WK 2026: Scoor de beste elektronica deals met ons advies. Scoor jouw winnende opstelling tijdens dit WK!

Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Website is goed overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook bestellen gaat soepel. Korte lijst met gegevens invullen, adres wat zichzelf invult en prima ook de betaalopties zijn goed

product is snel verzonden en was goed ingepakt. voldoende luchtkussentjes in de doos om het product goed te beschermen. Product kwam onbeschadigd binnen. Wellicht een doos gebruiken met een scheurstrip die je evt ook weer makkelijk kan gebruiken voor mogelijk retour

avatar van EVO
EVO Karma 34,5K

Webshop is dik in orde. Snel besteld en volgende dag geleverd. Helemaal top. Meteen betaald via iDeal.

Netjes verpakt en binnen 24 uur geleverd. Ik ben zeer tevreden. Wat zou ik nog meer willen?

Dat is altijd wel in orde bij het bedrijf.
I.d.g. Acer Aspire AG16-71P-9654 16" Core i9-13900H

Systeem met 32GB intern en 1TB harddisk van WD.
Systeem aangeschaft i.v.m. met de hardware die geschikt is om met veel werkbladen in het geheugen te kunnen werken. Dat gaat met deze laptop perfect.
Wat is er niet zo best, de bekende rommel opruimen waar je niet op zit te wachten, kost je meer dan 3 uur incl. Acer en Windows updates. Ze leren het nooit af bij Acer (en anderen) geloof ik, zo onnodig en irritant.
En dan het systeem goed updaten.
Bios moet gedaan worden loopt ver achter.
Geen haast hebben duurt vrij lang met een langdurig zwart scherm.
Haal bij Intel de driver en support assistent op, die ruimt nog wat oude vga rommel op en installeert de betere drivers, dat werkt prima.
De Realtic camera is bij daglicht wel te pruimen maar bij kunstlicht zeer matig.
Het privé schuifje is wel erg klein, maar het werkt.
Het geluid is niets bijzonders, Senary, als je de installatiebestanden daarvan ziet denk je dat het weer 1990 is i.p.v. 2026.
Echt niet zo als het nu hoort Acer, waardeloos.
De Intel iRISx graphics is wat het is, voor het kleine werk voldoende.
Wil je beter moet je 1000 euro meer uitgeven.
Beeldscherm is prima in te stellen wat blauw licht betreft, goede opties via AcerSense.
Wel aardige software trouwens.
De extra 2 toetsen zijn aan mij niet besteed, voor anderen misschien wel nuttig.
Gewicht is prima en 1900 x 1200 is genoeg om prettig mee te werken.
Geen LAN aansluiting en Cardreader wel redelijke genoeg moderne USB aansluitingen.
Vlug bezorgd en netjes verpakt door Megekko. Als vaste klant toch een beetje teleurgesteld dat er 50 euro meer betaald moest worden voor de laptop dan bij een aantal anderen. Een minpuntje, ben je niet gewend van het bedrijf.
Conclusie, mooi uitgevoerde laptop en uitstekend voor mijn werk.
Jammer van die minpunten, installatie, en zeker wat de audio en camera betreft.

Hele fijne shop waar je eventueel ook iets op locatie kan afhalen. Ik heb mijn gehele thuisnetwerk Omada en Tapo apperaturen bij megekko gekocht. Ik ben zeer tevreden met de kennis die de mederkers hebben en het aanraden van de juiste apperaten en de juiste chips die er in zitten.

Voor mijn toekomstie netwerk en server apperatuur zal altijd eerst bij megekko kijken.

Persooneel is zeer meegaand in het denken en weten wat ze verkopen. Net een bakker. Het kent zn product. daar waar een synology survaillence item niet snel konden leven. Had Megekko het in 2 dagen geleverd. !

Recent een setje met DDR4 RAM gekocht bij Megekko; Corsair DDR4 Vengeance RGB Pro 2x16GB 3200 CMW32GX4M2E3200C16 Geheugenmodule

Met deze kit mijn PC geupgrade naar 64 GB Ram. Snelle verzending met levering op de afgesproken dag. Bestelling was netjes verpakt, en bevatte nog allemaal leuke kortingsbonnen.

