Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heel gemakkelijk mijn product gevonden en werd snel geleverd op voorspelde dag. Rond 20u nog een mailtje gezonden naar de hulpdesk met de vraag of het leveradres nog kon aangepast worden. Een uur later kreeg ik al antwoord dat dit gewijzigd was. Zeer tevreden!

Product was op voorspelde moment geleverd.

Zeer snelle reactie van de klantenservice via mail! Heel positief.

overzichtelijke en zeer uitgebreide webwinkel met meestal de scherps geprijsde artikelen en leuke mails met aanbiedingen

voor 22:30 besteld en alles gekozen wat op voorraad was en de volgende morgen gratis bezorgt

Had wat componenten besteld bij Megekko. Werd goed geïnformeerd over mijn order en had hem direct de volgende dag in huis.

Megekko heeft vaak in pricewatch laagste prijs. Daarnaast is website relatief simpel en overzichtelijk. Levertijden zijn ok.

Afgelopen week heb ik een NUC gekocht bij Megekko. Naast het hebben van de scherpste prijs verliep ook de levering snel en perfect. Daarnaast kreeg ik nog een mooi fietsslot :). Zeer tevreden!

Alles wat je verwacht plus snelle levering. Alles netjes ingepakt en compleet aangeleverd top yup

Netjes afgeleverd

Website werkt vlot. Geen enkel probleem gehad bij het bestellen van verschillende dingen. Goede prijzen ook.

Volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Bij Megekko besteld vanwege de bonus bij mijn beeldscherm ( BO4 ). Daarnaast een GTX 1080Ti gekocht. Vooraf via e-mail een vraag gestuurd welke binnen een paar uur netjes werd beantwoord. Mede vanwege de goede reviews hier besloten daar te bestellen.

Bestelling kwam keurig netjes binnen en heerlijk op tijd. Woensdag voor 22.30 uur besteld, donderdag al voor 14.00 uur bezorgd.

Beeldscherm kwam in de originele doos ( zonder doos daar omheen) maar kwam zonder beschadiging binnen. Videokaart zat in originele doos in een grotere doos die gevuld was met luchtzakjes.

binnen paar uur naar verzending van e-mail al netjes antwoord gekregen

Ik heb bij Megekko een rtx2070 besteld. Kreeg het direct de volgende dag binnen. Ook gesproken met de klantenservice. Snelle en aardige service.

De videokaart werd geleverd in een grote doos met lucht kussens erin ter bescherming. Het snel en onbeschadigd aan. Meer valt er niet te zeggen.

Goede en vriendelijke klantenservice.

Vanaf het zoeken naar het artikel op Tweakers tot aan het afronden van de bestelling bij Megekko verliep alles soepel. De pagina over het artikel dat je wil bestellen is in mijn ogen altijd volledig, waarbij ik vooral het aanbod van afbeeldingen van het artikel uitgebreid vind. Handig om te checken wat er allemaal geleverd word in de doos van bijvoorbeeld je cpu koeler. Het bestellen gaat daarna snel waar je kan kiezen voor een account of losse bestelling. Betalen via verschillende manieren is ook geen probleem en eventueel is er nog de optie om te sparen voor korting voor de mensen die dat willen. In mijn ogen een totaalpakket. Ik ga hier verder niet in op de klantenservice, omdat ik daar geen ervaring mee heb. Wat op zich natuurlijk een goed punt is.

Verzending van de meerdere producten die ik besteld heb bij Megekko waren altijd goed. De doos wordt ruim gevuld met opvulmateriaal, zelfs voor hele kleine of lichte producten als bijvoorbeeld een wifi-dongel, iets wat je niet bij iedere webshop ziet. Verder heb ik al mijn producten op tijd gehad en ben ik prima op de hoogte gehouden via de mail van de status van mijn bestelling. Prima dus!

De producten die ze lever worden in goede staat afgeleverd, en de website om je producten te bestelen werkt lekker simpel en is overzichtelijk.

Ik kreeg de producten goed verpakt en netjes op tijd binnen en alles was in goed staat

Mijn derde ervaring met Megekko en wederom precies zoals aangekondigd en afgesproken. Alleen de humor op de site en de leus 'de webshop voor echte mannen' begint wel wat te jeuken. Maar dat zegt niks over de kwaliteit van de webshop, die is prima!

De levering was netjes, goed en efficiënt verpakt. Alleen een HDD leek wat karig in alleen bubbeltjesplastic zonder doosje verpakt, maar evengoed goed beschermd.

Uitstekende service, goedkope prijzen en een snelle levering. Heb inmiddels 4 keer producten bij Megekko besteld. Elk van de keren werd de bestelling geleverd op de afgesproken tijd. Zou hier zeker nogmaals bestellen.

Heel veel technische producten voor een hele scherpe prijs. De klantenservice was heel goed, ik had een kast met een kapotte ventilator ontvangen en ik had binnen twee dagen een nieuwe. Ook producten terug sturen gaat heel makkelijk.

Niet telefonisch bereikbaar, blijft voor mij toch een dingetje. Verkeerde levertijd vermeld bij product, waar ik 2 dagen later over werd bericht. Uiteindelijk werden alle producten wel netjes bezorgd. Al met al, geen goede ervaring en voro mij een reden om 2 sterren te geven.

Geen contact per telefoon kunnen opnemen kan voor mij echt niet anno 2018/2019.

De site is relatief makkelijk te verkennen. Ik mis wel een tabblad of functie waar ik eenvoudig aanbiedingen kan bekijken, nu staat alles door elkaar binnen een categorie en kan je aan de van info op de foto's zien of er voordeel op het product zit. Verder was het afrekenen en bestellen van een product eenvoudig.

De verzending was trager dan die van andere webshops, maar daar heb ik persoonlijk niet zoveel moeite mee. Mijn bestelling was goed ingepakt met extra luchtkussens en bevatte alle spullen die erin moeten zitten. Het product, cpu fan, was niet beschadigd en het functioneert naar behoren.

Eenvoudige goed overzichtelijke website , simpel bestel procedure , zeer snel geleverd en product werkt perfect

Savonds besteld volgende dag geleverd

De webwinkel waar ik 99% heb besteld. Alles is goedkoper in deze winkel dan in België - en zelfs andere nederlandse webshops. Hun assortiment is super groot en daarbij hebben ze de meeste producten. Hun website is overzichtelijk en alles is goed terug te vinden.

Leveringen worden altijd gedaan met PostNL. Totaal geen klachten of opmerkingen over PostNL. Altijd stipt en producten zijn super goed verpakt en beschermd.

De WD red schijf was bij megagekko het goedkoopst, besteld en volgende dag in huis geen centje pijn. Of het moeten de opgetrokken wenkbrauwen van mijn vrouwelijke huisgenoten zijn bij de tekst op de kartonnen doos: webshop voor echte mannen

Zie hierboven, die tekst op de doos....

Laatst kocht ik een Synology NAS bij Megekko. De scherpe prijs was de voornaamste reden om bij Megekko te bestellen.
De site werkt praktisch, het product werd snel en netjes verpakt geleverd.

Scorekaart voor Megekko