Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Afgelopen jaren nog meerdere onderdelen besteld en nog nooit ontevreden geweest.

Nette verpakkiing met genoeg vul materiaal om de onderdelen te beschermen

klanten service reageert snel, krijg vaak dezelfde dag nog een reactie.
Defecte onderdelen waren snel en adequaat afgehandeld

Een bestelling bij megekko is altijd een feest. De kleuren zijn eens wat anders dan de meeste blauwe webshops, hier krijg je een stoer mannelijk groen. Daarnaast is er voor de trouwe volger van de nieuwsbrieven een leuke extra. Elke week is er een actiecode die je een gratis product geeft. TEGEK

Verzenden is zoals je van een goede webshop verwacht. Volgende dag in huis, goede service, no nonsense!

zo ongeveer 3 pc's aan onderdelen besteld over een paar jaar tijd. nog nooit ontevreden geweest.

verzending altijd snel geleverd vaak eerder dan de aangegeven lever datum. producten zijn goed verpakt zonder schuifruimte in de doos

klanten service reageert snel. als je optijd je vraag stuurt dan krijg je vaak dezelfde dag nog een reactie.

Product via pricewatch op Tweakers geselecteerd en binnen een paar clicks was het geregeld en besteld. Dit was de eerste en zeker niet de laatste bestelling bij Megekko.

Lekker snelle bezorging, want dag erna had ik het pakketje in huis. Wel weer een erg grote doos voor een hele kleine raspberry pi.

aantal keer al spullen besteld, altijd prima verpakt, op tijd geleverd.. staat wel op de doos 'de site voor echte mannen' wat natuurlijk wel een giller is.. leidt altijd tot veel hilariteit hier en 'bestel je echt serieus bij zo'n winkel ?'. ehm ja.. ondanks de tekst :) Deze keer een paar DDR4 reepjes besteld, waren er de volgende dag.

verzending altijd dezelfde dag.. uitstekend

Voor dochter een 14" laptop besteld die ze makkelijk mee kan nemen naar het HBO.
Uitgezocht via Tweakers en via Megekko site besteld. Makkelijk te vinden en alles wijst zichzelf.
Goede communicatie over verloop van de bestelling en de uitlevering/bezorging.
Woensdagmiddag besteld en de op donderdagochtend bezorgt.
Netjes verpakt en alles werkt prima.

Een goede, betrouwbare website met zeer snelle service en levering. Ik bestelde op vrijdag en kreeg op zaterdag alles in huis, precies zoals ik besteld had. helemaal top!

Product (smartphone t.w.v 300€) in perfecte staat de volgende dag op tijd geleverd. Goeie service en veel uitleg bij aankoop. Aanrader!

Producten hebben over het algemeen een goede prijs en bij deze partij weet je wat je er aan hebt.

Producten worden ingepakt in niet te kleine doosjes. hierdoor is de kans op beschadiging een heel stuk minder.
Ook de doosjes zien er altijd leuk!

Simpele, snelle website, makkelijk bestellen en snel een bevestigingsmail met trackingcode ontvangen. De 1TB SSD zit inmiddels in de pc.

Icybox USB 3.0 M.2 SATA SSD en Crucial SSD MX500 500GB M.2 besteld. Uitstekende prijs en snel geleverd. Erg tevreden met een super snelle USB SSD schijf om foto's te bewerken. Was eenvoudig om te installeren. Formatteren via Schijfbeheer (NTFS) en kon gelijk aan de slag.

Precies op tijd en goed verpakt.

Mijn eerste keer dat ik bij deze webshop bestel, ik had bij deze webshop de voeding "Corsair RM550x 2018" aangeschaft, hij was hier het goedkoopst.

In de avond besteld en volgende dag alweer thuis bezorgd, netjes verpakt. Erg blij met de voeding en de service van Megekko!

Verzending was snel, volgende dag het product in huis. Verpakking was in orde, geen beschadiging.

Mooie en eenvoudige website, online bestellen ging probleemloos en het is de volgende dag bij mij bezorgd.

Binnen 24 uur binnen gekomen, track and trace was ook snel al beschikbaar

it is simple to order, they offer competitive prices and the delivery was rapid. recommended

Had met spoed een schijf met grote opslagcapaciteit voor de NAS nodig.
Net na tienen op een vrijdag besteld en dan de volgende dag binnen hebben. Ook de prijs bleek een van de goedkoopste van Nederland.
Ja er zijn er die wellicht nog goedkoper zijn, maar die hebben dan 'opeens' toch een langere levertijd.

Prima service en geeft veel vertrouwen voor volgende bestellingen.

Eerlijke en overzichtelijke site die ook goed het verschil tussen twee 'vergelijkbare schijven uit dezelfde serie gaf.
Er werd aangegeven dat wanneer ik 'nu' zou bestellen (even na 22.00 uur) de schijf de nog volgende dag geleverd zou worden. En niet zoals je soms dan vaststelt: levering eerstvolgende werkdag (wat dan zelfs soms de dinsdag is).

De grootste schijf besteld en inderdaad binnen 10 min een mail met Track & Trace code.
Volgende dag op tijd geleverd in een hele degelijke verpakking!

De terugkoppeling is 100% zoals verwacht en dat wil een klant ook zien. Geen loze beloftes of onwaarheden.

FF een simpel setje kudo's geven. Gisteravond een monitor en toetsenbord besteld. bleek mijn account nog op een oud adres te staan. snel mailtje gestuurd en 22 uur later komt alles op het juiste adres aan. het klinkt zo logisch en simpel, maar ze fixen het wel.

anders bij oud adres langs Post NL doet ook alleen wat men ze opdraagt etc. etc.

THNX guys

zie boven.

idem.

Ik heb nu al een aantal dingen bij Megekko besteld en heb tot nu toe alleen maar fijne ervaringen er mee gehad.
Het is fijne makkelijke website, bestelling word goed ingepakt en op tijd geleverd.

Tot nu toe een aantal bestellingen geplaatst bij Megekko en tot op heden alleen maar positieve ervaringen!

Verzonden zoals omschreven. Netjes ingepakt en op tijd geleverd.

Bestelling plaatsen en betalen ging eenvoudig en snel. Duidelijke indicatie van de levertijd en -voorwaarden. Zelfs bij een kleine bestelling voor een laag bedrag geen verzendkosten! De vermelde levertijd is ook netjes nagekomen. Product netjes verpakt inclusief factuur.

Bestelling kwam binnen in een doosje met luchtzakken om de boel heel en op z'n plek te houden. De levering geschiedde op de dag die was aangegeven door de webshop. Wel een grote doos voor mijn bestelling (iPhone kabel). Had wat mij betreft ook in een dubbelenvelop gemogen, scheelt kosten (voor de webshop) en het milieu.

Een hele tijd terug al eens wat besteld, en recentelijk weer. Raar dat mijn account in eerste instantie niet herkend werd, maar verder verliep het bestelproces prima en vlot. Prijzen zijn erg competitief.

Netjes verzonden in een niet veel te grote doos. Had vrij laat op de avond besteld en de volgende dag stond de postbode aan de deur. Men is de afspraken dus nagekomen.

Scorekaart voor Megekko