Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

I bought a new Ryzen 3750X on the 8th July (just one day after the official AMD launch) and Megekko informed me that they would have the CPU arriving at their store on the 10th. On that day, they delivered my package and I received it the next day. Perfect service, excellent price & fast delivery. Will order my next parts from them again!

PostNL tracking number provided as soon as it shipped. Packaged well with lots of air bubble/bags.

Snel kunnen bestellen en duidelijk proces. Werd netjes op de hoogte gehouden van levertijd, product was in backorder bij leverancier.

Keurig op verwachte dag geleverd.

Netjes verpakt alles compleet.

Eenvoudig om te bestellen, goede prijzen in vergelijk met andere leveranciers. Alle items netjes verpakt in dozen en thuis bezorgd.

De volgende dag geleverd.

Een eerdere bestelling bij Megekko verliep naar behoren, en ook deze keer geen enkel probleem.

Snel verstuurt, van elke stap op de hoogte gebracht, met vermelding dat de info bij PostNL wel eens achter loopt (wel zo duidelijk, want dat is inderdaad vaak zo)

Ik had een vraag over een bestelling, en deze is snel en persoonlijk beantwoord, je hebt hier met toegewijde mensen te maken.

Ik bestel bijna altijd mijn electronica op Megekko. Goedkoop, overzichtelijke site, ruim aanbod en snelle levertijd. Tot nu toe nooit problemen gehad met een product dus over de klantenservice kan ik (nog) niks zeggen.

Snelle mooie overzichtelijke website je word goed op de hoogte gehouden omtrent de snelle levering. Gewoon website zoals het hoord

2e bestelling in een week, prima levering, avonds besteld, volgende ochtend geleverd. Verpakking was ook dik in orde.

Snel & Goed verpakt.

Al vaker bij deze shop besteld. Prijs/kwaliteit is hier erg goed. Het bestellen ging prima, wat je van een goede webshop mag verwachten. Duidelijke e-mails waarmee je op de hoogte gehouden wordt van de bestelstatus.

Product was netjes verpakt en werd een dag later keurig afgeleverd zoals beloofd.

Snel besteld, je krijgt wat je besteld. Het is goed verpakt en een goede service en aandacht.

Keurig op tijd afgeleverd.

Ik had iets besteld wat niet op voorraad was, dit werd snel bekend gemaakt en kon meteen worden gerectificeerd. Volgende dag alles/ de rest binnen.

Heb hier op release dag een nieuwe Ryzen gekocht, dit ging allemaal erg soepel en verliep zonder problemen.

Kreeg gelijk de volgende dag een email met de mogelijke bezorgdatum en of deze mij zou schikken, en een mogelijkheid om deze aan te passen alvorens het pakketje naar PostNL ging.

Het bestellen gaat makelijk als je al een beetje weet met webshops om te kunnen gaan. De winkelwagen maakt het al snel duidelijk.

Duidelijke richtingen om het pakket te volgen. Verder zijn de leveringen ruim op tijd.

De email bevestigingen zijn op tijd en verdere factuur info is er goed in verwerkt. Prima email service dus.

Prima bestelling, zou 2 dagen na bestelling geleverd worden, is ook zo gebeurd. Goed verpakt. Al met al goeie ervaring.

Prima & op tijd.

Zowie G-SR mosuepad gekocht bij Megekko, ze hadden de beste prijs in nederland voor die mousepad.

iPad gekocht bij Megekko. Ze hadden de beste prijs en de snelste levering. Alles is helemaal goed gegaan.

Snel, gratis en goed verpakt

Er ging bij PostNL iets niet helemaal goed en hierover snel contact gehad met de klantenservice. Klein minpuntje dat je niet kan bellen of chatten, enkel mailen.

Dit is een fijne webshop met duidelijke prijzen en bezorgtermijnen. Inmiddels onze vaste hardware leverancier geworden.

's avonds een tablet besteld welke de volgende morgen goed verpakt is afgeleverd, zo snel heb ik nog niet eerder iets ontvangen van een webshop, prima bevallen.

De communicatie over levering was ook prima in orde, al met al een goede ervaring.

Alle producten netjes en op tijd aangeleverd gekregen volledig tevreden met verpakking en geen eerder geopende verpakking alleen psu was doos beetje beschadigd in de hoek maar niks ernstigs

Kaai fijn dat je s'avonds 6 onderdelen voor een computer kunt bestellen en dat je dan de volgende dag 1600 uur een code krijgt om uit een postnl kast je producten kunt pakken stel dat ik stel dat ik na sluitingstijd pas had gekunt had ik em nog kunnen pakken ik vind t wel fijn.

Ik had een Lowepro camera tas besteld die in een mooie aanbieding was. Deze had ik besteld toen die nog op voorraad was. Tot zover ging het goed....

Hier begon de ellende. Eerst kreeg ik een mail met dat het bestelde product niet meer op voorraad was en dat deze door de leverancier besteld zou worden. Opzich prima ik had geen haast met de bestelling. Na een paar dagen contact opgenomen met de klantenservice om te vragen voor een indicatie over de levertijd. Ik kreeg te horen dat het bestelde product nooit meer leverbaar zou worden en niet meer in het assortiment zou komen. Ik balen natuurlijk en de order geannuleerd op jullie advies. En rara wat staat er een paar dagen later gewoon weer in de webshop? De tas die nooit meer leverbaar zou zijn. Ik contact opgenomen met wat is dit nou voor actie? Krijg je domweg een klote mail met een hoop smoesjes en mijn vraag waarom die een paar dagen wel wel weer in de winkel ligt terwijl deze volgens de klantenservice niet meer in het assortiment zou komen wordt compleet genegeerd. Ook een klacht die ik ingediend heb wordt compleet genegeerd. Als je op zo'n manier van klanten af wil komen en zorgen dat je geen leverplicht meer hebt, is dat perfect gelukt.

hoi ik ben Henri Busio ik zelf vind dit een zeer goede winkel met goed geprijsde artikelen als je vragen hebt wordt je altijd meteen geholpen en retouren hebben ze nog nooit moeilijk over gedaan

altijd snel en goed verpakt daarom koop ik hier bijna alles wat mogelijk is zelfs als het een paar euro hier duurder soms is. ik vind dat het waard.

Makkelijk bestellen, goede prijzen en ook goede ervaringen met de support. Vaak ook nog eens wat grappigs gratis bij je bestelling

Laatste product wat ik besteld had was niet op voorraad, maar kreeg dagelijks een update van de status van het product. Daarna prima ontvangen!

Een keer verkeerde camera besteld, zonder gedoe terug kunnen sturen en opnieuw besteld.

Scorekaart voor Megekko