Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Wat netwerkapparatuur (switch/accesspoint) besteld via de Pricewatch. Alles mooi op voorraad en snel (volgende dag) geleverd.

Artikelen waren scherp geprijsd, en in combinatie met het afleveren op een afhaalpunt en vertrouwen door eerdere bestellingen was de keuze voor deze shop snel gemaakt.

Kon worden bezorgd op een PostNL afhaalpunt. Altijd een dikke plus. En in combinatie met de scherpe prijzen erg fijn dat dat hier kan.

Goedkoopste uit het lijstje en een snelle verzending. Verdere probleemafhandeling is ook prima. Ik raad deze shop aan.

Zeer overzichtelijke webshop, genoeg informatie over het product, prijs en levering snelheid. Zeker een bedrijf waar ik vaker ga bestellen.

Pakket laten afleveren bij buren, was super verpakt en leuke tekst op de doos (niet openen met kettingzaag). Na voorzichtig open gemaakt te hebben bleek dat ik wel voldoende ruimte had gehad voor de kettingzaag. Levering was super snel omdat alles op voorraad was.

Bestellen gaat prima. Producten zijn goedkoper dan bij de concurrent.
16 euro korting op een volgende aankoop en daarvoor een rare constructie waarbij je 0,01 euro over moet maken??? Raar...

Bij een bestelling van ruim honderd euro vind ik verzendkosten wel bijzonder, maar goedkoper waren de items niet ergens anders te vinden, dus prima.

Uitstekende webshop. Bestel vaak dingen bij Megekko. Zeker een aanrader!

Ik heb altijd mijn bestellingen optijd gekregen en is nooit iets mis gegaan dus ik kan alleen maar zeggen dat dit uitstekend is verlopen voor mij.

Zelf nooit echt met de klanten / klachtenservice te maken gehad. Alles is tot nu toe nog goed gegaan en persoonlijk ben ik iemand die liever niet met een
klanten / klachtenservice te maken wilt hebben zonder enige problemen.

Bij deze bedankt en tot de volgende keer!

Prima webshop. Zeer degelijke prijzen. Wel irritante bannering op de orderbevestigingspagina ("verdien 15% korting..."). Ander aandachtspunt: product besteld staat nog in de winkelwagen na afronden bestelling.

Levering ruim op tijd, binnen 24 uur. Wel zo handig, i.v.m. degraded HD in NAS. Bestelling prima verpakt.

Ik kocht een extra HDD voor mijn PC en de bestelpagina had meteen de optie om een SATA kabel en een verloopstuk molex-SATA te kopen voor weinig. Dat is een goed voorbeeld van met je klanten meedenken.

Product goed verpakt en snel geleverd.

betrouwbaar en makkelijk betaling

snelle levering vandaag besteld morgen in huis

Regelmatige bezoeker en besteller bij Megekko. Vaak kom ik toch bij Megekko uit voor de uitstekende prijs. Daarnaast zijn alle bestellingen tot nu toe soepel verlopen. Voldoende info op de site, duidelijke communicatie over besteltraject. Indien telefonisch contact prima te woord gestaan en die keren dat ik advies opvolgde goed bevallen. Kortom, mocht je niet zeker weten of je bij Megekko je bestelling wilt plaatsen, gewoon doen !

Prima webshop, lage prijzen en doen ook niet moeilijk bij een retour.

Het was erg makkelijk de bestelling the plaatsen en te betalen. Er kwam al heel snel een bevestigingsmail met daar ook de track & track code in. Het pakket was goed verpakt, waardoor niks beschadigd kon raken. Prima service dus!

De levering was gewoon top. Niks op aan te merken. Het product werd goed beschermd met luchtkussens en zat in een royale doos.

Prima website, duidelijke beschrijving van het product met foto's. Eerste keer dat ik bij Megekko bestel zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering vanuit voorraad. Volgende dag in huis.

Prijzen zijn laag en de verzending is snel. Al meerdere keren besteld en altijd goed. Alleen wijzigingen aan bestaande orders is wat lastig.

Snelle levering voor een goed prijs. En je wordt goed op de hoogte gehouden als je besteld hebt.

Pakketje optijd ontvangen in goede degelijke verpakking. Product was onbeschadigd en artikel werkt perfect

Bestelling is eenvoudig te plaatsen, alles via de pricewatch gevonden. Wat mij tegen staat is het adverteren van een spaarpuntensysteem bij een externe partij nadat de koop is afgesloten.

Op tijd verzonden, binnen 24 uur in huis en stevig verpakt met fatsoenlijke doos en luchtkussens.

Duidelijke webshop. Met tips voor aanvullende accessoires/benodigdheden. Snelle en correcte afhandeling met nuttige informatie over betaling/verzending en ontvangst.

Goede webshop met een ruim aanbod waar meestal het goedkoopst hardware voor computers gekocht kan worden. Ook als een product niet helemaal naar verwachtingen voldoet kan je deze makkelijk retourneren.

Prima verpakt en de bestelling was zoals afgesproken op tijd afgeleverd!

Duidelijke webshop en vaak de goedkoopste. Ook snelle levering.
Tegenvallend is wel de vele reclame die je krijgt na bestellen

Duidelijke levering via postnl met track en trace

Ik zocht naar een goedkope muis voor mijn studie laptop. Megekko was uiteindelijk het goedkoopst!

Snelle levering 2 minuten voor 22.30 besteld en hij was de volgende ochtend gewoon in huis! Product was goed verpakt desondanks de lage prijs.

Via Tweakers.net pricewatch wenslijst eens goed uitgezocht waar ik welke onderdelen kon kopen tegen de voordeligste prijs.

Megekko stond voor mijn selectie gedeeltelijk bovenaan, op een aantal producten na.
Andere producten stonden ook met een langere levertijd, maar dit stond keurig op de site aangegeven, dus ik heb elders kunnen kijken wie het wel direct op voorraad had voor next day delivery.

S'avonds laat besteld, en de volgende dag keurig in huis zonder gezeur, daar houd ik van!

Netjes verpakt en gewoon de volgende dag in huis zoals beloofd.

Scorekaart voor Megekko