Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl meerdere keren wat bij hun besteld en werd iedere keer de volgende dag geleverd. Duidelijke site, ruime keuze en scherpe prijs. Ben ook erg tevreden over de kwaliteit van de producten.
VerzendingGoed verpakt.
AlgemeenDirect via Pricewatch binnengekomen, accountje aangemaakt, besteld, en de volgende dag lag het op de mat.
VerzendingHet had ook in een brievenbuspakketje gepast, dat was fijner geweest voor bezorging.
AlgemeenOp donderdagmiddag om twee uur een cardreader besteld, iets voor vijfen de verzendbevestiging al ontvangen en vrijdag netjes verpakt afgeleverd door PostNL.
Webwinkel ziet er netjes uit, is overzichtelijk en prettig geprijsd en bovenal, je hoeft niet perse een account te maken om iets te bestellen.
Al met al een prettige ervaring en zal hier dan ook zeker vaker iets bestellen.
AlgemeenVeel PC artikelen op voorraad over het algemeen word alles ook dezelfde dag nog verzonden.
VerzendingProduct was prima stevig en veilig verpakt, verbeterpuntje kan zijn: toevoegen van een product net na betaling. Als je iets vergeet, moet je opnieuw verzendkosten gaan betalen voor dezelfde levertijd en dag.
AlgemeenIk heb inmiddels drie bestellingen gedaan, en steeds keurig op tijd de bevestiging ontvangen en de volgende dag geleverd. De prijzen zijn concurrerend genoeg om terug te komen bij Megekko, ook als het iets duurder is dan elders zou ik nog hier bestellen, reden hiervoor is de uitstekende service, zelfs op zondag!.
VerzendingDe producten komen goed, op tijd en degelijk verpakt aan. De verpakking is verzegeld met hun eigen inpaktape en voldoende luchtzakjes. Omwille van het milieu zou ik toch een alternatief voor het plastic zien. Een verpakking opvullen met gereycled papier/karton zou ik wel kunnen waarderen.
De verzendkosten van mijn kleine orders waren slechts EUR 3,95.
Bij mijn eerste bestelling had ik het verkeerde e-mailadres opgegeven, dus na mijn iDeal betaling, niets meer vernomen. Hierop een mail gestuurd, en deze werd op zondag vriendelijk beantwoord, en na kort uitzoekwerk was mijn fout ontdekt en kreeg ik de bevestiging dat de order al klaar stond voor verzending.
Ik heb nog geen retouren, dus daar kan ik niets over zeggen. Maar de service is naar mijn mening prima, en zelfs op zondag ontvang je nog een bericht van een medewerker, en zoekt e.e.a. voor je uit. Dus wat betreft de (after)sales, een dikke plus!
AlgemeenMakkelijk dingen bestellen en snel geleverd. Ze hebben altijd veel dingen op voorraad en word snel geleverd
VerzendingZe houden zich altijd aan de gestelde levertijd en word goed verpakt. Nog nooit problemen gehad
KlantenserviceEen keer een stuurtje besteld, na 12 dagen deed het knopje het niet meer, dus teruggestuurd. Process ging redelijk snel, niet super snel en kreeg uiteindelijk mijn geld + verzendkosten terug! Moest er wel even om vragen want eerst waren ze het "vergeten"
AlgemeenMooie prijzen en alles geleverd zoals verwacht. Verder geen ervaring met de klantendienst, was niet nodig.
VerzendingPrecies geleverd via postNL op de tijd zoals deze stond vermeld op de website.
Algemeengoede overzichtelijke website. Over het algemeen de laagste prijs. Snelle levering en goed verpakt (niet een veel te grote omdoos)
VerzendingLevering is niet altijd de volende dag, maar dat is voor mij minder belangrijk dan de prijs
KlantenserviceDe vraag welke is heb gesteld werd prompt beantwoord en ook gedetailleerde en ter zake kundig!
AlgemeenIk was op zoek naar een middelsegment laptop. Megekko had dit model met de laagste prijs. En ook nog een bieropener als goodie er bij gekregen, wat wil je nog meer voor service
Supersnel geleverd, in de avond besteld en meteen verzonden.
Sneller dan dit kan het niet dus kan alleen maar uitstekend opgeven.
AlgemeenIk heb een topervaring gehad met megekko, ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al en het was leuk verpakt(er stond bijvoorbeeld op de doos 'niet openen met een kettingzaag'). Ook zijn is er n iks beschadigd of vuil aangekomen. Ik heb dus een zeer goede ervaring gehad met megekko.
AlgemeenZoveelste bestelling bij Megekko. Doorgaans bestel ik op vrijdag zodat de boel zaterdag binnen is of af te halen en ik er gelijk mee aan de slag kan.
Ook dit keer vlekkeloos gelukt, nieuwe CPU op vrijdagavond en de volgende dag afhalen. Top.
AlgemeenEen online store met een uitsteend gamma met uitstekende stock.
