Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het bestelproces bij Megekko verliep zeer soepel. De website is overzichtelijk, producten zijn makkelijk te vinden en de prijzen zijn duidelijk weergegeven. Betalen ging snel en zonder problemen.

De levering was op tijd en het product was zeer goed verpakt. Alles werd in perfecte staat ontvangen zonder enige schade.

Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar de communicatie rondom de bestelling was duidelijk en professioneel.

Megekko is altijd duidelijk en overzichtelijk met het vinden van producten. Logische en goede indeling.

Tevens zijn de prijzen altijd een van de laagste en eventueel contact met hen gaat snel via de mail.

Zelfs met de kerstdagen ging de bestelling gewoon in 1 dag.

Dinsdag besteld en woensdag in huis. Dat is heel fijn!

meermaals bij deze webwinkel besteld, en is voor de meeste dingen computer gerelateerd echt mijn go to. veel aanbod veel op voorraad en ook vaak nog is de goedkoopste.

zelfs met de feestdagen de volgende dag al bezorgd zeker als je veel geld uitgeeft is het natuurlijk erg prettig dat je er zo lekker snel mee aan de gang kunt

Altijd goed bij megekko. Goeie website, Snelle verzending en bijna altijd volgende dag in huis!

Als het product met PostNL word verzonden zijn er nooit problemen

Nooit hoeven te gebruiken voor een klacht. Bij het doormelden van een verbeterpunt werd er snel op beantwoord en juist mee gehandled

Zo vlak voor de feestdagen (23 december) gaat er een switch uit in je thuisnetwerk. Dat is balen. Maar waar haal je zo snel en in deze drukke tijd een vervangende switch uit? En gezien een leuke eindejaarsgratificatie dan maar het hele netwerk opnieuw optuigen met kwaliteitsproducten van Ubiqiti. Even een inventarisatie gemaakt en de bestelling geplaatst op 23 december in de avond. En zoals gewend van Megekko de volgende dag keurig bezorgd door de koeriersdienst van DHL.
En zo kunnen de feestdagen ook digitaal weer een zalige kerst zijn.
Megekko maakte het mogelijk.

Alle hardware onderdelen netjes verpakt en supersnel bezorgd door DHL de koerier partner van Megekko. Met de trackingcode kun je de bezorging goed volgen en weet je wanneer de koerier voor de deur staat.

Vragen over je hardware en instellingen worden vakkundig beantwoord. Chapeau Megekko.

Product werdt gestolen onderweg en megekko kwam snel met een oplossing. Nog op afwacht van het product maar mail contact is snel geweest

Pakket werd versmist onderweg. Onderzoek durde niet lang gelukkig dus k ben nu in afwacht op de volgende levering

Elke keer dat ik telefonisch contact heb genomen stond een medewerker prima te wordt

Ik wilde vóór de Kerst mijn pc upgraden en het was 22 december.... Als ik was bestel bij een webshop in deze drukste tijd van het jaar voor de pakketbezorgers, dan komt het op zijn vroegst 2 dagen later aan. Bij Megekko is komt het pakket keurig bezorgd op de volgende dag op het gewenste tijdstip. Ook een prima service dat je expliciet een avond bezorging kunt aangeven. Scheelt enorm in je vrijheid om overdag te doen wat je van plan was zonder, vaak voor niets bij andere webshops, thuis te blijven.

Prima verpakt zoals gewoonlijk en dat was voor een kostbare GPU wel belangrijk.

NAS besteld bij megekko, harde schijven bij een ander bedrijf. Beiden beloven levering de volgende dag maar Megekko doet dat dan ook terwijl ik nu, 4 dagen later nog wacht op verzending door het andere bedrijf. Volgende keer weet ik wel waar ik liever bestel.

Ze leveren precies wat ze beloven bij het bestelde product

Onlangs heb ik bij Megekko de NZXT H3 Flow behuizing gekocht, en opnieuw ben ik heel tevreden over mijn aankoop. Ik heb inmiddels al meerdere producten bij Megekko besteld, en het verloopt echt altijd perfect. De prijzen zijn scherp, de productinformatie is duidelijk en het bestellen gaat snel en probleemloos. Megekko blijft voor mij een zeer betrouwbare webshop voor al mijn pc-onderdelen.

