Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ja ja, een "review" van een vaatwasser-bestelling op Tweakers :-)
Zoals gewend bij Coolblue, een zeer overzichtelijk site met alle mogelijk zoekopties om zo de juiste vaatwasser te kunnen kiezen (qua functies, maten, installatie mogelijkheden etc).

Vaatwasser aangeschaft incl. installatie (door PostNL Extra@Home), afspraken allemaal perfect nagekomen: afspraak maken erg makkelijk, dag voor installatie een mailtje met het tijdslot, 30 minuten voor aankomst telefoontje en uiteindelijk de (inbouw)vaatwasser in no-time geïnstalleerd door een vakkundige meneer van PostNL.

Maten en type keuken, maakte dat ik niet 100% zeker was welke maatvoering ik moest aanhouden qua type. Was redelijk druk, dus de vraag gesteld via WhatsApp. Was druk bij Coolblue (maar geen probleem, bij mij ook), dus na een uurtje of 2 antwoorden, nog wat heen-en-weer gechat en perfect geholpen en juiste vaatwasser besteld (het bewijs staat momenteel beneden te zoemen :-))

Veel mogelijkheden tot betalen (betaalopties). Hierdoor kan je zelf kiezen hoe je betaalt. Het doorsturen naar de bank ging ook soepel.

Het product zat ik een stevige doos. Ook werd het product geplaatst in een doos waar niet te veel overbodige ruimte in zat (relatief duurzaam). De levering was erg vlot. Een goede optie om je paket te volgen werd ook geboden op een gebruiksvriendelijke manier.

Bij het bestellen van mijn nieuwe laptop beoordeel ik de service positief. Op de website wordt een ondersteuning geboden om de laptop gebruiksklaar te maken en wordt advies gegeven over het verwijderen van overbodige software.

Cool blues heeft eigenlijk alles in huis en levert supersnel. Vooral ook de keuze waar te bezorgen kwam ideaal uit.

Ik moest werken deze dag en had ervoor gekozen het hier beneden bij de winkel af te laten geven. Ik kon na mijn werk gelijk mijn pakket afhalen en openen

Al sinds jaar en dag bestel ik bij CB. Nooit een negatieve ervaring gehad. Groot assortiment en ze hebben als enige in NL het HSS syteem ;-) Krijg direct trek in bier.

Verzending ook altijd op orde.

Grote klasse.

Keep up the good work.

Altijd top. Ook fijn dat je alles gewoon zonder gezeik bij afleverpunten kan laten bezorgen. Grote voorkeur altijd.

1.5y geleden een toetsenbord gekocht. Onlangs vliegt de CTRL knop er zomaar af. Terug gebracht en een nieuwe gekregen (L910). Dat is pas service!

Sowieso altijd goed.

Zeer beleefd!

Gemakkelijk te bestellen, concurrerend met andere leveranciers én op de volgende dag, zondag, op tijd geleverd.

Perfecte levering via PostNL

de besteling was snel en makkelijk geplaatst, en het betalen ging zeer vlot, het traagste was zelf gegevens invullen

de levering was zeer snel

ik kreeg binnen een uur antwoord op een vraag die ik had gesteld, en het was op een beleefde manier

Coolblue is gewoon top, bestelling is makkelijk en prijzen zijn beter of vergelijkbaar met andere winkels. Ze doen gewoon wat ze beloven en dat waardeer ik enorm in deze tijd.

Verzending was prima. Bezorgers waren top, nieuwe koelkast van 2 meter hoog en 80 kilo hebben ze netjes tot 3 hoog getild (sorry voor zoveel trappen alsnog...). Oude koelkast hebben ze dan netjes meegenomen en alles over de nieuwe uitgelegd (dat ie 2 uur moest staan zonder stroom om schade te voorkomen).

Een koelkast besteld, zondag laten bezorgen omdat we dan thuis zijn. Zoals beloofd, de koelkast was s'ochtends die dag geleverd. Helaas bleek het bij het schoonmaken later dat er wat schade zat onder het onderste vriezer la binnen de vriezer gedeelte. Nou, meteen gebeld en werd ik doorverwijzen naar hun whatsapp. Daar kon ik makkelijk fotos meesturen en binnen 2 uur had ik een antwoord met mogelijkheden voor een oplossing. Ik koos voor een deel van mijn geld terug en die had ik direct de volgende dag (maandag) op mijn rekening staan. Dus kortom: ook als er wat fout gaat is de service van coolblue gewoon top! Eigenlijk is coolblue mijn to go place voor alles in het huis. Na het bestelling van een droger, wasmachine en vaatwasser was ik al verbaasd over hun service (gelukkig ging niks fout toen), maar nu dat ik weet na deze ervaring dat het gewoon altijd goed komt ook als er iets fout gaat - ben ik totaal verkocht. Ga maar zo door!

