Gebruikers over webshop Megekko

Dit is niet de eerste keer dat ik iets besteld hem bij Megekko tot nu toe zijn alle bestellingen goed gegaan ook betaling en levering perfect.

De volgende dag al geleverd via Postnl, bestelde artikelen zaten ook zeer goed verpakt.

Uit eerdere ervaring weet ik dat de klantenservice goed is. Ik had deze keer geen vragen of opmerkingen.

Veel artikelen de goedkoopste. Bestellen ging makkelijk. Ook een van de weinig sites die geen toeslag berekend voor betaling met creditcard. (Mastercard).

Zaterdag besteld. Maandag geleverd. Alles in goede staat.

Meerdere producten besteld bij Megekko voor het bouwen van een nieuwe PC. Dit is allemaal ontzettend netjes afgehandeld met veel bevestigingsmailtjes over levertijd.

Megekko had de beste aanbieding. Via de site kon ik makkelijk bestellen en de laptop werd de volgende dag al geleverd!

De laptop was goed verpakt en de volgende dag al geleverd :-)

Goede prijs, duidelijke site en snelle levering en snelle feedback na een vraag vua de mail

2 bestellingen gedaan op dezelfde avond en de volgende dag deel 1 binnen en na een mailtje over de status van de andere bestelling, binnen 5 minuten een reactie met een update. Volgende dag alles in huis voor een goede prijs, en de bestelling in een grappige verzenddoos. Ik ben blij met de geleverde service

Op zaterdagavond een SSD besteld. Deze webshop was de goedkoopste op dat moment. Bestelling en betaling op de site verliep soepel.

Op tijd geleverd volgens afspraak.

Prettige website, gemakkelijk een bestelling te plaatsen en registreren is niet nodig en tevens ook veel betaalmogelijkheden.
Monitor besteld en deze had ik vlot gevonden en ook de optie voor pixelgarantie aangevinkt....
De monitor werd geleverd in een enorme doos en zat goed verpakt, op de doos waren dartborden afgebeeld dus in eerste instantie vraagtekens maar toen ik ook nog een setje dartpijlen in de doos vond hebben we hier thuis toch nog even een potje gedaan ;)

Product was met zorg verpakt, de doos van de monitor zelf is al groot maar deze zat weer verpakt in een nog grotere doos omringt door luchtkussens zodat de kans op beschadiging minimaal is.
1 klein minpuntje was dat de tape op de doos niet goed was aangebracht waardoor de bovenkant een stuk open stond, maar geen beschadigingen geconstateerd.
Levering was binnen 24h zoals vermeld op de website.

Monitor uitgezocht, besteld en betaald. Niets bijzonders, ging allemaal prima.
Vorig jaar ook een monitor gekocht, maar deze weer teruggestuurd omdat ik toch een andere wilde. Terugsturen en terugbetaling ging ook prima.

monitor besteld en de dag erna geleverd.

zoals beloofd voor 2200 uur bestellen andere dag geleverd. beide HDD op voorraad zoals de webside aangaf .

bubble rap aan 1 kant in plaats van rondom (2 HHD verpakt)

Snelle levering binnen 24 huur , goede prijs , stevig en veilig verpakt en afgeleverd. Dus weer wat nodig weet ik Megekjo weer te vinden

Goed verpakt binnen 24 uur in huis

Had hier een fractal design R6 besteld, website vind ik goed overzichtelijk Bestellen en betalen was zo klaar (ook op mobiel) en volgende dag geleverd zoals beloofd.
Jammer genoeg was de doos al open geweest en zaten er krassen en vette vingers op de kast... Product retour gedaan geld terug gevraagd, dat ook snel afgehandeld en 3 dagen later stond het geld weer op m'n rekening

Product was goed verpakt en volgende dag geleverd. Doos was echter wel open geweest en product beschadigd, is allemaal netjes opgelost.

Product retour gedaan, geld terug gevraagd.. Er werd snel en zakelijk gereageerd dus alles was snel geregeld en er werd niet moeilijk gedaan

The process went well, the website was clear and didn't require me to sign up. Still the communication was good, the delivery super fast. Didn't have any problems.

