Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima shop, bieden om sommige onderdelen ook extra garantie. Verzending op tijd en goed verpakt.
AlgemeenDe webshop is duidelijk en overzichtelijk en de prijzen zijn, zelfs gezien het feit er meestal verzendkosten verschuldigd zijn, scherp.
VerzendingPrima verpakt en op tijd (de volgende dag) geleverd.
AlgemeenDuidelijke website, lage prijzen en snel geleverd. De bestelling bestond uit meerdere dozen en was compleet, de producten waren nieuw en zoals omschreven op de site.
Verzendingvoor 22.30 bezorgd, de volgende dag geleverd. De bestellingen gingen bijna meteen in het verzendproces.
KlantenserviceIk heb één bestelling geannuleerd. Ik had snel antwoord van de klantenservice alleen het terugbetalen duurt 3 werkdagen.
AlgemeenVeel mogelijkheden tot betalen dus wanneer er eentje niet werkt heb je genoeg andere opties die je kunt gebruiken.
VerzendingSSD niet met de post verzonden, maar met de pakketdienst.
Hierdoor de verzendkosten wat ik eerst niet begreep.
Goed verpakt in plastic bubbels werkt perfect.
AlgemeenVoor het eerst besteld, maar zeker niet voor het laatst. Megekko kon voor een zeer lage prijs, snel leveren.
VerzendingVerzending was binnen een dag geregeld, zoals redelijk normaal tegenwoordig. Puntje van besparing (zowel economisch als ecologisch): het pakketje had prima door de brievenbus gekund, maar kwam met de pakketpost. Verder alles top!
AlgemeenVoor het eerst pc gebouwd. Alles besteld bij megekko, super goede site, overzichtelijk en verliep prima! Zeker een aanrader.
VerzendingSavonds besteld en de volgende dag netjes binnen zoals beloofd. Goed verpakt en super grappig doos met tekst haha!
AlgemeenIn de avond had ik besteld, in de ochtend kwam het aan. Goed verpakt, snelle verzending, grote voorraad en prettig werkende website.
VerzendingErg snel en prima verpakt.
AlgemeenVoor het eerst bij Megekko gewinkeld en het plaatsen van de bestelling verliep vlekkeloos. Functionerend en onbeschadigd product ontvangen.
VerzendingVerzending op tijd, goed verpakt.
AlgemeenBij Megekko een nieuwe grafische kaart besteld, was perfect de volgende dag binnen. Uitstekende service, aanrader.
AlgemeenZocht een 4K 27" IPS monitor, in hoogte verstelbaar, en de LG 27UD59P-B 27" 4K was op voorraad met een goede prijs. Al eerder zaken met megekko gedaan, dat ging perfect, en daarom hen weer gekozen. De monitor is inderdaad erg goed.
VerzendingGroot voordeel is de directe keuzemogelijkheid voor "afleveren bij PostNL afhaalpunt", dat scheelt me vaak een dag in de bestelling.
KlantenserviceSnelle en gedetailleerde e-mail response na bestelling en tijdens verzendproces. Verder geen support nodig gehad (monitor was pixel-perfect).
AlgemeenBij het zoeken naar een nas kwam Megekko redelijk bovenin te staan bij tweakers. Daarnaast gezocht naar harde schijven en stond Megekko ook weer bij de top 5. Deze combinatie en de hoge winkelbeoordeling met heel veel reviews, maakte de keuze enkel maar makkelijker.
VerzendingDe bestelling was snel binnen. Zaterdag's besteld, 's maandags verzonden en dinsdag ontvangen. Goed verpakt. Niks op aan te merken. Gewoon goed, dus!
KlantenserviceJe wordt bij elke stap in het bestel- en verzendproces goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenDuidelijke prijzen en makkelijk te betalen via de website. Soms staat er vrij belangrijke info niet duidelijk genoeg vermeld. Bv. een 8e gen moederbord waarvoor een 8e gen processor nodig is maar dit niet vermeld is. (niet handig als je niet veel weet van computers)
VerzendingHeb al vaak besteld via Megekko en enkele keren komt het pakje te laat aan. Dit door PostNL niet door het bedrijf zelf.
KlantenserviceRecent een verkeerde processor aangekocht tijdens het samenstellen van een nieuwe computer. Het was zeer duidelijk en ik kreeg hulp waar nodig om dit pakje veilig terug te sturen en mijn geld terug te krijgen. Heb natuurlijk direct de juiste processor besteld.
AlgemeenGoede ventilator, netjes verzonden. Nette en goede communicatie. Gewoon uitstekend. Snelle leveirng. Graag tot een volgende keer!
AlgemeenGroot was mijn verbazing toen het pakje al na 1 dag in de bus lag !
Algemeende levering was goed en snel,het pakketje was goed verpakt en netjes op tijd.
het bestellen is prima en de prijs was al helemaal fantastisch
alles was netjes verpakt en op tijd
AlgemeenIk bestel hier regelmatig en heb nog nooit problemen ondervonden. Als er onvolkomenheden zijn worden deze altijd netjes opgelost. Ik heb hier onlangs een toetsenbord besteld, deze bleek een Zweedse indeling te hebben, wat niet vermeld stond op de productpagina. Dit is netjes afgehandeld door de klantenservice.
VerzendingDe bestelling was op tijd geleverd en netjes verpakt.
KlantenserviceNa de fout ontdekt te hebben heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. Ik kon de bestelling meteen retourneren en heb het volledige bedrag teruggestort gekregen, evenals de door mij gemaakte verzendkosten. Zeer netjes afgehandeld.
AlgemeenIk zocht het product via tweakers om de goedkoopste te vinden, ik kwam toen terecht bij megekko als goedkoopste en heb het daar makkelijk gekocht zonder problemen
VerzendingHet product dat ik kocht was een HDD, dus het moest goed verpakt zijn, het was verpakt in een stuk xxl bubblewrap en van de groote luchtkussens eromheen.
AlgemeenIk heb al eens eeder iets bij Megekko gekocht. De ervaring was toen prettig en ik heb snel de producten in huis gekregen. Megekko was misschien in dit geval niet eens in de top 3 van goedkoopste maar voor die paar euro ga ik liever naar een partij waar ik in het verleden goed geholpen ben.
VerzendingGeen klachten, pakket is aangekomen bij het postnl punt en verder ging dit vlot en goed.
AlgemeenZe hadden de laagste prijs voor deze dure monitor. Verzending ging goed en snel. Bij aflevering was de doos zichtbaar eerder open geweest, maar ook zichtbaar opnieuw gesealed door Megekko. Mede door de goede tweaker-ervaringen heb ik de zending toch geaccepteerd.
Ik heb de monitor inmiddels volledig getest, en hij heeft nul defecten. Een goede beslissing dus, en kennelijk gebeuren er dus geen gekke dingen. Toch een sterretje minder vanwege de eerste schrik.
De verzending ging erg snel en soepel. Wat goed is is dat er een track&trace link wordt meegestuurd, die je ook ondeR de Megekko account kunt aanklikken. Dat vind ik prettig, want dan hoef ik niet naar de juiste e-mail op zoek, in dit geval had ik 3 bestellingen op dezelfde dag, dus om te weten welk pakketje nu wat was heb ik extra info nodig. Die staat op de Megekko-site onder mijn account.
Heel erg goed dus!
AlgemeenGoedkoop, goede betaling, veel goede ervaringen van anderen in Tweakers. Dan ga je daar dus bestellen. Dit product werd dan ook als verwacht snel geleverd, goed verpakt en ik kon het onmiddellijk inzetten.
Dit lijkt allemaal gewoon, maar dat er geen enkele hiccup was is uitstekend. Goed opgezet, ik ben erg tevreden!
Snel geleverd, factuur beschikbaar, goede link naar "volg je pakket" bij de bestelling zelf, ook in je bestelhistorie.