Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn 2020 voor het eerst hier onderdelen voor een PC besteld en inmiddels tig orders verder. Fijne website, compleet, prijzen op orde. Afgelopen weken wederom succesvol hier weer een groot deel van de onderdelen voor een nieuwe build besteld.
VerzendingLevering is dusver altijd vlekkeloos geweest, ook orders vlak voor "sluit" in de avond alsnog keurig diezelfde avond verzonden en volgende dag afgeleverd.
KlantenserviceHierbij de voornaamste reden om eens een review achter te laten: de klantenservice.
Voor mijn nieuwe build had ik een Fractal Design North XL case besteld waarvan ik helaas tijdens het bouwen er achter kwam dat er wat aan scheelde (paar aangetaste/roestige schroeven, foute batch kennelijk vanuit Fractal Design).
Mailtje gestuurd naar de klantenservice waar heel vlot reactie op kwam. Mijn eigen voorstel was een nieuw setje schroeven, gezien ik de case al ingebouwd had en in gebruik genomen. Dit was echter geen probleem en er werd meteen aangeboden de hele case te vervangen. Dus zodoende deze aangemeld als retour, alleen toen zelf tijdens het bestellen van de vervangende case een fout gemaakt en perongeluk de verkeerde versie met een ander sidepanel besteld (mesh ipv tempered glass). Kwam ik suf genoeg natuurlijk pas achter tijdens het openen van de nieuwe case, dus maar weer even mailen. Wederom super coulant en geen probleem om het juiste sidepanel over te nemen naar de nieuwe case en dan de oude/foutieve case terug te sturen met het mesh paneel.
Geweldig stukje flexibiliteit wat echt flink wat gedoe heeft gescheeld en waardoor ik meteen verder kon met overzetten van onderdelen naar de nieuwe case. Topservice dus!
AlgemeenEen Z890-P prime non-WiFi versie geretourneerd, werd geweigerd wegens het missen van de binnen verpakking. Vervolgens de missende verpakking opgestuurd en beweren ze dat het de verkeerde verpakking is door een video te tonen van een ander moederbord model.
Ze hebben genoeg voorraad om de verpakking zelf eens te controleren door ze te openen.
Pure oplichterij dus.
Hun "Senior retouren medewerker" heeft nog altijd niet door dat hij het vergelijkt met een ander model. Hij komt af met een youtube video van een Wi-Fi versie dat anders verpakt is voor de Wi-Fi module.
AlgemeenGeweldige service zoals gewoonlijk.
Jaren geleden onderdelen besteld en alles ging goed. Deze keer idem.
Geen gedoe, alles netjes en duidelijke communicatie.
Alles optijd verzonden en geen gedoe.
Goed verpakt zoals altijd.
Vooral hele fijne klantenserivce als er een product veranderd van voorraard en ook een mooie tussenweg als er iets is afgeprijsd!
AlgemeenIk bestel sinds enkele jaren bij Megekko, en ik ben eigenlijk steeds tevreden.
Communicatie loopt vlot en je krijgt snel een antwoord, wat ik toch apprecieer.
Afgelopen maanden opnieuw 2 complete systemen bij hun besteld en alles was netjes en geleverd zoals aangegeven op de website. Is er toch iets niet op stock, dan krijg je een mailtje hierover met de vraag wat je wil doen: wachten of een ander onderdeel kiezen.
Alles is snel en goed ingepakt geleverd in België, geen minpunten.
AlgemeenOp basis van de 'De beste 4k-game-pc' kwam Megekko naarvoren als de partij waar ik alle onderdelen kon krijgen die ik wou.
Vrouwlief wou een roze behuizing en zelfs die was beschikbaar, kwam zeer goed naarvoren hier in de shopreview dus keuze was snel gemaakt.
Partij communiceert geregelt en duidelijk, illustraties bij de verpakkingen en communicatie grappig en professioneel.
Zou een volgende keer weer hier met plezier bestellen.
Keurig en op tijd!
Toen ik onderdelen aanklikte stond er al duidelijk bij dat het 2 dagen nodig heeft. Donderdag besteld, Zaterdag middag bracht PostNL het keurig.
AlgemeenAls een van de laagste prijzen van pricewatch en door mijn goede ervaring in het verleden heb ik opnieuw besteld bij Megekko.
VerzendingBestelling op vrijdagavond om 22.00 's geplaatst. De volgende dag al in huis.
AlgemeenZeer snelle en correcte levering!!!Top!!!Aanrader, zeer correcte firma. Ook prima verpakt, en zeer correcte communicatie!
---
Ik heb gelukkig de klantendienst of klanten service niet nodig gehad, omdat de levering perfect was verlopen!
Zeer snel geleverd, en prima verpakking.