De levering van de NZXT H3 Flow verliep vlot en zonder problemen. De behuizing werd stevig en netjes verpakt verzonden en kwam in perfecte staat aan. De verzendupdates waren duidelijk, waardoor ik precies wist wanneer ik het pakket kon verwachten. Net als bij eerdere bestellingen is de logistiek bij Megekko gewoon uitstekend geregeld.

Hoewel ik deze keer geen contact heb hoeven opnemen, heb ik in het verleden gemerkt dat de klantenservice van Megekko snel, vriendelijk en professioneel reageert. Dat geeft vertrouwen — je weet dat je goed geholpen wordt als er ooit iets is. In combinatie met de scherpe prijzen en snelle levering maakt dat Megekko voor mij een topadres voor hardware-aankopen.

Motivatie kans op prijs, maar ook uit eigen beweging.

Ik vind megekko top

Als mailt krijg je ook gewoon snel (normaal snel)
antwoord.

En er word echt snel geleverd.
Vaak als ik betaald hebt, word er al aangebeld aan de deur.
hahaha.

Nee ze zijn snel met leveren top.

En goede prijzen.

Enige nadeel is voor retouneren met je zelf de retourkosten betalen.

(PS : echter dat je gratis zou kunnen retouneren en al je geld terug krijgt vind ik toch niet normaal).

Dus vind dit geen drama.

Als ze alles zouden hebben wat ik nodig heb bij een bestelling zou ik het gewoon zeker bij hun bestellen, ook al zou het iets duurder zijn.

Communicatie en levering vind ik belangrijker dan de prijs, als dit maar een fractie scheelt.

Levering gaat altijd goed

Wat ik al zei , word echt snel verzonden.

Niet dat het een pre is voor mij, maar dit deelt wel mee in het bestellen.
Je kan er tenminste op rekenen dat het binnen redelijke tijd binnen is.

Reageren snel, en je krijgt gewoon een normaal antwoord
en niet computer gestuurd gedoe.

Het betalen ging snel en makkelijk. Er waren genoeg betaal opties beschikbaar en ik heb zelf gekozen voor het in3 betalen. De betaling verliep soepel en snel. Er was genoeg keuze tussen verschillende grafische kaarten met duidelijke beschrijving zodat ik een goede keuze kon maken voor mijn pc en gebruiksdoeleinde. Ik heb deze keer alleen een grafische kaart besteld met een mooie aanbieding maar in het verleden heb ik ook een volledige pc besteld. Nooit problemen of klachten gehad en altijd snel contact gekregen met de klantenservice wanneer dit nodig was.

Verzending was zeer snel en zorgvuldig verpakt. De verwachte leveringstijd was correct en had mijn grafische kaart de volgende dag al in mijn handen!

WD Blue SN5100 2TB besteld voor mijn nieuwe laptop, in alle RAM-prijsstijgingengekte. Was het goedkoopste, nadat ik me eerst had vergewist of de SSD betrouwbaar was.

Bestel er al in ieder geval sinds 2020. Jaar terug ook al eens wat besteld en in een vlaag van verstandverbijstering verkeerde SSD gekocht. Teruggestuurd, dat kost je 3-4 euro retourkosten maar verder geen enkel probleem.

Lag ruim binnen 24 uur op het ophaalpunt conform de belofte.

Ik heb al meerdere keren spullen aangeschaft voor mijn pc en gaming accessoires. Ben erg tevreden. Altijd goed verpakt en snelle levering.

---

Ik heb ze nog niet nodig gehad. Maar dat zit wel oké als daar daar net zoveel zorg in zot als de rest.

Ben ik zeer tevreden over. Netjes optijd en goed ingepakt. Echt top!

Top webwinkel! Meestal 1 van de goedkopere webwinkel met altijd een goede service. Zal hier zeker blijven bestellen.

