Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling geplaatst op 1 september. Bestelling wordt 2x uitgesteld. 1x met 2 dagen, vervolgens een week extra zonder de garantie dat ze werkelijk gaan leveren.
VerzendingNiet verzonden. Klantenservice dus ook ondermaats, want ik moest er zelf achteraan. Zelfs de extra week konden ze niet garanderen.
KlantenserviceGenoemd worden als 1 van de wachtende klanten die als eerste de bestelling mogen verwachten met een slag om de arm want ze weten niks zeker is erg slecht. Mogelijke alternatieven bieden en/of iets aanbieden ter vergoeding zou ik minimaal als service aanbieden. Een week laten wachten en de klant het initiatief laten nemen, onduidelijke zaak. Heel slecht.
AlgemeenWebshop werkt solide. Het was makkelijk een account te maken en een aantal producten te bestellen. Kon helaas geen twee nog niet verzonden orders meer samenvoegen, maar ik weet ook niet of dat reëel is om te verwachten.
VerzendingSnelle levering en alles was goed ingepakt. Ook mogelijkheid tot bezorgen op afhaallocatie van Post.nl dus dat is erg handig.
KlantenserviceRetourneren van product ging makkelijk. Kreeg snel bericht erover en uitleg hoe te retourneren.
AlgemeenProducten waren makkelijk te vinden, prijs verschillen tussen verschillende modellen waren overzichtelijk, laagste prijzen. Geen problemen gehad.
VerzendingEen dag van tevoren besteld, de volgende dag in huis. Op tijd bezorgd en alles was veilig verpakt.
AlgemeenDe website is duidelijk en er is bezorgd volgens afspraak. Het product is volgens verwachting.
VerzendingLaatste ster blijft open voor levering eerstvolgende werkdag
AlgemeenWebsite is makkelijk en overzichtelijk. Goedkoop en prima service, veel produkten en goed advies wanneer je hebt nodig hebt. Betreft voor mij de 4e bestelling bij Megekko.
VerzendingVoorraadstatus klopt niet ondanks dat in de FAQ staat dat deze altijd up to date is. Op maandag een mail dat alles op voorraad is en ze woensdag zouden bezorgen, uiteindelijk bleek dit niet te kloppen na contact met klantenservice pakket op vrijdag geleverd.
Uiteindelijk alles goed afgeleverd alleen de beloofde X-box gamepass moest ik zelf achteraan gaan om deze alsnog te krijgen. Deze zat er niet bij.
Binnen 24 uur antwoord en opgelost. Vraag is of bestelling (die 2 dagen later was) ook nog zo was geleverd wanneer ik geen contact had gezocht.
AlgemeenMijn artikel werd tegen de laagste prijs op internet aangeboden. Zowel bestelling, levering en betaling verliep vlekkeloos.
VerzendingZeer snelle levering zonder kosten
AlgemeenVerder prima bestel proces, maar na betaling wordt je gepaaid met een zogenaamde kortingscode van ongeveer € 16 waar voor je wel even lid moet worden van een of ander bedrijfje voor ongeveer € 15 per maand (kleine lettertjes). Dit vindt ik slinkse misleiding.
Bestelde koeler werkt prima! Bedankt!
Goed verpakt met luchtkussentjes.
Algemeenhad een wat pc onderdelen bestelt deze waar gemakelijk te vinden aan de goedkoopste prijs en de volgende dag bezorgt 10/10
TL:DR
beste prijzen beste service beste website
postnl levering naar belgie binnen de dag 10/10
Klantenservicevriendelijk snel en handig
AlgemeenMegekko is een fijne webwinkel, producten zijn makkelijk te vinden en via de pricewatch zie je dat ze vaak in het bovenste stuk van de prijzen pagina komen.
Bestelling s'avonds gedaan om 22:20 (10 minuten voor de "eindtijd"), duidelijke terugkoppeling via email over het order en verzend proces en het pakket is de volgende dag netjes bezorgd. Het pakket was netjes ingepakt en een duidelijke (kopie)factuur bijgeleverd.
AlgemeenAl jaren klant bij Megekko en tot nu toe nog nooit een probleem gehad bij mijn bestellingen. Prijzen zijn concurrerend met andere winkels. Samen met een ander winkel krijgt Megekko altijd mijn voorkeur bij het bestellen van mijn producten.
VerzendingVerzending verloopt via PostNL. Afhankelijk van de tijd dat ik bestel krijg ik het of de volgende dag of de dag daarop in goede staat binnen.
AlgemeenPrima shop, goeie prijzen en transparant over levertijden. Blij mee.
Paar keer wat besteld, zou het rustig nog eens doen.
Prima verpakt, spullen kwamen als nieuw uit de doos.
