Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko bied scherpe prijzen in combinatie met een uitstekende webshopervaring. Tot laat in de avond kunnen bestellen is tegenwoordig niet meer weg te denken, en dat kan dus ook.

Prima verpakking, uitstekende levering.

Duidelijk site en leverinformatie. Goede prijzen en afgeleverd zoals beloofd en op tijd. Zal hier zeker vaker bestellen.

Logitech MX Anywhere 2 besteld, en vooraf alle info kunnen vinden die ik zocht.

Ik had tot op ruim een jaar geleden nog nooit van Megekko gehoord, tot een vriend van mij, die mijn geheel nieuwe pc zou assembleren, mij adviseerde om bij Megekko alle onderdelen te bestellen. Waanzinnige service maar ook een geweldige huisstijl en marketing. De humor bij elke nieuwsbrief is maar een bijkomst maar nodigt wel uit om verder te lezen.

Tot nu toe nog nooit gedoe gehad met dit bedrijf. Relaxte sfeer, service en prima levering! Ga zo door, Megekko.

Op de website staat altijd meer dan duidelijk aangegeven hoe lang het duurt eer een product er is. Zoals eerder vermeld komen ze tot nu toe altijd die verwachting na. Ik vind het trouwens niet erg als er iets later aankomt, als het maar gecommuniceerd wordt. Ik hoop dus, wanneer dat bij Megekko het geval is, dat ze dat óók doen en voor elkaar hebben.

Eigenlijk nog geen ervaring mee gehad, wat dus positief is en dus ook vijf sterren waard is.

Duidelijke webshop met competetieve prijzen en snelle leveringstijden. Ze houden je netjes op de hoogte over je bestellingen.

Tweemaal een artikel besteld deze week. Savonds besteld en volgende dag rond de middag geleverd. Goed stevig en keurig verpakt.

vandaag besteld, morgen in huis, ze verzenden via postNL. netjes verpakt. duidelijke website. helemaal prima

Duidelijke communicatie over de levertijden en prijzen. Alles klopte en de directe link vanuit tweakers was uiteraard handig.
Er was snel te bestellen, ook zonder perse eerst een account aan te maken. Alles verliep zonder gedoe, zoals je mag verwachten :)

Bij Megekko besteld vanwege de belofte 'voor 22.30 besteld, morgen in huis'. Dit werd nagekomen waardoor ik precies op de gewenste dag mijn pakketje in huis had.

Een SSD besteld voor mijn oude MacBook. Doos had wat mij betreft iets kleiner gemogen. Anderzijds was de SSD goed ingepakt en beschermd. Alles netjes verlopen.

Laten afleveren bij PostNL servicepunt. Helemaal goed.

Een Corsair H60 (2018) en wat creative EP-630 oordopjes besteld. Was eenvoudig te vinden en tegen prima prijs. Bestellen was eenvoudig en snel, ook zonder account.

Op 18 oktober besteld, op 19 oktober binnen via PostNL. Niets te klagen.

Ze hadden alles wat ik nog nodig had voor mijn pc. De levering was top, precies op tijd en in perfecte staat.

De ochtend nadat ik alles besteld had kwam de bezorger al aan de deur. De producten waren goed ingepakt en in perfecte staat afgeleverd.

Een bestelling geplaatst op donderdagavond rond 22.00. De volgende dag wordt het al bezorgd.
De producen op de website zagen er net zo uit als in de doos.
Ze hebben veel producten op voorraad.

Min punt is dat er verzend kosten (€4) worden gerekend. Met een bestelling boven de €1000 had ik wel gratis verzending verwacht.
De kosten wogen echter niet af tegen het prijsvoordeel voor mijn producten.

Nadeel is dat ze met GLS verzenden waardoor ze app van PostNL niet werkt waardoor je moet inloggen om te kijken hoe laat ze aankomen.

Verder een snelle levering en goed verpakt. Zoals je verwacht van een webwinkel.
Niks op aan te merken!

Snelle levering, heldere en overzichtelijke website, account aanmaken is niet nodig, prima prijzen, ruim assortiment ...

Snelle levering, pakket prima verpakt

Laat op de avond een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Prijzen zijn scherp. Niets aan te merken op deze firma.

Snelle levering en goede communicatie.

Ik heb de msi 1070 bestel en het was een Snelle levering, goed verpakt, goede prijs, ik ben content van alles

De levering was prima zoals verwacht

Als je een mailtje stuurt antwoorden ze snel

Inmiddels meerdere spullen besteld via Megekko. Ditmaal 2x 6TB WD Red voor in mijn NAS, reeds eerder een muis, de meeste onderdelen voor mijn nieuwe computer en 2x 3TB WD Red.
Meestal bestel ik spullen pas later op de avond en dan is het toch wel lekker als deze de volgende dag al in huis zijn. 22.15 heb ik besteld en betaald via iDeal. Van beide een bevestiging gekregen en een half uur later een verzendbevestiging met een track and trace van PostNL voor de volgende dag. Bestellen gaat makkelijk en snel.
Factuur krijg je hardcopy in de doos en digitaal via een optioneel aan te maken account.

De 2 6TB WD Red schijven waren verpakt in de anti-statische folie van WD zelf. De schijven zaten afzonderlijk weer in bubbelplastic en dit geheel zat in een doosje volledig opgevuld met luchtkamers. De inhoud kon niet verschuiven.

Toch zou het fijn zijn als deze luchtkamers ook aan de onderkant zouden zitten in plaats van aan alle zijkanten en bovenkant. De doosjes maken namelijk wat mee wanneer menige medewerker van PostNL de dozen in je straat aan het sorteren is in zijn bus.

Verzendkosten zijn er altijd ongeacht de waarde van de bestelling. Daarentegen is prijs met verzendkosten vaak nog steeds concurrerend en dus loont het zich om voor meerdere producten tegelijk bij Megekko te bestellen.

De bestelling kwam keurig op tijd aan en was sinds de vorige avond te volgen via track and trace van PostNL.

De web winkel is fijn te gebruiken en daar naast werd mijn bestelling voor aan gegeven levertijd bezorgt

Ik had een toetsenbord besteld naast dat er op de website staat dat het een mechanisch toetsenbord is wat niet zo is is het wel erg fijn om te gebruiken door hoe het in elkaar zit voelt het wel een beetje als mechanisch aan

Mijn x62 Kraken functioneerde niet zoals het hoort, heb de AIO koeler opgestuurd naar Megekko en de volgende dag gelijk een nieuwe gekregen. Echt top, bij andere webshops moet ik weken wachten voor een RMA procedure.

Goed verpakt teruggekregen.

Snel en goed geholpen via de mail. Binnen 2 dagen was ik volledig geholpen.

Prima service en nette overzichtelijke bon in de doos. Fijne overzichtelijke website met veel gebruiksgemak.

Product kwam precies op tijd (aangegeven tijdsframe van postNL) aan en zag er netjes uit.

Ik vind het zoeken naar producten niet zo lekker gaan als op andere sites. Bijvoorbeeld, als je zoekt naar een merk van een toetsenbord en dan wil specificeren "mechanisch" dan kan dat niet. Je moet dan eerst echt naar toetsenborden gaan en vanuit daar je filter aanpassen. Niet zo heel erg maar bij sommige andere bedrijven is dit wel mogelijk en ook de kleur van de site (groen) spreekt mij persoonlijk niet zo aan. Ik begrijp dat dit hoort bij de naam van het bedrijf en hun theme maar toch! Ook de standaard kosten van 3.95 vind ik jammer want veel bedrijven die ik ken hanteren een kosteloze verzending boven een bepaald bedrag!

Ik bestelde een QPAD-MK30 die was afgeprijsd en op de site stond dat hij pas over een aantal dagen geleverd kon worden. Ik bestelde hem op 05-10-2018 en kreeg het toetsenbord binnen op 13-05-2018! De duur van de levering stond op de site aangegeven, dus ik was daarvan op de hoogte (8 dagen) en dus maakte ik er geen probleem van. Zodra ik hem uitpakte zag ik dat het om een toetsenbord ging met Nordic indeling. Tja, daar heb ik dus niets aan (met ringel S en nog meer andere tekens) en daar had ik ook niet om gevraagd. Aangezien er niet stond om welke indeling het ging (staat er nu wel bij door mijn ervaring), ging ik er vanuit dat het om een US/International indeling ging.

Ook staat op de site dat het gaat om Cherry MX blue switches, terwijl het hier gaat om Kailh blue switches en dat is toch wel een kwalitatief verschil! Ik kwam hier overigens wel achteraf achter, dat de verkeerde mechanische techniek vermeld staat/stond op de site. Ik was mij daar al van bewust!

De doos zelf (ondanks wat grappige zinnen op de doos) vind ik niet een echt succes en is naar mijn mening wat instabiel en een beetje dun. 1 van de toetsen uit het toetsenbord was ook los toen ik hem uitpakte en die heb ik er weer ingedrukt! Mijn doos zat wel vol met plastic kussentjes, zelfs zoveel dat hij er bol van stond!

Het aantal dagen was van tevoren aangegeven, dus ik hield al rekening met minstens een week! Achteraf gezien denk ik wel dat ik weet waardoor deze vertraging kwam!

