Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMooie webshop met goede prijzen ten opzichte van de concurrenten. Kon het product makkelijk vinden. Betaling ging prima.
VerzendingProduct was stevig en product was goed ingepakt.
KlantenserviceNog niet in aanmerking gekomen.
AlgemeenPrima, standaard methode via ideal. Niets op aan te merken. Meteen bevestiging via e-mail .
VerzendingVoor 22:30 besteld morgen in huis was beloofd. De dag daarna kreeg ik een mailtje dat het 3 dagen zou duren. 2 dagen na de bestelling werd dit aangepast naar 9 dagen levertijd. Erg vervelend om zo lang te moeten wachten, terwijl snelle levering was voorgespiegeld. Nog steeds geld kwijt en ik sta met lege handen
AlgemeenMegekko denkt niet mee met paketten van producten tijdens verzending. Heb kort mail contact gehad om te vragen waarom ik daarvoor verzendkosten betaald heb maar het mocht niet baten.
Chip zichtbaar midden op foto, linksonder gele sticker:
Levering ging snel en vrijwel vlekkeloos. Het formaat van de verpakking was absurd groot in vergelijking met het product. Ik heb contact gehad met Megekko om te zien of dit niet anders kon. Ik kreeg eigenlijk alleen te horen "dit is hoe het gaat".
KlantenserviceKort met *knip* en *knip* gesproken om de situatie helder te krijgen om m'n verzendkosten terug te vragen. Dit verliep snel en secuur alleen is de toon van *knip* iet wat nonchalant. Als er duidelijk erkent wordt dat een bepaald pakket beter met de post mee had gekund(volgens *knip*) om daarna toch weer te melden dat ze er niks aan kunnen doen is lachwekkend.
Over het recht van vergetelheid kun je maar beter niet beginnen bij Megekko want daar doen ze gewoon niet aan mee volgens *knip* want ze hebben de gegevens nodig op "grond van wet". Zodra een transactie voltooid is, zijn de gegevens dan nog noodzakelijk in een webshop?
Kortom: Megekko had een kans om wat verder mee te denken maar dat is niet gelukt. Er zijn gelukkig wel concurrenten met de zelfde prijs.
AlgemeenSuper snelle levering en duidelijke communicatie vooraf. Netjes op tijd met track & trace informatie
VerzendingDuidelijke communicatie en netjes op tijd
AlgemeenDe bestelling is snel geleverd en prima verpakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling.
AlgemeenPrettige site om te bestellen met de nodige betaalopties en keurig de optie om voor 22:30 te bestellen en het de volgende dag al in huis te hebben. Daarnaast had Megekko voor mijn product ook nog eens de laagste prijs. Opmerkelijk is wel dat ze verzendkosten vragen, zelfs op een product van 120 euro. Zie dat een aantal andere sites ook doen, maar had het niet verwacht. Zelfs dan echter nog de laagste prijs.
VerzendingZoals gezegd, super snel geleverd. Om 22:21 besteld en de dag erna in huis. Perfect en stevig ingepakt, exact waar ik blij van word bij het openen van een doosje.
AlgemeenUitstekende website - werd eenmalig zelfs retour aanvaard via zakelijke bestelling wegens foute bestellen! Aanrader!
Algemeenorderbestelling werkt efficient en snel. Heb al meerdere keren bij deze webshop besteld en altijd de producten in goede orde ontvangen. Zeer tevreden over.
Verzendingbestelling op tijd geleverd en voldeed aan de verwachtingen.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko (zit officieel ook om de hoek) en ben zeer te spreken over de service. Leveren altijd snel, en als er dan iets mis gaat wordt er goed gecommuniceerd. Top service!
VerzendingProducten worden nagenoeg altijd zeer snel geleverd!
KlantenserviceDe enkele keer dat er iets mis gaat wordt er goed en duidelijk gecommuniceerd
AlgemeenPocophone F1 gekocht. Prijs en voorraad fluctueert hevig (ook op andere sites). Vlotte bestelling en levering. Wel een beetje teleurgesteld dat ze hem leveren met de 'global' versie van MIUI. Aangezien er nergens iets over stond in de beschrijving en er een EU versie is, veronderstelde ik dat deze de EU MIUI zou hebben. De 'global' versie is eigenlijk bedoeld voor Hong Kong, dus daar hebben ze hem gehaald waarschijnlijk.
