Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Altijd hele snelle verzending, kom altijd op tijd aan, goed prijzen en een goede, duidelijke layout.

Zeer snelle levering

Als er een probleem is, zoals er bv iets uit stock is, dan is wordt er altijd een email gestuurt met informatie, en een telefoonnummer die je kunt bellen als er iets is.

Het bestellen op de site is makkelijk en snel. Ook de verzending is super snel gegaan. Verder geen bijzonderheden.

Snel en goed verpakt verzonden.

Snel levering. Heel makkelijk om alles te vergelijken (prijs, specificaties, ervaringen van andere klanten). Ik zal nog een keer hier bestellen.

Duidelijke site. Prima prijzen. Goed advies. Levering volgens afspraak volgende dag. Dit was niet de eerste maal dat ik bij Megekko bestel. Ook de voorgaande order was dik voor elkaar.

Wat ze beloven doen ze ook. Levering volgende dag.

Nog geen negatieve punten kunnen ontdekken in de klantenservice. Klachten heb ik toch nu toe niet gehad.

Duidelijke site en je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.
De verzending was zoals beloofd snel, de volgende dag was het pakket binnen.

Fijn bedrijf, mooie website, leuke acties via een goed gestructureerde email met leuke extra's (gratis dingen bij aankoop door code, filmpjes op YouTube etc.) Meestal ook de goedkoopste, prima levertijden (9 van de 10 keer de volgende dag in huis! Alhoewel levertijden natuurlijk de verantwoordelijkheid van PostNL is.)

Super bedrijf, nooit problemen mee gehad en ik blijf sowieso klant voor regelmatig hardware te kopen!

Volgende dag is het meestal in huis, vertraging kan natuurlijk ook gebeuren en is mensenlijk maar 9 van de 10 keren de volgende dag binnen!

Helaas enkel via mail, alhoewel ik al 1x contact met ze heb opgenomen antwoorden ze wel vrij snel <2 uur (niet zeker enkel op werkdagen?)
Dit snap ik deels ook wel aangezien ze meestal de goedkoopste zijn en een chat/telefonische klantendesk uiteraard ook geld kost.

Goede prijs voor de producten, inclusief de verzending en informatie sectie op de website. Geen problemen tot nu toe gehad, prima product geleverd

Verzending goed verpakt, tegen beschadigingen van de verzending. Mooi geleverd, en op tijd gekomen. Geen problemen

's Avonds laat 3 ssd's gekocht en de andere dag al in huis en geïnstalleerd.
Komt netjes verpakt aan.

Binnen 24h geleverd

Helder overzicht op de site, goed assortiment, scherpe prijzen. Eerdere ervaringen tav leveringen waren ook altijd goed.

S avonds laat besteld, volgende dag al geleverd.

Netjes verpakt, doos opgevuld tegen schokken.

Kwam er in de Pricewatch als voordeligste uit en gezien eerdere ervaringen en die van vrienden heb ik hier mijn bestelling geplaatst. Prettige site en geen account vereist om wat te bestellen (dus geen gebruikersnaam-wachtwoord combinatie te onthouden), erg prettig.

Zondagavond een bestelling geplaatst en zelfs de maandag erop geleverd. Verder goed verpakt.

Soepel bestelproces en heldere verwachtingen. Snel geleverd, redelijk goed verpakt en makkelijk betalen. Helaas is ideal voor mij de enige betaalmethode die gratis is, ik betaal liever met paypal.

pakket goed verpakt, maar de harde schijf lag onder in de doos in een enkele laag dun bubbelfolie. als de doos op z'n hoek zou vallen krijgt de schijf de impact.

Op 8 februari 2019 een Logitech MX Master 2S midnight teal besteld.

De informatie over het product op de websitie is uitgebreid en duidelijk. Het bestelproces verloopt soepel.

Dit was mijn 2e bestelling bij Megekko. Zeker een aanrader.

De bestelling werd netjes volgens de opgegeven levertijd van 2 werkdagen op 12 februari 2019 goed verpakt ontvangen.

Op Zondagmiddag omstreeks half 2 de Corsair CX550 besteld bij Megekko want ze hadden "vandaag besteld, morgen in huis" bij hun levertijden van dit product staan. Meteen krijg ik een bevestigingsmail dat de order verwerkt wordt.
Om iets voor half 9 een mailtje dat hij verzonden is en de volgende dag (maandag) tussen 1130-1400 geleverd gat worden op mijn werk.
Maandag kom ik aan om 1150 en meteen drukt mijn collega me de doos in handen.
'S avonds meegenomen, dinsdagmiddag aangesloten en sindsdien erg tevreden.

In het verleden al een keer componenten voor mijn huidige PC besteld, evenals een service afhandeling van mijn moederbord welke ook prima verlopen is.
Hoewel ik er niet veel ervaring mee heb, zijn de ervaringen die ik heb zeer positief.

Zeer snel verzonden. Binnen 24 uur na besteld te hebben, het product in handen. Zeer degelijk verpakt.

Makkelijk besteld door de overzichtelijke webpagina, alleen jammer dat er niet een hele pagina is met de aanbiedingen. Goed op de hoogte gehouden waar in het proces de bestelling zat.

Goed verpakt, weinig kans op schade tijdens transport. Zeer snelle levering.

Megekko is op zich prima, maar het ontbreken van een telefoonlijn en de vage levertijden die inmiddels 4 keer zijn gewijzigd (Asrock Radeon VII), verpesten wel een beetje mijn voorgaande ervaringen met megekko.

Leverancuers van radeon vii weten ook de levertijden niet, jammer.

Bestel al mijn computer onderdelen op Megekko. Super layout en fijne omgeving om spullen op te zoeken. Ook je bestel lijst die je makkelijk op datum kan terug vinden is geweldig.

Pakketjes worden altijd super verpakt! Ook krijg je een track & trace toegestuurd.

Ook erg goed geregeld. Bij het kapot gaan van mijn autoradio kon ik mijn pakketje na een garantie aanvraag snel opsturen en werd alles netjes afgehandeld.

makkelijke site, veel en makkelijk dingen op te vinden, snel geleverd. prijs is goed in vergelijk met andere winkels

levering was er mooi op tijd, kon aangeven dat ik bij een ophaal punt wou ophalen en het was daar mooi vroeg

Via de Pricewatch bij Megekko uitgekomen omdat deze beide producten die ik wilde hebben verkocht. Het plaatsen van de bestelling was eenvoudig en ik had beide producten de volgende dag in huis.

Producten waren netjes verpakt en werden binnen 24 uur geleverd.

Website is overzichtelijk en de bestelling is eenvoudig te plaatsen. Ik heb hier vaker besteld en ik zal in de toekomst hier zeker nog een keer bestellen.

Pakket was de volgende dag in huis.

Hele vlotte levering, nachtje slapen en had het alweer in huis. Ook leuk dat je gratis snoepjes en flesopener kon krijgen. Verder was de service dus top en de verpakking etc ook. Zou zeker hier nog een keer bestellen!

Zoals ik al eerder zei, nachtje slapen en hij was er!

Scorekaart voor Megekko