Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeb een SSD gekocht nadat de HDD van mijn laptop kapot gegaan was door zelf iets stoms te doen. De SSD was iets kleiner dan de originele HDD, maar deze was makkelijk te installeren en het was niet moeilijk om de nieuwe OS erop te zetten. Er zat een alternatief programma op om bestanden te kopiëren die ik had kunnen gebruiken als mijn HDD niet volledig kapot was. Erg fijn in gebruik.
VerzendingLevering was snel en op tijd, dit is meer aan te merken op goede keuze van verzend dienst, aangezien megekko geen eigen verzendingsdienst heeft. Maar erg fijn om op tijd mijn spullen te kunnen ontvangen
KlantenserviceGeen issues met de bestelling, alles verliep goed, betaling was erg snel verwerkt, wed goed op de hoogte gehouden via email.
AlgemeenIk bestel zowel prive als zakelijk heel wat PC gerelateerde onderdelen en Megekko is de laatste tijd vaak de enige die alles snel en tegen een goede prijs kan leveren. Ook is de webshop overzichtelijk en kan ik altijd alles snel vinden.
VerzendingNagenoeg alle bestellingen zijn de dag erna geleverd. De enige bestelling vaarvan de levering 3 dagen was, had bij andere webshops een levertijd van 2 weken staan, dus nog steeds uitstekend.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met veel informatie, echter was de informatie die voor mij belangrijk was helaas niet juist. Daardoor heb ik het product teruggestuurd.
VerzendingDe productverpakking werd gebruikt als verzendverpakking. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Echter is de originele verpakking is hierdoor helaas niet onaangetast wat onhandig kan zijn.
KlantenserviceIk heb het bestelde product teruggestuurd omdat deze niet aan de verwachtingen voldeed. De klantenservice heeft mij uitstekend te woord gestaan hierover.
AlgemeenUitstekende ingerichte webwinkel. Zoekfunctie is goed en het assortiment is zeer uitgebreid. Voor het eerst bij Megekko een complete upgradekit gekocht maar vanaf nu mijn favoriete webshop voor al mijn hardware. En inmiddels ook die van mijn zoon. Ruime keuze, goede prijzen en prima website. Wat wil een man nog meer!!
VerzendingIk heb de producten op vrijdagavond besteld en nog diezelfde avond bericht van Megekko en van PostNL. Probleemloos proces, goede communicatie. Op zaterdag helaas wat later bezorgd dan gepland maar ondanks dat de vaste chauffeur die ochtend ziek was geworden toch nog 's avonds in huis. Top!
AlgemeenMegekko is nu al een tijdje mijn favorite hardware winkel. Prijs is goed, assortiment is uitgebreid, website is makkelijk en duidelijk en veel leuke acties.
VerzendingStevige dozen met veel vul materiaal nog nooit wat kapot ontvangen.
KlantenserviceHeb al meerdere RMA gedaan voor defecten producten over de jaren heen. Geen gezeur bij megekko gewoon netjes service en omruilen zoals hoort.
AlgemeenIntel NUC, geheugen en SSD besteld. Megekko.nl vroeg hier nette prijzen voor. De website is overzichtelijk en duidelijk en de winkel hanteert een snelle levering op veel producten!
VerzendingSnelle levering, prima en netjes verpakt en nette prijzen! Aftersales heb ik niet mee te maken gehad, maar de bestelling en levering verliepen vlotjes! :-)
Algemeensetje geheugen voor een goede prijs gekocht zodat ik wat extra VM's kan draaien. was bijna de goedkoopste met voorraad. Gezien de eerdere goede ervaringen besloten bij Megekko te bestellen.
Men lijkt prijzen soms meerdere keren per dag aan te passen maar dat zullen veel tegenwoordig wel doen.
Men heeft een groot gevarieerd assortiment, zodat je naast je geheugenkit bijvoorbeeld ook nog je vijverfilter mee kunt bestellen.
werd goed verpakt in een stevige maar wat grote doos verzonden.
De grote doos kan ook wel voordelen hebben qua het voorkomen van schade overigens.
Verzonden met postnl wat ik een groot voordeel vind.