Levering is snel, netjes, veilig dmv. Een qr code bij levering.

Goed bereikbaar en weten een hoop! Bellen ook netjes terug wanneer dat nodig is!

Het was erg makkelijk om iets te bestellen en ik had verschillende betaalopties. "Vergelijk" maakt het kiezen gemakkelijk en je hebt regelmatig promo's en of andere acties.

Over het algemeen ben erg tevreden over de levering en de mogelijkheid om een datum te kiezen, zelfs toen ik niet thuis was voor een van de velen orders, werd mijn order naar de dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht (op 1 km van mijn huis).

Je vragen worden vrij snel beantwoord, ze komen hun beloften na.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk. de PC was, zelfs in deze drukke decemberperiode, binnen 1 dag geleverd (en dat terwijl ik ook nog op een zondag bestelde). Al met al gewoon top!

De PC was goed verpakt en zowel de doos als de pc hadden dan ook geen beschadigingen.

Het plaatsen van de bestelling was heel duidelijk en eenvoudig. De zending is de volgende dag gerealiseerd en ik werd goed op de hoogte gehouden omtrent het tijdstip van bezorgen. De doos met monitor is zonder enige beschadiging persoonlijk overhandigd. Dus alles is perfect verlopen. Klasse !!

De levering was prima op tijd. De verpakking van de monitor vertoonde geen beschadigingen.

Gelukkig verliep het hele proces zonder problemen, dus had ik de klantenservice niet nodig.

Bestellen gaat goed. Maar als er iets aan de hand is heb je een probleem bij dit bedrijf.

Wel eens eerder bij megekko besteld en alles ging goed.

Helaas was het deze keer helemaal drama.
3 producten waren kapot
- kast gaf kortsluiting
- cooler heeft een kappote schroef
- SSD is kapot.

Nu heb ik zelf de kast in orde gemaakt. Maar het probleem is verder gegaan bij de SSD.

Doordat deze SSD kapot is heb ik ook geen gebruik kunnen maken van een actie van Asus, en willen ze dat ik overal achteraan ga. Asus geeft vervolgens geen antwoord meer en mocht dat het geval zijn moest ik weer contact met hun opnemen.

Zojuist weer gedaan en ze zeggen dat de niks voor me kunnen betekenen . Nu zit ik hier dus ( 30 dagen ) later zonder werkende PC en zonder het geld terug van de actie.

Zelfs het annuleren van de SSD reperatie is een probleem nu terwijl dit nog steeds binnen 30 dagen is.

Ik raad het iedereen af om hier te bestellen. Alleen als alles in een keer goed gaat heb je geen problemen met dit bedrijf.

Doorgaans de beste prijzen, voor het prima materiaal, up-to-date assortiment. Ook vlot af handelen bestellingen.

De verzending was snel, echter liet de verpakking wat te wensen over. Harde schijven in bubblewrap, maar met lekke grote luchtzakjes, waardoor de schijven aan één kant gewoon tegen de buitenwand aanzaten. Gelukkig zonder kleerscheuren aangekomen.

Via ChatGPT (ja, die gebruik ik 😉) had ik een mooie setup bij elkaar verzameld om nog beter, nog meer kleurecht en tot in de kleinste detail mijn foto’s te bewerken. Helaas zat er bij het beeldscherm zelf niet DE kabel voor de allerbeste beeldkwaliteit. Er werd een CLUB3D cac-1557 USB C Displayport 1.4 Zwart Club 3D aanbevolen en ik werd naar Megekko doorverwezen. Op een zaterdag besteld, zondag verzonden, maandag in huis, te gek! En ja, het verschil is echt enorm (voor de detaillisten onder ons - EIZO scherm/Mac Studio M2 max), dus zeer tevreden over Megekko!

Echt super tof dat ze zelfs op zondag verzenden (zaterdag om 16:59 uur besteld) en dat het maandag al geleverd wordt! Het zat netjes verpakt (misschien in een iets te grote doos maar wel goed opgevuld met bescherming) en de verpakking zelf zag er netjes uit alsook de kabel.

Scorekaart voor Megekko