Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestellen online ging heel makkelijk. Hele snelle afhandeling. Na bestellen was er binnen een uur een factuur te downloaden en eind van de dag was het pakket aangemeld bij PostNL voor levering. De volgende dag kon het pakket worden opgehaald. Netjes verpakt. Zeker een aanrader!
AlgemeenIk heb altijd zonder problemen kunnen bestellen bij Megekko. Levering was altijd keurig optijd, nou is dat eigenlijk TNT post en heeft Megekko er niet gek(ko) veel mee te maken maar toch.
VerzendingHet product was in keurige staat verpakt en eerder geleverd dan dat eigenlijk op de TNT t&t was aangegeven. Dat is een dikke plus voor Megekko EN TNT Post.
KlantenserviceKlantenservice was netjes en vriendelijk. Alleen heb ik 1x met een bestelling rond kerst gehad dat ik die wou annuleren en moest ik toch 3 weken wachten op mijn geld. Megekko had mijn order gecanceld en uiteindelijk met een ander ordernummer hetzelfde product alsnog verstuurd, na het weigeren aan de deur (dus retour) kreeg ik m'n geld 2 dagen later uiteraard terug.
AlgemeenAltijd goede ervaringen met Megekko, de service is op orde, de site is klantvriendelijk en de verzending in snel. Netjes alles thuisbezorgd voor €3,95, maakt niet uit hoe groot de bestelling is.
VerzendingVerzending is snel en altijd netjes verpakt.
AlgemeenMakkelijk bestellen, goede site, en handig aangegeven hoe en wat qua details van de bestelling
AlgemeenAanbod van producten is uitgebreid, waardoor je niet meerdere webshops af hoeft te gaan om je aankopen te doen. Verder is de beschrijving helder en heb ik ook gekregen wat ik heb gekocht en verwacht.
VerzendingAlles was netjes verpakt en de volgende dag al geleverd (confrom de levertijd van de website).
AlgemeenAl meerdere keren bij Megekko besteld vanwege het ruime assortiment waarvan veel op voorraad is. Elke keer prima gegaan, ook deze keer. Voorraadindicatie klopte, artikel was volgende dag in huis! Zou er zo weer bestellen.
VerzendingSnel verzonden en goed ingepakt.
AlgemeenEen muis, muismat en een ssd besteld bij Megekko. Zoals altijd, verloopt het hele proces van bestellen, betalen en verzenden uitstekend. Alles was op voorraad, rond 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Niets op aan te merken. Ga zo door!
AlgemeenIk heb mijn allereerste PC samengesteld en de hiervoor gekozen componenten onder andere via Megekko besteld. De site is overzichtelijk en bied mij de informatie die ik zoek. Ook de mails na de aanschaf van de onderdelen waren duidelijk en ik was gelijk op de hoogte van wat me te wachten stond.
Ook is het prettig om dankzij de door Megekko geleverde Track&Trace je pakket(jes) te kunnen volgen. Mocht ik ooit weer wat moeten hebben dan weet ik waar ik het ga zoeken!
De producten werden uiterst verzorgd geleverd. ook was de verzending naar mijn verbazing snel. Dankzij de Track en Trace wist ik waar mijn pakket op welk moment was.
KlantenserviceAl met al een zeer goede , toch wel uitstekende service bij Megekko.
AlgemeenWas mijn eerste bestelling bij Megekko! Overzichtelijke website, prijzen in lijn met overige aanbieders en eenvoudig bestelproces. Om 22 uur besteld, volgende dag om 12 uur in huis!
VerzendingOm 22 uur 's avond besteld en 40 minuten later de verzendbevestiging met track & trace code! Volgende dag om 12 uur bestelling ontvangen.
AlgemeenOp zoek gegaan naar een nieuwe Grafische kaart en kom altijd uit bij Megekko als ik iets van hardware zoek. RTX was scherp geprijsd met gratis game erbij. Vaker bij Megekko besteld door de overzichtelijke en duidelijke website. Altijd goede prijzen, soms iets duurder dan andere webshops maar daar krijg je de service voor terug.