Tevens is het geniaal dat je kan bestellen tot 23:59 en het de volgende dag reeds geleverd krijgt. Met de aktie-code in de nieuwsbrief krijg je ook af en toe een leuke gadget cadeau.
Uitstekende levering. Bij Post-NL kan je echter niet altijd een tijdstip verwachten van je levering.
AlgemeenBestelling plaatsen was heel makkelijk, producten snel te vinden, niet nodig om eerst in te loggen, gewoon je gegevens in vullen en bestellen maar. Ook het afleveren bij een afhaalpunt was geen zoek werk voor nodig zoals op sommige sites. ahv. opgegeven postcode was het simpel aan te geven waar je wilt op halen. betalen was ook via iDeal simpel te doen.
Verzendingkeuze om het bij een afhaalpunt op te halen was zo gemaakt.
KlantenserviceNa levering bleek een kabel niet in de verpakking te zitten. Een mail naar Megekko was voldoende om deze na gestuurd te krijgen.
AlgemeenIk kreeg exact wat ik bestelde aan de voordeur afgeleverd, perfect.
Geen vervelende zaken zoals product niet op voorraad. Info hierover was prima.
Zeer snel geleverd, in 17 uur na bestelling bezorgd.
AlgemeenHet hele proces ging snel en was zeer duidelijk.
Het selecteren van mijn product tot het voltooien van de betaling heeft mij ongeveer 5 minuten gekost.
Mijn bestelde product was goed verpakt in een anonieme doos met vulling rondom het product zodat deze goed beschermd was.
AlgemeenProduct (Raspberry pi 4) was op voorraad en werd de volgende dag geleverd zo enige problemen
VerzendingLevering kwam op de afgesproken tijd die bij de tracking code van Postnl stond
AlgemeenWat een fijne webshop! Snelle levering en duidelijk prijzen. Ik ga hier zeker nog meer bestellen
VerzendingSmiddags besteld en dag erop al geleverd. Super!
AlgemeenDe website/shop van Megekko ziet er verzorgt en overzichtelijk uit. Zowel op de site als in de nieuwsbrief gebruikt men dikwijls humor die ik persoonlijk zeer kan waarderen. Zelfs de verpakking van Megekko ontkomt niet aan deze humor. Zo was op mijn laatste bestelling de waarschuwing te zien dat ik de doos niet met een kettingzaag mocht openen.
Wat ik persoonlijk fijn vind is het ruime assortiment. Ondanks Megekko niet altijd de goedkoopste is in Pricewatch heb ik er graag een aantal euro extra voor over om zoveel mogelijk artikelen bij dezelfde aanbieder af te nemen. Wel zo makkelijk om het bij je thuis te krijgen en contact op te kunnen nemen mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn.
Wat dat laatste betreft heb ik bij Megekko nog geen problemen ondervonden met de geleverde producten. Top! Mocht er toch iets mis zijn met je bestelling dan kun je op verschillende manieren in contact komen met een medewerker van Megekko. Ondanks dat Megekko een klacht het liefst via e-mail of post (ja, zelfs dat bestaat nog in 2019) ontvangt kun je in Breda ook langs een fysiek servicepunt.
Mijn bestelling kwam tot stand d.m.v. meerdere linkjes via Pricewatch en werkte prima. De meeste producten die je bij Megekko besteld heb je de volgende dag al in huis. De prijzen op de site zijn incl. BTW en voor verzending binnen Nederland betaal je altijd 'maar' 3,95 euro.
Het betalen van je bestelling kan op 5 manieren. Naast iDeal en creditcard kun je bij Megekko ook betalen via Bancontact, Klarna en PayPal.
Mijn producten waren prima verpakt en zijn keurig aangekomen. Wat dat betreft blijkt de combinatie Megekko en PostNL binnen Nederland een goede keuze.
Tijdens het afronden van je bestelling kun je aangeven welke verzendmethode je voorkeur heeft. Zo kun je je bestelling laten afleveren op het factuuradres maar je kunt er ook voor kiezen om een alternatief adres op te geven of je bestelling op te halen bij een PostNL afhaalpunt.
Voor een paar euro extra kun je aangeven dat je je bestelling tussen 18:00 en 22:00u wenst te ontvangen of, indien je niet lekker overweg kunt met je buren, expliciet aangeven dat je pakket niet bij de buren mag worden afgegeven als je niet thuis bent...
Een ochtendlevering voor 10:00u kan ook maar daar betaal je wel een aardige duit extra voor. Deze service kost je bijna 20 euro extra.
AlgemeenVia tweakers deze webshop gekomen, makkelijk te bestellen en de volgende dag had ik de kabels al in huis
VerzendingPakketje de volgende dag al ontvangen.
Verpakking was top doosje met luchtzakjes
AlgemeenPrima bestelprocedure, levertijd was zoals beloofd. En de prijs was in orde. Net als bij mijn voorgaande bestellingen een goede webwinkel.
VerzendingPostNL gaf aan in de avond langs te komen, maar dat bleek toch de middag te zijn. Gelukkig was ik thuis.