Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Op Megekko vind ik 9/10 wat ik zoek voor de laatste prijs en vaak wordt het zeer snel geleverd met duidelijke communicatie. Ik zou eender welke dag voor Megekko kiezen, zeker als AZERTY ook een optie is. AZERTY is vreselijk.

Snelle verzending met duidelijke communicatie over de status van het pakket.

Altijd vriendelijk en duidelijk. Mensen doen echt hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

Kocht een LG 34GN850P-B 34 Monitor die het perfect deed totdat er bij het opstarten een merkwaardige balk verticaal van 1 cm x 12 cm verscheen links in beeld en een hele dunne streep over het scherm. Bij afsluiten vorige dag geen probleem. De streep en balk waren niet weg te krijgen. Opgestuurd naar Megekko. Antwoord; bij uitpakken beeldscherm beschadigd geconstateerd, gebruikersfout, geen garantie, reparatie te duur, zullen we hem voor u weggooien? Antw, schade aan beeldscherm onmogelijk. Ze stuurden daarop foto's , maar die toonden een hele andere schade dan toen ik hem opstuurde. ook ik had foto's gemaakt waarop geen enkele schade te zien was en wilde het scherm terug hebben. Dat kreeg ik en nog steeds geen fysieke schade te zien zo op het oog maar wel een merkwaardige kras. Pokhouterig bleven ze bij hun standpunt. ook na mijn wijzen op de nieuwe wetgeving dat zij dienden te bewijzen dat de evt. schade door klant bewezen diende te worden en niet volstaan kon worden met "wij hebben geconstateerd dat.." Nooit meer Megekkko voor mij. Ze hadden ook met LG contact kunnen opnemen over deze merkwaardige "schade"

op tijd, onbeschadigd en goed te volgen. Retourlabels etc. simpel te doen.

star, pokhouterig met als gevolg 700,- schade voor de klant. Ik heb de foto's nog voor de geïnteresseerde , vóór opsturen en bij terug ontvangst. Ik had spijt dat ik niet naar ze toe gereden ben om het ding ter plekke in te leveren en te laten checken op schade of zo en dus hetzelfde beeld aan ze had kunnen laten zien.
Deze pokhouterige "retour routine" van ze trof ik bij meerdere klanten aan. Blader zelf maar door de reviews. Zo lang er niets aan de hand is, prima, maar o wee als er iets mis is. NOOIT meer Megekko voor mij. Ik heb lang geaarzeld, maar ben nu bezig opnieuw een nieuw scherm te kopen en voel me nog steeds belazerd dus NOOIT meer Megekko voor mij.

Er valt altijd wat te verbeteren. Dan denk ik aan, niet kostenloos retourneren. Maar misschien is dit vanwege dat ze de prijzen kunnen drukken. Wat ze ook op hun site vermelden waarom ze geen "dure servicenummer hebben"

Al met al een nette webwinkel!

Verzenden is snel en echt netjes. Met zorg en beleid verpakt.

snel contact met de SD. Weten je altijd prima te helpen. Dit is alleen wel via de mail. Ze hebben geen nummer.

Had het volgende besteld:

AMD 9800X3D
SK Hynix Platinum p41 2tb
Arctic Liquid Freezer 3 360 RGB

Dat ging prima, zoals normaliter bij Megekko.

Prima op de hoogte gehouden, pakket kwam aan met voldoende bescherming i.t.t Amazon waar het soms dramatisch is.

SSD niet op voorraad voor een avondlevering op vrijdag. Ik had daarvoor wel betaald, wellicht een oversight van mij, maar zoals iedereen wou ik de 9800X3D proccesor zsm hebben. Had Megekko benaderd indien het zaterdag werd geleverd om de avondbezorging te annuleren en het te veranderen naar een zending voor overdag. Dat is ook gebeurd, dus uitstekend. Krijg later ook nog de kosten voor avondzending terug.

Ik heb regelmatig verschillende dingen bij megekko besteld en ook dit keer weer nieuwe computer onderdelen.
Altijd snelle service, ook het retour beleid is makkelijk te volgen en wordt snel afgehandeld.
Megekko is een van de standaard winkels die ik bezoek voor nieuwe onderdelen.

Snelle levering, standaard verpakt. Doos gevuld met luchtkussens tegen verschuiven en schudden in de doos (al houd het nooit het schudden van de doos zelf tegen natuurlijk)

Heb besteld vanwege eerdere goede ervaringen. Werd daarin ook dit keer niet beschaamd. Duidelijke info bij de artikelen en eenvoudige bestelprocedure en gemakkelijk betalen. En snelle levering.

Levering binnen 24 uur. Product goed verpakt (verpakking had iets kleiner gekund).

Het bestellen van de computer bij Megekko ging prima. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, en het assortiment is ruim. Het was makkelijk om te vinden wat ik zocht, en het bestelproces zelf verliep zonder problemen.

