Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Was niet de goedkoopste maar wel redelijk geprijsd. Service, bezorging is altijd goed. Bovendien krijg je snel reactie op eventuele vragen.

Koelvriescombinatie gekocht. Had een koelkast en een vrieskast om af te voeren. Wegens ruimtegebrek konden ze maar een kast mee retour nemen. Na een verzoek per mail werd de tweede kast ook snel weer opgehaald.

Via de website was het artikel snel gevonden. Met de vele reviews over het product was ik er snel uit. Overzichtelijke manier van kopen en betalen!

Zondagavond besteld, maandagochtend al in huis! Super snelle levering en er werd van begin af aan duidelijk aangegeven wanneer het bezorgd zou worden. Pakket uiteindelijk goed en met zorg ingepakt.

Prima site en scherpe prijs, goede vergelijkings mogelijkheden van gelijke producten. Ook geeft de site positieve en negatieve opmerkingen per artikel.

Snelle bezorging, plezierige bezorging en alles goed aangesloten

Prima, alles snel geregeld

Supper snel geleverd zonder problemen zondag avond besteld en maandag vroeg in de middag geleverd supper

Netjes je pakje volgen

Voorbeeld webshop. Alles is zoals het hoort - duidelijke website, goede klantenservice, korte levertijden. Mijn favoriete webwinkel.

Uit eigener beweging? Nou nee. Coolblue nodigde mij via een mailtje uit. Maar niet te min koos ik blind weer voor deze shop. Prijs was overal hetzelfde en dan kies ik voor Coolblue vanwege de uitstekende ervaringen in het verleden met hen.

Ik gebruik coolblue.nl al jaren en heb nog nooit problemen/minderheden gehad.
Via de coolblue app kan je makkelijk en snel producten vinden en bestellen ook staan er bij elk product resensies en beoordelingen.

De levering is nog nooit vertraagd geweest en de bezorgers zijn altijd erg vriendelijk.

Soms duurt het bellen lang door de grote wachtrij, maar je wordt wel altijd vriendelijk te woord gestaan.

Je betaald soms ietsje meer , Maar je krijgt er veel voor terug. Houden ze zich aan de aflever data

Werd keurig op de hoogte gehouden per mail over de status. In het verleden ook gebruik gemaakt van de klantenservice en kwamen altijd tot een gerichte oplossing!

Ik heb via Coolblue Tweedekans een zeer goede deal gemaakt op een Canon lens die al een tijd op mijn verlanglijst stond. Achteraf bleek de lens nog niet eens uit de verpakking te zijn geweest. Zeer content.

Duidelijke informatie op de site en na bestelling mbt de levering. Levering snel, op afgesproken tijd binnen kort tijdsvak en spontane, aardige bezorgers die extra tips geven over het artikel. Voor mij geen concurrent meer! Wat een verschil met Mediamarkt, alleen maar gedoe gehad!

Ideaal dat je de avond van tevoren een tijdsvak krijgt van maar 1u dat je thuis moet zijn. Kreeg daarna een sms 30 min tevoren hoe laat ze er precies zouden zijn en een telefoontje, perfect! En dan ook nog op zondag, ideaal!

Vind het jammer dat Cool Blue reclame maakt met dat zij zelf het product afleveren alleen is dit bij ons niet het geval. Er is met ons contact opgenomen via Postnl Extra@home.

Slecht, Ik had op Vrijdag een bestelling geplaatst. Werd op maandag gebeld en pas een week later op dinsdag kunnen zij pas leveren. Vind ik echt slecht voor een bedrijf dat reclame maakt met de volgende dag in huis.

Werd gebeld door een persoon met weinig enthousiasme. Wat ik ook verwacht bij Cool Bleu. Ik werd er echt niet vrolijk van. Ik stelde de vraag of het eerder kon en dat kon niet omdat zij niet in de buurt waren. Alleen op dinsdag en vrijdag wat een antwoordt.....

Coolblue steekt zo enorm veel energie in de klantbediening en dit levert zeker zijn vruchten af!

Een en al lof over deze organisatie. Hier kan menigeen webshop een voorbeeld aan nemen.

Leuke vormgeving. Leuke toevoeging qua humor op de dozen.

klantenservice staat je altijd keurig te woorden. Altijd een passende oplossing en garantie waar je mee thuis kan komen!

Coolblue, duidelijke site, goede en bruikbare reviews over de producten. Paar keer iets besteld en moet zeggen ben echt erg tevreden over coolblue! Ook heel fijn dat je duidelijk een mailtje krijgt waar het pakket bezorgd is mits dit bij buren is bijvoorbeeld

Product zaterdag avond besteld maandag geleverd. Ik vind dit snel! Goede service

1x gebruik van moeten maken helaas maar werd erg goed geholpen

Great service, delivery time and choice of products. Because of this they are a bit pricier than some other stores.

Order a product that is in stock before midnight? BOOM. You have it the next day. This is one of the reasons I usually choose coolblue over many competitors.

Always friendly and helpful. Easy to contact and fast replies. Never been let down by coolblue.

Ik wilde deze al graag kopen, alles was duidelijk omschreven en te vinden, uitleg was ook goed.

Super, op zondag laten bezorgen en dat is erg fijn, werd duidelijk via de mail vermeld hoelaat en wanneer het product kwam.

Ik hoefde hier geen gebruik van te maken omdst alles duidelijk wordt verstuurd via de mail.

We hebben al diverse malen wat besteld bij CoolBlue. Altijd een super levering gehad, super service, vrolijke/vriendelijke bezorgers. Kortom: Perfect!

Levering binnen beloofde tijd, vriendelijke bezorger. Uitstekend!

Nog geen reden gehad om contact op te nemen met de klanten/klachtenservice!

k vind het een super machine qua wassen en centrifugeren je moet wel goed lezen en een beetje slim zijn wil je de nieuwe snufjes goed door krijgen maar verder ben ik er super blij mee vooral de 10 kilo trommel

Ik vond de samenwerking tussen mij en coolblue goed en ik heb het pakketje sneller dan verwacht binnen gekregen.

Zeer snel ontvangen

Op de een of andere manier ging er bij bol.com de prijs voor een veelverkochte apple watch opeens met dertig euro omhoog. Hier dus niet. 's Avonds tien uur besteld, twaalf uur later binnen.

's Avonds tien uur besteld, twaalf uur later binnen.

Reliable and fast. It was not my first purchase and Coolblue have always delivered what was promissed.

Delivery tracing was just perfect. Plus, not only the delivery person was very friendly and polite, i loved the iniciative of asking whether you have any old equipment or batteries to return for recycling. it's amazing to see a company engaged in a better future. Keep up with the good standards!

Scorekaart voor Coolblue.nl