Toen ik erachter kwam dat het toetsenbord een Nordic indeling had, heb ik een retour verzoek gedaan diezelfde dag op Zaterdag (13-10-2018). Na het weekend (maandag) kreeg ik instructies om hem terug te sturen! Gelijk die maandag hem verstuurd met postNL en de dag daarna kreeg ik een melding dat hij was binnen gekomen bij ze en behandeld zou worden.

Toen opeens kreeg ik diezelfde dag (maandag) een mail dat ik het geld gecrediteerd zou krijgen! Maar dat was dus niet mijn bedoeling en dat had ik ook in de beschrijving gezet. Ik wilde een US toetsenbord ervoor terug want het toetsenbord zelf ben ik tevreden over! Daarop kreeg ik als antwoord dat ze geen US indeling konden leveren en ik daarom mijn geld gecrediteerd zou krijgen. Nu begreep ik gelijk ook waarom het toetsenbord was afgeprijsd. Maar waarom ze geen US indeling kunnen leveren is echt onbegrijpelijk. Dat voorkomt overbodige kosten en tijd (zoals bij mij) en dan krijg je niet eens al je onkosten terug door hun fout. Het merk/toetsenbord is wel beschikbaar in US indeling, maar dat zal dan ook wel de reden zijn waarom hij tegen een gereduceerd bedrag werd aangeboden, vanwege de Nordic indeling.

Ik zie nu zelfs dat ze mijn geretourneerde toetsenbord uit voorraad aanbieden voor nog minder geld! OP=OP maar bedenk wel goed of je een toetsenbord kan gebruiken met een Nordic indeling want bijna niemand in Nederland gebruikt een ringel S of andere Duitse tekens. Vandaar dat ik het ook extra vreemd vind dat ze überhaupt dit toetsenbord aanbieden met zo’n indeling en het er dan ook niet extra bijzetten!

Dus ik heb toen gevraagd om mijn verzendkosten terug te krijgen (3.95 verzendkosten) en mijn retour verzendkosten van postNL (6.95) omdat ik eigenlijk door hun schuld voor niets het toetsenbord had gekocht! Doordat ze niet op hun site melden wat de indeling was van het toetsenbord en ze geen US indeling konden leveren!

Maar ik kreeg te horen voor de retourzending is reeds een vergoeding geboekt voor de wijze van verzending zoals wij deze adviseren in de retourinstructies, deze vergoeding bedraagt €5,75 euro.
De verzendkosten van €3,95 worden niet vergoed, dit gebeurt enkel bij het retourneren van de gehele bestelling en dat is niet gebeurd.

Dus die 3.95 krijg ik niet terug en ik krijg maar een gedeelte van mijn retour verzendkosten terug. Vind dit nogal krom want als ik ook mijn andere artikel had terug gegeven, dan had ik wel die 3.95 terug gehad! Wat je bijna doet aanzetten om je gehele bestelling te annuleren, wat ik niet wil doen en mij nog meer op kosten zal jagen voor verzenden. Dit klinkt behoorlijk onrechtvaardig en vooral ook na alle andere laksheid die ik heb ervaren met deze bestelling. Daarom schoot het mij ook extra in het verkeerde keelgat! Deze teleurstelling kwam nog eens bovenop de teleurstelling van mijn mislukte bestelling!

De geadviseerde wijze van verzending mag (vind ik) ook wel aangepast worden want DHL heb ik totaal geen goede ervaringen mee en ook zit die veel verder van mij vandaan als PostNL. Ook mogen ze wel eens een telefoonnummer gaan nemen want je kunt ze niet bellen althans ik heb er geen kunnen vinden wat mij erg vreemd over komt!

Ik bestel al een tijdje bij ze en heb normaal altijd goede ervaringen bij Megekko maar ben nu toch wel teleurgesteld in ze, zowel door het gebrek aan productinformatie, als wel de aftersales! Het geld heb ik inmiddels (na 3 dagen) op mijn rekening terug en dit bedraagt het bedrag van het product + 5.75 aan vergoeding voor verzenden! Dus ik ben er per saldo alleen maar op achteruit gegaan financieel! Ik koop hier niet gauw meer!

Bestelling ging erg gemakkelijk en kreeg ook direct een bevestiging in de mail. In de avond een bevestiging van het verzenden en direct in de PostNL app te volgen. Top!

Ik had gekozen voor het afhalen bij een afhaalpunt. Dit was op de website niet terug te zien. Klein aandachtspuntje.

Toetsenbord K120 besteld, een van de goedkoopste bij Megekko. Prima website, ik was al klant, dus bestellen was zeer eenvoudig.

Scorekaart voor Megekko