Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMegekko is (voor mij) de beste hardware store voor pc’s, in deze recensie lees je waarom.
VerzendingDe verzending was top ik had besteld de volgende dag in huis. Ik kreeg tussendoor regelmatig updates en kon ze verzending volgen met de track and trace.
AlgemeenIk heb de Intel Arc B580 Sparkle Titan OC gekocht en ben er erg blij mee. De kaart was makkelijk te vinden en de bezorging ging snel. Op de site zag ik ook nog een actie, waardoor ik het spel BF6 ter waarde van 60 euro erbij kreeg.
Verzendingde bezorging was supersnel — nog geen 24 uur na mijn bestelling stond het pakket al voor de deur.
KlantenserviceIk heb de Intel Arc B580 Sparkle Titan OC gekocht en ben er erg blij mee. De kaart was makkelijk te vinden en de bezorging ging snel. Op de site zag ik ook nog een actie, waardoor ik het spel BF6 ter waarde van 60 euro erbij kreeg.
AlgemeenIk ben geen review-persoon, maar voor Megekko maak ik wel een uitzondering.
Deze firma had ik al even in het oog, maar nog nooit iets besteld.
Bij de 1ste bestelling was er een klein probleempje, maar dat is perfect opgelost.
Daarom heb ik nog enkele bijkomende bestellingen geplaatst.
Biedt heel scherpe prijzen aan... zeker in deze periode bezoek je best dagelijks hun site.
Megekko is absoluut aan te raden ... voor wie weet wat hij wil...
M.a.w. deze firma heeft er duidelijk verstand van
De verzending heb ik steeds op een bepaalde datum laten leveren en dit liep tot op heden perfect.
Het mooie is dat deze firma zelf aangeeft indien de bestelling eerder kan geleverd worden. Top!
N.a.v. het kleine probleempje bij de 1ste bestelling was mijn contact met de klantendienst snel, vriendelijk en helemaal correct.
Sommigen zouden hier een voorbeeld aan kunnen of mogen nemen.
10 op 10!
AlgemeenIn september een volledige nieuwe pc besteld en ditmaal een nieuwe headset. (Steelseries arctis pro wireless)
Zoals altijd is alles heel vlot en super verlopen!
Alles perfect op tijd en netjes ontvangen!
Voor 22u30 besteld is effectief volgende werkdag in huis, zelf in België!
Ik bestel hier al jaren en ga niet snel ergens anders iets bestellen.
Verzending mooi de volgende werkdag in huis!
Alles netjes en verzorgd ontvangen!
Bij problemen of vragen werd ik altijd goed geholpen.
Alsook snelle respons!
AlgemeenAls alles goed gaat met je bestelling, lijkt dit bedrijf prima. Maar zodra er ook maar iets misgaat, zie je pas hoe slecht ze écht zijn.
Ik heb voor bijna €2.600 aan onderdelen besteld en mijn pc-case werd geleverd zonder moederbordschroeven. Een foutje kan gebeuren, maar hoe je ermee omgaat zegt alles. En hier gaat het volledig mis.
Verzending prima, zoals aangegeven op tijd geleverd. Hier hé ik ook geen klacht over.
KlantenserviceIk ben nu al bijna een week aan het mailen met Niels van de klantenservice voor letterlijk 9 schroefjes. In plaats van het gewoon op te lossen, blijven ze eindeloze vragen stellen alsof ik iets verzin: “Stuur foto van de kit set”, “Weet je zeker dat je ze niet hebt?”
Ongelooflijk frustrerend. Geen enkel gevoel van verantwoordelijkheid, alleen maar vertraging en gedoe.
Voor mij nooit meer. Als er iets misgaat ben je aan je lot overgelaten. Absoluut geen aanrader.
AlgemeenBestel al jaren naar tevredenheid bij Megekko, snelle levering en duidelijke e-mails. Fijn dat ze goed de markt in de gaten houden qua pricing en daar ook op acteren.
VerzendingProduct was snel geleverd. Wel was ik wat minder tevreden over dat het product klein genoeg was voor brievenbuspost, daardoor kon de bezorger het door mijn brievenbus gooien i.p.v. aanbellen. Tijdens transport zullen er vast even erge dingen gebeuren, maar ik heb toch liever niet dat mijn nvme van honderden euro's een meter naar beneden valt.
KlantenserviceBij dit product geen support nodig gehad, maar in het verleden reageerden ze altijd snel per mail.
AlgemeenThese guys are great - prices are always good and I look around a lot for good deal, I mostly pick Megekko - delivery is super fast and support is good - I had to RMA some items in the past and there were no issues. Really well done.
VerzendingDeliver is fast and communication is good. Saturday order, Monday delivered.
KlantenserviceRMA process is smooth and team is responsive. No issues and easy.
AlgemeenSinds dat ik zelf computers bouw heb ik dit altijd via Megekko gedaan. Prijzen zijn altijd correct en de levering is snel. Daarnaast is de support vervolgens ook nog eens top. Nooit problemen gehad.
VerzendingOp een zondagavond besteld, volgende dag was het in huis.
Algemeenverwondert dat de levering zeer vlug volgt , had alles besteld en de dag erna al geleverd bij mij in belgie had ik niet verwacht, normaal duurt het 2 dagen .
ik had nog iets vergeten en ze op gebeld en dit uit gelegd en de persoon aan de telefoon heeft direct gekeken voor dit ook nog bij de bestelling te doen en mee versturen met de rest .
een dikke pluim daarvoor.
zeer snel , na 1 dag geleverd zelfs in buitenland
Klantenservicezeer vriendelijke mensen , helpen u voor de beste oplossing te zoeken.
AlgemeenMegekko is een fijne webshop. De website is overzichtelijk, waardoor je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen waren lager dan bij andere winkels.
VerzendingDe levering was prima, alles ontvangen op de afgesproken dag en goed verpakt.
kleine kanttekening, ik had 3 pakketten in ontvangst te nemen. voor ontvangst moest ik een code of QR code tonen. de bezorger moest met maximaal 3 pogingen de juiste code aan het juiste pakket koppelen, dit ging wat moeizaam. misschien is het mogelijk om duidelijk te krijgen welke QR code bij welk pakket hoort.
Achteraf toch nog wat onderdelen willen ruilen en daarvoor langs de winkel gegaan, hier ben ik erg fijn geholpen, ruilen was alleen niet mogelijk, dus artikelen retour en nieuwe artikelen gekocht. geld had ik erg snel weer op mijn rekenening.
AlgemeenProduct gekocht omdat Megekko de goedkoopste was nadat ik een vergelijken heb gedaan via Tweakers.
VerzendingHet item was goed ingepakt met een extra doos van Megekko erom heen
KlantenserviceDe dag nadat ik het item had gekocht bleek die nog 10,95 goedkoper te zijn geworden door de Blackfriday deals. Met wat mail contact zijn ze ook met een goede oplossing gekomen.
Scheelde in ieder geval weer een retourtje met een open gemaakte doos
AlgemeenVoor de eerste maal iets besteld bij megekko.
Zeer tevreden over àlles eigenlijk. Mooie goed opgebouwde site. Zeker de filters zijn zeer nuttig bij opzoekingen. Hier kan je veel specs aanduiden. Communicatie top. Verzending netjes op tijd en aflevering idem. Zeer concurrentieel in prijzen ook. Ik ben een tevreden klant die zekers nog wederkeert.
Niets over aan te merken. Snel verzonden , netjes verpakt en snel geleverd. Betere service kan ik niet wensen.
AlgemeenMegekko is altijd top. Nooit problemen gehad met de producten die ze verkopen of hun service.
VerzendingBestelling op zondag geplaatst, maandag gelijk in huis. Verpakking was goed verpakt met genoeg bubbels.
KlantenserviceHad een videokaart besteld waarbij ik me toch had bedacht. Kon niet meer annuleren, maar ze stuurden een uitgebreide uitleg over wat ik doen.
Uiteindelijk toch besloten de videokaart te houden
AlgemeenRecent een videokaart aangeschaft bij Megekko, op zondag besteld en snel geleverd op maandag avond.
Prijs ook prima!
Op zondag besteld en op maandagavond geleverd is erg snel!
AlgemeenGroot assortiment met goede prijzen. Ik heb ongeveer de helft van mijn game pc hier aangeschaft (in verloop van tijd, meerdere bestellingen), en ik ben met iedere bestelling erg tevreden!
VerzendingErg snelle levering. Het was ook kosteloos, helemaal prima dus.
KlantenserviceBij een defect product (tijdje geleden) ben ik snel en goed geholpen. Het duurde wel even voordat ik het gerepareerd terug heb gekregen, maar dat is gebruikelijk. Overal goede hulp.
AlgemeenGoede webshop, overzichtelijk en gebruiks vriendelijk.
Normaliter kocht ik mijn hardware bij een andere leverancier maar ga nooit meer terug.
Perfecte klantenservice!
Supersnelle levering, keurig een externe transporteur ingehuurd met een hele goede service.
KlantenserviceKlantenservice van Megekko is de beste die ik in jaren heb meegemaakt. Supersnelle reactie en perfect geholpen. Achteraf nog een extraatje gehad van deze lieve mevrouw B. Helemaal top!
Ik kom de winter maanden wel weer door met deze prachtige gift.
Tegenwoordig ook zeldzaam dat een bedrijf zulke goede aftersales beheerd!
AlgemeenIk heb een moederbord besteld bij Megekko, maar helaas had ik te maken met constante crashes. Uiteindelijk heb ik het moederbord binnen de herroepingstermijn teruggestuurd. Tot mijn verbazing ontving ik een e-mail met een foto van een gebogen pin in de socket, wat de oorzaak van de crashes verklaart.
Megekko heeft nu besloten om het moederbord kosteloos te laten repareren "onder coulance", maar houdt mijn geld vast voor 10-15 werkdagen. Ik wil benadrukken dat ik de gebogen pin niet heb veroorzaakt; ik heb al duizenden CPU's geïnstalleerd zonder problemen.
De beslissing om het moederbord gratis te repareren "onder coulance" wekt bij mij enige argwaan.
Ik heb de indruk dat ik een gebruikt of geretourneerd product heb ontvangen, wat overigens niet de eerste keer zou zijn bij Megekko. De aftersales laat te wensen over en is consistent teleurstellend. Daarnaast vind ik het zorgwekkend dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, wat voor mij een duidelijke rode vlag is.
AlgemeenIk was opzoek naar een nieuwe videokaart. Na wat mede kennis van vrienden ben ik op megekko gaan rond struinen. Waar ik op een 9070 xt 16gb videokaart duidde, hij werkt uitstekend. Daarbij had ik ook nog een sterkere voeding gekozen. Was snel te vinden en snel betaald.
VerzendingDe product was snel geleverd en goed verpakt. Wat ik wel gewend was van Megekko, top.
KlantenserviceIk heb verder nog géén klachten tot niks ondervonden. Goed bericht.
AlgemeenIk had een nieuwe monitor nodig voor mijn ZZP en prive. Een die geschikt was voor multitasken, graphisch design, programmeren, en en af toe gamen. Ik dacht hierbij een geweldig scherm te hebben gevonden en bij Megekko was deze voor een goede prijs te kopen. De monitor kwam in top kwaliteit aan en was makkelijk te testen. Helaas was dit toch niet wat ik zocht.
Zonder gedoe het scherm terug kunnen sturen en een OLED Ultrawide van 34" besteld. Deze was de volgende dag al in huis (zaterdag), alweer netjes verpakt en in super staat. Enorm tevreden over dit scherm. Megekko stelt nooit teleur als het aankomt op bezorging, kwaliteit en prijs.
AlgemeenIk bestel al een tijd bij Megekko en ik ben iedere keer weer tevreden. Ze hebben een enorm aanbod aan hardware en apparatuur, vaak tegen scherpe prijzen. De website is superhandig: je kunt via de uitgebreide filters precies vinden wat je zoekt, en de productspecificaties zijn duidelijk en overzichtelijk.
Levering gaat snel en de klantenservice is vriendelijk, reageert snel en denkt echt mee als er iets speelt. Zelf heb ik al meerdere keren besteld en het verliep altijd vlekkeloos.
Als je twijfelt om iets te bestellen: niet doen. Megekko is snel, betrouwbaar, klantvriendelijk en scherp geprijsd — een webshop waar je op kunt vertrouwen.
De meeste bestellingen die ik bij Megekko heb gedaan, werden de volgende dag al geleverd. Je krijgt snel een mailtje met de verwachte levertijd en je kunt de status van je bestelling altijd bijhouden. Bovendien is verzending gratis bij bestellingen boven de €50.
KlantenserviceEen keer had ik een bestelling waarbij het moederbord niet direct leverbaar was. Ik nam contact op met de klantenservice via e-mail en binnen twee uur had ik al een reactie. Ze waren duidelijk, snel en vriendelijk, en alles werd snel en goed afgehandeld met minimale vertraging.