Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima webwinkel. Goed overzichtelijk en nette prijzen. Persoonlijk vind ik de nieuwsbrief goed. Snel overzicht van wat er in de aanbieding is afgewisseld met wat humor. Vooral de gratis extra's bij je aankoop maakt Megekko net wat anders.
VerzendingVerzenden ging vlot. Mini kritiek puntje. Als je een m.2 ssd in een kleine doos verzend, leg dan ook iets van de luchtkussen onder het product. Nu open je een doos, haalt er 3 lagen luchtkussens af om je product op de bodem te vinden. Voelt vreemd.
Er zal wel niets mee gebeuren, het is zo licht.
AlgemeenUitstekende webwinkel met bereed assortiment en altijd een mooie prijs. Website is overzichtelijk en ik heb altijd snel gevonden wat ik nodig heb.
VerzendingProducten zijn altijd goed verpakt en worden netjes op de tijd geleverd die op de website word gemeld.
KlantenserviceKlantenservice is uitstekend en reageert snel. Tot nu toe 2 keer contact opgenomen met de klanten service. De 1e keer een niet werkende software code ontvangen bij aanschaf van hardware. Per email heb ik toen diezelfde dag een wel werkende code ontvangen.
De 2e keer had ik een HDD besteld (ter vervanging van een HDD in raid van mijn server) deze was defect bij aankomst. Direct een mail gestuurd naar de klanten service en het hele verhaal uitgelegd. Binnen 24 uur een reactie gehad en een dag later had ik mijn nieuwe wel werkende HDD in huis. Ondanks dat je hun niet kan bellen krijg je via de email altijd snelle en concrete reacties.
AlgemeenSnel en makkelijk besteld na al eens eerder wat besteld te hebben.
Top webshop en nog nooit problemen mee gehad.
Pakketje op tijd geleverd en makkelijk te volgend door middel van een track and tracé nummer.
AlgemeenPC voeding besteld. Kreeg de verkeerde geleverd omdat er een verkeerd barcode stickertje opzat. Gemeld op vrijdag aan het einde van de werkdag. Helaas, maandag pas konden retour spullen aangemaakt worden. Dinsdag verzonden, woensdag daaraan gekomen. Grote stilte. Maandag de koop geheel geannuleerd, reactie. Het is was druk bij retouren. Al met al niet alle kosten van verzenden en retouren terug gekregen. Geen beste beurt, geen vertrouwen vanuit mij in deze winkel
KlantenserviceGeen reactie uit de winkel hoe ze met een foute levering wensen om te gaan. Initiatief lag geheel bij de klant die kon wachten
AlgemeenMijn bestelling was uiterst makkelijk geplaatst en zeer snel afgehandeld, had binnen 1 minuut orderbevestiging em binnen 5 minuten een verzendingsbevestiging met track en trace code. Ik had al eens eerder besteld Megekko en daardoor was ik met ongeveer 2 minuten klaar. Prima webshop maar kan ik niks over de klantenservice zeggen want daar heb ik nog niet mee te maken gehad.
VerzendingPakketje was goed verpakt en direct de volgende dag na de bestelling afgeleverd bij de buren omdat er niemand thuis was.
Algemeenduidelijke cominucatie m.b.t. betaling die voldaan is. De webshop is duidelijk genoeg. Ik heb hier meerdere keren besteld met aankoopbedragen varierend tussen de 30 en 700 euro. Wat ik opmerkelijk vind is dat je altijd 3,95 verzendkosten betaald
VerzendingTot half 11's avonds de volgende dag bezorgd. Laatst een keer om kwart over 10 besteld en hat was er netjes de volgende dag.
KlantenserviceKlantenservice gaat via de mail en verloopt prima. Ik had binnen een kwartier antwoord op mijn vraag.
AlgemeenDoos met prima videokaart erin uitstekend en snel doorgeschoven. Dank!
De webshop bewijst zich al jaren.
Mooi dat er een alternatief afleverpunt kon worden aangeklikt!
AlgemeenAl jaren klant zonder klagen, leuk ook dat je als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief je vaak gratis een nuttige gadget kunt meebestellen.
VerzendingLevering binnen een dag, voel me wel altijd schuldig dat voor een geheugenstripje een doos met lucht wordt geleverd. Het zou mooi zijn als daar eens iets op gevonden kan worden.
AlgemeenNieuwe hardware aangekocht voor mijn systeem te upgraden. Prijzen worden dagelijks geüpdate en alles is er terug te vinden. Nog geen slechte ervaringen gehad met de site zelf, wel soms met PostNL die de verzendingen doet.
