Gebruikers over webshop WifiHouse
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGewoon prima, snel geleverd conform specificaties. Product was prima ingepakt. Handig om intussen bercihtjes te krijgen over de voortgang.
VerzendingIk had een AWUS036ACH, Dual-Band Ultra-Range USB Adapter besteld en wist dat het installeren op de RPI-2 met Rasbian een beetje een gedoe zou zijn. Maar dat is allemaal gelukt en de beloofde 5 Ghz band doet het nu ook.
AlgemeenAlles prima en vlug verlopen , spijtig dat de startgids enkel in het Spaans en Engels staat en niet in de Nederlandse taal.
AlgemeenPrima shop. Had een Mikrotik en een rol kabel besteld. Communicatie vanuit de winkel is prima: één van de producten was niet op voorraad en de vraag werd gesteld of ik een deellevering wilde. Het product dat ik nu net nodig had was er niet dus dat had niet zoveel zin Uiteindelijk nog voordat ik ‘t nodig had de complete bestelling ontvangen.
AlgemeenKeurig, netjes en snel de juiste producten ontvangen. Vervangende beugels voor verschillende Ubiquiti AP's. Nergens anders gevonden en zij hebben ze voor een lage prijs, Levertijd van 1 van de 2 stond op 31 dagen, maar ook die is binnen 48-uur geleverd.
VerzendingNetjes verpakt, snel verzonden en goede update van de statussen.
AlgemeenEen Ubiquiti accesspoint besteld, werd snel geleverd. Helaas bleek het apparaat defect (tikkend geluid). Een mailtje sturen was voldoende, het mocht direct worden teruggestuurd. Ze hebben het apparaat zelf onderzocht en konden in eerste instantie het defect niet reproduceren. Toen werd keurig per mail gevraagd naar de omstandigheden om het toch te kunnen vinden. Met deze informatie hebben ze het defect gevonden en een nieuw AP opgestuurd. Al met al prima service. Ik ben meestal niet zo van de beoordelingen, maar deze hebben ze verdiend.
VerzendingGoed verpakt in een omdoos met voldoende bescherming.
KlantenserviceProbleem is adequaat, snel en naar tevredenheid opgelost. RMA was probleemloos.
AlgemeenBestellen en betalen gaat zoals je verwacht. De producten die ze hier verkopen zijn niet alleen standaard producten. Ik zocht een wifi adapter die bepaalde mogelijkheden had en compatible was met een bepaalde linux versie. Die heb ik hier kunnen vinden, sterker nog een heel arsenaal aan geschikte adapters. Ik ken Wifihouse niet goed, eigenlijk was het mijn eerste bestelling, maar kom zeker eens terug.
VerzendingProduct was netjes ingepakt. Goed, netjes en stevig in de doos.
KlantenserviceNiet alleen telefonische ondersteuning maar ook via Whatsapp. Vind ik wel zo handig en prettig.
AlgemeenLang geleden dat ik goede niuew en goede webwinkel tegen kwam.
Wifihouse is goede toevoeging aan winkel landschap!
Nice assortiment en goede prijs! levering ook prima en snel geleverd
Goede details op website
AlgemeenAlweer een onderdeel besteld bij WifiHouse, vanwege goede ervaringen in het verleden. Moest een POE injector hebben wist 99% zeker dat ik de goede had. Maar even een berichtje in de bestelling voor de 100% bevestiging. Kreeg hier netjes andwoord op (bevestigend). En apparaat werd ook direct verstuurd.
VerzendingNetjes verstuurd op de dag die ook op de website werd geadverteerd. Next day delivery! Hoera!
KlantenserviceEven voor de 100% zekerheid contact gezocht en werd netjes antwoord gegeven.
AlgemeenKeurige en overzichtelijke webshop. Deze webshop bied scherpe prijzen voor de ubiquiti productlijn. Snelle levering conform aangegeven levertijd.
AlgemeenOndanks dat ik er nog niet zo goed in thuis ben, was de bestelling en vervolgens levering prima in orde. Ik heb de wifi apparatuur in goede orde en op tijd ontvangen
VerzendingRegelmatig terugkoppeling track en trace en precies op tijd geleverd.