Algemeensnel, relatief goedkoop, bezorging bij lokaal afhaalpunt mogelijk. goed verpakt, in een misschien wel iets te grote doos.
AlgemeenProducten via de pricewach makkelijk gevonden, bestelproces simpel.
Echter mag de website wel iets meer 2019.
om 22:29 besteld, netjes volgende ochtend om 10:00 bij het Afhaalpunt.
AlgemeenSnelle levering, goede prijsstelling. Webshop kan wel wat overzichtelijker, en dan met name de zoekfunctie.
VerzendingSnel en netjes verpakt.
AlgemeenGEIL geheugen gekocht wat bij Megekko bijna de helft maar kostte van wat het bij Alternate kost. (78 ipv 139) en van begin tot eind van het besteltraject goed op de hoogte gehouden via mail. Netjes verpakt en tijdig geleverd.
Enige minpunt wellicht is dat het in de brievenbus had gekund, maar in een doosje zat van 25x20 ofzo. Maar dat is meer hun probleem dan het mijne
AlgemeenSSD besteld s'avonds, op voorraad, volgende dag ontvangen. Goede prijs, duidelijke communicatie via de mail en PostNL track en trace.
VerzendingVolgende dag ontvangen, PostNL track en trace.
AlgemeenTwee harde schijven besteld, volgende dag al in huis.
Verpakt in anti-statisch zakje, bubbel-plastic en lucht-vulling in doos.
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijke website. Goede aanbieding en groot assortiment. Makkelijk te navigeren. Ben er zeer tevreden over
VerzendingZeer snelle verzending en mogelijkheid tot afhalen bij een postnl punt
AlgemeenAlles perfect verlopen, bestellen, betalen, ontvangen. Kan dus een heel verhaal ophangen maar dat heeft geen zin als het goed gaat.
VerzendingZoals er werd gemeld , de volgende dag keurig in huis
KlantenserviceNiks over te melden, niet nodig gehad
AlgemeenIk bestel eigenlijk al jaren bij Megekko en ze moeten mij nog teleurstellen. Dit lukt ze niet. Wederom een bestelling gedaan en de voorraad indicatie was spot on, levering volgende dag was perfect en ik weet door hun systeem netjes van alle stappen op de hoogte gehouden. Megekko valt voor mij tussen bol.com en Coolblue in. Dat zijn mijn 3 keuzes als het gaat om webshops. Meer heb je niet meer nodig.
VerzendingVerzending in dit geval een HDD, zeer goed verpakt (bubblewrap) en in een niet al te grote doos (milieu vriendelijk). Mooi de volgende dag binnen en ik in perfecte staat.
AlgemeenBestelproces is duidelijk. Je kan tot 's avonds laat bestellen en dan is het morgen al in huis. Fijne webshop en een creative doos
Goed ingepakt, snel geleverd.
AlgemeenHoop onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld. Bijna alles op voorraad, betaalbaar en binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Aanrader.
VerzendingTrack en trace gekregen, fijn tijdsslot (niet een hele dag, maar een periode van max 2 uur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven). En voor ontvangst moeten tekenen, wat bij een dure aankoop toch altijd wel fijn is.
AlgemeenKoelpasta nodig voor mijn server en omdat ik momenteel niet over een normale bankrekening beschik (lang verhaal) zocht ik een bedrijf waar met PayPal kon worden betaald. Dit kon bij Megekko en hoewel nooit van gehoord werd er de volgende dag bezorgd. En geleverde product voldoet uitstekend, scheelt 30 graden dus het werd ook wel tijd voor verse koelpasta.
VerzendingLevering prima via Post.nl, track 'n trace code is ook altijd prettig om te hebben. Handtekening voor ontvangst was nodig en ik moet zeggen dat mij dat altijd een wat beter gevoel geeft al is dat weinig rationeel.
AlgemeenBetaling liep heel vlot, na de betaling kreeg ik heel snel een bevestiging van betaling.
VerzendingVoor de verzending kreeg ik een mail met de track & trace code.
Ook was deze de volgende werkdag geleverd zoals er op de site stond.