Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOrdered a motherboard that wasn't compatible with the CPU, unfortunately I have to return it, but delivery and packaging is on time and excellent
KlantenserviceI forgot to remove the backplate of my CPU cooler from the motherboard, and sent an email after I sent it back. The customer service team was quick, friendly and helpful, and they promised to send it back after the return is processed. I am happy that this mistake doesn't cost me another cooler
AlgemeenScherpe prijzen en snelle levering. Prima vermaakt. Overzichtelijke website. Tja, wat kan men nog meer verwachten?
AlgemeenOverzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Hier al een paar bestellingen gemaakt, en altijd heel tevreden geweest.
Product (Crucial MX500 SSD) zaterdag 07/09 besteld, en netjes afgeleverd op maandag 09/09.
Ook goed verpakt.
Algemeenheel makkelijk te bestellen. Alles liep op rolletjes. Wist precies wat ik moest hebben via Pricewach uit gekomen op Megekko. Eerdere ervaringen waren ook goed. Dan is de keuze snel gemaakt.
Algemeenvia de website heb ik (op vrijdag middag) een Zalman ZM-VE350 besteld, deze kon ik zaterdag middag op halen bij het Afhaalpunt welke ik had opgegeven, Ok kreeg ik een snelle order bevestiging per mail en later op de dag het T&T nummer.
De klanten service heb ik nog niet hoeven te gebruiken en als het product normaal blijft werken zal dit ook niet nodig zijn.
Het product zat in een nette doos met mooi logo verpakt. in de doos zaten ook lucht zakjes en de pakbon. De lucht zakjes hadden ze ook met kort gesneden dozen / papier mogen doen. Niet dat ik super milieu bewust ben, maar toch
AlgemeenAl vaker bij Megekko besteld, altijd goede ervaring gehad.Kwaliteit spullen en ze zijn vaak het goedkoopst voor veel computer onderdelen. Dit keer een Kingston SSD bestekd, kwam netjes verpakt binnen 1 dag aan en werkt naar behoren, zo een oude laptop weer nieuw leven ingeblazen.
VerzendingVerzending via PostNL netjes binnen 1 dag binnen.
AlgemeenOp dinsdag 2 items besteld. Voor een van de items was Megekko de goedkoopste. Webshop werkt goed en snel, vooral zoeken gaat erg snel. De gekozen items waren zonder verzendkosten, maar €3,95 is nog te overzien. Op woensdag werd het pakket bezorgt. Op donderdag bleek dat één item defect was, en direkt een RMA hiervoor gemaakt. Later die dag kreeg ik een "omgeruild" bericht en een lever mail van Post.nl, dus zonder het product teruggestuurd te hebben. Het nieuwe item werd vrijdag geleverd met een factuur waarop stond dat ik het defect item mocht houden/weggooien.
Ik vind dat Megekko mijn defect product probleem super heeft opgelost, en ben heel blij dat ik snel weer verder kon.
Zowel de eerste levering als de tweede levering gingen super snel, binnen één dag!
KlantenserviceKlanten service reageert erg snel en mijn probleem werd proactief opgelost.
AlgemeenWebsite werkt goed, bestellingen komen duidelijk door en goede feedback!
Problemen worden snel opgelost door de klantenservice. Toppers! Zeker een aanrader
Snelle levering volgens gemaakte afspraken.
KlantenserviceSuper klantenservice, problemen snel en professioneel opgelost!
AlgemeenOp vrijdag een 2TB SSD besteld en de volgende dag in huis. Prijs was zeer aantrekkelijk.
VerzendingBezorging een dag na bestelling
AlgemeenEr stond op de website dat de levering 2-3 dagen ging duren maar de volgende dag had ik mijn aangekochte items al in huis. De levering was dus zeker toppie. De producten werken uitstekend en heb er zeker geen spijt van dat ik ze gekocht heb aan een veel goedkopere prijs dan concurrerende sites.
VerzendingEr stond op de website dat de levering 2-3 dagen ging duren maar de volgende dag had ik mijn aangekochte items al in huis. De producten waren ook goed ingepakt dat ze zeker geen schaden zouden oplopen
AlgemeenOndanks dat ik het eigenlijk alleen maar schrijf om kans te maken op iets leuks, ben ik wel eerlijk van mening dat Megekko bestellingen altijd snel en goed verpakt verstuurd. je betaalt ook zeker niet de hoofdprijs beter nog vaak zit hier het goedkoopst, zonder lange levertijden.
VerzendingDe bestellingen worden altijd snel en goed verpakt verstuurd. zelfs met harde schijve nooit problemen gehad.
Klantenservicezolang je ze niet nodig heb is het altijd goed want dan leveren ze gewoon goede spullen. maar die ene keer dat je wat verkeerds besteld heb doen ze alles behalve moeilijk om je product retour te laten sturen.
AlgemeenPrima prijzen,. Op tijd geleverd. Netjes en stevig verpakt! Ze zien me zeker terug voor een volgende aankoop!
AlgemeenJe kan makkelijk een bestelling plaatsen hij werd zoals benoemd de dag erna geleverd in goede staat. Grote doos voor het dingetje wat erin zat maar het kon niet bewegen.
AlgemeenPrima ervaring. De bestelling is op tijd geleverd, de prijzen zijn goed en de webshop is netjes en overzichtelijk.
VerzendingGeleverd op de volgende dag zoals beloofd. Verpakking was ook zeer degelijk.
AlgemeenPrima prijs kwaliteit, goede snelle overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen, snelle levering in stevige compacte verpakking. Super ben erg blij met mijn aankoop en de ervaring met Megekko.
VerzendingPrima service, Ik ben door regelmatige status berichten op de hoogte gehouden. Van bestelling tm levering.
AlgemeenPrima afhandeling van bestelling tot bezorging. Duidelijke mails over de bestelling. Nog geen ervaring met de service van Megekko.
AlgemeenBestellen, bezorgen en betalen was makkelijk en hardware kwam goed, op tijd en werkend aan.
VerzendingProduct (hd) was goed verpakt en kwam werkend aan.
AlgemeenGoede informatie op de website om de juiste keuze te kunnen maken.
Makkelijk te vinden op die manier.
Heb ondertussen diverse producten besteld,die waren elke keer gewoon de volgende dag in huis. Bij sommige webwinkels laten ze je 30 dagen wachten op een product zonder contact op te nemen, niet bij Megekko!
KlantenserviceIk heb een product moeten inruilen, heb eerst de nieuwe besteld, daarna de oude weer teruggestuurd, werd prima afgehandeld. ik heb geen dag stilgestaan.
AlgemeenGoede service, snelle levering zoals die beloofd wordt, ideale cadeau's zoals een bieropener, rolmaat of zaklamp en leuke memes, zoals bij een sony koptelefoon waar dan "bose left the server" staat. Voor mij een extra reden om bij Megekko te bestellen!
VerzendingOm 22.15 besteld en de dag erna zoals beloofd gewoon in huis.
AlgemeenFijne levering naar België. Binnen 1 dag geleverd, telkens weer opnieuw. Spijtig van de leverkosten, zelfs bij grote aankopen. Altijd veel in stock en competitieve prijzen.
VerzendingGrondig ingepakt materiaal, soms wat grote dozen.