KlantenserviceGeen toelichting benodigd, gewoon in orde
Algemeengoede communicatie en een snelle levering, en dat ook nog voor een uitstekende prijs. ik kom hier zeker nog terug !
Verzendinggoed verpakt en snel verzonden !
AlgemeenHet online bestelproces verliep eenvoudig en snel, van begin tot eind. Duidelijke communicatie over de levering van de bestelling.
VerzendingDe levering van de bestelling verliep conform afspraak.
KlantenserviceIk had een fout gemaakt in de bestelling, een verkeerde lengte van de gewenste kabel doorgegeven. Dit was op zaterdag. Daardoor was ik bang dat de fout niet tijdig hersteld kon worden omdat de klantenservice niet bereikbaar is in het weekend. Gelukkig is dit zeer adequaat opgepakt en is het allemaal goed gekomen. Complimenten.
AlgemeenIk kon niet goed op de website vinden wat ik moest hebben, redelijk specifieke mouting brackes voor Unifi Ap's. Even een kort bericht gestuurd naar WifiHouse.
Snel antwoord met de welke ik moet hebben en dat ze nog op voorraad zijn.
De volgende dag had ik ze al in huis. Wat een service!
Verzendig was supersnel en goed verpakt.
KlantenservicePerfect geholpen om het goede product te vinden.
AlgemeenIk ben er uiteindelijk terecht gekomen omdat ze de speciale ToughCable connectoren op voorraad en in de juiste hoeveelheid hadden.
Snelle en correcte levering.
Bovendien waren ze het goedkoopste.
AlgemeenProblemen gehad met het retourneren! Worden achteraf extra kosten in rekening gebracht. Contact gehad via de mail maar Wifhouse stopt met reageren.
KlantenserviceProblemen gehad met het retourneren! Worden achteraf extra kosten in rekening gebracht. Contact gehad via de mail maar Wifhouse stopt met reageren.
Beste Joost,
Vervelend om te horen dat wij het niet naar wens hebben opgelost. Ik heb het even nagekeken en ik zie dat er een product is geretourneerd waardoor je automatisch onder de € 25,- uit komt wat je oorspronkelijk zou hebben gekocht, waarbij je bij ons verzendkosten krijgt van € 3,95. Wij brengen in dat geval dus geen extra kosten in rekening, maar kosten die je dan zelf ook gemaakt had omdat je minder zou hebben gekocht.
Hopelijk is het nu duidelijk waar dit vandaan is gekomen.
AlgemeenWebsite is duidelijk en er word goed gecommuniceerd wanneer het pakket word verstuurd.
KlantenserviceProduct wat ik had besteld was niet wat ik er van had verwacht , maar de retour werd netjes terug in genomen en bedrag weer retour gestuurd. Wel jammer is dat je dan zelf voor de verzendkosten op moet draaien.
AlgemeenOverzichtelijke website, handig bestellen, kan zakelijk account aanmaken, supersnelle levering binnen 24 uur. Correcte prijzen.
VerzendingVoldoet aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's in de webshop.
Algemeenoverzichtelijke site en scherpe prijs. Al jaren mijn adres voor netwerkapparatuur.
VerzendingUitstekend verpakt, dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Geen verassingen, werd keurig op de hoogte gehouden per e-mail.
KlantenserviceUitstekende antwoorden op mijn vragen en een eerlijk advies.
AlgemeenBestelling op dinsdag geplaatst en woensdag in huis. Alles in orde zou er zo weer bestellen!
VerzendingAlles was netjes verpakt met extra plastic met lucht erin. Ik denk altijd dat is dure lucht, maargoed dat terzijde.
AlgemeenEen zeer overzichtelijke site en het bestelproces zelf was zeer duidelijk. Bij het afrekenen waren meerdere betaalmethodes te kiezen (waaronder creditcard/iDeal). De website oogt professioneel.
VerzendingHet verzenden ging via POSTNL en ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus