Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het product wat ik heb gekocht is een connector voor een Macbook Air SSD. Deze heb ik via de Tweakers PW gevonden en uiteindelijk besteld. Megekko is een fijne webshop met veel betaalmogelijkheden.

van beslissing - natuurlijk gebruik makend van Tweakers, tot koop, bij deze webshop is het een prima ervaring, zoals je mag verwachten.

Diverse webshop waar ik al een paar jaar steeds wat bestel. Meestal klein spul, ze hebben van alles. Qua prijs niet helemaal de goedkoopste, maar wel duidelijk wat ze op voorraad hebben. Dan krijg je het 1 of 2 dagen later ook.

Goed verpakt, snel verzonden.

Artikel had een goede deal en gelijk besteld, de volgende dag in huis, geen probleem:) Heb hier al vaker besteld, want ze hebben vaak goede (lage) prijzen.

Levering was de volgende dag en kreeg gelijk ‘s avonds de track en trace voor postNL, wat je van een goede webshop verwacht tegenwoordig.

Via tweakers gezocht naar een specifiek product, er waren een paar winkels waar de laagste prijs het zelfde was, maar ik had al eerder goede ervaringen bij Megekko, en ze waren nu ook de shop met de hoogste score, dus wederom hier voor gegaan en alles ging makkelijk en snel.

22:00 besteld, keurig volgende dag in huis, dus geen klachten.

Overzichtelijke webshop. Assortiment was ruim en hadden de onderdelen die ik nodig had voor de laagste prijs. Levering keurig volgens afspraak, dus helemaal prima!

op tijd geleverd, goed verpakt.

Bestelling was eenvoudig en snel om te maken. Alles geleverd binnen de 24uur zoals aangegeven op de website. Geen schade te merken en de prijzen vaak beter dan bij de concurrenten. Prima service wat mij betreft.

Heb een SSD moeten kopen en bij megekko was hij het goedkoopste. Eerder ook al bij hun besteld en heb nog nooit problemen gehad. In het algemeen een topwinkel en ik zou er absoluut in de toekomst nog een keer iets bestellen.

Zoals gewoonlijk, vandaag besteld, morgen in huis. Altijd op tijd geweest.

Mijn moederbord en/of cpu waren stuk (2600k systeem), dus dan maar eens alles upgraden. megekko was met (bijna?) alles de goedkoopste, en de ervaringen waren ook prima. Dus daar alles besteld.
De bestelling ging gewoon zoals het hoort. Onderdelen gekozen, ergens laat in de middag besteld, volgende dag op het postnl punt af te halen. Meer kan ik niet vragen.

Vooralsnog werkt alles, dus met aftersales geen ervaring.

Deze beoordeling was wel een keer nodig nadat ik al vaker iets heb besteld.
Natuurlijk is een win actie leuk, maar zou ik winnen gaat de prijs naar iemand anders die het heel erg goed kan gebruiken en daar heel blij van zal worden.

De harddisk was goed stevig verpakt. Goede communicatie en kwam aan op het aangegeven tijdstip.

Al verschillende malen pc componenten bij besteld en tot nu toe steeds probleemloos verlopen, een aanrader.

Ik had een CPU besteld die na levering vreemd gedrag vertoonde. De service rondom het afhandelen hiervan was super.

Ik had een CPU besteld die ik door omstandigheden pas twee maanden later in heb kunnen bouwen. De installatie van Windows verliep moeizaam en op willekeurige momenten BSOD en reboots. Uiteindelijk de oorzaak terig kunnen brengen tot de CPU. Deze teruggestuurd en binnen een dag was alweer een nieuwe onderweg. Klasse service

Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van Megekko, ik had een nieuwe GPU nodig voor mijn zoon en kwam via Tweakers op Megekko terecht. De kaart besteld om 20:00 uur en de volgende dag 13:00 uur binnen. Bij mijn volgende bestelling zal Megekko zeker weer in overweging genomen worden, snelle levering dus mijn zoon blij en de ouders hebben weer een probleemloze puber ;)

Snel en snel

Megekko is sinds vorig jaar een van mijn favoriete webshops, de prijzen zijn zeer scherp en de (gratis) levering is ten alle tijden dan ook op tijd.

De geleverde producten zijn ten alle tijden zorgvuldig verpakt, daarbij is de verzending ook snel binnen.

Ik heb zelf nog geen contact gehad met de klachtenservice, simpelweg omdat ik nog geen klachten heb. :)

Zeer vaak besteld, en tot nog toe altijd waar gemaakt wat op de website staat (snelle levering/scherpe prijzen)

Ze doen wat ze beloven, maar kunnen een gemaakte bestelling niet meer wijzigen of opsplitsen. Ik vind dit een beperking van hun systeem en niet klantvriendelijk.

Verzending was zoals ze beloofden op de website. Keurig verpakt.

Ik heb hier mijn complete nieuwe systeem besteld. Ik deed dit op zaterdag met het idee dat ik het maandagavond in elkaar zou kunnen zetten. Toen ik het bestelde dacht ik dat alles stond op "maandag bezorgd" Ik had echter geheugenreepjes over het hoofd gezien die kennelijk niet bij Megekko op voorraad waren en dus pas woensdag geleverd zouden kunnen worden. Ik vond dat jammer en heb gevraagd of ik de bestelde geheugenreepjes kon wisselen met reepjes die er wel op maandag konden zijn. Dit was niet mogelijk in "het systeem". Ook was het niet mogelijk om (tegen vergoeding van de extra verzendkosten) de hele zending (zonder geheugenreepjes) maandag te versturen en de rest woensdag. Mijn enige optie was alles afbestellen en dan binnen 3 werkdagen mijn geld terug krijgen. Gelukkig was het verzendadres nog wel aan te passen (ipv een Postnl lokatie mijn adres) verder ben ik vriendelijk en redelijk snel te woord gestaan en kwam de verzending keurig op de woensdag.

Altijd fijn om te bestellen bij Megekko, goede klantenservice (per mail) en fijne website met overzichtelijke winkelwagen en orderhistorie.

Prima webshop. Mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. De prijzen van de producten zijn zeer goed.

Prima ik had het product de volgende dag in huis. Het zat goed verpakt.

Altijd goede ervaringen met Megekko, deze keer weer. Goede prijzen voor de producten en wanneer je al je onderdelen hier haalt ben je vaak goedkoper uit. Tevens zijn er veel producten op voorraad dus je hebt ze meestal de volgende dag binnen. Hele fijne webshop!

Altijd goed verpakt en snel verzonden. Niks op aan te merken.

Er wordt snel en duidelijk gereageerd op je mailtjes.

Meerdere malen besteld bij Megekko. En wat een top service!

Complete build besteld, klaargemaakt en helaas te kampen met een kapotte GPU RX570, retour gestuurd en 3 dagen later een upgrade RX580 als vervanging terug gekregen. Top service!

2e build op een bepaalde datum willen leveren. Helaas gooide een Sata kabel roet in het eten en zou het een week later worden. Direct terug gemaild ( let op na 18:00 uur! ) om de kabel te annuleren en de vraag of het dan alsnog dezelfde avond de deur uit kon gaan. 20:15 mail van megekko met track and trace en een persoonlijk mailtje van Marijn over de annulering van de kabel. In een woord TOPSERVICE!

Erg snel.

Vond het eerst jammer dat ze geen telefonische helpdesk hadden, maar hun mail service maakt dat allemaal goed! Erg snel en duidelijk.

Scorekaart voor Megekko