Aanrader! Ook zeer goede communicatie tijdens het leveringsproces!
AlgemeenEenvoudig de order kunnen plaatsen en de betaling ging zonder enige problemen. Ook het zoeken naar het artikel ging eenvoudig. Absolute aanrader.
---
Heb geen klantenservice nodig gehad wat op zich al voor zich spreekt
De zelfde dag een bevestiging gekregen van de verzending en de dag erna al geleverd
AlgemeenDeze week heb ik de 6de keer een volledige pc (individuele stukken) besteld van Megekko. Ze hebben altijd zeer competitieve prijzen en je voelt als consument gewoon dat ze weten wat ze doen. Een zeer klantvriendelijke website een een 'to the point' mentaliteit.
VerzendingWat ze beloven bij het afrekenen, is ook de effectieve aflevertijd. In België heb ik een voorkeur aan bPost tegenover PostNL. Maar die zijn ook goed genoeg. Waarom de één ster minder dan? Bij een AIO cooler dat ik wenste stond er een levertermijn van 5 dagen (wat goed genoeg was voor mij), maar toen ik het in mijn winkelmand geplaatst had kreeg ik de melding voor meer dan 10 dagen. Daarnaast heb ik iets terug moeten sturen naar Megekko en dit is helaas op de kosten van de consument. Tegenover andere winkels die gratis retour aanbieden is dit wel wat ambetant.
KlantenserviceIn de laatste 10 jaar dat ik Megekko gebruik heb ik de klantenservice maar 3 keer moeten contacteren waaronder 2 keer voor een retour. Dat zegt al veel over de service. Als de service goed is, heb je de klantenservice ook niet nodig. De éné keer dat ik het nodig had hebben ze mij perfect kunnen helpen terug met hun 'to the point' mentaliteit. Geen tijdsverlies, klantvriendelijk en mijn probleem was opgelost / een deftige reden gekregen waarom dat het een probleem was of niet opgelost kon worden.
AlgemeenAlles liep perfect van de bestelling, via betaling, snelle levering, wat moet je nog meer hebben
VerzendingDe levering was heel snel, via DHL en via PostNL
AlgemeenVia Tweakers voor mijn gewenste producten (cpu, moederbord, geheugen en ssd) de beste prijs gevonden bij Megekko, met tevens een snelle levertijd. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik, bestellen en betalen ook. Mijn bestelling werd zoals beloofd op de website de volgende dag geleverd, goed verpakt en alles in perfecte staat. Helemaal tevreden.
VerzendingSnel verzonden volgens de levertijd op de site, goed verpakt
AlgemeenIk bestel al mijn computer producten 99% bij megekko.
Veel MSI artikelen voor goede prijs en kan ook afhalen in Breda.
bij klantenservice zijn mederwerkers met veel kennis en worden snel geholpen.
AlgemeenScherpe prijzen, mogelijkheid tot 3 termijnen zonder rente. Dit was mijn eerste bestelling bij Magekko en ik ben tevreden.
VerzendingSnelle verzending en levering. Het pakket is in goede staat aangekomen.
AlgemeenEen goede reden om te bestellen bij Megekko zijn de goede reviews en de snelle levering.
VerzendingZeer snelle en correcte levering door PostNL binnen de vierentwintig uren.
KlantenserviceGeen contact moeten nemen met de klantenservice en dat is het beste.
AlgemeenHeb dit altijd een prettige webwinkel gevonden. Producten zijn ook daadwerkelijk voorradig als men dit aangeeft en prijzen liggen over het algemeen iets lager dan andere webwinkels. De communicatie verloopt snel en duidelijk.
VerzendingEén van de grote pluspunten is dat verzending verloopt met PostNL. Persoonlijk vind ik dit erg prettig aangezien deze structureel op tijd en netjes levert.
AlgemeenGeweldige ervaring bij Megekko!
Ik ben absoluut onder de indruk van Megekko! Niet alleen is de website super gebruiksvriendelijk en goed georganiseerd, maar het assortiment is echt enorm. Of je nu op zoek bent naar tech gadgets, accessoires of computers, je vindt het hier allemaal tegen scherpe prijzen. Wat ik vooral waardeer, is de snelheid van de levering – binnen no-time had ik mijn bestelling in huis!
Daarnaast maakt het me ontzettend enthousiast dat Megekko regelmatig geweldige acties heeft, zoals de kans om een iPad te winnen. Deze winactie is een fantastische manier om klanten te bedanken en te verrassen. Het toont echt aan hoe Megekko niet alleen focust op kwaliteit, maar ook op klanttevredenheid.