Ordered Saturday night, received Monday morning.

Webwinkel zoals het hoort. Ruime keuze, leuke marketing. Genoeg betaalopties en zeer snel geleverd. Prijzen niet altijd de allerlaagste maar wel laag.

Zondag besteld, maandag geleverd, keurig verpakt.

Duidelijke webshop met een ruim aanbod aan spullen. Zakelijk en prive nu meerdere bestellingen gedaan en dit is elke keer goed bevallen. Goede prijzen en snelle leveringen.

Altijd netjes verpakt en op tijd verzonden.

Product eenvoudig (via Tweakers) gevonden, was bij Megekko zo besteld en geheel conform leveringsbelofte de volgende dag in huis.Wat ik wel jammer vond is dat er 'de webshop voor echte mannen' op de doos staat. Alsof ik als vrouw geen interessante klant ben.

's avonds besteld en de volgende dag in huis.

snel reactie gekregen op vraag per e-mail.

Ik was toe aan een nieuwe desktop. En daar heeft Tweakers me dit keer ook weer ontzettend mee geholpen. Nadat ik wist welke componenten ik wilde, kwam ik automatisch bij Megekko uit. Ze kwamen niet alleen in de top 5 met de beste prijs, maar hadden ook nog elk onderdeel voor mijn game-pc. Lekker makkelijk alles bij 1 adres bestellen en alles vlug in huis.

Alles netjes verpakt en vlot in huis.

Met het kopen van een nieuwe Nvidia videokaart kreeg ik een code voor een gratis spel. Helaas verliep de code 1 dag na levering van de spullen. Zo snel kan ik niet bouwen. 😃 Maar de klantenservice heeft me toch nog kunnen helpen aan een geldige code. En alles binnen 1 dag!

Het gekochte artikel (een Thrustmaster T.Flight Hotas X) werkt goed en kwam in goede staat aan. Het leek echter wel alsof de doos al eens opengemaakt was. Het stukje plakband dat vrijwel op alle nieuwe producten zit ontbrak en er zaten kleine beschadigingen aan de doos waar men waarschijnlijk de doos met de vingers heeft opengemaakt. Ik weet niet of dit klopt of niet, aangezien het product wel in perfecte staat was en er niks ontbrak, maar ik vond het toch wel een beetje eng.

Ik hoef hier natuurlijk niet bij te zeggen dat ik niet snel hier nog eens wat ga bestellen, vooral geen dure producten!

GTX 1080 TI gekocht welk enorm goed bevalt. Toentertijd snel geleverd maar nu ik de promo code wilde gebruiken voor Destiny 2 bleek deze niet meer geldig. Heb hier een mail over gestuurd dat ik graag een nieuwe werkende code zou ontvangne kreeg ik helaas te horen dat deze verlopen was en ze niets voor mij konden betekenen. Prima als dat maar vermeld was geweest. Niet dus helaas. Konden helaas niets meer betekenen en moest het doen met een sorry. Had natuurlijk wat klantvriendelijker opgepakt kunnen worden al was het in de vorm van store-credit. Ik zal zeker weer kopen want verder is het een prima webshop maar verwacht niets van gamekeys of klantvriendelijkheid bij nalatigheid van informatie. Ook zijn ze helemaal niet telefonisch bereikbaar wat ook wel minpunten zijn.

Prima en snel!

Helaas een gamekey ontvangen die niet werkt. Ook geen vervangende code gekregen en moest het doen met een "sorry". Stond nergens vermeld op formulier of verkooppagina dat de gamekey kon verlopen. Jammer.

Besteld, voldeed aan de verwachting qua levertijd e.d. Geen probleem!!!

Keurig op tijd! Ik kan die klachten die er staan ook niet plaatsen.

De producten die ik besteld heb voldeden absoluut!

geen mening hierover

Op vrijdag de bestelling doorgezet, op zaterdag was de bezorging alweer. Product was verder goed verpakt. Ik kon bestellen zonder verplichte registratie. Helemaal prima dus.

Levering was binnen 24u

Scorekaart voor Megekko