KlantenserviceSnel reactie op m'n vraag. Prima service ook toen ik twee producten wilde retourneren. Formuliertje printen, pakket verzenden naar Megekko en je wordt via e-mail op de hoogte gehouden.
AlgemeenAl enkele keren besteld en alles verliep vlot, één keer een klein probleempje gehad omdat de leverancier het product niet op tijd kon bezorgen aan Megekko zelf, maar heb dan een vervangend item kunnen (niet moeten) kiezen dat zelfs een beetje duurder was. Uitstekende service en zeer vriendelijk!
VerzendingSlechts eenmaal een leverering gehad die niet optijd aangekomen was, maar dit was de fout van de leverancier en niet van megekko zelf.
KlantenserviceZeer vriendelijk en snel. Altijd goede oplossingen gekregen als er zich een probleem voor deed.
AlgemeenJe kan met alle betaal middelen hier terecht. En je krijgt meteen een email dat de betaling is gelukt.
VerzendingErg goed verpakt en erg leuke dozen waar de producten in zijn verpakt. De product die je besteld kan niet verschuiven in de doos met al die lucht pakketjes.
KlantenserviceZelfs als je verkeerde product besteld omdat je niet goed hebt gekeken. Je mailt met ze en nog binnen 6 uur antwoord terug. Product makkelijk terug sturen en je krijgt je geld terug. En heb je advies nodig omdat je er niet uitkomt helpen ze je graag mee. Overall goede klanten service via de mail. Een ding kan echter beter vergeleken met alle andere webwinkels een telefoon nummer waar jullie ook support op geven of advies kan geven op jullie producten. Megekko ik hoop dat jullie gehoor geven.
AlgemeenWD Red 3TB HDD gekocht bij Megekko. Scherpe prijzen en snelle levering. Product was goed verpakt. Design van website wijkt wel wat af van andere webshops maar is nog steeds best overzichtelijk.
VerzendingGoed verpakt voor een OEM product. Doos was wel wat beschadigd maar product was keurig in orde
AlgemeenZondagavond wat besteld. Nog geen uur later verzendbevestiging in de mail. Veel sneller kan het niet. Geleverd zoals aangeduid. Wel altijd verzendkosten, misschien bij x bedrag eens aan te passen?
Zeer snelle verzending. Kan niet anders zeggen
AlgemeenHeel makkelijk alles te bestellen, overzichtelijke website die over het algemeen dezelfde producten als anderen hebben alleen dan net even een tikkie goedkoper met dezelfde snelle service.
VerzendingZaterdag middag bestelt maandag middag 14:00 in huis!
KlantenserviceDaar ik technische hulp om mij heen heb en zelf mijn computer onderdelen al bij elkaar had gesprokkeld voordat ik met Megekko in zee ging heb ik niet zoveel vragen of directe service nodig gehad. Maar ik kan wel vertellen dat ze alle beloftes netjes zijn nagekomen en dat ik nu een heerlijk systeem heb draaien voor de beste prijs en een relaxed gevoel. Een systeem bouwen is al stressvol genoeg op zich!
AlgemeenFijne webshop met hele snelle leveringspocess!! Ruim assortiment en vel op vooraad.
Wij hebben op zondagavond 20:00 alle onderdelen besteld voor een game PC, maandag 15:00 was alles in huis.
Super gaaf!
Alles was netjes verpakt en compleet.
AlgemeenThey managed to get me a Radeon VII while it was not in stock everywhere. I am impressed. Good work!
AlgemeenIk heb snel mijn bestelling kunnen doen. Alles ging vlot. Betaling gebeurde vlot. De site navigeert ook goed, je vindt snel wat je nodig hebt.
VerzendingVerzending was goed verlopen. Mijn pakket was goed ingepakt. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!
KlantenserviceNog geen gebruik van gemaakt. Ik heb nog geen problemen tegen gekomen.
AlgemeenNa een beetje rondneuzen op internet bij diverse aanbieders en adviezen van Tweakers kwam ik uit bij Megekko. Ze beloofden gouden bergen maar dat doen ze allemaal. Na het vergelijke van de prijs, ook via tweakers, was Megekko toch wel erg aantrekkelijk. OK dan gaan we er voor. Ik heb bij hun een Corsair Commander Pro en 3 lossen Corsair ll120 besteld. Levering zou de volgende dag al gebeuren. En ja hoor. De volgende dag stond PostNL voor de deur met een doos die duidelijk van Megekko afkomstig was. Alles snel uitgepakt en gecontroleerd. Even een avond stoeien met de installatie (draden netjes wegwerken etc.) en alles werkt naar grote tevredenheid. Pluim voor Megekko. Niet alleen voor de scherpe prijs maar ook voor de snelle levering van de juiste spullen. COMPLIMENT
VerzendingPluim voor Megekko. Niet alleen voor de scherpe prijs maar ook voor de snelle levering van de juiste spullen. COMPLIMENT