Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen2 keer besteld. beloofde korting na eerste bestelling word niet in mindering gebracht. vandaar een ster minder . eigenlijk 2
Klantenservicemail gestuurd vanwege korting eerste bestelling. mail retour gehad zonder inhoud.
AlgemeenGoeie prijs, een breed selectie van producten, alles in orde geleverd en werkt helemaal prima
VerzendingVeilig ingepakt, op tijd geleverd
AlgemeenVolgens de pricewatch was Megekko met het product het goedkoopst.
Heldere website en bestellen vlot en duidelijk.
Product is, zoals genoemd, binnen 24 uur ontvangen.
Verpakking erg goed; echter wel grote doos voor klein onderdeel.
AlgemeenGing pc bouwen voor een vriend. Componenten natuurlijk weer gehaald bij megekko, zoals gewoonlijk altijd weer top! Netjes op tijd geleverd alles weer goed verpakt. Niks op aan te merken.
AlgemeenNette website en een duidelijk bestelproces. Ik werd niet doodgegooid met mailtjes zoals je nog wel eens meemaakt.
VerzendingDe levering is goed, product was goed verpakt en precies zoals beschreven. Overal op de website wordt geadverteerd met ‘voor 22:30 besteld, morgen in huis’. Ik heb mijn bestelling om 20.00 gedaan, maar had het desondanks niet de volgende dag. Dat is natuurlijk niet heel erg, maar dan moet je het ook niet met grote letters op de site zetten. Kost een sterretje.
AlgemeenIk bestel erg vaak bij Megekko, de prijs is prima en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen. Daarnaast kan ik het extraatje wat ze vaak bij hun bestellingen leveren altijd wel waarderen.
AlgemeenVrijwel altijd een zeer competetieve prijs, zie megekko regelmatig bovenaan de pricewatch staan. Service is altijd goed en snel.
VerzendingZeer snel bezorgd, had dezelfde dag nog bericht dat mijn pakket was aangemeld bij postnl en kon zien wanneer die de volgende dag nog bezorgd zou worden. Inhoud van het pakket was zeer goed verpakt met luchtkussens om de inhoud te beschermen. De tape om de doos was erg stevig en wat lastig te openen maar hield de doos goed dicht. Zeer tevreden.
AlgemeenIk heb nu twee producten besteld bij Megekko, en ik heb met beide producten een goede ervaring gehad.
Verzending"Voor 22:00 bestelt? De volgende werkdag in huis", een geweldige policy. Producten kwamen ook prima verpakt, dus daar ook niks over te klagen.
AlgemeenMegekko heeft een zeer uitgebreid assortiment en is daarbij laag geprijsd. Een prettige combinatie als je een hele configuratie wil bestellen, want dan hoef je maar met 1 partij zaken te doen. Alles was tevens op voorraad dus kon snel de bestelling plaatsen.
VerzendingZoals beloofd qua levertijd werd alles direct verzonden en kon ik het de volgende dag ophalen bij het gekozen pakketpunt.
De spullen zitten keurig verpakt.
AlgemeenStaat er boven de advertentie: Zaterdag in huis, email je ze voor de zekerheid dat hij echt wel zaterdag in huis is. Krijg je email ja hij is zaterdag in huis. Bestel hem binnen 5 min, krijg je email bevestiging: Gekozen leverdatum: Volgende week dinsdag.
VerzendingHeb het product dus niet hier he terwijl ik er speciaal voor geemaild heb
KlantenserviceGeen klantenservice alleen email, reageerde 4 uur later op mijn vraag of ik hem binnen kreeg.
AlgemeenIk was op zoek naar 2x WD RED 4TB harde schijven. Volgens de pricewatch was Megekko een van de goedkoopste website en een aanvullende zoekslag op internet bevestigde dit. Ondanks dat er nog een website even goedkoop was, besloot ik ook vooral voor Megekko te kiezen omdat ik daar zonder het aanmaken van een account een bestelling kon plaatsen. De bestelling kon, naast iDeal, ook betaald worden met Paypal en creditcard, wat ik fijnere manieren vind om online mee te betalen. Na bestelling kon ik deze volgen via een speciale bestelpagina waarop accurate info te vinden was. Ik had nog nooit eerder bij Megekko besteld maar ik vond het top zaken doen!
VerzendingDe bestelde harde schijven waren keurig ingepakt in ESD-zakjes en bubbeltjesplastic en werden de volgende dag geleverd.
AlgemeenVoor een delid was ik op zoek naar Coollaboratory Ultra koelpasta die nergens direct leverbaar was. Wel bij Megekko. Dus daar besteld.
