maar niet nodig bleken te hebben. Geen gedoe, bedrag netjes terug gestort gekregen.
KlantenserviceVriendelijk, meedenkend, klantgericht. Zoals je kunt lezen, ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben over Coolblue: service zoals het hoort!
AlgemeenDe bestelprocedure is simpel. Reviews zijn voldoende aanwezig. Levering is keurig zoals afgesproken en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
En dan zijn ze in de winkel ook nog eens super klantgericht!
Keurige verzending, goed verpakt en exact volgens de afspraken.
KlantenserviceAardige mensen. Zeer klantgericht.
AlgemeenGoede filteropties en ook duidelijke reviews. Tips zijn een goede toevoeging. Wat nog mooi zou zijn is een optie om bij bijvoorbeeld sporthorloges ook te kunnen sorteren op mogelijke sporten.
VerzendingOp tijd geleverd, goed op de hoogte gehouden van levering.
AlgemeenBestellen ging simpel en alles was voor mij overzichtelijk. Heb er zelf niet vaak besteld maar de bestellingen die heb ik gedaan waren altijd op tijd geleverd.
Verzendingkeurig op tijd via track en trace kunnen volgen
AlgemeenGeen klachten tot dusver over de bestelde producten maar zeer ontevreden over de levering maar zeer ontevreden over de levering van de spullen
VerzendingLevering gebeurd niet zoals de reclames op tv en elders je doen willen geloven door Coolblue zelf maar door PostNL. Heb extra betaald om dezelfde avond geleverd te krijgen maar zoals ik gewend ben van PostNL hebben die dat volkomen genegeerd en kwamen de spullen pas de volgende dag halverwege de middag brengen. Heeft me veel geld extra gekost want ik had de spullen nodig voor installatie van een computer en nu moest ik de computerinstallateur vele uren extra betalen. Ik bestel nooit meer bij Coolblue zolang ze van PostNL gebruik blijven maken
Klantenserviceben de hele avond met ze in conclaaf geweest. Had er niks aan want heb desondanks de spullen veel te l;aat gekregen. Werd ook nog even pissig omdat de KS medewerker opperde dat het niet Coolblue's schuld was dat ik extra kosten moest maken door de te late levering want ik had zelf de computermonteur ingehuurd. Maar als Coolblue me extra laat betalen om dezelfde avond geleverd te krijgen dan ga ik er vanuit dat ik veilig de installateur kan regelen omdat de spullen de avond voor installatie geleverd gaan worden. En dan moet Coolblue niet PostNL de schuld gaan geven zoals de betreffende klantenservice medewerker deed want uiteindelijk is Coolblue verantwoordelijk voor tijdige levering, ongeacht wie ze voor die levering inhuren lijkt mij
AlgemeenWas makkelijk om te bestellen en was snel in huis. Ook handig dat je via de telefoon een bevestiging krijgt hoelaat ze kwamen. Ontzettend tevreden met de service en product die ik heb besteld bij jullie.
VerzendingGoed,goed,goed,goed,goed!
KlantenserviceGoed,goed,goed,goed,goed!
AlgemeenBestellen gaat makkelijk, En ik vind het een voordeel dat coolblue de koelkast 1 trap op tilt, dat doen de andere winkels niet.
Topservice van coolblue hiervoor.
Nette en vaardige mannen kwamen hem brengen.
Koelkast vrijdag 's avonds besteld en was zaterdag om ca. 11.00 uur binnen.
Kan ik niet anders dan een pluim voor geven.
AlgemeenGeweldig, makkelijk. Had rond 19:00 een wasdroogcombinatie besteld. Volgende ochtend om 07:30 werd ik gebeld door de bezorgers dat ze onderweg waren. Ze waren met 1 minuut boven. Hebben het oude product meegenomen. De bezorgers zijn echt toppers!!! Ik zal altijd bij Coolblue bestellen. Mediamarkt kan me reet likken. Hun bezorgers en hun service is super slecht. Hun bezorgers wilde niet eens de apparatuur naar boven brengen. (4 hoog) Mediamarkt zou me tot 3 keer terug bellen nooit gebeurd. Ben ik me geld gaan halen en direct bij Coolblue besteld. En kreeg de beste service ooit. Thanks guys, jullie zijn toppers!!
VerzendingPerfect!!