Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

veelal scherpe prijzen, vlekkeloze levering, de dag erna netjes geleverd.
Op enkele dagen tijd 2 bestellingen geplaatst en ik heb geen enkele klacht.

proper verpakt, op tijd geleverd.

Heerlijk no-nonse bestelling, waar gewoon alles in 1x goed liep (geen reselecting items bv bij laat inloggen).

Alles inderdaad gewoon volgende dag binnen als beloofd.

Megekko, de webshop voor mannen! Ik kan het iedereen aanbevelen. Een ruime keus qua assortiment en dat tegen scherpe prijzen! Naast dat ik mijn LED Strip hier heb gekocht heb ik destijds ook mijn computer onderdelen bij Megekko gehaalt. Alles wordt netjes en op tijd geleverd. Er is duidelijk mail contact met daarin een Track and Trace code zodat er gemakkelijk gekeken kan worden waar het pakketje zich bevind.

Het voordeel aan deze webshop vind ik dat je kan aangeven dat je je pakket wilt laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt. Hierdoor loop je nooit meer een pakketje mis en kan Megekko ook garanderen dat je het de volgende dag in huis hebt. Dit mis ik bij andere webshops nog wel eens wat ik heel erg jammer vind.

Verzending wordt snel en goed geregeld. De pakketjes zijn altijd netjes verpakt met luchtzakken zodat je spullen tegen een stootje kunnen. De doos is altijd na het goede formaat. Daarmee wil ik zeggen dat je geen gigantische doos krijgt voor bijvoorbeeld één simpel kabeltje.

Goede website en een groot aanbod, dus ruime keuze. Bestelproces, werkt prima goed overzicht, geen minpunten hier

Zeer snelle levering, binnen 12 uur zelfs!

Zeer tevreden over Megekko. Bestel hier het grootste deel van mijn computer onderdelen. Zowel voor mezelf als voor anderen. Vaak een goede prijs, zeer snelle levering, veel keus, etc.

Verzending verloopt altijd super. Thuis of op afhaalpunt, altijd snel.

Gelukkig nog nooit nodig gehad. Dacht ooit een defecte RAM module te hebben ontvangen, bleek later toch in orde. Al wel contact gehad, en retour werd al goed in gang gezet. Maar bleek dus niet nodig.

Overzichtelijke website en duidelijke voorwaarden. Vind de marketing ook wel grappig. Weinig reclame op de site zelf en overzichtelijke specificaties van producten.

De levering zelf was snel geleverd maar de doos zat iets te vol met producten waardoor deze bol stond. Opzicht maakte dit niets uit maar ik was wel even bang dat de producten beschadigd konden raken.

Al 3 keer een aardige bestelling gedaan, snelle levering en geen gezeik! Ook zijn ze wel een van de goedkoopste, kan het aanraden.

Snelle leveringen, na 1 dag netjes afgeleverd.

Microsdxc van 128gb besteld. Krijg deze thuis gestuurd en haal hem uit de verpakking. Tot mijn schrik lijkt de sd kaart gebroken uit de verpakking te komen.Contact gezocht met Megekko welke in eerste instantie vertelde om een retour aanvraag te doen, om vervolgens als reactie op de aanvraag te melden dat ik maar contact moest zoeken met Samsung.

Aan het einde van de rit zit ik hier met een product dat DOA is maar niet vervangen wordt omdat het uit de verpakking is gehaald. Zeer slechte ervaring.

Zit je dan met een product van 40 euro wat niet werkt.

verzending was prima, netjes op tijd geleverd.

niks opgelost. Krijg op mijn eerste melding te horen dat ik een officiele aanvraag moet doen waarna ik pas verder wordt geholpen. Was net zo gemakkelijk geweest als ze me direct hadden verteld om contact te zoeken met Samsung.

Vervolgens de simpele mededeling dat een gebroken sd kaart niet onder garantie valt.

CPU, Mobo en geheugen gekocht.