VerzendingProduct is dezelfde dag nog verzonden. PostNL gaf de ochtend er na een bericht dat het pakket vertraagd was waardoor levering een dag later kwam. Voor mij geen probleem aangezien ik er geen haast bij had en pas in het weekend het product nodig had.
AlgemeenArtikel (MSI geforce 1660 TI) kwam bij megekko als 1 van de voordeligste naar voren. Megekko was ook 1 van de weinige die de videokaart de volgende dag konden leveren. Prettig is dan ook dat het daadwerkelijk de volgende dag geleverd is.
VerzendingArtikel was zoals vermeld, de volgende dag geleverd.
Prima verpakt in een doos.
AlgemeenScherpe prijzen snelle levering en keurig geleverd. Verder een mooie website en al veel goede beoordelingen van mensen die me voor zijn gegaan
Verzending'S avonds besteld en de volgende dag in huis
KlantenserviceGeen contact gehad maar wel duidelijke informatie gedurende het bestelproces
AlgemeenLevertijden op de website zijn niet correct. tot twee maal toe gepoogd een laptop te bestellen, eerste keer 31 maart, volgens de website binnen 1 tot 3 dagen levertijd, maar werd vervolgens medio Mei. Ik heb toen bestelling geannuleerd.
8 mei weer op de website gekeken en nu zou de laptop op vrijdag (2 dagen later) geleverd kunnen worden. Bestelling en betaling weer gedaan. Maar kreeg net weer een bericht dat het 13 juni zou gaan worden. Ongelooflijk. Biedt het product dan niet aan, of geef aan dat de levertijd onbekend is.
Nooit verzonden door annulering, maar levertijden op de website zijn incorrect
KlantenserviceMail wordt snel en vriendelijk beantwoord.
AlgemeenZoals je verwacht. Gewoon bestellen en betalen en je krijgt een bevestiging en track en trace code. Ik kon alleen niet mijn creditcard gebruiken om te betalen, maar dat kan aan veel verschillende dingen liggen.
VerzendingVerzending prima. Track en trace code krijg je 's avonds.
AlgemeenVaak computer onderdelen gekocht en altijd een goede ervaringen met Megekko gehad en dat voor de laagste prijzen.
VerzendingAltijd goed verpakt en snel in huis.
AlgemeenHet bestellen van een nieuwe SSD was een makkie. Er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden. Helaas wordt er wel extra gevraagd voor betalen met paypal, maar het extra bedrag is niet te veel.
VerzendingJe kan zelf de dag uitkiezen dat het wordt bezorgd, dus kon ik een dag uitkiezen dat ik thuis was. De volgende dag thuisbezorgd is ook mogelijk, dus het is best snel.
AlgemeenOndanks dat ik kans maak op een prijs is deze review berust op mijn eerlijke mening. Ik heb een gaming keyboard besteld. Deze werd de volgende dag keurig thuis bezorgd. De product verpakking zat keurig in een omverpakking waardoor mijn gaming keyboard zonder beschadigingen is geleverd. De doos is mooi gebleven waardoor deze bewaard kan worden. De website vind ik overzichtelijk en Megekko biedt regelmatig de scherpste prijs. Ik heb onlangs een vervelende ervaring gehad met garantie op een niet reparabel product dat ik van een vriend heb overgekocht. Uiteindelijk is het alsnog netjes afgehandeld en heb ik een nieuw en beter product ervoor in de plaats gekregen. Ik blijf dan ook gewoon bestellen bij Megekko.
VerzendingExtreem netjes verpakt. Productverpakking zit in een omdoos met extra luchtkussens waardoor beschadiging nagenoeg onmogelijk is. 's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Beter kan eigenlijk niet.
KlantenserviceEenmalig een akkefietje gehad met een ander tweedehands niet reparabel product onder garantie. Uiteindelijk is het toch opgelost en heb ik zelfs boven verwachting een nieuw en beter product thuis gestuurd gekregen. Bedankt Megekko! Ik blijf gewoon bestellen bij Megekko.
AlgemeenAl verschillende bestellingen bij Megekko gedaan, overzichtelijke website, goede prijzen en (bijna) altijd een leuk extraatje bij de bestelling.
VerzendingVoorraadstatus op de website klopte in mijn geval altijd. Bij voorraad, laat op de avond bestellen, volgende dag in huis. Levertijd van 2-3 werkdagen is ook echt 2-3 werkdagen en niet een week zoals bij andere webshops nog wel eens voor komt. Altijd goed verpakt met ruim voldoende beschermmateriaal.