Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk was op zoek naar een goedkope SSD voor in m’n oude laptop en Megekko had de beste levertijd en prijs. Bestelling verliep goed en ik hoefde niet eerst een account te maken eer ik door kon met bestellen i.t.t. andere webshops.
VerzendingProduct werd de volgende dag netjes verpakt geleverd.
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk, account was zo aangemaakt om toekomstige bestellingen bij te kunnen houden. Verzending was de volgende dag in huis zonder poespas.
VerzendingPrima levering, zou binnen 24 uur arriveren en dat is ook zeker gelukt!
AlgemeenZeer ruim aanbod in spullen. Tot nu toe altijd alles al gevonden wat ik nodig had. Ook de prijzen zijn altijd aan de betere kant + de levering loopt altijd vlot!
VerzendingAl verschillende keren besteld altijd al op tijd geleverd en nooit problemen gehad met een levering. Hopelijk blijft die altijd zo.
AlgemeenMegekko is een degelijk webshop met een brede keus aan producten. Daarbij is bestellen ook mogelijk op vele manieren.
Het bestelde wordt net ingepakt geleverd en verder heb ik niks te klagen.
AlgemeenGoede betrouwbare site, onlangs mn pc besteld dag erna in huis en weekje geleden muismat besteld ook de dag erna in huis
VerzendingSNEL SNEL
Klantenservicetot nu toe de klantenservice niet hoeven te bellen want alles ging goed
AlgemeenIk heb 2 x iets bij hun besteld en beide malen was alles gelijk de volgende dag binnen en netjes verpakt met factuur erbij,ik heb geen klachten...........
AlgemeenThe package arrived in two days and packed in excellent condition. The product comes with a free game and the redeem code works so I have nothing to complain
AlgemeenSnelle levering. Productgoed goed verpakt. Voldoet aan alle verwachtingen. Ook de optie tot retour is prettig als nodig.
VerzendingSnel geleverd!
KlantenserviceVoldoende geinformeerd met voldoende kennis.
AlgemeenGroot assortiment welke makkelijk te doorzoeken is. Bestelproces gaat vlot en product wordt snel geleverd. Wat wil een tweaker nog meer?
VerzendingZeer snelle levering en goed verpakte producten.
AlgemeenMijn bestelling kwam snel aan en was in goede conditie. Van de klantenservice heb ik gelukkig geen gebruik hoeven maken, maar ik kan er dus ook niet over oordelen.
AlgemeenMegekko is vaak de shop die voorraad heeft. Breede productrange en goede en leuke acties ! Regelmatig de goedkoopste. Levering is snel, en alles is keurig netjes ingepakt.
Tevens vind ik het imago van Megekko leuk en fris !
Snel en goede track en trace en informatieve e-mails. duidelijk en overzichtelijk.
AlgemeenOverzichtelijke web winkel met een uitgebreid assortiment. Verder een prima zoekfunctie en heldere productinformatie.
Veel betaalmogelijkheden.
Op tijd geleverd en goed verpakt.
Voor de toekomst zou helemaal mooi zijn als er afbreekbaar vulmateriaal gebruikt gaat worden.
AlgemeenSnelle levering en goed verpakt. Per mail houden ze je goed op de hoogte over de bestelling en bestelstatus.
AlgemeenSpullen besteld en de volgende dag in huis, mits het product de volgende dag geleverd kan worden.
VerzendingAlles kwam netjes de volgende dag binnen en geen gekke dingen kunnen constateren.
AlgemeenTwee harde schijven besteld tbv NAS. Zeer snelle verzending en ontvangen dag na pinksteren. Schijven waren goedkoper vergeleken met andere sites.
VerzendingVerzending was sneller dan verwacht aangezien het een weekend met feestdagen was. Bestelling geplaatst op een zaterdag.
AlgemeenAlles verliep heel vlot. Geen problemen ondervonden bij de bestelling. Competitieve prijzen en groot aanbod.
VerzendingVerzending met postNL. Was heel laat geleverd maar ligt meer aan de post.
Algemeen2 artikelen besteld op 2e Pinksterdag en de levering was inderdaad al de volgende dag bij een PostNL afhaalpunt, Perfect
AlgemeenExterne SSD enclose gekocht, zeer snel geleverd en zeer goed verpakt. Niks op aan te merken!
AlgemeenEen cooler besteld. Laagste prijs in de prijsvergelijker en volgende dag geleverd. Helemaal goed dus
VerzendingSnel geleverd
AlgemeenUitstekende webshop met top produkten & uitstekende service!!! Ik heb mn product op de afgesproken dag netjes ontvangen in een mooie doos van goede kwaliteit!!!5👍👍👍
VerzendingSuperrr snel & mooi stevig verpakkingsmateriaal!!! 👍👍👍
KlantenserviceIk heb ze niet nodig gehad, maar ze zullen uiteraad ook uitstekende service bieden net als de rest..😊