Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling perfect verlopen. Daags na bestelling bezorgd zoals beloofd.
Makkelijk BTW-vrije factuur voor zakelijke Belgische klant (niet bij elke webshop mogelijk).

Spullen laat besteld op webshop, laagste prijs, en de volgende dag geleverd. Voldeed volledig aan beschrijving.

Goed verpakt in een stevige doos met lucht kussen vulling, veilig aangekomen.

Snelle levering, alles was goed verpakt, de beste prijs die ik heb kunnen vinden. Zeker een aanrader.

Vrij makelijk om te bestellen, altijd een gratis bonus in de wekelijkse nieuwsbrief. Scherpe prijs en kan tot laat bestellen en nog steeds volgende dag in huis. Wel verzendkosten, ook bij hoge bedragen behalve met bepaalde artikelen.

Snel geleverd, goed verpakt al wel een beetje grote doos voor een kleine M.2 SSD.

leuke webwinkel met een ruime assortiment website ziet er mooi uit en makkelijk te bedienen

mijn toetsenbord werd via PostNL bezorgd Ik krijg de track en trace code zodat ik het kon volgen

klantenservice is alleen via e-mail maak had toch liever een chat klantenservice gehad

Alles stond goed aan gegeven, dit maakte het plaatsen van de bestelling erg makkelijk.

Mijn bestelling was super snel afgeleverd!

Ik heb ze eigenlijk niet echt nodig gehad

Goede site, snelle levering en de doos waar mijn bestelling in kwam is gewoon leuk. Ik ga hier vaker bestellen!

Prima site, snelle levering, goede prijs. Retourzending, garantie ed heb ik nog niet kunnen beoordelen want artikel hoefde niet retour.

Uitstekende site, product snel gevonden, bestelproces soepel, en de beloofde bezorging keurig waargemaakt. Goed verpakt.

Deze webshop raad ik dus gemakkelijk aan.

Het is een soepel bestelproces, ik was m'n accountgegevens even kwijt maar die waren eenvoudig te herstellen.

Goede verpakking, goede communicatie, levering zoals beloofd.

Een flinke voorraan aan producten en snelle levering. Het is alleen jammer dat er bijna altijd verzenkosten bij komen.

De producten zitte altijd in leuke doozen verpakt.

Toen ik een keer problemen had met mijn bestelling heeft de klantenservice mij dezelfde dag nog perfect kunnen helpen

Prima webshop met groot assortment en redelijk goede prijzen. Overzicht in de webshop vind ik niet altijd optimaal.

Het lijkt allemaal goed te gaan, alles op voorraad, totdat je rond 18:00 een mailtje krijgt dat 1 van de 4 producten niet op voorraad is en alles een dag later komt. Kan gebeuren, hoeft niet echt een probleem te zijn. Maar toch even contact gehad met klantenservice.

Meerdere emails gehad met als kern dat ik graag de delen die wél op voorraad zijn los op te sturen. De inhoud van de email lijkt niet gelezen te worden en enige optie is product te annuleren, later ophalen van deel mogelijk, daarna weer niet en geen enkele meedenkende beweging. Uiteindelijk zijn beloop gelaten en de bestelling een dag later in geheel binnen gehad, was verder prima in orde overigens. Wat klanten zijn mag iemand deze klantenservice een keer uitleggen.

Als je een bestelling plaatst kan je een bezorgdatum selecteren die afhankelijk is van de actuele voorraad. Voor mijn bestelling was alles op voorraad dus ik koos voor de volgende dag en avondlevering (18:00-22:00). De hele dag geen updates over de bestelling, krijg ik om 18:03 doodleuk een mail dat de bestelling niet eens de deur uit is of bij PostNL aangemeld is. Helemaal waardeloos.

Niet volgens afspraak geleverd en mij ook te laat op de hoogte gebracht van de vertraging.

Bij mijn vorige bestelling kreeg ik een doos binnen met daarop de slogan ‘de webshop voor échte mannen’. Emancipatie is een grote zorg in de IT wereld en bij de opleidingen, dit soort dingen helpen natuurlijk niet.

Prima website met goedkope producten! Heb mijn eerste pc samengesteld en veel producten hier gekocht, doordat Megekko de goedkoopste prijs had.

Kon zelf een bezorgdatum kiezen, wat erg fijn was omdat ik de volgende dag niet thuis was. Vervolgens track and trace gekregen en mooi op tijd bezorgt!

Prima service, veel artikelen en mogelijkheden, bijna alle artikelen hebben een scherpe prijs. Meerdere betaalopties zijn mogelijk en de levertijd is ook in veel gevallen lekker snel (afhankelijk van de voorraad uiteraard).

Enige minpunt is dan de toeslag bij betaal opties. Bij paypal 2% bijvoorbeeld is voor mij prima bij een order tot 100 euro bijvoorbeeld, maar bij 1000 loopt dit toch te hard op een vind ik dit geen schappelijk bedrag meer.

Maandag besteld dinsdag geleverd. Wel op gelet dat alles op voorraad was. Maar gewoon een prima vlotte levering die goed verpakt was.

Handige betaling + super snelle levering. Niks op aan te merken.

Product goed op voorraad, zaterdags besteld maandag in huis, top

Levering was snel, product tweaker waardig verpakt.

Moederbord gekocht en werkt uitstekend, bezorging ging ook vlot vandaar dat ik besloot een review te posten.

Niks op aan te merken, s'avonds besteld, volgende dag rond een uur of 13:00 in huis. Top!

Makkelijk te vinden op de site, betaling / bestelling eenvoudig

Lekker snel ... huge box.

Heb hier al mijn computer onderdelen gekocht. Binnen no time was de bestelling binnen en alles is makkelijk bij te houden via email updates en informatie via je account bij Megekko.

Klantenservice zoals klantenservice zou moeten zijn. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en retour product na defect.

Ik zou iedereen Megekko aan kunnen raden.

Scorekaart voor Megekko