Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had een wat ouder type ddr3 ram geheugen nodig. Megekko was 1 vd weinigen die dit nog had en de prijs was ook nog eens 1 vd laagste. Daarom besloten om hier te bestellen. Betaling enzo ging uiteraard goed. Het is mijn 1e bestelling hier en ga zeker vaker bestellen.
VerzendingLevertijd stond op 4 werkdagen en het geheugen kwam netjes donderdag binnen met een tussentijdse melding dat alles goed verliep. Verpakking was ook netjes met het geheugen netjes in papierwrap in een doos. Kortom prima.
AlgemeenOp tijd geleverd, netjes ingepakt en conform verwachting.
Megekko was qua prijs competitief, niet de laagste, maar voor goede dienstverlening betaal ik graag iets extra. Daarnaast bouw je per aankoop korting op, voor volgende aanschaf. Dit maakt Megekko in de meeste gevallen goedkoper.
AlgemeenDuidelijke website met goede productinformatie, makkelijk bestelproces en snell levering met duidelijke communicatie. Spullen goed verpakt.
VerzendingZie bovenstaand.
Algemeeneigenlijk heeft megekko de prijs verdiend voor mij.
bestelling gedaan volgende dag in huis
klantservice top
goede site duidelijk en snelle levering en je kunt volgen het pakketje
en zeker aanraden voor mijn vrienden
volgende dag in huis en klopte ook kon hjet goed volgen via Track & Trace nummer dus super tevreden
Klantenserviceverkeerde gegevens ingevuld maar werd binnen 15 minuten hersteld
volgende dag geleverd dus 100% tevreden
vandaag account aangemaakt voor nog meer bestellingen te doen
AlgemeenVan alle grote online aanbieders is Megekko voor mij de vaste plaats om computer onderdelen te bestellen, tot op heden ben ik zeer tevreden met de service en de overzichtelijke site.
VerzendingAls ik opzoek ben naar een product wil ik deze het liefste dezelfde dag nog hebben, helaas bieden de lokale leveranciers niet altijd het gewenste product voor de juiste prijs en ben ik genoodzaakt om dit via het internet te bestellen.
Vandaag bestellen en de volgende dag in huis is tot nu toe elke keer uitgekomen, met de track en trace is het handig om je bestelling te volgen en weet je wanneer je voor de deur kan zitten wachten
AlgemeenAl meerdere keren iets gekocht bij deze shop, ze komen vaak als 1 van de goedkoopste uit de bus, maar de vlotte en goede afhandeling van de bestelling is toch wel de belangrijkste keuze voor Megekko.
Verzending is altijd netjes verpakt en ook net zo snel als je het tegenwoordig mag verwachten.
Er is voldoende keuze en ook op voorraad, ik had 1 artikel dat niet op voorraad was maar binnen 3 werkdagen was het bij mij thuis. Alles voldeed aan de verwachting en mijn broer heeft nu dus weer een nieuwe PC
AlgemeenBijna mijn volledige PC hier gekocht en ik moet zeggen dat alles gewoon tip top geregeld was.
Megekko is een hedendaags bedrijf, wat je terug kan zien aan de site en de duidelijke inspeling op de nieuwere generaties d.m.v. woordgrappen en links naar een video in de nieuwsbrief die binnen het thema van die week past.
Al met al erg tevreden. En ik zou hier ook zeker nogmaals kopen.
Geen contact gehad met klantenservice, wat ik op dit moment als een pluspunt zie.
In totaal 3 bestellingen gedaan en kwamen precies aan wanneer ze zeiden dat het aan zou komen. Geen commentaar op alleen een dikke pluim!
AlgemeenMakkelijke betaling. Site is erg gebruikersvriendelijk.
Prijzen zijn meer dan prima. Ook is het aanbod goed gevarieerd.
Dag na de bestelling had ik het product binnen. Perfect ingepakt!
AlgemeenSnelle levering prima prijs en goed verpakt, track en trace code Top een adres om te onthouden
VerzendingVerpakking uitstekend.
