Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke webshop, ik kon snel het gezochte product vinden (muis). Betaling en verzending wordt duidelijk uitgelegd en spreekt voor zich.
VerzendingProduct werd netjes de volgende dag geleverd. De verpakking was in orde, het product was relatief licht dus met een geringe hoeveelheid luchtplastic verpakt.
AlgemeenGeweldige website, alles is goed verlopen betaling ging super. Levering was goed en geinige doos. (leuke grapjes zoals hoeveel bier er in past)
VerzendingSnel!
KlantenserviceNiet nodig gehad, daarom dus een top winkel!
AlgemeenKortgeleden het grootste deel van mijn pc-build bij Megekko besteld, super snelle verzending en alles was in perfecte staat bij het uitpakken!
VerzendingBij de verzending was een handtekening vereist, ik was niet thuis dus was bang dat ik hem zou missen, hebben ze de verzending bij de buren afgeleverd! Top service!
AlgemeenDe nieuwe (pas uitgebrachte) Sony WH1000XM3 (zwart) koptelefoon bij Megekko gekocht. Ze waren de enige die deze nog op voorraad hadden!! Dan wel ietsje (9 euro) boven de adviesprijs, maar geen wereld van verschil.
VerzendingSnelle en goede levering.
KlantenserviceDoor een foutje op de website werd er +1 dag aan mijn afleveringsdatum toegevoegd. Ze hadden mij binnen een uur geantwoord op mijn mail en het gecorrigeerd. TOP.
AlgemeenOp zoek naar een lange originele Apple lightning kabel kwam ik uit bij Megekko vanwege de lage prijs. Bestelling, betaling, verzending en product zijn helemaal goed! En klein verbeterpuntje: stop zo’n kabeltje in een brievenbuspakje: voor jullie goedkoper en dan hoef ik niet naar de buren (ik was niet thuis toen de post kwam).
VerzendingLiever een brievenbuspakje voor zo’n klein dingetje. Verder alles top!
AlgemeenSwitch besteld, volledig volgens afspraak geleverd. als ze dit altijd doen, top bedrijf, goede prijzen.
AlgemeenNa wat research op het internet had ik gekozen voor de Garmin fx3 HR. Ik zocht een goedkope aanbieder en kwam bij Megekko uit. Op de webshop van Megekko stond er een duidelijke tekst en uitleg van het product dat ik wilde kopen. Eenmaal besteld zat het horloge binnen 24 uur om mijn pols. Heel erg bedankt voor de goede service Megekko! ik zal jullie aanraden bij mijn omgeving.
Verzendingmakkelijk en binnen 24 uur zat het horloge om mijn pols.
AlgemeenVia tweakers gekeken wat de makkelijkste en voordeligste leverancier was. Megekko kwam er goed uit met veel reviews. Bestelproces, levering en service was zoals beloofd. Zeer tevreden over het bestelgemak, levering en natuurlijk het product.
AlgemeenNetjes afgeleverd geen problemen.
VerzendingVoor 12 uur bestellen morgen altijd binnen. zover geen problemen gehad
KlantenserviceHeel snel via email een antwoord terug mits als je niet te laat een mailtje stuurt
AlgemeenVoor een zeer goede prijs mijn SSD besteld, diezelfde avond was het verzonden en de volgende dag was het al in huis.
AlgemeenHet is een goede duidelijk bedrijf/website bestellen gingen snel en makkelijk
VerzendingDe bestelling zou rond etenstijd aankomen maar was er als eerder op de dag ik was er super blij mee.
KlantenserviceNa even in de wachtrij staan ben ik supergoed geholpen en alles was duidelijk
AlgemeenMakkelijk alles kunnen vinden en bestellen. Vind het alleen wel jammer dat er verzendkosten worden berekend als je voor bijna 1000 euro besteld.
VerzendingSnel en goed verzonden.
AlgemeenGoede prijs en binnen een dag kreeg ik het binnen. Goed verpakt en snel afgehandeld. Heb er in 1 week 3 dingen besteld die ik snel en sporadisch nodig had. Top bedrijf.
VerzendingLevering was snel en kon nog tot 22:30 bestellen als ik het se dag erna wou hebben. Zelfs op een zondag.
KlantenserviceWerd goed ingelicht door meerdere mailtjes wat de status van mn bestelling was
AlgemeenGoede website, producten makkelijk te vinden. Betaal proces netjes en duidelijk. Geen antwoord nummer voor retouren is vervelend.
VerzendingKoeler besteld. Snel binnen en goed verpakt.
KlantenserviceKoeler paste niet op mijn moederbord ondanks allebei FM2 socket. Terug kunnen sturen maar wel verzendkosten weer voor eigen rekening. Uiteindelijk 10+ euro verzendkosten betaald voor koeler van 12 euro die ik 1 minuut in mijn hand heb gehad.
UPDATE: Megekko heeft contact met mij opgenomen en beloofd alle verzendkosten te vergoeden. Netjes van ze.
AlgemeenDe bestelling verliep prima en hier is dan eigenlijk ook niks op aan te merken. Let er wel op dat een retourzending voor eigen rekening is.
VerzendingZondag besteld en maandag in huis. Prima verpakt en verzonden met Post NL.
KlantenserviceHet product helaas retour moeten sturen omdat deze toch niet aan mijn verwachtingen voldeed. Het aanmelden van een retour gaat niet automatisch: dit moet handmatig verwerkt worden. Hierdoor duurde het in mijn geval één dag voordat ik het pakket terug kon sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening en je moet zelf voor de verzending zorgen.
AlgemeenSnel gevonden wat ik zocht, winkelmandje en betalen sprak gewoon voor zich.
VerzendingSnelle verzending naar het door mij aangegeven ophaalpunt. Spullen goed verpakt en dus de inhoud goed ontvangen. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden dat het pakket klaar is voor verzending inclusief de track&trace code zodat je kunt zien waar het pakket op dat moment is in de vervoersketen. Zo hoort het ook.
AlgemeenAllemaal correcte goed kope prijzen. Zaterdag besteld en maandag in huis! Zeker een aanrader!!!
VerzendingDe levering was snel met postnl. Als je in het weekend besteld krijg je jouw pakketje toch maandag!
AlgemeenVrij laat op zondagavond besloten om iets bij Megekko te bestellen. Bestelproces was makkelijk en netjes de bevestiging gekregen dat eea ook op maandag bezorgd zou worden. Artikel werd ook op maandag bezorgd. Prima afhandeling van mijn order.
VerzendingZondagavond laat 22.15 besteld en maandag al in huis. Wat een service!
AlgemeenOp tweakers heb ik gezocht naar de goedkoopste RX 560 en vond deze bij Megekko. Het plaatsen en betalen van de bestelling ging zonder moeite.
Er zijn gewoon geen op- of aanmerkingen op deze transactie, zo als het hoort.
Normaal zou ik hiervoor geen review schrijven maar met kans op een iPhone XS toch maar gedaan.
Product is netjes op de aangegeven tijd afgeleverd door postnl.
KlantenserviceJe krijgt netjes mailtjes binnen over de afhandeling van de bestelling. Hierna krijg je een track en trace nummer. Na de aflevering krijg je de factuur toegezonden.
AlgemeenHet was makkelijk een bestelling te plaatsen, de levering was goed te volgen en zeer snel!
VerzendingStevige verpakking met grappige tekst, echt een pluspuntje van Megekko!