Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenKoop de laatste tijd steeks vaker bij Megekko: overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering, veel betaal- en bezorgopties.
AlgemeenHad een bestelling geplaatst, door vertraging van een item iets anders geselecteerd. Dat ging prima, snel reactie via de mail. Helaas heb ik de bestelling moeten annuleren, binnen een uur of 2 reactie en volgende werkdag stond het geld alweer op de rekening. Top.
KlantenserviceReageren snel en duidelijk op email, bij vragen kan er snel iets geregeld worden en bij annulering volgende werkdag m'n geld terug.
Algemeenwas zeer makkelijk om iets te bestellen en veel betaal mogelijkheden. zeker een aanrader voor iedereen
Verzendingdag later was het al binnen.
Klantenservicezeer vriendelijk en snel geholpen
AlgemeenDuidelijk overzicht van producten, producten netjes op de aangegeven dag uitgeleverd en goed verpakt .
AlgemeenMooie duidelijke website.
Alles is makkelijk te vinden.
Nette prijzen voor de artikelen die ze aanbieden.
Ik had 5 harde schijven voor mijn NAS besteld.
Deze waren apart verpakt in bubbelplastic zakjes, en daarnaast zaten er nog wat luchtzakjes in de doos zodat de harde schijven geen kant op konden.
AlgemeenDuidelijke communicatie en goede prijzen. Fijn dat je als ook gast spullen kan bestellen zonder een account aan hoeft te maken.
VerzendingBestelling wordt netjes op tijd geleverd. En je kan kiezen om het bij een ophaalpunt af te laten leveren.
AlgemeenBestelproces duidelijk en makkelijk te doen op telefoon.
Was niet de goedkoopste webshop , prijs was gelijk maar door eerdere ervaringen weer voor Megekko gekozen
Snel . 1 dag verzending. En keuze waar je het laat bezorgen, in mijn geval bij een pick-up punt. Hiervoor geen extra kosten, wat bij andere webshops vaak niet mogelijk is of extra kost.
AlgemeenMegekko stond als een van de goedkoopste aanbieders in de pricewatch voor het onderdeel dat ik wilde kopen. Vanwege eerdere goede ervaringen met Megekko heb ik gekozen om bij hun te bestellen. Even doorklikken, inloggen, verzendwijze kiezen, betalen en klaar
Erg fijn is de mogelijkheid om ook dingen met spoed te laten verzenden of direct naar een afhaalpunt te versturen. Die opties missen bij veel webwinkels, maar bij Megekko kan dat gelukkig wel.
Kortom, gewoon prima, zoals tegenwoordig verwacht mag worden van een webwinkel.
Bij de verzending gooide helaas PostNL roet in het eten, door het te presteren om een spoedzending een dag te laat te bezorgen. Daar kan Megekko echter niks aan doen, en dat is ook niet de reden van de punt aftrek.
De Goed in plaats van Uitstekend komt omdat Megekko bij grotere producten deze in de oorspronkelijke verpakking van de fabrikant verstuurd. Ik vind het altijd fijn als een verpakking neutraal is, zodat het niet direct zichtbaar is wat ik besteld heb. Daar hebben andere mensen wat mij betreft helemaal niks mee te maken, ondanks dat het nou niet bijster interessante bestellingen zijn
Verder gewoon prima in orde, dingen die zij zelf op voorraad hebben worden keurig dezelfde dag nog verzonden.
Ik had gekozen voor spoedlevering, maar PostNL liet het dus afweten en bezorgde de spoedlevering een dag te laat. Een mailtje naar de klantenservice van Megekko was voldoende om de extra betaalde kosten voor de spoedlevering terug te krijgen en dat geld stond de volgende werkdag alweer op mijn rekening. Snel en correct afgehandeld dus, waarvoor hartelijk dank!
AlgemeenSite is overzichtelijk en geeft netjes aan of er eventuele acties lopen bij een product zoals een gratis artikel. Niet elke leverancier geeft dit (duidelijk) aan. Megekko is over het algemeen ooi concurrerend op prijs. Levering is snel (volgende werkdag). Met de aftersales heb ik geen ervaring.
VerzendingStevig en goed verpakt, niks op aan te merken.
AlgemeenGoedkoopste adres voor mijn bestellingen, zeer snelle levering, prima verpakt en het juiste produkt geleverd.
VerzendingHet was er inderdaad de andere dag (zaterdag)
AlgemeenAlgeheel is de service van de winkel niet goed. Ze beloven voor 22.30u besteld morgen in huis, was al niet waar bij men 1e 2 bestellingen.
Ik zie bestel een rtx 2060 voor 679 euro, volgende dag staat die plots aan 650 euro. Ik vraag een compensatie, doen ze niet, terugsturen is op mijn eigen kosten als ik wil herbestellen. Slim gezien van hen maar absoluut geen service en nog nergens meegemaakt.
tot 3x toe besteld, alle 3 de keren werd de leverdatum opgeschoven en waren ze te laat.
Klantenservicegeen service zoals ik al zei, komen je niet tegemoet en het is duidelijk in de mails dat ze niet bereidt zijn service te geven.
AlgemeenGeen onzin. Gewoon je product bestellen en afrekenen. Wilde bij een Nederlands bedrijf bestellen en Megekko had de beste prijs.
VerzendingSnel verzonden en ontvangen.
AlgemeenSnelle verzending en een prima prijs.
Duidelijke website met veel productinformatie.
Homepod met Europese stekker.
Mooi is de mogelijkheid om het gelijk op een ophaalpunt te laten bezorgen.
AlgemeenGoede prijs snelle levering het product was zeer goed verpakt.
Maar ik had ook niks anders verwacht.
AlgemeenIk heb bij Megekko een 3700x met ram en een moederbord gekocht om mijn pc te upgraden.
KlantenserviceIk had een b450 moederbord besteld waarbij het niet mogelijk is om de bios te updaten zonder een ryzen 1xxx of 2xxx cpu. Megekko heeft de bios voor mij kunnen updaten in het service centrum in Breda.
AlgemeenMegekko is een online web-platform dat van alles aan te bieden heeft, zeker voor pc-nerds is dit een website dat je nooit zal teleurstellen. Er zijn regelmatig aanbiedingen en heb een Ryzen 5 2600 voor 109.- gekocht toen het voor 160.- ging (2018). Daarom vind ik dat Megekko een grote duimpjes omhoog van mij krijgt door de grote variatie die ze te bieden hebben, levertijden zitten gesorteerd en het komt allemaal netjes verpakt met bubbelplastic, echt een aanraader in mijn ogen!
VerzendingNetjes verpakt, snelle verzending, in het algemeen primá!
AlgemeenVanaf begin tot eind goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Deze kwam optijd en zonder problemen aan.
AlgemeenSnel geleverd, erg goed verpakt en tegen een scherpe prijs. Zou hier vaker gaan bestellen.
AlgemeenI bought a new Ryzen 3750X on the 8th July (just one day after the official AMD launch) and Megekko informed me that they would have the CPU arriving at their store on the 10th. On that day, they delivered my package and I received it the next day. Perfect service, excellent price & fast delivery. Will order my next parts from them again!
VerzendingPostNL tracking number provided as soon as it shipped. Packaged well with lots of air bubble/bags.
AlgemeenSnel kunnen bestellen en duidelijk proces. Werd netjes op de hoogte gehouden van levertijd, product was in backorder bij leverancier.
Keurig op verwachte dag geleverd.
Netjes verpakt alles compleet.