Al met al erg tevreden over de service van Megekko

Netjes ingepakt, snelle verzending en levering op de geselecteerde dag.

Mooie bonus was de kortingscodes voor ubereats!

Na 10 jaar heb ik eindelijk besloten om mijn pc een upgrade te geven. Bij Megekko kocht ik een nieuwe videokaart, een voeding en een busje perslucht om de boel weer eens goed schoon te maken.

Na een vergelijking op Tweakers kwam ik bij Megekko terecht. De website zit leuk in elkaar, de prijzen zijn scherp en ze hebben toffe acties.

Als je op zoek bent naar een webshop die snel, makkelijk en goedkoop is, dan moet je bij Megekko zijn. 10/10!

Mijn eerste bestelling plaatste ik op 21 mei en de volgende dag werd alles al bezorgd. Het hele proces verliep enorm snel, makkelijk en soepel en ben heletijd op de hoogte gehouden van wanneer ik mijn

Megekko is al jaren mijn to-go webshop voor tech-spullen, schermen, harde schrijven PC-onderdelen. Ik heb nooit problemen gehad met een bestelling. Goede webshop, veel op voorraad.

Altijd in een goede doos verpakt en snel opgestuurd. Leuk ook met soms een grappige tekst er op.

Via de mail werdt ik goed geholpen met het retourneren van een monitor. Er wordt best snel gereageerd op de mail. Enige feedback die ik heb is dat ze bij Megekko een update kunnen geven over de retour status nadat ze het hadden opgestuurd naar de fabrikant. Ik kreeg pas een update over de reparatie (dat ze een scherm bij de fabrikant niet konden repareren) nadat ik er naar vroeg (na 30 dagen geen update). Misschien had ik minder dagen hoeven wachten als ik dit eerder had gevraagd. Verder geen geklaag want ik kreeg al snel het aankoop bedrag terug gestort.

Ik had er nog nooit van gehoord, maar via Tweakers kwam ik bij Megekko terecht. Heldere site, duidelijke selecties en goed aanbod. Prima!

Levering lekker snel, uit voorraad. Kon kiezen uit meerdere momenten, waardoor je altijd een geschikt moment vindt.

Duidelijke site, alles specs netjes en duidelijk vermeld. Bezorging ging lekker snel en product was goed en stevig ingepakt

Product in goede staat geleverd door goed in te pakken netjes een buitendoos om het product. Snel geleverd en netjes code voor de bezorger in de mail ontvangen

Snel bestelproces, directe communicatie over statussen
Was een Ssd
Jammer dat er geen schroefjes bij zaten

Binnen een dag dus dit was cf wat er op website stond

Ik heb al vaak bij hen besteld. Altijd snel en correct, ik krijg precies wat ik vraag. Ik beveel de winkel van harte aan iedereen aan.

Mijn bestelling is wederom op tijd aangekomen, helemaal perfect.

De verzendinformatie op de website is 100% correct.

Ze beantwoorden vragen via e-mail binnen één dag. Onberispelijk. 10/10

Makkelijke overzichtelijke website, bestelproces ging ook top en alle mailtjes daarna over berzorging etc zijn ook fijn.
Alles zat ook netjes verpakt.

Levering was optijd, verpakking was goed en er zat voldoende verpakkingsmateriaal in de doos

Ik heb bij deze webshop een scherm besteld, maar dit werd defect geleverd. Tot mijn verbazing weigert de klantenservice om het volledige aankoopbedrag terug te storten. Ze houden nota bene zomaar 10% in op mijn retour, omdat de verpakking beschadigd zou zijn. Het alternatieve aanbod van de shop was om een vervangend scherm te krijgen (van hetzelfde type), maar na het defect had ik hier simpelweg geen vertrouwen meer in. Zij horen dan ook gewoon binnen de termijn het volledige aankoopbedrag terug te betalen.