AlgemeenAltijd netjes optijd geleverd gekregen, mogelijkheid tot achteraf betalen. geen probleem met retouren. ook service wanneer nodig gekregen nodig. Ofwel dik tevreden!
VerzendingGoede stevige verpakking. Altijd optijd geleverd.
KlantenserviceEen keer service nodig gehad, geen enkel probleem gehad. Tijdens Ryzen 3000 launch de 3700X gehaald en kreeg niet meteen code mee voor xbox game pass, snel antwoord van klantenservice en alsnog code ontvangen!
AlgemeenIn de avond besteld, volgende dag in huis. Werd goed op de hoogte gehouden door middel van email.
VerzendingWerd goed op de hoogte gehouden waar het pakketje was. Lag op de pick up locatie klaar toen ik daar was.
AlgemeenIk had een nieuwe monitor nodig. Deze heb ik besteld bij megekko omdat hij daar het goedkoopst was. Achteraf was het beeldscherm te groot en heb ik hem zonder problemen terug kunnen sturen.
Algemeenik was toe aan een nieuwe gpu, besteld twee dagen later geleverd, net zoals was aan gegeven.
Vorig jaar nieuw ddr4 geheugen gekocht, helaas was het na een halfjaar defect.
Er zat nog garantie op zodoende een retour naar Megekko binnen een week al weer nieuw geheugen binnen. kwaliteit en service zijn echt dik in orde
AlgemeenAlles verliep prima, snel besteld (wist wat ik wilde) en volgende dag in huis, netjes verpakt en niet bezuinigd op verzendmateriaal.
AlgemeenVoor de eerste maal besteld bij Megekko. 4 34inch computerschermen voor ons nieuw kantoor in een co-working locatie. De schermen laten leveren op het adres van ons kantoor bleek pas na de bestelling geen optie. Wat mega vervelend was. De jongens en meisjes deden alsof ik fraude wilde plegen. Waardeloos. Als je je klanten niet vertrouwd, vertrouw ik jullie ook niet meer.
Conclusie: Wij gaan hier niet meer bestellen.
levering op het juiste adres kon niet. De Communicatie met service afdeling allesbehalve behulpzaam. De overgebleven ster gaat helemaal naar Post NL die de schermen wel correct op het foute adres hebben afgeleverd.
KlantenserviceCommunicatie met service was niet ok. Men scheept je beleefd af. De mensen die daar werken zijn precies niet gemachtigd een probleem op te lossen of service te verlenen. Jammer.
AlgemeenWas makkelijk om te bestellen en was gewoon op de geplande lever tijd gearriveerd, dus gewoon prima.
VerzendingWas prima optijd
Klantenservicekreeg gewoon direct een mail
AlgemeenEen winkel die in mijn ervaring altijd snel bezorgt voor een goede prijs. Nooit geen problemen mee gehad.
AlgemeenBestelling geplaatst van product dat "morgen thuis geleverd" zou worden. Betaald met iDeal, en zie vervolgens dat ze de levertermijn gelijk bij hebben gesteld naar 2 dagen wachten... Alsof ze het al dondergoed wisten en die "morgen in huis" lijkt me dan ook een dikke leugen.
VerzendingVervolgens kwam er nog 1 dag extra wachten bij de levertermijn. In totaal dus 3 dagen langer moeten wachten dan op de aankooppagina was aangegeven. Zo doe je toch geen zaken?
KlantenserviceKlantenservice op die derde dag gecontacteerd met vraag hoe dit zit met die leverdatum die verschuift, nooit antwoord gehad. Ook niet na levering.
AlgemeenPrima webwinkel. Moederbord en processor besteld en deze waren inderdaad de volgende dag in huis. Was verpakt in een geinige doos :-)
KlantenserviceIk had twijfels over de versie van de bios, ivm cpu ondersteuning. Daar werd vlot op gereageerd. Achteraf bleek ik al de juiste versie te hebben..
AlgemeenOké webwinkel, steekt niet met kopen boven de andere uit. Grappig dat er een winactie is.
KlantenserviceDe emails zien er rommelig uit, kleine letters, veel plaatjes.