Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenRustig uitzoeken en betalen via Ideal. En nog belangrijker bezorgd, aangesloten en de oude wordt gelijk meegenomen. Wij waren al om 08:15 aan de beurt
VerzendingWasmachine en wasdroger gekocht. Bijde van Bosch. Uiteraard een hele zuinige gekocht. A+++ - 10% voor de wasmachine en A++ voor de Warmtepomp droger. Aanrader.
KlantenserviceSuper service....
AlgemeenVanwege fout op website helaas verkeerde product ontvangen. Na telefonisch overleg prima geholpen, en samen naar oplossing gezocht.
Was er binnen een dag zoals besproken.
KlantenserviceVanwege fout op website helaas verkeerde product ontvangen. Na telefonisch overleg prima geholpen, en samen naar oplossing gezocht.
Zeer goed opgelost. Verkeerde producten mochten retour. En nieuwe gelijk weer besteld. Geld ook zeer snel weer tetug op rekening.
AlgemeenCoolblue is altijd vriendelijk en erg service gericht. Ook hebben ze goed filmpjes en andere info voor hun producten.
VerzendingAltijd snel
KlantenserviceKlantenservice is altijd vriendelijk en hulpzaam
AlgemeenDe omschrijvingen van de producten zijn duidelijk.
Het vergelijken van producten is overzichtelijk weergegeven.
En mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt zijn er altijd alternatieven te vinden.
De producten worden netjes verpakt, niet in een te ruime doos. Je ziet dat coolblue rekening houdt met het klimaat door niet een te grote doos te pakken en die vol te stoppen met plastic luchtzakjes, maar ze kiezen dozen uit die goed aansluiten op het product.
AlgemeenIk ben al jaren klant bij Cool Blue en ben vooral blij met de toelichtingsfilmpjes op de website, maar ook met de hulp in de fysieke winkels. Er is altijd een snelle levering van de bestelling.
VerzendingAls we producten laten bezorgen zijn deze altijd goed verpakt en komen op de afgesproken tijd binnen.
KlantenserviceGelukkig weinig hoeven retourneren, maar assistentie in de winkel is altijd deskundig en plezierig.
AlgemeenSnel geleverd ,keurige verpakking,bericht van te voren wanneer het pakketje geleverd werd ,kon door de brievenbus
VerzendingLevering op tijd ,netjes een berichtje van te voren
AlgemeenGoede prijs, service en advies. Prima website.Duidelijke informatie over de produkten en nuttige reviews. Coolblue laat je geen blauwtje lopen.
VerzendingSteeds keurig op tijd besorgd en goed verpakt.
KlantenserviceHeb slechts een keer een produkt moeten retourneren. Prima afgehandeld en geld snel teruggekregen.
AlgemeenGoede snelle levering met vriendelijke bezorgers en knowhow, bestelling gaat uiterst makkelijk en snel. Zeker een aanrader.
VerzendingKeurig geleverd, apparaat werd uitgepakt, geinstalleerd en oude ook gelijk meegenomen.
KlantenserviceVriendelijk met de nidige kennis
AlgemeenProducten vergelijken en ontdekken is bij Coolblue altijd makkelijk en een prettige ervaring. Hetzelfde geldt voor bestellen en verzending. Je krijgt ook nog extra service zoals het geinige wachttherapie en uitlegvideo's. Het is duidelijk dat er door Coolblue veel aandacht wordt besteed aan elk detail in het bestelproces.
AlgemeenVoorraad klopt tot nu toe altijd, kan spullen laten leveren in de avond. Over veel artikelen extra uitleg.
Voldoet aan verwachtingspatroon, van altijd bestellen en thuis krijgen wanneer her mij uitkomt, en nog eens goede servicedesk, town er iets mis ging met mijn bestaling.
AlgemeenAvond van te voren krijg je het uur door waarbinnen de bestelling wordt afgeleverd, daarna nog een sms wanneer ze ongeveer 15 minuten weg zijn.
Eenmaal daar, komen ze niet met een bestelbus, maar met bakfietsen! En er wordt direct gevraagd of je nog oude elektronica of batterijen hebt welke ze kunnen afvoeren.
Simpelweg fantastisch!
Algemeen's Avonds net voor 0.00u besteld, ochtends om 8 15 bezorgd, snel en goed, als altijd
VerzendingNet als we besteld hebben
KlantenserviceAl in verkeden vaker contact nee gehad, goed bereikbaar, goed advies, prima
AlgemeenSnel besteld, snel in huis! Ik ben niet anders gewend van Coolblue. Dik tevreden dus!
VerzendingVolgende dag in huis zoals beloofd
AlgemeenIk bestel producten bij Cool Blue omdat de producten prima zijn en zeer snel geleverd worden tegen een zeer redelijke prijs
Verzendingde verzending is erg snel en wordt zeer goed verpakt afgeleverd.
Klantenservicede klantenservice is snel bereikbaar en erg duidelijk in de antwoorden.,
AlgemeenAltijd fijn en snel. Heerlijk dat het ook op zondag word bezorgd. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar zie het als investering voor de uitdtekende service.
AlgemeenCoolblue heeft bijna alles en ook tegen een scherpe prijs.
En als je het dan ook nog de volgende dag al thuis hebt is het helemaal top!
Snel bezorgd en goed verpakt
KlantenserviceIk heb al heel wat besteld bij Coolblue en maar een keer iets terug gestuurd omdat het apparaat (keukenmachine) veel groter was dan gedacht. Ook dat verliep vlekkeloos.
AlgemeenIk plaats deze review in het kader van een prijsvraag, maar ben altijd gemotiveerd om Coolblue aan te prijzen. De site geeft veel informatie om te helpen kiezen, bij vragen zijn er behulpzame medewerkers, bestellen is simpel en de bestelling wordt snel geleverd. Als er een keer een probleem is dan wordt dat steeds met klantenbelang voor ogen opgelost. Ja, Coolblue is meestal wel duurder dan andere sites. Maar voor mij is het wel wat waard bij dure aankopen de zekerheid van een goede service te hebben. Ik vind het ook van belang dat de medewerkers zin in hun werk uitstralen en zich betrokken voelen bij het bedrijf. Dat lijkt bij Coolblue het geval.
VerzendingAltijd volgens afspraak: snel en goed verpakt.
KlantenserviceEen paar keer een probleem met produkt gehad. Altijd tot volle tevredenheid en in prima sfeer opgelost.
AlgemeenHue verlichting gekocht savonds om 22.00 s ochtends om 10.30 binnen
Dit is nog eens snel bestellen
En zoals altijd goed verpakt
AlgemeenBestellen is over t algemeen heel makkelijk, maar ik deed mee aan een inruil actie en de inruil procedure (waardebepaling) was niet helemaal duidelijk. Gelukkig hebben ze een goede klantenservice waar je redelijk snel geholpen word.
VerzendingProduct op de afgesproken dag afgeleverd, in de tussentijd word je prima per mail op de hoogte gehouden van de status.
KlantenserviceLekker makkelijk contact via Whatsapp met zeer vriendelijk personeel. Als ze iets niet meteen kunnen antwoorden gaan ze het voor je uitzoeken en komen er netjes op terug. Ben heel goed geholpen, zeer tevreden.
Algemeende bestelling was makkelijk te vinden betaling ging goed alles ging prima levering ging goed vriendelijke bezorgers
Verzendingde levering ging goed was sneller dan afgesproken vriendelijke bezorgers