Dat is dan ook echt de omgekeerde wereld. In plaats van het leveren van het scherm in een extra omdoos, hebben zij het alleen in de doos van de fabrikant geleverd (Samsung), waardoor ook bezorgers onderweg direct konden zien wat voor merk het was. Ik heb vervolgens mijn best gedaan om het product in dezelfde doos terug te sturen zoals ik die kreeg, en er extra tape omheen gedaan zodat het product zo goed en schadeloos mogelijk retour kon gaan. Maar zij houden voet bij stuk en wijzen naar de extra tape die eromheen is gedaan; de doos zou op deze manier beschadigd zijn. Zij weigeren simpelweg hun wettelijke plicht na te komen bij een defect product (non-conformiteit).

Als klant sta je hier volledig met je rug tegen de muur. Ze gokken er waarschijnlijk op dat je voor die laatste 10% de handdoek in de ring gooit. Koop hier niet als je achteraf op fatsoenlijke service en consumentenrecht rekent.

Het kwetsbare scherm werd zonder beschermende omdoos verzonden. De verzendwijze was zwaar onder de maat voor dit type elektronica.

Klantenservice speelt eigen rechter en negeert wettelijke rechten bij non-conformiteit. Men gebruikt emotionele verwijten en een ongepast informele toonaard om de schuld bij de klant neer te leggen. Waardeloze service.

Megekko is goed geïntegreerd met de Tweakers Pricewatch, waardoor je gemakkelijk kunt doorklikken op de producten en deze aan je bestelling toevoegen. Geen verzendkosten voor grotere bestellingen, anders 5,95 EUR. Megekko werkt dus het best voor grotere bestellingen. De betaling zelf (via Bancontact) verliep zonder problemen.

Alle bestelde producten waren op voorraad en dan kan het snel gaan. Zondag besteld en dinsdag geleverd, exact volgens plan en telkens met regelmatige status updates per e-mail van zowel Megekko zelf als van PostNL.

Megekko is een duidelijke website, gevonden via een link van Tweakers.
Goede prijs en zeer snel geleverd.
prima verpakking, geen schade.

mijn machine draait als een zonnetje:)

snel geleverd, prima verpakking, geen schade aan doos, compleet en goed beschreven.

geen klachten, de bestelling is met zorg behandeld. klasse website!

Product (toshiba hd 4tb voor NAS) is goed geprijsd en snel verzonden.
Op maandagmiddag besteld en dinsdag einde vd middag bezorgd.
Goed verpakt met de nodig luchtkussens.

Op maandagmiddag besteld en dinsdag einde vd middag bezorgd. Dat is beter dan tegenwoordig gewoonlijk.

veel pc onderdelen besteld. Voor veel geld. maakte me erg zorge on de kwetsbaarheid van de producten tijdens te zending maar toen het is aangekomen zag ik dat alles super netjes woord ingepakt om schade te verkomen super netjes en Zeer tevreden!

Al meerdere bestellingen geplaatst op de site van Megekko en nog nooit teleurgesteld. Altijd snelle levering en altijd alles netjes verpakt ontvangen. Super tevreden!

Heb mijn bestelling op de gewenste dag ontvangen. Het artikel was goed verpakt.

Heb nog nooit klachten gehad maar wel al eens contact gehad met de klantenservice en dit was prima in orde. Snelle reactie op de mail.

Bestelling was makkelijk om te plaatsen
Super veel keuze met mooie producten
Opnieuw een game pc aan het bouwen alvast voor gta en call of duty

Verzending was snel zoals gewoonlijk en gewend

alleen misgegaan met Bezorgdienst dus die waren 1 dag later dan geplanned

Zeker goed geholpen bij de klantenservice hoop dat er in de toekomst toch wel meer hulp en of ondersteuning komt bij aanschaf van producten ( bouwen van pc ) forum voor vragen en antwoorden zijn er wel ps. Ik snap de prijs verhouding daar ook wel mee hoor service goed

De website is duidelijk en het product is goed omschreven
Zoeken, bestellen, betalen = gewoon duidelijk en gemakkelijk

Pakket kwam snel en was heel goed verpakt, in een overdoos.

Geen aanmerkingen. Mail contact was minimaal, alleen maar mail over order en verwerking en versturing. Maar meer was ook niet nodig.

Scorekaart voor Megekko