Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

In totaal de goedkoopste leverancier die ik kon vinden die alles in huis had.
Vooral fijn dat ze gekeken hebben naar de combinatie van producten die ik heb heb besteld en op basis daarvan een product hebben gekozen. Dat scheelde mij een hele hoop werk en tijd. (Het gaat om een moederbord dat een BIOS update nodig had voor een bepaalde chipset. Aangezien ik de geüpdate versie nodig had voor mijn processor hebben ze me een al geüpdate bord meegestuurd, heel fijn!)

Snelle bezorging binnen 2 dagen. Alles zat er netjes in en was onbeschadigd aangekomen.

Erg duidelijke site, zeer snelle levering, prijs/kwaliteit heel goed , alles tot in de puntjes geregeld.
Kom hier zeker terug!

Netjes geregeld, snelle levering.

Bij megekko een Asus 5700XT gekocht . Alles dikke prima geregeld .Ik heb hem toch terug gestuurd( kaart was niet naar wens ) maar ze houden je mooi op de hoogte van de status ect

Dus bij deze een goede winkel waar ik zeker vaker ga kopen ..site is overzichtelijk en verzenden of retourneren geen probleem
Top!!!

Prima site. Prima spul. Goede prijs. Vlotte levering.
Geen idee over hun klantenservice want die heb ik nog nooit nodig gehad.

Twee dagen later in huis.

Duidelijke website, ruim aanbod, verschillende betalingsmogelijkheden (zelf bancontact gebruikt), makkelijk om met verlegging van BTW aan te kopen (handig voor handelaren), zeer vlotte levering. Zal niet mijn laatste keer zijn dat ik hier bestel.

Mooi op tijd, vlot en vooral heel duidelijk gecommuniceerd. Zelfs dagelijks een overzichtje. Hier kan mango leverancier nog iets van leren.

Bestellen en betalen was doodeenvoudig, de levering gebeurde exact op de voorspelde dag. Perfect dus!

gemakkelijk de bestelling geplaatst, betaling zonder problemen (iDEAL) gedaan.
Erna goede voorlichting over levertijd en dat dit 1 dag werd uitgesteld.
De door hen geboden cash-back van ASUS, op het moederboard: ik moet nog zien of het werkt, en ik het bedrag ontvang.

Ik vind het jammer en eigenlijk niet acceptable dat een bedrijf niet telefonisch bereikbaar is voor zijn klanten. Dit is kennelijk actief beleid. Had ik dit tevoren geweten, dan had ik er niet gekocht. Ik had dit zelf eerst kunnen achterhalen, toegegeven.

De bestelde iPad was keurig netjes op tijd binnen op het PostNL afhaalpunt. Helaas hield het scherm er mee op binnen een uur, via de site een retouraanvraag gedaan en ik kon al snel het retourlabel uitprinten om de iPad terugsturen. De volgende dag kreeg ik al bericht dat de vervanger onderweg was.

Jammer dat de iPad kapot ging maar dat kan niet toegewezen worden aan Megekko, de afhandeling daarna ging maximaal snel. PostNL gooit helaas roet in het eten, misschien eens met een meer betrouwbare vervoerder in zee gaan?

Binnen 24 uur na bestellen lag de iPad bij het afhaalpunt.

Verzendscore bijgewerkt, de vervangende iPad is vrijdag verstuurd en zou op zaterdag aankomen, op de bezorgdag zelf werd het uitgesteld naar maandag. Te laat voor mij dus!

Klantenservice is niet telefonisch te bereiken, best vervelend als je problemen hebt met de levering , wel snel beantwoord via mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden dmv statusupdates, ook in het geval van een retourzending.

Alles prima. niets aan te merken op deze winkel.
Alles prima. niets aan te merken op deze winkel.

Snel geleverd.

Per ongeluk RMA ontvangen, buiten dat dit niet had mogen gebeuren, keurig opgelost. Super snel en professioneel.

Had iets sneller gekund.

Snel en vlot met goede oplossingen, Ruud is de held van de dag!

