Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe bestelde spullen zijn snel en correct geleverd voor een scherpe prijs.
ik kan nu fijn mijn nieuwe desktop op gaan bouwen.
Bedankt voor de snelle levering.
A;;es is geleverd zoals het op de website wordt vermeld en binnen de opgegeven tijd.
AlgemeenNieuwe PC build onderdelen waren snel geleverd. Na het bouwen van mijn nieuwe game PC waren er enkel een aantal fans van de PC kast die ratelde. Helaas moest de kast weer terug.
Wel een Couponcode gekregen voor gratis verzending, omdat ik van plan was om een nieuwe fan te bestellen zodat alles kon blijven staan. Maar helaas was er nog een fan die niet lekker liep. Uiteindelijk de kast leeg gehaald en een nieuwe kast besteld (precies de zelfde, omdat die kast als beste uit de test kwam bij Tweakers).
Kast werd wederom snel geleverd en werkte prima!
Service van mail was ook goed. Helaas kon ik de ratelende fan niet appart retour sturen, want was onderdeel van de kast zelf.
Goede service en snelle levering! Helaas moest de PC kast uiteindelijk retour, maar na opnieuw zelfde product besteld te hebben was die weer snel in huis.
KlantenserviceSnelle reactie en bij aanvraag gratis verzend coupon binnen gekregen.
AlgemeenSuper makkelijk een bestelling kunnen plaatsen.
Deze was snel en netjes afgehandeld en de volgende dag keurig bezorgd.
Erg tevreden met het bestel en afhanelingsproces en een mooi product besteld voor een gunstige prijs.
Snel besteld en heel snel geleverd, blij mee. Een mooi product besteld voor een gunstige prijs.
AlgemeenOp zaterdag een set RAM en een Harde schijf besteld.
Maandag al in de bus!
Verpakking was degelijk, de HDD was in 2 lagen bubbelplastic verpakt zodat de kans op beschadiging minimaal is.
Ik heb zelf een pakketbus waarbij door een valluik de pakketten +- 30cm vallen op een schuimrubberen mat, maar met deze verpakkingsmethode is dat totaal geen issue.
AlgemeenSnelle levering, scherpe prijzen en goeie kwaliteit producten
Sterke aanrader om bij megekko de componenten voor je volgende pc build te kopen!
De levering was zeer snel, binnen 1 dag. Geen vertraging of iets en het product was ook heel goed verpakt
AlgemeenSuper service - op tijd .
Aanrader !
Bij Alternate niet te vinden , bij Megekko 24u en geleverd . Puik werk
Alle nachtdiensten ... Merci !
Op afhaalpunt gelewerd , op tijd en in goede staat . Wat kan beter ?
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko. Afgelopen weekend mijn 6e pc gebouwd en grotendeels can de componenten bij Megekko gekocht. Snelle levertijd. Goede communicatie. Komt altijd beloftes na en vaak mooie acties.
VerzendingVoor 22:00 bestellen is volgende dag geleverd krijgen. Tot nu toe altijd waargemaakt.
KlantenserviceIn het verleden een verkeerde item ontvangen. Wilde perse in het weekend mijn pc bouwen, heb toen de volgende dag al de juiste product ontvangen.
AlgemeenZoals altijd erg makkelijk rond te kijken op de site van Megekko.
En zodra je een beetje bekend bent op de site vind je vrijwel alles erg makkelijk.
En zoals vorige bestellingen netjes verpakt verzonden en komt vrijwel altijd op tijd.
Mits er iets is bij PostNl dat je dan eens een dag langer wacht.
Heb ik iig geen problemen mee.
Ik heb sinds mijn aankomst op de site (24jan 2024) 1 keer een vraag gesteld
per mail.
Teurg met het antwoord het forum op te gaan want ik zat dus verkeerd met info over een product en de mail is puur voor als er iets mis is.
Zelf ben ik meer voor telefonisch contact en snap dit kost natuurlijk meer voor iedereen.
Maar ben iig al blij dat ze niet met een chatbot werken die nooit je vraag normaal kunnen beantwoorden
AlgemeenEerste keer bij jullie besteld. Deze zending was goed en op afgesproken dag en tijd bezorgd. Prijs was vergelijkbaar met andere aanbieders . Ik ben benieuwd hoe mijn tweede bestelling die vandaag moet binnenkomen gaat Zijn.
VerzendingGoed .netjes en op afgesproken dag en tijd heel afgeleverd.
Algemeenik bestel super veel bij megekko (en soms anderen) maar Megekko is gewoon altijd top met leveren! zelfs als ik zie dat ze iets duurder zijn bestel ik het liever hier dan bij een ander, omdat ik weet dat ze gewoon altijd leveren.
Hopelijk blijven ze deze prijs/kwaliteit hanteren!
gister besteld vandaag in huis, zelden dat het niet optijd binnen is. Bij deze webshop kan je er gewoon van op aan!