Coolblue is gewoon een winkel die doet wat hij beloofd. Goede prijzen, en altijd op tijd geleverd.

Duidelijke uitleg wordt gegeven over juist die belangrijke punten van deze spiegelreflexcamera. Erg duidelijk verwoord.

Snelle levering !

Overzichtelijke website en snel geleverd. Misschien iets duurder maar problemen worden (tot nu toe ;)) altijd coulant en snel opgelost.

Goed verpakt en kan op ophaalpunt ophalen.

Servive van Coolblue is beyond Nederlandse standaard. Bezorgers waren op tijd. Keurige jongemannen heel beleefd. Oude wasmachine meegenomen. Konden nieuwe helaas niet aansluiten ivm aansluiting in ons huis. Boden wel aan als we wilde kwamen ze terug op dit als nog te doen. Bestellen ging makkelijk online echt 5 stèren service. Super happy

Wat een prettig bedrijf is Coolblue toch! Altijd afspraken nakomen, snel leveren, makkelijk problemen op te lossen mbt ruilen of retourneren. Wij kopen al jaren al ons witgoed en elektronica bij Coolblue. De fijne en goede service maakt dat we geen prijs meer vergelijken maar standaard hier aanschaffen. Daarnaast zijn de chauffeurs ook altijd oprecht vriendelijk, niet gemaakt maar echt!

Wij moesten een projectiescherm ruilen in verband met de afmetingen. In 1 dag was alles geregeld en het verschil in prijs stond in no time weer netjes op onze bankrekening.

Vriendelijk en nooit in problemen maar altijd in oplossingen denken. Een dikke prima!

Wat een fijn bedrijf is Coolblue toch! Altijd afspraken nakomen, geen gedoe met retouren of ruilen. De chauffeurs zijn oprecht vriendelijk, niks geen gemaakt gedoe. Wij schaffen alle witgoed en elektronica hier al jaren aan, Dan maakt de prijs al niet veel meer uit he, dan gaat t om de goede service en prettig samen zaken doen!

We moesten een projectiescherm ruilen, alles was binnen een dag geregeld en het verschil in prijs was erg snel retour!

Vriendelijk, oplossingsgericht, denken niet in problemen maar in het zo snel mogelijk goed oplossen!

Coolblue is fijne overzichtelijk site. Al heel vaak diverse producten gekocht zoals; stofzuiger, laptops, activity tracker, tv, diverse soorten kabels, koptelefoon, teken tablet, software, etc.
Als je iets besteld krijg het altijd op tijd of eerder.

Zelf een fout gemaakt en een rekening dubbele betaald, gelijk bedrag retour op mijn rekening, binnen 1 dag.

Er is voor mij maar 1 min punt en dat de review. Deze werd niet geplaatst... te negatief?

Toch ben ik positief over Coolblue aangezien er professionele mensen werken die weten waar ze het over hebben.

Als je iets besteld krijg het altijd op tijd of eerder.

Service niveau is altijd hoog en er wordt snel op vragen gereageerd of actie ondernomen. Bij Coolblue werken mensen die weten waar ze het over hebben. Zeer professioneel.

Zelf een fout gemaakt en dubbel betaald, gelijk bedrag retour op mijn rekening, binnen 1 dag.

Super snelle service, duidelijke uitleg, vriendelijk en overzichtelijk. Echt een top winkel. Erg blij mee, aangezien ik er vaak technische apparaten koop, ik wil dan echt een stukje extra service, garantie en uitleg. Het enige nadeel is dat als ik iets wil uitproberen ik ook altijd tevoren moet betalen.

Persoonlijk zou ik graag wat extra's zien net als bij Bol.com select. Dit mis ik soms, nu moet ik bijbetalen voor een avond levering, als je bijvoorbeeld een apparaat van 500 euro koop voelt dat een beetje overdreven. Verder heb ik er niks op aan te merken en is het goed en netjes, ook als Coolblue zelf komt.

Super, snel, meedenkend, niet moeilijk, spontaan, laagdrempelig, ronduit een top service.

Ik werd in tilburg prima en vakkundig geholpen door een leuke en vriendelijke jonge dame

I can trust on them. Great price great customer service. Totally recommend the cool blue. .

Next day delivery

I had a problem with the product. Coolblue solved brilliantly.

Top dat er ook producten worden aangeboden met 2e kans (kleine beschadiging met korting) duidelijk.

Keurig dat je een indicatie tijd krijgt en vlak voor arriveren een telefoontje.

geen klanten service nodig gehad

Scorekaart voor Coolblue.nl