Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bijna al m'n high end computer onderdelen bij Megekko gekocht. X570 mobo, SSD, cpu. Megekko is gewoon een winkel die het doet zoals het hoort. Nu kopen, volgende dag in huis, 2 mailtjes en daarna ligt je product op je mat. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met Megekko. Ze hebben mij lekker snel aan m'n pc build geholpen.

Snel geleverd, goed verzendklaar gemaakt, producten in perfecte staat geleverd.

Had al besloten wat ik wilde hebben en via de zoekfunctie op megekko snel gevonden. Een crucial 500 SSD (250gb) en 3x Scythe ventilatoren.

Ben een liefhebber van no-nonsense met service indien nodig. Prijzen zijn goed. Makkelijk te navigeren site,ruime sortering. Het is 1 van mijn goto-winkels als ik iets nodig heb op computergebied.

Verpakking bestond uit kleine stevige doosjes met luchtgevulde zakjes erin. Verzending was prima volgens afspraak op 1 augustus geleverd.

Klantenservice niet nodig gehad.

Ik had op 01-08-2019 een videokaart besteld bij Megekko en die werd zonder problemen netjes de volgende dag geleverd. Alleen vind ik het een beetje jammer dat je bij een bestelwaarde van €500 nog steeds verzendkosten betaald :(. Voor de rest ben ik helemaal tervreden.

Bestelling eenvoudig geplaatst. Webshop oogt professioneel. Het zoeken op kabels is wel wat lastig, je krijgt productcategorieën waarna je moet doorklikken om daadwerkelijk resultaat te krijgen.

Verpakt in Megekko branded doos met voldoende luchtkussens.

Ik heb vorig jaar een PC gebouwd en ik heb alles met Megekko laten bezorgen (niet expres) en alles was erg snel en heelhuids geleverd. Spullen worden liever te veilig ingepakt om zeker te zijn dat er niks gebeurt met je levering. Ik heb gehoord dat leveringen wel eens los in een grotere doos worden geplaatst. Bij MeGekko zal dit niet zo snel gebeuren.

Deze keer bij mijn werk laten af leveren, de dag na het bestellen. 0 problemen, en na mijn middaglunch lag het pakketje keurig op mijn bureau.

Beste klantenservice is een klantenservice die ik nog nooit nodig heb gehad!

Ik koop bij deze webshop al bijna voor 3 jaar spullen, voornamelijk pc-onderdelen. De prijzen vergeleken met andere webshops zijn goed. Meestal is Megekko één van de laagste. Het assortiment is ook erg groot, naast pc onderdelen hebben ze ook verschillende andere elektronica in de aanbieding.

De levertijd is ook echt uitstekend. Megekko heeft een verzendtijd van 1 dag, met uitzondering van het weekend. Als je voor 23.59 besteld, heb je het meestal de dag erna. Ik heb bij mijn bestellingen nog geen ervaringen gehad waar de vermelde levertijd was overschreden. Ik heb dus al mijn bestellingen binnen 1 dag ontvangen, dit is voor mij ook de reden dat ik blijf terugkomen.

Het enige punt van kritiek voor de verzending is de retouren. Als je iets retour wilt sturen, is dit volledig voor eigen kosten.

Persoonlijk kan ik niet veel zeggen over de klantenservice. Ik heb nooit echt klachten gehad over het bedrijf of producten die ontvangen zijn. Alle producten die ik ontvangen heb waren altijd in orde. Ik heb dus geen ervaring met de klantenservice.

Producten die je besteld komen altijd op de vooraf bepaalde dag binnen. Als die aangeeft over 3 dagen dan is dat over 3 dagen.

Pakketten komen altijd goed verpakt in leuk versierde en stevige eigen Megekko dozen. De eerste keer dat ik zon doos zag: hier passen 70 blikken bier in en niet openen met een kettingzaag. :)

Afhandeling van verkeerd bestelde artikelen gaat ook soepel.

Ik bestel bijna alles bij Megekko, alles is altijd de volgende dag binnen, nooit problemen.

Deze maand 2 behuizingen besteld, 1 voor mijzelf en een ander om een setje in te bouwen. Volgende keer gewoon weer megekko.

Ik heb geen klachten, alleen maar plus punten

Megekko is in 1 woord top. Ze hebben een divers aanbod, veel spullen op voorraad en vooral heel goede prijzen.
Ook binnen je account is het heel makkelijk om je bestellingen in te zien, de facturen staan erbij in pdf formaat en je kan daar ook direct een retour aanvraag doen. Geen onnodig mailen of bellen. Ik ben al met al al jaren zeer tevreden met de service van megekko.

Megekko levert supersnel, ik had savonds rond 21u een moederbord besteld en de volgende dag om 15u geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de pakket-status en alles is goed verpakt.

