Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko, is mijn lievelings site/bedrijf. Als ik voldoende heb gespaard voor nieuwe spullen voor mijn setup check ik als eerste Megekko. Je kan hier namelijk zo'n beetje alles vinden wat je nodig hebt voor game accessoires.
VerzendingIk heb op 30 november 2x gamemonitoren gehaald, ik kreeg ze een dag eerder binnen dan werd vermeld, wat ook erg fijn was, omdat ik niet kon wachten! Verder kreeg ik het ook heel huids binnen en was het dus goed bezorgd. Geen slechte dingen opgemerkt.
AlgemeenAlle artikel op voorraad tijdens kerst drukte, kon gelijk beginnen met mijn build, goede frequente aanbiedeningen.
VerzendingJe kunt kiezen welke bezorger het komt brengen, helemaal geweldig aangezien DHL laatste moeite heeft my pakketjes naar boven te brengen.
En letterlijk binnen 12 uur bezorgd. Had laat in de avond besteld, en morgen middag was het binnen, en alles gelijk op voorraad, kon direct mijn pc bouwen
snellle directe klanteservice via mail, direct geholpen met een foutive onderdeeltje die had kon gelijk ophalen in hun pop store in breda. (of laten bezorgen).
probleem gelijk opgelost, met alsnog de mogelijkheid om geheel onderdeel te retouren met de post.
AlgemeenPrima site, prima assortiment. Verschillende varianten van de tablet waar ik op zoek naar was te koop en op voorraad (volgens de site dan).
VerzendingOp 19 december een tablet gekocht die op voorraad was en zelfs al op 21 december geleverd zou kunnen worden. Jammer alleen, dan je dan ineens op 23 december na sluitingstijd een mailtje krijgt dat het toch 21 januari gaat worden.
Als ik een kerstcadeau nodig heb, ga ik voortaan wel ergens anders winkelen.
AlgemeenMegekko is een prima bedrijf. Zeer betrouwbaar en uitstekende spullen. Zeer snel en correct geleverd. Veel betaalmogelijkheden.
VerzendingPrima verzending en zeer zeker mooi optijd geleverd zoals beloofd
AlgemeenSuper makkelijk om te bestellen, mocht er iets niet leverbaar zijn dan kan je makkelijk een mail sturen en zelfs ‘s avonds wordt er nog naar gekeken. Communicatie is duidelijk en direct. Top winkel heb m’n volledige gaming pc hier besteld
VerzendingBestellingen werden verzonden binnen de termijnen die op de site staan. Goed verpakt en overal netjes met handtekening
KlantenserviceMails versturen en daadwerkelijk snel antwoord krijgen was iets wat ik niet meer gewend was. Maar hier inderdaad nog goeie service. Zie je niet vaak meer super
AlgemeenLaptop besteld en tijdens installatie bleek deze defect. Per email contact opgenomen en een retour op basis van het herroepingsrecht aangevraagd. Toen kreeg ik een mailtje dat een RMA voordeliger was omdat er dan geen verzendkosten waren. Netjes! Zojuist dus na 1(!) werkdag m'n geld teruggestort gekregen. Al met al fantastische service.
VerzendingGewoon prima dubbel verpakt, keurig op tijd geleverd. Niets op aan te merken.
KlantenserviceZie bovenstaande. Was elke leverancier maar zo.
Eigenlijk een 4.9 ster omdat ze een keer vergeten waren een retourzending-email te sturen, maar ach, dat kan gebeuren in deze drukke dagen...
AlgemeenDe 850w PSU van Gigabyte en de usb c kabel die ik besteld heb waren beide bij Megekko het laagst geprijsd.
De artikelen waren netjes verpakt en op tijd bezorgd.
Ook loopt er bij Megekko een actie op geselecteerde producten, waarbij je 20 euro Steam tegoed ontvangt als je een review schrijft.
5 Sterren voor Megekko
Op tijd zo als het hoort.
Netjes verpakt en compleet.
AlgemeenOnlangs kocht ik bij Megekko een mooie compacte PC-behuizing. Daarna wilde ik nog een 2e, zelfde exemplaar bestellen, maar toen bleek onverwacht een lange levertijd, veroorzaakt door de betreffende voorraadhouder. Ik verbaasde mij over de zeer snelle effectieve communicatie van de Klantenservice; waaronder het meedenken over een passend alternatief product. De daarop volgende levering was binnen 2 dagen.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt en vooraf voldoende informatie via PostNL.
KlantenservicePrettig, zeer snel en effectief communicerende medewerkster met veel begrip voor het aanvankelijke leveringsprobleem.
AlgemeenMakkelijk om te bestellen en niet al te duur NAS en toebehoren hier besteld goed verpakt en snel de volgende dag al in huis. Heb hier in het verleden ook al eens besteld met goede ervaringen.
VerzendingSnelle levering en fijn dat er keuze is uit voorkeur verzendwijze PostNL of DHL
AlgemeenVoor mijn zoontje was ik op zoek naar een goed gamebeeldscherm. Na wat zoeken kwam ik uit bij een model dat bij Megekko het voordeligst was en direct uit voorraad geleverd kon worden. Het scherm werd netjes de volgende dag bezorgd, en we zijn er zeer tevreden mee.