VerzendingGrafische kaart smiddags besteld en volgende dag om 12 uur binnen. Altijd goed verpakt met lucht packs.
AlgemeenVerschillende onderdelen voor mijn computer besteld. Was meestal een (beetje) goedkoper dan de concurentie, dus voor deze winkel gekozen. Ze hebben heel veel artikelen, alleen jammer dat je er steeds verzendkosten bij hebt, maar ondanks dat alsnog de goedkoopste.
VerzendingWerd geleverd met PostNL, geen problemen mee gehad. Voor half 11 besteld is de volgende dag in huis, met track 'n trace. Ik kreeg een mail met de code en daar op klikken was genoeg om alles te zien. dikke tien!
AlgemeenOverzichtelijke site, perfecte afhandeling en snelle levering. Wat wil je nog meer van een webshop?!
VerzendingNaar verwachting geleverd
Algemeen4 noctua fans besteld, was 10 euro goedkoper per stuk dan de concurrentie. Site is duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingOm 22:00 besteld en gelijk een bevestiging en kort daarna een mail dat de bestelling is verzonden. De volgende ochtend ontvangen. de 4 fans zaten in een grote doos met meer dan voldoende bescherming. Kan niet beter.
AlgemeenEen 3-tal Corsair HD120 RGB Individually Addressable LED Static Pressure Fan no Controller besteld.
Echter waren 2 van de 3 doosjes verscheurd/kapot... de bijbehorende fans waren kapot en (waarschijnlijk) al gebruikt.
Onbegrijpelijk dat de (inpak) service dit heeft verstuurd?!
Er is totaal GEEN controle hierop geweest!
Bizar slechte levering én service van Megekko!!!
Kapot én gebruikt verstuurd... zonder enige controle verzonden!
Bewust gebruikte artikelen als nieuw verkocht en geleverd!!!
Retour aangevraagd en heel duidelijk benoemd, echter GEEN ENKELE reactie!!!
Bijzonder slechte ervaring....
Mag wel een ZEER PASSENDE compensatie tegenover staan.
Zo ga je met geen enkele klant om!
AlgemeenHet bestelproces is gemakkelijk, duidelijk en snel. Het gebruikersaccount is ook gemakkelijk op meerdere manieren aan te passen.
VerzendingIk bestelde het product (Logitech muis) laat op de avond. Desondanks kon het de volgende dag toch nog geleverd worden. Helemaal niets op aan te merken dus.
AlgemeenMegekko is een winkel die me voorziet van een snelle service (bestel vandaag, ontvang morgen), goede prijsgeving en goede humor. Daarbij komt ook het kunnen gebruiken van een kortingscode die het openen van bierflesjes makkelijker maakt dan dat ik het doe met mijn tanden.
VerzendingMijn bestelde product kwam de volgende dag aan op het aangegeven moment.
KlantenserviceHeldere communicatie over bestellingen, en het is duidelijk waar je naartoe moet als je iets op te merken hebt.
AlgemeenMooie website, Goed assortiment, goede prijzen en goede voorraad.
Zeer tevreden met de service van Megekko!
Bestelling donderdag geplaatst en vrijdag in huis. Netjes ingepakt en werkt naar behoren!
AlgemeenSnelle levering, producten waren van top kwaliteit en geleverd als beschreven. Nog nooit problemen gehad met deze webshop.
VerzendingRyzen 7 1700x en Cooler master waterkoeling rond 22:30 besteld. De volgende dag geleverd gekregen.
Algemeentja, wat kan ik zeggen?! ik was op zoek naar een hotas, vond em op megekko, bestelde em, en volgende dag geleverd zoals beloofd.
mijn eerste ervaring met megekko , zou er zeker weer bestellen,
verpakking was goed, met de nodige humor aan de buitenkant.........niet openen met een kettingzaag. LOL
AlgemeenPerfect, arrived on time as expected and easy to buy with the best price in the market.
VerzendingJust arrive on time.
KlantenserviceEmail sent immediately after order it and with a tracking number.