Zoals altijd wanneer ik bestel bij MeGekko: goede prijzen, en de levering was zeer snel.

Binnen 24 uur in huis na plaatsen bestelling.

Klantenservice reageert snel en is duidelijk.

Op tijd, goede prijs en vrijwel alles wat je wit om een computer (om) te bouwen. Zal er zeker blijven bestellen.

Volgens mij bestel ik al bij Megekko sinds 2005, maar in iedergeval de laatste 3 jaar ben ik met regelmaat een zeer tevreden klant. Ik bestel bij veel van de op Tweakers genoemde winkels, vaak op basis van prijs. Megekko staat niet alleen altijd tussen de goedkoopste aanbieders, hun service is zonder enige twijfel de beste van allemaal. Altijd binnen 24 uur bezorgd, altijd goede track n trace, altijd responsieve en beleefde klantenservice. Als ze altijd de goedkoopste waren zou ik altijd bij ze bestellen :) en regelmatig bestel ik ook bij ze als ze dat niet zijn, simpelweg, omdat ik dan zeker weet dat ik snel een goed product in huis heb zonder problemen.

Verzending is zoals gezegd altijd top. Ze zijn super snel en werken volgens mij gewoon 24/7 door daar, want ik zie zelfs s'nachts nog berichtjes dat zaken verstuurd zijn. Toppers bij Megekko!

Super klantenservice. Responsief en beleefd.

Ik had een nieuwe voeding nodig en kwam via tweakers uit bij Megekko. In het verleden heb ik daar al veel vaker componenten voor een pc gekocht. Goede ervaringen. Meestal snelle levering en goede prijs.

Website is makkelijk en duidelijk.

Voeding werd de volgende dag geleverd. Was prima verpakt in extra (stevige) kartonnen doos.

De levering was veel sneller dan ik had verwacht, prima product aan heel mooie prijs!

Ik had eigenlijk helemaal niet verwacht dat het pakket al de volgende dag zou aankomen! Dat was dus alvast een heel fijne verrassing.
Het product zelf voldeed volledig aan de verwachting, was snel geïnstalleerd en zorgde voor instant plezier in huis.
Bovendien was de prijs bij deze firma erg scherp. Ik betaalde bijna €10 minder dan andere gelijkaardige firma's!

Makkelijk website, snelle verzending, goed verpakt. Scherpe prijzen. Nog geen ervaring met de after sale.

Het plaatsen van de bestelling en de aankoop zelf verliepen allemaal soepeltjes. De reden van maar 3 sterren komt van na het bestelproces: na betaling met iDeal kwam er, in een andere lettertype en opmaak, een melding met een mooie korting op een volgende bestelling (van ruim 15% van het bedrag van deze bestelling).
Na doorklikken blijkt dit reclame voor 'Winkelen en Sparen' te zijn, waarmee Megekko blijkbaar samenwerkt. Voor de beloofde korting moet je wel een abonnement afsluiten (€15/maand). Persoonlijk vind ik het kwalijk om op deze manier reclame te maken voor een abonnementsdienst en is het voor mij een reden om de volgende keer bij een andere webshop aan te kloppen.

Snel verzonden, zoals beloofd. Mogelijkheid voor afhalen bij PostNL punt ook zeer fijn. Meer dan goed verpakt, doos had een formaatje kleiner gemogen, maar was netjes opgevuld met luchtzakjes.

Goede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd. Was m'n eerste bestelling en zou hier zeker weer bestellen.

Zaterdag besteld en maandag in huis, prima dus.

Website is overzichtelijk. Doe al jaren mijn bestellingen bij Megekko. Nooit problemen. Is altijd goed

Snel verzonden, duidelijke berichtgeving. Komt netjes verpakt.

De website zit prima in elkaar, bestellingen van jaren geleden nog goed geregistreerd in mijn account. Voorraden/levertijden kloppen.

Alle onderdelen voor een build besteld op zaterdag, keurig maandag geleverd zoals beloofd op de website. Niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer.

Scorekaart voor Megekko