Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke website, goede prijzen en duidelijke verzendopties.

Bij bol.com zou het product vrijdag geleverd worden, terwijl bij Megekko ik het donderdag nog ik huis had! Erg tevreden!

Wederom weer iets besteld bij Megekko en weer dik tevreden. Bestellen liep soepeltjes en de bestelling was snel thuis. Aanrader dus. :)

Bestelde spullen waren erg netjes en veilig verpakt. Ook waren de producten snel thuis (volgende dag).

Site is overzichtelijk, prijzen zijn redelijk, levering is snel.

Het product een USB kaart was netjes en zorgvuldig verpakt.

Fijne en betrouwbare winkel.
Al meerdere malen bij Megekko besteld en nog altijd alles netjes op tijd geleverd gekregen, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer iets is verstuurd met een T&T.

Bij meerdere zendingen waren de producten perfect ingepakt met meer dan voldoende beschermend materiaal.
Breekbare of gevoelige producten worden extra ingepakt.

Ik heb een beeldscherm gekocht. In de digitale catalogus staat vermeld dat er voordelig een HDMI kabel kan worden aangeschaft. Dat heb ik ook gedaan. Tot mijn verbazing zat er bij de levering van het beeldscherm nog een kabel. Hierdoor had ik twee kabels. Dat vind ik erg slordig. Verder vrij simpel om een order te plaatsen en deze te betalen.

Pakket werd snel bezorgd op het tijdstip dat eerder was aangegeven.

Na dat ik mijn onderdelen hier op tweakers bij elkaar gezocht had kon ik bij meggeko heel simpel alle onderdelen vinden die ik nodig ben.
Bij megekko ben je geen acount nodig niks zet de producten in de winkel mand en daarna simpel betalen op verschillende manieren voor mij IDeal gebruikt blijft toch makenlijk kudo's naar de mensen die daar werken

Levering na bestelling was binnen 15 uur wat echt bizar snel is aangezien ik 10 uur savonds pas bestelde alle onderdelen zijn super goed verpakt in bubbeltjes plastik en grote op vul stukken
En alles was in prima staat dus ik ben dik tevreden over de levering

Al vaak besteld, goede prijzen, ruim assortiment zodat je meestal alles in een keer kunt vinden en voorraadinformatie die klopt.

Om 22.35 order geplaatst. Bestelproces is duidelijk en
snel geregeld. Gelukkig is er een Paypal betaaloptie.

Vanochtend om 8.15 afgegeven door PostNL. Dus de slogan
"Voor 22.30 besteld, de volgende dag geleverd" is correct en ruim behaald. Het item was netjes verpakt.

Had een paar apple oortjes besteld, Megekko was de goedkoopste. verzending was zeer snel, het pakketje was de volgende ochtend nog binnen. Ook super netjes verpakt. Kortom top service. Heb geen enkele klacht.

de levering was super snel, in de middag besteld en volgende ochtend al binnen. ook zeer netjes verpakt.

Vaker bij Megekko besteld en altijd goed gegaan. Ze doen wat ze moeten doen. Hun inventaris en prijzen zijn ook best redelijk goed.

Via de Pricewatch werd ik doorgelinkt naar de pagina van Megekko.nl met meteen de beste prijs voor het artikel. Kon gemakkelijk betalen met Ideal. Kortom perfect.

Ik had na 23 uur besteld dus het werd niet de volgende dag meteen geleverd maar het was wel eerder geleverd dan de tijdsindicatie. Heb de bezorging kunnen volgen met de Track & Trace code van PostNL dus dat was uitstekend.

Website is erg gemakkelijk, het account aanmaken ook!

Ik had twee kleine kabels besteld, die ik alsnog in een doos kreeg wat goed verpakt was. Werd gewaardeerd!

Heb ooit een keer contact met ze gehad toen een bestelling toch niet op het geplande moment aankwam. Er werd toen super snel gereageerd en een oplossing geboden!

Allles zoals je mag verwachten. En service direct verleend toen wat in de doos van de fabrikant ontbrak.

Twee voedingskabels misten. Fout van leverancier, niet van Megekko.

De zending was niet compleet. De twee Dell monitoren misten beide een voedingskabel. Twee kabels werden zeer snel nagezonden.

's middag een processor besteld, was op voorraad en is ook dezelfde dag verstuurd.
Je wordt goed geïnformeerd via email over de status van de bestelling en de volgende dag had ik hem thuis, helemaal goed.

Ik heb bij megekko al geregeld wat besteld en nooit problemen gehad.

Snel geleverd, volgende dag in huis.

Mailtje voor vergeten wachtwoord duurde wat lang voordat het binnenkwam. Maar daarna verliep alles vlekkeloos.
Ruim binnen 24 afgeleverd.

Vandaag bestellen morgen in huis. Voorraden zijn correct en benodigde producten snel ontvangen! toppie!

Zending komt op tijd en zoals afgesproken aan

Vragen worden snel en netjes beantwoord

Duidelijk en overzichtelijke webshop. Voorraad wordt goed aangegeven.
Via de email op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
Bestelling de volgende dag in huis.

Op maandag besteld, dinsdag in huis.

Gewoon een ups besteld was netjes verpakt en de volgende dag afgeleverd waar hij bezorgd moest worden. Was m'n eerste bestelling

Had mijn oude NAS verkocht en had snel een nieuwe nodig om in te richten, mooie van Megekko is dat je tot 22:30 uur kon bestellen en dat je hem alsnog de volgende werkdag kon ontvangen. Site is duidelijk, overzichtelijk en een ruime voorraad van alle produkten. Wat vooral handig is dat je de voorraad bij hun leverancier kunt zien indien ze hem zelf niet op voorraad hebben. Voor mij was de doorslaggevende factor dat de prijzen van beide produkten die wou hebben bij beiden laag was en dat je tot 22:30 uur kunt bestellen.

Levering lekker op tijd en duidelijk aangegeven met status berichten per mail. Onderdelen waren ook veilig ingepakt waardoor de kans op schade nihil is.

Had een vraag over de bestelde product en die hebben ze adeqaat en duidelijk beantwoord.

Was op zoek naar een interne HD voor opslag en kwam via pricewatch op Megekko terecht. Webshop werkte snel. Je kan zonder account meteen bestellen en makkelijk betalen, ook vanuit België. Een dag later werd de harde schijf geleverd. Helemaal zoals het moet!

Voor 23:00 besteld en de volgende middag kwam pakketje goed aan. De harde schijf was netjes ingepakt zodat heen-en-weerschuiven beperkt was.

Scorekaart voor Megekko