Ik heb eerder al aardig wat spullen bij Megekko besteld.
En elke keer weer wordt alles snel en keurig netjes alles afgeleverd zonder enige problemen.

Ik bestelde vorige week rond 23:17 een product en had het was binnen 13 uur al in huis. Absoluut geweldige snelheid en goeie aflevering.

Moeiteloos bestellen en ik heb voor deze winkel gekozen omdat ze het product dezelfde dag nog zouden verzenden

Zoals beloofd dezelfde avond nog verzonden en prima op tijd het product in mijn bezit. Verpakking was prima en je hoeft je geen zorgen te maken dat e.e.a. na een val beschadigt.

Het bestellen en leveren ging pijnloos en snel. Wat ik besteld had kwam op de afgesproken dag netjes binnen.

Product was meer dan goed verpakt, las je dit wilde beschadigen moest je hem echt van een berg af gooien denk ik..

Helaas heb ik geen goede ervaringen met deze webwinkel. De bestellingen zijn wel netjes verzonden, en op tijd, maar de service erna is drama. Omdat één onderdeel defect was, maar het niet helder was of dit het moederboard of CPU was, heb ik voor de zekerheid beide opnieuw besteld & betaald. DIt ook in overleg met Megekko. Na het omwisselen werkte de computer weer en heb ik de defecte artikelen retour gestuurd. Dit allemaal binnen 7 dagen.

BIj ontvangst van Megekko gaven ze aan dat er iets raars was met het moederboard en dat deze opgestuurd moest worden naar de leverancier, dit zou mij €75 kosten. Niet leuk maar ja. Het was mijn risico om het artikel nogmaals te bestellen. Hierop heb ik mijn akkoord gegeven en nu 6 weken later heb ik nog steeds mijn geld niet terug.

Ondanks alle mailtjes wordt je gewoon genegeerd. Ik vind het een slechte zaak en zo ga je niet met klanten & retouren om.

Dus een afrader om hier te bestellen.

De verzending is geleverd zoals afgesproken en netjes verpakt.

Dus een afrader om hier te bestellen.

Ik heb laatst mijn eerste bestelling geplaatst bij Megekko, omdat ze zowel de goedkoopste als de snelst leverende partij voor het product waren dat ik wilde hebben. Na het doorlinken vanuit de Pricewatch was de bestelling snel geplaatst. Levering vond plaats binnen één werkdag.

Megekko heeft netjes binnen één werkdag mijn bestelling afgeleverd via PostNL (vooral niet afzakken naar DHL of andere alternatieven!).. Mijn bestelling was prima verpakt, maar ik had zelf een kleiner doosje gebruikt met iets meer opvulling.

Megekko staat garant voor snelle levering tegen scherpe prijzen.
Fijne web winkel die het beste voorheeft met zijn klanten.

Product was goed verpakt.

Al staat er als reden dat dit voor een winactie is, de winkel van megekko is daadwerkelijk een aanrader. Snelle service, goede levering, een breed assortiment en vaak nog mooie extra's bij elke aankoop. Enige puntje wat soms wat minder is is het "winkelwagentje", deze heeft soms dat de producten erin niet juist updaten. Ik raad megekko zeker aan!

Op tijd geleverd, goed verpakt. Alle producten (ventilator, ventilator frontje en ssd) zaten netje in de doos en de overige ruimte was opgevuld met luchtzakjes.

Dit is de winkel waar ik het liefst al mijn Pc onderdelen koop. Megekko is meestal het goedkoopst of 1 van de goedkoopste. Ook altijd goede service en het paketje is altijd op tijd verstuurd.

Ik had veel besteld tegelijkertijd en het is allemaal tegelijk binnengekomen. Alles was netjes ingepakt zodat er geen beschadigingen waren tijdens het verzenden.

Megekko was één van de goedkoopste aanbieders met goede reviews; reden voor mij om voor deze webshop te kiezen.

Duidelijke factuur. Snelle levering.

Ik heb al een aantal keer iets bij Megekko besteld omdat ze vaak (een van) de goedkoopste in de pricewatch zijn. Ik heb nog nooit problemen gehad met de spullen die ze geleverd hebben.

Levering is snel en volgens de voorspelling. Het enige dat ik er op aan kan merken is dat ze mijn bestelling de laatste keer in een veel te grote doos hadden geleverd.

Al meerderen keren besteld bij Megekko en eigenlijk altijd tevreden geweest met de aankoop. Bij veel producten zijn ze het goedkoopst in de pricewatch en de kwaliteit is mijns inziens niet slechter dan andere webshops.

Ik heb nog geen producten retour hoeven te sturen dus daar heb ik geen ervaring mee.

Verzending verliep vlekkeloos, geen klachten.

Prima en snel geholpen toen ik melde dat ik een artikel toch niet nodig had!

Scorekaart voor Megekko