Ik heb zakelijk een workstation besteld bij Megekko voor meer dan €2000. Nog voordat ik de order had ontvangen, nam ik contact op met de klantenservice om de videokaart van een 4070 Super te upgraden naar een 4080 Super, een model dat aanzienlijk meer kost. Tot mijn verbazing werd deze aanpassing geweigerd omdat het een zakelijke bestelling betreft, waardoor ik geen herroepingsrecht zou hebben. Hoewel Megekko hierin formeel gelijk heeft, vind ik deze starre houding in 2024 moeilijk te begrijpen. Juist omdat de nieuwe bestelling duurder zou uitvallen en de order nog niet eens geleverd was.

Snelle en correcte levering, meestal scherpe prijzen maar soms zijn stukken elders best een stuk goedkoper te vinden en betaal je een flink stuk boven de huidige prijzen. Ik vermoed dat men de prijzen niet tijdig aanpast. Dus mss een verbeterpunt?

Super snel, netjes en veilig verpakt! Nog nooit problemen mee gehad.

Krijg steeds behulpzame antwoorden op mijn vragen. Vriendelijk en uitstekende service!

Mijn ervaring met Megekko was uitstekend! Het bestellen ging erg makkelijk; de website is overzichtelijk en de producten zijn snel te vinden. Er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden, wat het erg flexibel maakt. De prijzen zijn eerlijk en goed zichtbaar, zodat je precies weet waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten. Het afrekenproces verliep soepel en zonder gedoe. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare webshop met goede prijzen en een eenvoudige bestelervaring!

Ik ben ontzettend tevreden over de verzending van mijn nieuwe laptop via Megekko! De bestelling werd snel verwerkt en ik ontving direct een bevestiging met alle benodigde informatie. Binnen één werkdag stond de laptop al netjes verpakt voor mijn deur, ruim binnen de verwachte levertijd. De verpakking was stevig en goed beveiligd, waardoor de laptop zonder enige beschadiging aankwam. Daarnaast vond ik het fijn dat ik via een track & trace-systeem precies kon volgen waar mijn bestelling was. Al met al een top ervaring,

Duidelijke website met voorraad en levertijd indicatie. Componenten voor een volledig ITX systeem besteld. Mijn eerste Small Form Factor build, dus ik heb fouten gemaakt. De AIO paste niet en ik wilde toch een andere CPU. Er wordt snel gereageerd door de klantenservice en het geld stond binnen de aangegeven termijn weer op mijn rekening.

Dit wist ik al, en daarom heb ik bewust alles bij MeGekko besteld :).

Verzending was binnen op aangegeven tijd. Goed verpakt, gewoon wat je wilt van een leverancier.

Snel, vriendelijk, accuraat. Geen probleem om uitgeprobeerde AIO te retourneren (paste niet in mijn ITX kast). Aanpassingen aan bestelling voor verzending (foutje van mij) werden bijzonder snel behandeld, waardoor verzending van verkeerde onderdelen werd voorkomen. Top!

Ik heb recentelijk een paar componenten besteld bij Megekko en de hele ervaring was positief. De website is overzichtelijk en biedt een breed scala aan producten tegen concurrerende prijzen. Het bestelproces is eenvoudig en de updates per e-mail houden je goed op de hoogte van je bestelling.

De verzending was zoals beloofd snel en goed verpakt. Mijn bestelling arriveerde binnen de aangegeven levertijd en was zorgvuldig verpakt met voldoende beschermmateriaal om schade te voorkomen.

Ik had contact met de klantenservice over een wijziging in mijn afleveradres en werd snel en vriendelijk geholpen door een medewerker via de mail. De aanpassing werd direct doorgevoerd en ik werd netjes op de hoogte gehouden van het verdere verloop van mijn bestelling. Het contact was persoonlijk en behulpzaam, wat een positieve indruk achterliet.

Goede prijzen, een makkelijk bestelproces en een snelle levering. Ook een top ervaring met de klantenservice. Ik zou zeker nog eens wat bestellen.

De producten zijn goed verpakt in een doos met vulling om ze te beschermen tegen stoten en worden snel geleverd.

Ik ben heel tevreden met de klantenservice. Een van de producten uit mijn bestelling ontbrak in het pakket, dus ik stuurde de klantenservice een e-mail en kreeg snel antwoord van medewerker Eline. Ze was vriendelijk, transparant en erg behulpzaam; na een vlot onderzoek bleek dat het product per ongeluk was achtergebleven in het inpakcentrum. Het product is toen alsnog verzonden en kreeg ik de volgende dag al bezorgd! Een super service en ik ben blij dat ik nu snel kan beginnen met het in elkaar zetten van mijn computer :)

3 computer onderdelen besteld bij Megekko. Deze heb ik niet ontvangen. PostNL geeft aan dat dit is afgeleverd, maar waar het pakket gebleven is... Geen idee.
Contact met Megekko opgenomen om te vragen of zij kunnen achterhalen waar het pakket is gebleven. Na welgeteld 12 mailtjes en 9 dagen wachten krijg ik te horen dat ik kan fluiten naar mijn geld en dat zij er niets aan kunnen doen dat het pakket verdwenen is. Daarmee is het af en krijg ik geen antwoordt meer van ze.

