Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenmijn 1ste bestelling liep prima, dan ontvang je ook de nieuwsbrief. In die nieuwsbrief zag ik direct iets wat ik wilde hebben, maar was binnen datzelfde uur dat de nieuwsbrief was verstuurd al uitverkocht. Er zouden weer nieuwe binnen komen zei de klantenservice, maar die kon ik niet reserveren!!! waardeloze service
KlantenserviceEr zouden weer nieuwe binnen komen zei de klantenservice, maar die kon ik niet reserveren!!!
AlgemeenEenvoudige bestelprocedure. Gemakkelijke betalingsmogelijkheid met meerdere keuzes. Snelle bezorging met post.nl. Dus duidelijk, snel en bivenal klantvriendelijke site.
VerzendingSnelle levering door Post.nl.
AlgemeenHet is een geweldige webshop, overzichtelijk website, levering binnen een werkdag en je wordt goed geinformeerd over je status van je bestelling.
VerzendingBestellingen worden keurig, op tijd en netjes geleverd. In andere woorden een echt aanrader. Megekko is een groot voorbeeld voor andere webshops hoe je je klant echt moet behandelen.
KlantenserviceTop!
Algemeenenkele klikken en alles ok.
minpunten: paypal tegen meerprijs en niet mogelijk nadien te betalen.
Dag na bestelling , zoals aangegeven, dus snel en volgens afspraak.
AlgemeenPrima, snel, perfect. Duidelijke pagina, goede prijs en een snelle levering de volgende dag volgens afspraak
VerzendingSnel en volgens afspraak
AlgemeenEen gemakkelijke site voor echte mannen Was op een na de goedkoopste, maar kon wel direct leveren in tegenstelling tot de goedkoopste.
Verzending was ok, zonder extra verpakking (printer was reeds voldoende verpakt)
AlgemeenWinkel was mij onbekend. Toch besteld vanwege de lage prijs. Volgende dag bezorgd. Website wat verouderd.
AlgemeenGoede veilige verpakking en altijd goedkoper dan bij andere websites en het word ook erg netjes geleverd
VerzendingIk vind het een fjjne site en bestel er daar ook al mijn computeronderdelen, ze worden veilig verzonden (qua verpakking) en het is ook lekker goedkoop daar. Ik heb alleen geen menig over de klantenservice want die heb ik niet gebruikt
AlgemeenHeel goede inventaris en erg goedkoop. Hun humor is me wel iets te kinderachtig
Snel verzonden en veilig verpakt, alles ging goed, dus heb verder de klantenservice niet nodig gehad.
AlgemeenGoeie site waar je alles kan vinden wat ook maar te maken heeft met computers. overzichtelijke site, elke week nieuwe acties/aanbiedingen die erg goed zijn. Heb geen verbeter punten voor megekko
VerzendingSnel met track en trace niks op aan te merken.
AlgemeenMoederbord en behuizing bij Megekko.nl besteld, werd volgende dag geleverd en alles was perfect in orde! Ik bestel enorm veel bij Megekko.nl wegens de korte levertijd en correcte prijs. Zal in de toekomst nog veel bestellen!
VerzendingMoederbord woensdag besteld, werd donderdag al geleverd. Levering was perfect in orde en ben enorm blij met de snelle en correcte levering van Megekko.nl!
KlantenserviceWerd snel geholpen bij een vraag aan de klantenservice, correct en vriendelijk antwoord.
AlgemeenMoederboard bij Megekko besteld doordat deze bij andere shops een lange levertijd had. Product werd snel verstuurd en kwam op de afgesproken datum aan. Aangezien alles prima verlopen is heb ik geen contact met de klantenservice gehadl
VerzendingVerstuurd zoals van te voren aangegeven op de website. product kwam in een kartonnen doos met luchtkussen vulling.
AlgemeenDuidelijke website, al meerdere bestellingen gedaan. De bestellingen die in eigen voorraad waren werden direct verzonden en zijn de volgende dag afgeleverd. Bij 1 bestelling (is inmiddels een jaar geleden) was 1 van de producten voorradig maar duurde het toch een week voordat het geleverd werd. Dit had ik graag vooraf geweten, dan had ik voor iets anders gekozen. Verder top!
VerzendingGoed verpakt en zending is te volgen via PostNL app.
KlantenserviceIk werd netjes geholpen en kreeg snel antwoord op vragen over de bestelling.
AlgemeenMakkelijk bestellen na link via Tweakers. Duidelijk en overzichtelijke website. Eenvoudig afrekenen met iDeal. Snelle reactie via mail.
VerzendingSnelle levering. 's avonds besteld, de volgende dag in huis. In originele verpakking, geen extra verpakking van Megekko.
AlgemeenFijne site om te gebruiken. Erg duidelijk met zoekresultaten waar je precies naar op zoek bent. De site heeft een fijne uitstraling, lekker fris voor je ogen.
VerzendingDag na bestelling bezorgd. Alles uitstekend verpakt!
AlgemeenBij Megekko heb ik middels een goede actie de ASUS ROG Gladius II Core aangeschaft. De muis de volgende dag al in huis, bestelproces verliep erg vlot.
VerzendingZeer tevreden. Muis stevig verpakt en snel in huis (binnen 24 uur).
AlgemeenMakkelijke website, juiste prijzen, snelle levering. Er was iets misgelopen in de levering. Had dit aangemeld om 19:00 via email en binnen de twee uur al een antwoord dat dit nagestuurd ging worden. Volgende dag voor 13:00 was alles inorde. Zeer snelle service en duidelijke communicatie.
VerzendingSnelle verzending en alles was degelijk verpakt.
KlantenserviceEr was iets misgelopen in de levering. Had dit aangemeld om 19:00 via email en binnen de twee uur al een antwoord dat dit nagestuurd ging worden. Zeer snelle service en duidelijke communicatie.
AlgemeenZoals het hoort. Vlot,goede prijs, geen verrassingen. Nu 2x besteld en 2x erg snel in huis.
AlgemeenSimpele en duidelijke winkel mand en bestelpagina. Kon meteen zien dat verzending gratis was. Betaling voorspoedig verlopen.
VerzendingLevering was extreem snel, na 9 uur savonds besteld en op d
volgende dag voor 12 uur in huis.
AlgemeenDuidelijke website, goede en makkelijke navigatie en handig ingedeeld. Bestelling via Ideal en goede prijs kwaliteit verhouding. Raad de webshop ten zeerste aan!
VerzendingNa betaling direct een bevestiging en dezelfde dag nog aangeboden voor verzending, zeer tevreden over de snelle en veilige verzending.