Ik heb mijn best gedaan om deze review zo eerlijk en positief mogelijk te schrijven, en ik hoop dat ik met mijn feedback een kans maak op die geweldige iPad! Het zou fantastisch zijn om mijn ervaring met Megekko te kunnen delen en daarbij ook nog eens zo’n mooie prijs te winnen. Bedankt Megekko, ik blijf zeker een trouwe klant!
Snelle en betrouwbare verzending bij Megekko!
Wat me echt opviel bij mijn bestelling bij Megekko, is de snelheid en betrouwbaarheid van de verzending. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik direct op de hoogte gehouden van de status. De verzending werd snel verwerkt en ik kreeg binnen korte tijd een trackingnummer zodat ik mijn pakket kon volgen.
Wat ik ook bijzonder waardeer, is dat het pakket zorgvuldig verpakt was, zodat alles in perfecte staat bij mij aankwam. Het is duidelijk dat Megekko veel aandacht besteedt aan zowel de snelheid van levering als de zorgvuldigheid van het transport.
Al met al was de verzending niet alleen snel, maar ook professioneel en betrouwbaar. Dit draagt echt bij aan de positieve ervaring die ik heb gehad met Megekko, en zorgt ervoor dat ik in de toekomst zeker opnieuw bij hen zal bestellen.
Uitstekende klantenservice bij Megekko!
Mijn ervaring met de klantenservice van Megekko was absoluut top! Toen ik een vraag had over een product dat ik wilde bestellen, besloot ik contact op te nemen via de chatfunctie op de website. Ik werd direct geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker die snel en duidelijk antwoord gaf op mijn vraag.
Wat ik vooral waardeerde, is dat ze niet alleen mijn vraag beantwoordden, maar ook proactief met aanvullende informatie kwamen die mij hielp om de juiste keuze te maken. Het was duidelijk dat ze klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.
Daarnaast kreeg ik bij een kleinere issue met mijn bestelling snel en efficiënt hulp, en werd het probleem binnen no-time opgelost. Het is fijn om te weten dat je bij een bedrijf als Megekko altijd op een uitstekende klantenservice kunt rekenen, wat de algehele winkelervaring aanzienlijk verbeterde.
AlgemeenEen geweldige website met een brede keuze aan producten tegen eerlijke prijzen. De zoekfunctie werkt uitstekend, de levering is razendsnel, en alles wordt ondersteund door een top klantenservice. Als klant uit Nederland koop ik hier al 4 jaar met veel plezier, en mijn ervaring is ronduit positief!
VerzendingHet is handig dat je in je account kunt aangeven welke bezorgdienst je voorkeur heeft, en ze houden zich daar ook aan. De levering is razendsnel: voor 22:30 besteld betekent de volgende dag al in huis, zelfs voor ons in België en Nederland. Dit is service zoals je die overal zou willen!
KlantenserviceDe klantenservice is echt fantastisch. Ze staan direct voor je klaar om je te helpen en lossen elk probleem snel en correct op. Wat ik waardeer, is dat ik in al die jaren maar één keer iets heb teruggestuurd, en dat was puur omdat het product niet helemaal mijn smaak was. Zelfs dat werd soepel en probleemloos afgehandeld. Dit toont aan dat hun kwaliteit en service betrouwbaar zijn, keer op keer. Mijn advies: blijf vooral zo doorgaan
AlgemeenIk ben al jaren vaste klant bij Megekko, ze hebben goede prijs/kwaliteit producten en een snelle levering van producten
VerzendingIk heb tot nu toe altijd product optijd thuis gekregen binnen de beloofde verzendtijd, ook rond kerst ging dit prima.
KlantenserviceIn algemeen is de klantenservice dikke prima. Helaas geen advies kunnen krijgen over de upgrade kit waar ik interesse in had (2023).
AlgemeenGeweldige website Megekko is geweldig, ik heb al drie keer besteld bij hun en kwamen allemaal morgen bij mijn huis bezorgd en ze zijn goed ook alles wat je nodig hebt voor je pc,
VerzendingProducten waren geweldig ze kwamen snel binnen in een dag
KlantenserviceKlantenservice is goed. Ik had een vraag over E product als het nog hadden. Ze had me uitgelegd en alles.
AlgemeenRMA verzoek ingediend, verliep allemaal erg soepel en eenvoudig. Zelfs Verzendkosten worden vergoed alles was tip top geregeld. RMA kon niet gerepareerd worden en krijg het bedrag terug. Had zelf vergeten een bankrekening door te geven en kwam men van de Servicedesk proactief mee zodat ik op tijd geholpen wordt. Al met al super tevreden over het snelle handelen en een extra compliment aan de RMA afdeling en Servicedesk van Megekko!
VerzendingHet ging hier niet om een levering maar een RMA de retourzending verliep snel.
KlantenserviceZoals in de korte toelichting al genoemd verdienden de medewerkers van de servicedesk een dikke 10.