AlgemeenZoals altijd weer gemakkelijk besteld, prima verpakt en snel geleverd. Al meerdere malen wat besteld bij Megekko en bij problemen ook altijd goede ondersteuning van de klantenservice gehad
AlgemeenNiet de eerste keer bij Megekko besteld. Al aan meerdere vrienden aangedragen. Altijd snel bezorgd, maar vooral ook netjes verpakt: Stevige dozen, genoeg plastic demping en netjes afgetaped. Dit is uiteraardt waar de meerprijs heen gaat plus de service
VerzendingNiet de eerste keer bij Megekko besteld. Al aan meerdere vrienden aangedragen. Altijd snel bezorgd, maar vooral ook netjes verpakt: Stevige dozen, genoeg plastic demping en netjes afgetaped. Dit is uiteraardt waar de meerprijs heen gaat plus de service
AlgemeenHebeen aantal keer bij Megekko besteld, is eigenlijk altijd naar wens gegaan.
Deze keer was het niet anders. Was weer erg tevreden met me upgrade.
Zeer snel & zeer accuraat, zeer vriendelijk & zeer behulpzaam.
KlantenserviceZeer snel & zeer accuraat, zeer vriendelijk & zeer behulpzaam.
AlgemeenFijne duidelijke webshop. Ik heb hier al vaker besteld en altijd snelle levering en de onderdelen zijn goed en veilig verpakt.
VerzendingHet pakketje is dezelfde dag nog verzonden en de dag erna al bezorgd.
AlgemeenAl zoekende naar PC onderdelen zocht ik uiteraard op de beste prijs.
Hierbij stond Megekko al in de top 3
Had nog een ander onderdeel nodig die echter elders goedkoper was, ,maar ja daar kwamen verzendkosten bij.
Aangezien Megekko gratis verzende was ik onder de streep toch nog goedkoper uit .
De mogelijkheid om het 's avonds te laten komen tussen 18:00 en 22:00 is ook erg fijn.
Zo voorkom je dat er later weer achteraan moet om he ergens op te halen (met meer kans op transportschade)
De lerversnelheid is ook geweldig. Twee dagen met grote PC componenten is echt top!
Megekko heeft me in dat opzicht erg verrast.
Erg snel geleverd, woensdagavond besteld betaling verliep vlot en vrijdag al in huis.
KlantenserviceDe betaling en orderverwerking verliep erg snel.
Kan natuurlijk nog niet oordelen over retouren.
AlgemeenEerste keer iets besteld bij MeGekko. bestellen en afrekenen verliep feilloos. geen vreemde pop-ups of andere irritaties.
Mooi snel geleverd, goed verpakt.
Gewoon goed , zoals het hoort.
snel, niet volgende dag maar ook pas zeer laat op de avond besteld. dus eigenlijk zo ongeveer volgende dag geleverd.
Goed verpakt en netjes afgegeven aan de deur door de bezorger.
AlgemeenIk bestel vaak bij Megekko, ze zijn eigenlijk mijn favoriete leverancier geworden. De prijzen zijn correct, het aanbod is groot en vernieuwend, de specificaties van de producten zijn altijd dik in orde en ze leveren altijd snel.
Bij defecten altijd goed geholpen geweest met een gemakkelijk retourproces.
Ik ben ondertussen al een aantal jaar een vaste tevreden klant en ik hoop dat er nog vele jaren zullen volgen. Bedankt megekko!
De levering is altijd correct en volgens de aangegeven datum
KlantenserviceZeer tevreden over de klantenservice, altijd vriendelijk en zeer meegaand om steeds naar een oplossing te zoeken
AlgemeenHeb zojuist een nieuwe videokaart besteld bij Megekko.
Alles verliep vlekkeloos. De betaling ging zonder problemen. Super fijn.
Nu kan ik eindelijk alles op hoge settings spelen.
De bezorging verliep vlekkeloos. Hij was optijd en mijn pakket was ook nog eens goed beveiligd.
AlgemeenOp 28/8 iets besteld, dat is nooit aangekomen doordat DHL zich niet aan hun afspraken houdt. Bezorging hoort bij de deal en ik heb op 12/10 nog steeds geen spullen en mijn geld niet terug. Los het op Megekko, dit is slechte service van jullie!
Voorstel gedaan om zelf in Breda de spullen maar op te halen die daar nog op voorraad waren maar kon pas als DHL het had teruggestuurd. Nu wordt het DHL probleem mijn probleem gemaakt en zit ik zonder spullen en zonder geld en dat al anderhalve maand.
Slechte zaak. Megekko weet van DHL dat ik de spullen niet heb, dat hebben ze zelf bevestigd.
Slecht van DHL ook… omdat DHL het niet bij de buren heeft aangeboden (wat ze wel zeggen, maar camera beelden laten iets anders zien), niets achter heeft gelaten en ook niet een normaal tijdsslot kon aangeven (behalve hele dag).
KlantenserviceHad mijn geld allang terug moeten hebben of een alternatieve oplossing
AlgemeenBestel al jaren bij Megekko, altijd goede en snelle service. Producten zijn scherp geprijsd en worden goed verpakt opgestuurd.
VerzendingGoed verpakt en snel verzonden, precies wat je verwacht van een webwinkel die het al jaren doet