Lage prijzen, groot assortiment, geen grote bekende naam maar de levering deed niet onder aan die van de grote jongens in de branche.

Niets op aan te merken, je betaalt wel zelf een bijdrage in de verzendkosten

een maand na assemblage van het systeem bootte het niet meer, de CPU-led bleef branden. bij een lokale computerzaak alles laten doormeten, CPU was volgens hun inderdaad defect.
CPU opgestuurd naar Megekko, 1 dag later al een mailtje dat er geen defect is geconstateerd. vervolgens ook het geheugen en moederboard opgestuurd, weer na 1 dag een mailtje : Moederboard is defect, we gaan deze wisselen.
1 dag later een splinternieuw moederbord! dit is service die ik van de grootste winkels (met prijzen die 20% hoger liggen dan bij Megekko) zelden meemaak, laat staan van de goedkoopste aanbieder in de pricewatch.

mocht Megekko meelezen, nogmaals bedankt van een nieuwe vaste klant voor de sublieme service! ga zo door!

Duidelijk website en snelle levering.
Wordt duidelijk middels mail op de hoogte gehouden wat de status is van de bestelling.

Goed verpakt.
De aangegeven levertijd werd nagekomen :)

Bestelling ging goed en snel. Zelfs voor een zondag. Maandag middag had ik mijn bestelling binnen. Top service en stuk goedkoper dan de gemiddelde site

It was unfortunately not possible to pay with the Bankontact app since the order was higher than the limit so I had to bite the bullet and pay via credit card which led to an additional 30 € of payment fee which I honestly find abusive. Otherwise ordering was easy and without hassle.

Erg compleet, maar de betalingsmogelijkheden zouden nog completer worden met achteraf betalen, dit is bij de andere grote spelers ook mogelijk.

Snel en goed verpakt, zou nog beter worden als het 'sameday delivery' zou gaan doen.

Na een goede ervaring laatste keer, weer bij Megekko besteld. Duidelijke website en goede prijzen!

Artikel was zondag besteld en maandag al in huis! Netjes verpakt!

Goede prijzen, eenvoudig zoeken, eenvoudige en snelle betaling met Bancontact QR. Wat wil je nog meer? :-)

Besteld op 24/07, ontvangen op 25/07 in België, dat is snel voor een Nederlandse webshop!

Ik had de Apple Magic Mouse 2 besteld. Volgende dag zoals afspraak in huis.
Pakketje was goed beschermd verpakt.
Uitstekend.

Uitstekend verpakt.

I was sent a used (open box) product. When I complained, I was told Megekko "get thousands of products a day delivered from our suppliers and we can’t check every product if it was already opened or not. Therefore there is indeed a chance that you get an opened product". Coolblue and bol.com, both larger, manage. No more Megekko purchases for me.

Short summary of customer service's attitude and responses – "we don't care".

Ik heb een koptelefoon besteld bij Megekko. Hun site is erg overzichtelijk en het was ook prettig dat Megekko ervoor zorgt dat je je bestelling de volgende dag al in huis hebt.

Was de volgende dag al in huis, wat erg prettig is.

Product op voorraad, vlotte procedure voor bestellen en betalen (zoals het altijd gaat op Megekko). Verpakking was prime.

Levering via de bezorger liep niet helemaal vlekkeloos: eerst was de bezorging in de ochtend ingepland (te volgen via de app), en ineens gaat de planning naar de late middag/vroege avond, dat was wel balen. Bezorger aangesproken, die begon over een nieuw softwaresysteem, maar ik denk er het mijne van: er zal te weinig volume voor de ochtendrit zijn geweest.

Hier heb ik nog nooit gebruik van hoeven te maken, gelukkig maar. Dat betekent dat de website alles goed beschreven heeft en er bij mij geen vragen meer zijn.

Bestelling ging vlot via hun website en kreeg gelijk via mail het bestelde en informatie over de verweking terug gekoppeld.
Volgende dag was bestelling in bezorgd.

Product is op tijd bezorgd

Scorekaart voor Megekko