Geen computer onderdelen, maar wel 400 euro lichter. Lang voor gespaard ook... jammer dit

Het pakket is nooit aangekomen. Volgens het systeem is deze afgeleverd, maar ik heb geen product gezien.

Ik werd geholpen, maar er is geen oplossing geboden. Pakket niet ontvangen en Megekko haalt de schouders op. Ze geven aan dat PostNL er is geweest omdat de GPS aangeeft dat hij in de straat is geweest. Er is een handtekening gezet die niet van mij is en ook niet van de buren. Vermoedelijk van de bezorger zelf? Maar dat lijkt niets uit te maken.

Het was makelijk te plaatsen je kan een uitgebreid aanbod vinde van producte. Van goedkoops naar iets duur de lay out is ook heel netjes . Je hebt ook talloze filter opties om wat dan ook in wat dan ook categorie te vinden zeer fijn !

Zeer snelle verzending in 1 dag en met postnl dus meestal in de ochtend naar belgie

Ik vroeg een technische vraag kon niet echt een antwoord krijgen maar kreeg wel een forum aangeraden . Voor de rest alles is goed

Meestal de scherpste qua prijs. Makkelijk bestellen en levering eigenlijk altijd de volgende dag, ook wanneer je 's avonds bestelt. Altijd top!

Levertijd eigenlijk altijd de volgende dag. Nog geen problemen mee gehad!

Ik bestelde 2 producten en de volgende dag had ik deze. De prijs was ook de scherpste die ik terugvond op het internet.

De onderdelen waren uitstekend verpakt en kwamen mooi op tijd.

Al vele malen van Megekko besteld, eigenlijk nooit problemen gehad. In het GPU tekort tijdens de corona periode zat ook een bestelling van mij vast, maar dit werd netjes door de klantenservice afgehandeld. Dus tot nu toe eigenlijk alleen maar goede ervaringen mee.

Snelle levering, producten worden goed verpakt. Soms wel een beetje grote doos, al kan ik me voorstellen dat je niet oneindig veel formaten kan gaan aanbieden.

De laatste bestellingen niet nodig gehad om met de klantenservice contact op te nemen, maar waar dit in het verleden wel nodig was alles prima afgehandeld.

Ik kocht een nieuwe monitor via hun webshop waar ik via Price Watch op terecht kwam. Aankoop verliep vlot!

Snelle levering was mogelijk, zelf sneller dan nodig. Gelukkig was hier ook de optie om later te leveren zodat zeker iemand thuis is.

Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
Veel artikelen op vooraad en zeer goede prijzen.
Vlotte afhandeling en betaling.

Verzendingen zijn altijd goed verpakt en nog nooit een beschadiging gehad aan het product.

Klantenservice is TOP!!!
Zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon
als een goed en correct antwoord op een mail.
Megekko is een goed solide team👍

Onlangs heb ik een aantal componenten gekocht bij Megekko en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. , Heb de dag na aankoop meteen mijn bestellingen ontvangen. De winkel heeft een brede selectie van PC-hardware, van grafische kaarten en moederborden tot muizen, toetsenborden en alles daartussenin. Hierdoor heb ik mijn PC vlot kunnen samenstellen.

De prijzen bij Megekko zijn doorgaans scherp en concurreren goed met andere grote webshops. Ze bieden ook regelmatig kortingen en bundelaanbiedingen aan, wat het aantrekkelijk maakt om daar te shoppen. Bovendien is hun assortiment groot genoeg om voor vrijwel elk budget een geschikt product te vinden

De website is gebruiksvriendelijk en goed georganiseerd, wat het makkelijk maakt om snel de producten te vinden die je nodig hebt ..

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Megekko!

Uitstekende verzending. Mijn bestelling werd snel verwerkt en de producten waren binnen de aangegeven levertijd bij mij thuis. Bij andere webshops moet je soms lang wachten, maar Megekko levert echt op tijd. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat aangekomen

De klantenservice van Megekko verdient een compliment. Toen ik een vraag had over de beschikbaarheid van een specifieke Geheugen ( PC), werd ik snel geholpen via de chat. De medewerker was vriendelijk en professioneel, en ik kreeg duidelijk antwoord. Dit gaf me meteen vertrouwen om verder te winkelen

Scorekaart voor Megekko