Verder momenteel niets mis mee. Ik wacht nog op het unlocken van de bootloader (72u) om er dan ofwel de EU MIUI of Pixel Experience op te zetten en hem deftiger te testen. In het geval dat er dan nog problemen tevoorschijn zouden komen, zal ik dit updaten.
AlgemeenVaak de laagste prijzen bij producten die daadwerkelijk ook op voorraad staan! Zelfs een enkele keer een dubbele levering gehad van twee ssd's ipv één.
Fouten in de voordeel van de klant!
AlgemeenPrima webshop wat zonder problemen werkte. Prima voorraadbeheer, en qua prijzen aan de lage kant. Ik had bij drie zaken onderdelen besteld, en bij Megekko kreeg ik op dezelfde dag om (21.50) al een mailtje dat de spullen onderweg waren.
AlgemeenGoede prijzen, makkelijk bestellen, goede verzending en informatie. Indien nodig goede support tot nu toe.
VerzendingInformatie over verzending is helder en duidelijk. En altijd goed ingepakt.
KlantenserviceNette communicatie en altijd behulpzaam
AlgemeenOverzichtelijke webwinkel met veel aanbod voor een gunstige prijs. Ga ik in de toekomst zeker vaker bestellen.
VerzendingProducten waren goed verpakt en snel geleverd.
Vandaag besteld, morgen in huis.
AlgemeenHeldere webshop, goede prijzen en veel op voorraad. Nu meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd goed verpakt en op tijd geleverd, zoals aangegeven wordt op de site.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk. Bestellen en betalen is zo gepiept en de levering is supersnel mits het te bestellen product op voorraad is.
Mijn bestelde producten waren Pakket 1: Een intel i9 9900k, Gigabyte z390 Aorus Ultra, 64gb Kingston Fury Black. Mijn 2e pakket waren de: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM en een Gigabyte Aorus 2080 ti.
Zowel pakket 1 als pakket 2 waren snel en op tijd aan de deur geleverd.
Alle producten worden netjes ingepakt in gepaste dozen. Geen beschadigingen door gooien of stoten.
KlantenserviceZoals de klantenservice nu functioneert is het perfect.
Reageren snel tijdens werkuren, Dit geeft mij als consument een sprankeltje rust.
Helaas heb ik momenteel een kleine tegenslag met 1 van de geleverde producten. Ik hoop dat hier snel een oplossing voor komt. -2
AlgemeenNiks op aan te merken. Product besteld voor een eerlijke prijs en de volgende dag netjes afgeleverd.
AlgemeenComputerkast gekocht, 1 RGB fan had wobbeling zeg maar schudden en lijkt niet mooi want zat in het front, heb verzocht om de 2 fans om te ruilen voor 2 nieuwe, omdat de orginele een witte omhulsel hebben en die megekko zwart, maar kreeg via mail te horen dat ik de gehele kast retour moest sturen terwijl ik alles al had ingebouwd, had een filmpje toegevoegd als bewijs, ja je ziet het pas als je alles al in elkaar heb gezet natuurlijk eerder zie je het niet, en als ik de kast terug wil sturen zegt megekko ja de kast is gebruikt,
Na goed overleg met Meggekko 2 nieuwe fans geleverd van coolermaster, dus toch nog goed gekomen, megekko heeft contact gezocht via mail, en heeft er voor gezorgt dat ik 2 nieuwe fans van coolermaster heb gekregen, ik weer blij
Kast zat goed verpakt en levertijd klopte ook
Klantenservicekreeg de indruk dat de gene die de mail heeft gelezen en heeft geantwoord dat ie niet helemaal snapt dat je om 2 fans niet je hele computerkast retour stuurt, heb netjes aangegeven dat ik de fans retourstuur en ik 2 nieuwe van hun verlang
AlgemeenHet is super gemakkelijk om je item te vinden en te bestellen op de site
Verzendingzoals gewoonlijk wwer de volgende dag in huis