VerzendingDe verzending werd door PostNL gedaan en ik kreeg de melding dat ik mijn pakketje niet meer zou krijgen binnen de 24u na het bestellen zoals de bedoeling was. Niet veel later stonden ze toch voor mijn deur (wat een goed ding is), maar de dozen van de hardware waren wel beschadigd
AlgemeenIk ben bij Megekko terecht gekomen via Tweakers voor een nieuwe ssd voor mijn pc. De flow van de website kan iets beter maar als je van te voren al weet wat je wilt bestellen is het geen probleem. Het betalen gaat snel en de levering was zo als gewoonlijk binnen 1 dag.
VerzendingZeer snelle levering en de producten worden erg goed verpakt.
AlgemeenPrima website en goede prijzen. Levering ook altijd binnen 24 uur mits op voorraad.
Kortom prima bedrijf.
AlgemeenHad een nieuwe SSD nodig voor mijn pc. Via Tweakers bij Megekko terecht gekomen vanwege de goede prijs en snelle levering. Bestelling en betaling was snel gedaan.
VerzendingBinnen een werkdag bestelling binnen gekregen. Artikel zat in goede kartonnen doos met voldoende bescherming. Word via duidelijke mails op de hoogte gehouden van het process.
AlgemeenSnelle levering, zoals beschreven. Genoeg keuze, een lage prijs en prima kwaliteit. Al meerdere bestellingen gedaan en erg tevreden.
VerzendingDe levering was zoals beschreven: snel.
AlgemeenAlles is naar volle tevredenheid verlopen! De website is duidelijk. het product is snel geleverd, volgens afspraak. Het product was goed verpakt.
VerzendingOp tijd geleverd, volgens afspraak. Goed verpakt.
AlgemeenIk heb door de jaren heen verschillende malen hardware besteld en als ik terug kijk in de historie best vaak bij Megekko en dat is niet voor niets.
De prijzen zijn of het laagst of concurrerend. De levertijden zijn snel, bijna altijd de volgende dag als je voor 22:30 besteld. Het assortiment is prima, 9 van de 10 keer staat Megekko in de top 4 als ik een product zoek via Tweakers.
Ik ben fan !!
Snelle levering. Pakketten zijn altijd keurig en stevig verpakt. Ik heb hier nimmer vertraging gehad of andere narigheid, altijd keurig op tijd en goed geleverd.
KlantenserviceIk heb maar 1x contact gehad met de klantenservice en dat was niet voor deze order.
Maart 2019 heb ik een cordless keyboard besteld, low budget. Ik weet niet meer exact wat de reden was, maar ik heb deze geretourneerd. Het proces is duidelijk en dus makkelijk uit te voeren, vriendelijke beantwoording, geen afwimpelende vragen. Na ontvangst van het door mij geretourneerde product, is het bedrag snel gecrediteerd.
AlgemeenGoede deals, snel, altijd bereikbaar en klantvriendelijk. Dat is Megekko wat mij betreft. Kan deze shop van harte aanbevelen. Ik heb vaker producten bij Megekko besteld en het wordt altijd op tijd en goed ingepakt afgeleverd. Dat is zo gek nog niet is wat mij betreft een erg passende slogan.
VerzendingVerzending de volgende werkdag als je voor 22:30 uur besteld. Dat hebben niet veel shops, dit geldt zelfs op zondag.
KlantenserviceGericht, persoonlijk en meedenkend.
AlgemeenPrima winkel met een groot assortiment en redelijke prijzen. Website oogt daarentegen wel enigszins verouderd.
VerzendingVerzending verliep zoals altijd vlekkeloos. Netjes verpakt enb keurig op tijd geleverd met PostNL. (inclusief Track&Trace link)
AlgemeenGoed ingepakt en de volgende dag in huis. Alles was netjes volgens schema. De website is duidelijk en je kan op allerlei manieren filteren.
Het enige wat ik niet zo handig vind is de zoekbalk. Die brengt je niet naar een pagina, dus het is lastiger om een extra pagina te openen met een andere zoekterm.
AlgemeenOnderdelen besteld voor nieuw ryzen systeem.
Bestelling werd de volgende dag bezorgd, met een gratis tablet steun.
Product was goed verpakt.
AlgemeenZondag middag gekocht, maandag middag in huis. Scherpe prijzen, snel, efficiënt en al jaren gebleken betrouwbaar.
VerzendingDegelijk ingepakt en snel ontvangen.