VerzendingHet beeldscherm, zoals op de website vermeld, was netjes de volgende dag in huis.
AlgemeenDDR4 Geheugen besteld, duidelijke specificaties en eenvoudig te bestellen. Zat ook goed verpakt maar niet te veel (soms zit het zo vastgeplakt)
VerzendingLevering was erg snel. Had ondertussen bij een andere partij een ander product besteld die kwam pas 3 dagen later.
AlgemeenFunctionele site, veel producten tegen aantrekkelijke prijzen!
Ik zou niet aarzelen om het aan te bevelen!
(Sorry, mijn Nederlands is een beetje roestig)
Besteld en de volgende dag ontvangen, met voorbeeldige efficiëntie!!
Dit had ik nog nooit gezien.
AlgemeenSnel alles gevonden op de site én alles binnen 1 dag te leveren. Uiteindelijk nog 2 producten (die ik eerst ergens anders dacht te bestellen) bij Megekko toegevoegd, scheelde bijna niks en in het verleden ook goede ervaringen met deze webshop.
Wel een zenuwachtig moment toen 1 dag na de bestelling de website een paar uur platlag, maar PostNL heeft het snel geleverd.
Goed verpakt. De behuizing in zijn eigen doos, de rest van de bestelling in een stevige omdoos.
AlgemeenMooie store met een grote waaier aan producten die schappelijk geprijsd zijn. Hun website werkt goed en is overzichtelijk.
VerzendingJe kan kiezen wanneer je producten geleverd worden, dat vind ik altijd een bonus. Gebeurt heel spoedig.
AlgemeenOverzichtelijk en vlotte website. Meestal ook een hele goeie prijs. Uitgebreid assortiment. Ik heb hier nu al een paar keer besteld en nog nooit telleurgesteld geweest.
Vlotte afhandeling en levering naar Belgie.
Zoals men mag verwachten. Op tijd geleverd. Correct verpakt in een doos met extra bescherming.
AlgemeenIk bestel niet vaak, maar elke bestelling verloopt prettig. Informatie zoeken, selekteren, winkelwagen, betalen, leveren. Vorige maand een Asus TUF A15 FA507 betseld, want mijn oude notebook vertoonde kuren na 5 jaar. Recent een 2TB M.2 SSD besteld voor meer opslag.
Klantenservice niet nodig gehad.
PS de kans op een prijs was een trigger, maar ik reken nergens op ....
Levering was conform de meldingen van Megekko en de vervoerder.
AlgemeenHeb een Asus rx 7700xt gekocht mooie kaart was overgestapt van een rx 6600xt
heb veel meer fps gekregen ben er blij mee
AlgemeenNadat Tweakers een stuk https://tweakers.net/nieu...kt-end-of-lifestatus.html plaatste over EOL van de Crucial MX500-SATA SSD i.c.m. mijn steeds weer te klein wordende hdd's en ik tot op heden nog steeds tevreden ben over de Crucial ssd's die ik al gebruik heb ik een 2TB versie besteld.
Mijn ervaring met Megekko zijn goed, niet persé de bodemprijs maar wel uitermate beschaafd geprijsd t.o.v. de concurrentie en levering is steeds vlot. De enkele keer dat ik eerst iets moest weten werd ik accuraat geholpen.
Mijn vaste shop voor pc onderdelen.
Edit: Motivatie is uit eigen beweging ook al bestaat de kans op een prijs bij het schrijven van een review.
Ondanks de drukke periode volgens afspraak op tijd geleverd (dus ook voor PostNL).
Zelden nodig gehad maar snel een eerlijk antwoord toen ik een vraag had (niet deze keer, maar in het verleden).
AlgemeenMegekko heeft over het algemeen de meest scherpe prijzen, een goed assortiment en een goede aftersales.
De site voldoet, dat wil zeggen dat ik snel en netjes alle benodigde informatie over de producten tot m'n beschikking heb. Maar zoals met alle producten en diensten is er altijd iets wat verbeterd zou kunnen worden en in dit geval is dat misschien wel de look en feel van de website.
Ook zou ik het persoonlijk fijner vinden als het retourproces iets makkelijker gemaakt zou kunnen worden. Via DHL moet je altijd de pakketjes zelf handmatig aanmelden bij DHL.
Het zou fijner zijn als je meteen de verzendlabels zou kunnen ontvangen.
Ondanks dat bestel ik standaard voor al mijn klanten bij Megekko.
Verzending is snel en kan ook in delen, indien gewenst, zonder extra kosten. Dit is vooral handig bij grotere bestellingen, wat in mijn geval regelmatig voor komt, wanneer sommige producten langer op zich laten wachten. Top service dus!
KlantenserviceDe klantenservice is snel, kortdaad en to the point.
Precies wat je van een klantenservice verwacht!
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko. De prijzen zijn niet buitensporig. De website is snel, maar er kan wat aandacht gebruiken. Het voelt wat gedateerd aan en soms ontbreekt relevante productinformatie.
VerzendingBestellingen verpakken ze zeer zorgvuldig en de zending volgt spoedig.